Suomalaispelaajat hyvässä iskussa Saksassa ja Italiassa - Sofia Pelander siirtyi Ruotsiin

6.3.2023 13:25 Linda-Lotta Lehtoranta, Anissa Pounds ja Venla Varis ylsivät kaksinumeroisille pisteille Saksassa ja Awak Kuier sekä Helmi Tulonen esiintyivät vahvasti Italiassa. Alkukauden Tshekin liigassa KP Brnon joukkueessa pelannut Sofia Pelander pelaa loppukauden Ruotsissa Norrköping Dolphinsin riveissä.

Linda-Lotta Lehtoranta on pääsemässä vauhtiin Saksassa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Dolphins on Pelanderille jo ennestään tuttu seura, sillä hän pelasi siellä kolme kautta vuosina 2015-18. Pelander olikin hyvässä iskussa viikonloppuna, kun Dolphins voitti Högsbon selvästi 89-57 (47-32). Pelander heitti 12 pistettä ja saalisti tykö seitsemän levypalloa ja syötön. Dolphins on sarjassa kolmantena.
Ottelutilastot

Lotta Vesiluoman Alvik paranteli asemiaan sarjassa, kun se voitti Sjuhäradin 65-64 (27-36). Vesiluoman tilastoihin kirjattiin viisi levypalloa, neljä syöttöä ja kaksi riistoa. Alvik on kuudentena.
Ottelutilastot

Annika Holopainen alkaa vertyä loukkaantumisensa jälkeen, kun hän heitti 11 pistettä Araskin napatessa tärkeän 82-65 (42-38)-voiton Ensinosta. Holopaisen käsiin jäi myös neljä levypalloa. Voitolla Araski nousi seitsemänneksi.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Veera Pirttisen ja Anniina Äijäsen Bembibren pudotuspelihaaveet sen sijaan kokivat kolauksen 58-71 (29-39)-tappiossa Bizkaian vieraana. Pirttinen heitti yhdeksän pistettä ja otti yhden levypallon. Äijäsen tilastoriville merkittiin kaksi pistettä, kaksi levypalloa, syöttö ja riisto. Bembibre on vain voiton päässä pudotuspelipaikasta.
Ottelutilastot

LF Challengessa Marianne Kalinin Ferrol etenee vahvasti kohti runkosarjan voittoa kaadettuaan viikonloppuna Melillan 83-62 (40-30). Kalin heitti viisi pistettä ja nappasi kaksi levypalloa.
Ottelutilastot

Italian Serie A1:n kärkipään ottelussa Awak Kuierin 16 pistettä, seitsemän levypalloa, syöttö ja torjunta eivät riittäneet johdattamaan Reyer Veneziaa voittoon kärkipään ottelussa Virtus Bolognaa vastaan. Venezia hävisi kotonaan lopulta selvästi 60-85 (19-41). Venezia menetti otteen pelistä jo heti avausneljänneksellä, jonka Bologna vei peräti 30-2. Tappiosta huolimatta Venezia jatkaa sarjassa kolmantena.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Helmi Tulonen nousi Luccan avausviisikkoon pelaten lähes 34 minuuttia ja kiitti luottamuksesta ollen joukkueensa ykkösnimi 13 pisteen, seitsemän levypallon ja riiston tilastoilla. Sarjakärki Schio oli kuitenkin vahvempi numeroin 109-51 (62-31). Lucca on kahdentenatoista.
Ottelutilastot

Saksassa nähtiin suomalaiskohtaaminen, kun Ninni Salmen Herner TC sai Anissa Poundsin ja Elina Koskimiehen Angels Nördlingenin vieraakseen. Herne oli kotonaan vahvempi 66-48 (31-27). Salmi sai voittajajoukkueessa tilastoihinsa levypallon ja Angelsin puolelta Anissa Pounds oli jälleen pistetykki 14 pisteen saaliilla. Poundsille kertyi myös kaksi levypalloa, syöttö ja riisto. Koskimies sai tilastoikseen kolme pistettä, levypallon ja kaksi riistoa.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä.

Kesken kauden Kelternin riveihin siirtynyt Linda-Lotta Lehtoranta alkaa päästä vauhtiin, kun hän heitti 16 pistettä Kelternin voittaessa Lions Mitteldeutscherin 84-62 (50-26). Lehtoranta sai tilastoihinsa myös kaksi levypalloa, kaksi syöttöä ja kaksi riistoa. Keltern on sarjassa toisena ja perässä seuraavat Herner TC ja Nördlingen.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä.

Venla Varis pääsi juhlimaan tärkeää voittoa Marburgin kaataessa Eisvögel Freiburgin 91-78 (50-39). Varis esiintyi vahvasti tilastoiden 12 pistettä, levypallon ja kaksi syöttöä. Pistemäärä sivuaa Variksen kauden parasta. Voitolla Marburg nousi pois jumbosijalta.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä.

 
2.3.2023 22:56 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Reyer Venezia eteni EuroCupin välieriin

Awak Kuier heitti 12 pistettä, kun hän oli siivittämässä Reyer Veneziaa EuroCupin välieriin. Reyer Venezia kaatoi Elitzur Ramlan kahden osaottelun yhteispistein 134-128.

27.2.2023 09:59 Suomalaiset ulkomailla

Linda-Lotta Lehtorannan Keltern vahvassa vireessä Saksassa

Linda-Lotta Lehtorannan Keltern otti tiukan otteen Saksan Bundesliigan runkosarjan kakkospaikasta napattuaan voiton viikonloppuna. Anissa Poundsin vahva 19 pisteen peli ei sen sijaan riittänyt tuomaan Angels Nördlingenille voittoa.

19.2.2023 23:47 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier palasi kentille vahvasti

Awak Kuier palasi pienen tauon jälkeen vahvasti pelikentille, kun Italian Serie A1:ssä nähtiin suomalaiskohtaaminen.

5.2.2023 16:57 Suomalaiset ulkomailla

Anissa Pounds käsi kuumana maaotteluihin

Anissa Pounds lähtee hyvässä heittovireessä tuleviin EM-karsintoihin, kun hän heitti viikonloppuna 27 pistettä Saksan Bundesliigassa. Linda-Lotta Lehtoranta teki viikonloppuna ensiesiintymisensä Kelternin riveissä.

2.2.2023 09:59 Susiladies

Linda-Lotta Lehtoranta palaa Saksan Bundesliigassa pelaavaan Kelterniin

Peli-Karhuissa aiemmin tällä kaudella pelannut Susiladies-konkari Linda-Lotta Lehtoranta, 31, siirtyy Saksan Bundesliigan toisella sijalla olevaan Rutnorik Stars Kelterniin. Lehtoranta pelasi Kelternissä myös kaudella 2015-16.

1.2.2023 23:20 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Reyer Venezia jatkoon EuroCupissa hurjan nousun siivittämänä

Awak Kuierin edustama Reyer Venezia esitti vahvan nousun EuroCupin neljännesvälierän toisessa osaottelussa Elitzur Holonia vastaan. Venezia kuroi ensimmäisen osaottelun 15 pisteen takamatkan umpeen ja meni jatkoon yhteispistein 145-143.

30.1.2023 11:45 Suomalaiset ulkomailla

Anissa Pounds ja Elina Koskimies hyvässä iskussa voitto-ottelussa

Anissa Pounds ja Elina Koskimies olivat jälleen Angels Nördlingenin voiton takuunaisia, kun joukkue jatkoi hyvää kauttaan Saksassa. Helmi Tulonen pääsi Italiassa hyville minuuteilla ja käytti jälleen näyttöpaikkansa.

23.1.2023 10:52 Suomalaiset ulkomailla

Anniina Äijänen kuritti entistä seuraansa

Anniina Äijänen esiintyi vahvasti entistä seuraansa vastaan, kun hän oli yhdessä Veera Pirttisen kanssa johdattamassa Bembibreä voittoon Espanjan liigassa.

16.1.2023 09:31 Suomalaiset ulkomailla

Sofia Pelander tehokkaana Tshekissä – Awak Kuier rankaisi entistä seuraansa

Sofia Pelander oli oivalla pelipäällä, kun hän teki kauden piste-ennätyksensä Tshekin liigassa. Italiassa Awak Kuier pääsi nipistämään entistä seuraansa ja Annika Holopainen palasi kentille Espanjassa.

13.1.2023 07:34 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier siivitti Reyer Venezian jatkoon EuroCupissa

Awak Kuier oli jälleen Reyer Venezian ykkösnimi, kun joukkue eteni EuroCupissa 16 parhaan joukkoon.

9.1.2023 11:21 Susiladies

Kuier ja Venezia jatkavat vahvasti

Awak Kuierin Reyer Venezia jatkaa vahvasti Italian Serie A1:ssä. Myös Espanjassa, Tshekissä ja Saksassa Susiladiesin pelaajat pääsivät juhlimaan voittoja.

6.1.2023 10:23 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier joukkueensa pistekuningatar EuroCupissa

Awak Kuierin 21 pistettä eivät riittäneet Reyer Venezialle, kun EuroCupissa alkoivat pudotuspelit.

2.1.2023 14:05 Suomalaiset ulkomailla

Marianne Kalin vaihtoi kamppailun sarjapaikasta nousutaisteluun

Kaksi edelliskautta Espanjan Liga Femeninan Bembibressä pelannut Marianne Kalin vaihtoi täksi kaudeksi sarjaporrasta alemmas LF Challengen ennakkosuosikkeihin lukeutuvaan Universitario de Ferroliin. Kauden ensimmäinen puolisko on sujunut sekä joukkueelta että Kalinilta positiivisesti.

31.12.2022 08:56 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier päätti vuotensa huippupeliin

Awak Kuierin vuosi päättyi hienosti, kun hän heitti kauden ennätyspisteensä 28 Venezian jatkaessa vahvasti Italian Serie A1:ssä. Venla Varis pääsi Saksassa juhlimaan voittoa kärkijoukkueesta vuoden päätteeksi.

24.12.2022 07:46 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier häikäisi monipuolisuudellaan

Awak Kuierin Reyer Venezia pääsi lähtemään joulun viettoon voitto ja sarjataulukon kakkospaikka taskussaan. Espanjassa Veera Pirttisen ja Anniina Äijäsen Bembibre nappasi maukkaan voiton.

19.12.2022 10:17 Suomalaiset ulkomailla

Pirttinen ja Äijänen vahvoina Bembibren voitossa – Kuier urakoi Italiassa

Veera Pirttinen ja Anniina Äijänen johdattivat Bembibren tärkeään voittoon Espanjan liigassa. Awak Kuier oli taas Reyer Venezian kärkinimiä Italiassa.

16.12.2022 08:44 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Venezia pelasi EuroCupin alkulohkon tappioitta

EuroCupissa saatiin alkulohkovaihe päätökseen. Awak Kuierin Reyer Venezia selvitti alkulohkon puhtaalla pelillä, kun Kuier oli kentän kuningatar.

12.12.2022 09:14 Suomalaiset ulkomailla

Elina Koskimies tehokkaansa Saksassa

Tänä viikonloppuna oli Elina Koskimiehen vuoro kantaa Angels Nördlingenin soihtua joukkueen jatkaessa vahvaa kauttaan Bundesliigassa. Helmi Tulonen oli taas hyvässä pelivireessä Italiassa.

9.12.2022 08:05 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier Reyer Venezian sankari EuroCupissa

Awak Kuier oli Reyer Venezian ratkaisuhahmo, kun joukkue jatkaa puhtaalla pelillä EuroCupissa voitettuaan Gernika Bizkaian.

5.12.2022 07:52 Suomalaiset ulkomailla

Koskimies ja Pounds johdattivat Angelsin voittoon

Elina Koskimies ja Anissa Pounds olivat Angels Nördlingenin tehopelaajat joukkueen voittaessa viikonloppuna. Awak Kuier oli jälleen Reyer Venezian pisteykkönen, mutta se ei riittänyt voittoon.

Näytä lisää vastaavia