Susiladiesin pelaajille hienoja voittoja

24.2.2019 21:14 Annika Holopainen ja Anissa Pounds pääsivät viikonloppuna maistelemaan harvinaista herkkua, kun heidän joukkueensa palasivat pitkästä aikaa voittojen tielle. Saksan Bundesliigassa Anni Mäkitalo, Heta Äijänen ja Veera Pirttinen juhlivat kovia päänahkoja ja Espanjassa Anniina Äijänen pääsi niin ikään voiton makuun.

Veera Pirttinen avitti Chemnitzin yllätysvoittoon. (Kuva: Ville Vuorinen)

Pirttinen oli hienossa vireessä pussittaen 16 pistettä, napaten viisi levypalloa ja tarjoillen joukkuekavereilleen kolme syöttöä Chemnitzin kaataessa Saksan mahtiseura Wasserburgin 91-64 (44-34). Voitosta huolimatta Chemnitz on sarjassa edelleen viimeisenä.

- Tärkeä voitto meille. Olimme alusta asti hyvällä energialla ja saimme alkuun pienen johdon. Kolmannella neljänneksellä saimme pidettyä Wasserburgin yhdeksässä pisteessä. Pelasimme yhdessä molemmissa päissä ja se näkyy tuloksessa, Pirttinen luonnehti ottelun jälkeen.
Ottelutilastot

Anni Mäkitalo urakoi jälleen hurjat minuutit. (Kuva: Ville Vuorinen)

Mäkitalo ja Heta Äijänen pääsivät niin ikään tuulettamaan kovaa voittoa, kun Donau-Ries kampesi sarjakakkosen Marburgin 85-80 (40-39). Mäkitalo uurasti 38 minuutissa 12 pistettä, viisi levypalloa, neljä syöttöä ja kaksi torjuntaa. Äijäsen tilastoihin merkittiin kaksi pistettä. Donau-Ries on sarjassa seitsemäntenä.
Ottelutilastot

Helmi Tulosen Saarlouis ei pystynyt haastamaan sarjakärki Herneriä, vaan joutui taipumaan 62-83 (36-38). Tulonen kasasi kaksi pistettä. Saarlouis on sarjassa toiseksi viimeisenä sijalla 11.
Ottelutilastot

Espanjassa voittoja

Anniina Äijäsen edustama Sedis Basquet jatkoi vahvaa menoaan Espanjan liigassa voittamalla Sant Adrian 82-69 (43-38). Äijänen kartutti tilastojaan kahdella levypallolla ja syötöllä. Sedis Basquet on neljäntenä.
Ottelutilastot

Pounds oli Maristas Corunan tehopelaajia 10 pisteellä, seitsemällä levypallolla ja kolmella syötöllä, kun Maristas otti kauden neljännen voittonsa kukistaessaan Cerdanyolan 70-65 (29-41). Maristas Coruna on sarjassa 13.
Ottelutilastot

Pelanderille tupla-tupla

Holopaisen Politechnika Gdansk otti kauden kolmannen voittonsa, kun se kaatoi vieraskentällä Poznanin 89-82 (50-41). Holopaisen tilastoihin merkittiin yksi syöttö. Gdansk on Puolan liigassa 11.
Ottelutilastot

Sofia Pelander tehtaili jälleen tupla-tuplan. (Kuva: Ville Vuorinen)

Sofia Pelanderin Norrköping hävisi hieman yllättäen sarjajumbo Mark Basketin vieraana 64-80 (42-36). Norrköpingin kohtaloksi koitui päätösneljännes, jonka Mark Basket vei nimiinsä 24-7. Pelander tehtaili komeasti 16 pisteen ja 11 levypallon tupla-tuplan. Tilastoihin kirjattiin myös yksi syöttö ja kaksi torjuntaa. Tappiosta huolimatta Norrköping on Ruotsin liigassa tukevasti neljäntenä.
Ottelutilastot

Islannin liigassa Vilma Kesäsen KR hävisi kärkikamppailussa Keflavikille selvästi 59-91 (37-38). Kesäsen tilastoihin raapustettiin kolme levypalloa.
Ottelutilastot

 
18.3.2019 10:44 NCAA

Nina Augustinin Robert Morris konferenssimestaruuteen

Naisten yliopistosarjassa Robert Morris ylsi Nina Augustinin johdolla konferenssinsa mestaruuteen ja varmisti paikkansa kovatasoisessa NCAA-lopputurnauksessa.

17.3.2019 09:06 Susiladies

Naisten Saksan Bundesliigassa runkosarja päätökseen

Saksan Bundesliigassa saatiin runkosarja päätökseen. Suomalaispelaajia ei nähdä tällä kaudella pudotuspeleissä.

14.3.2019 09:23 NCAA

Augustin ja Koskimies konferenssien välieriin

Naisten NCAA:ssa Nina Augustin ja Elina Koskimies raivasivat tiensä konferenssien välieriin. MAC-konferenssissa Ninni Salmen ja Sara Rokkasen ottelut päättyivät puolivälieräkamppailuihin.

11.3.2019 07:10 Susiladies

Anniina Äijänen voiton makuun Espanjassa

Anniina Äijäsen Sedis Basquet otti kovan vierasvoiton Espanjan liigassa kaadettuaan kärkijoukkueisiin lukeutuvan Valencian vieraskentällä.

8.3.2019 09:56 NCAA

Varis, Lahtinen, Kalin ja Augustin joukkueidensa tehokkaimpina NCAA-kentillä

Lotta-Maj Lahtinen ja Marika Korpinen saivat kokea yliopistosarjan pudotuspelien tylyyden, kun molempien kausi päättyi niukan tappion seurauksena.

4.3.2019 10:00 NCAA

Augustinin yliopistojoukkue Northeast-konferenssin runkosarjan voittoon

Naisten NCAA:ssa konferenssien runkosarjat lähenevät loppuaan ja tulivat muutamien suomalaisnaisten osalta päätökseen jo viikonlopun aikana. Ottelut jatkuvat pudotuspelien muodossa.

3.3.2019 22:03 Susiladies

Pelander ja Pounds juhlivat voittoja

Susiladiesin Euroopassa pelaavista ammattilaisista viikonloppuna voittoja pääsivät juhlimaan Sofia Pelander ja Anissa Pounds.

1.3.2019 08:32 NCAA

Rokkanen, Augustin ja Koskimies kaksinumeroisille lukemille

Naisten NCAA-kentillä Sara Rokkanen, Nina Augustin ja Elina Koskimies ylsivät kukin voittoon ja yli kymmenen pisteen suoritukseen konferenssien runkosarjojen lähetessä loppuaan.

1.3.2019 08:08 Susiladies

Anniina Äijäsen Sedis Espanjan cupin välieriin - Vilma Kesänen hurjana Islannissa

Anniina Äijäsen Sedis Basquet eteni Espanjan cupin, Copa de la Reinan välieriin. Islannissa Vilma Kesänen teki kauden piste-ennätyksensä.

27.2.2019 14:54 Susiladies

Anniina Äijänen jahtaa Espanjan cupin voittoa – ”Cup on tosi iso asia”

Espanjassa pelataan viikonloppuna cupin lopputurnaus Copa de la Reina. Anniina Äijäsen, 23, Sedis Basquet aloittaa oman urakkansa torstaina turnauksen emäntäjoukkue Araskia vastaan.

25.2.2019 09:14 NCAA

Koskimies kovassa vireessä - Americanille 14. peräkkäinen voitto

Naisten NCAA:ssa Elina Koskimiehellä oli tehokas 18 pisteen ilta Americanin yltäessä jo neljänteentoista peräkkäiseen voittoonsa. Joukkue on kärsinyt Patriot League-konferenssissa vain yhden tappion.

19.2.2019 11:03 Susiladies

Camilla Grönbergin kausi ohi

Saksan Bundesliigassa ChemCats Chemnitzissä pelanneen Camilla Grönbergin, 25, kausi on ohi alaraajavamman takia.

17.2.2019 22:05 Susiladies

Helmi Tulonen iloitsi kovasta voitosta

Helmi Tulonen oli hyvässä vireessä, kun Saarlouis otti tärkeän voiton Saksan Bundesliigassa. Ruotsissa Sofia Pelanderin tupla-tupla ei riittänyt venyttämään Norrköpingin voittoputkea.

11.2.2019 08:09 Susiladies

Tulonen juhli Bundesliigan suomalaiskohtaamisen voittoa

Saksan Bundesliigassa nähtiin suomalaispelaajien kohtaaminen ja Helmi Tulonen pääsi Saarlouis kanssa juhlimaan voittoa Camilla Grönbergin ja Veera Pirttisen Chemnitzistä. Ruotsin liigassa Sofia Pelanderin ja Norrköpingin voittokulku jatkui.

4.2.2019 09:37 Susiladies

Helmi Tulosen ja Veera Pirttisen hyvät pelit eivät riittäneet voittoihin

Saksan Bundesliigassa Susiladiesin Helmi Tulonen ja Veera Pirttinen olivat joukkueiden parhaimmistoa, mutta tuloksena olivat silti tappiot. Sofia Pelanderin ja Norrköpingin liito Ruotsin liigassa sen sijaan sai jatkoa.

2.2.2019 08:21 NCAA

Lahtinen ennätyspisteille Georgia Techin trillerissä

NCAA:ssa kolme suomalaisnaista ylsi kaksinumeroisille lukemille, kun Lotta-Maj Lahtinen merkkautti tulokaskauden ennätyksekseen 14 pistettä, Elina Koskimies viimeisteli voittoputken jatkuessa 16 pistettä ja Sandra Karsten oli joukkueensa tehokkain 10 pisteellä.

30.1.2019 19:52 NCAA

Viimeistä NCAA-kauttaan pelaava Elina Koskimies: ”Isompaa roolia ei saa ilmaiseksi”

American Universityä edustava Elina Koskimies on noussut neljässä vuodessa joukkueensa avainpelaajaksi. Tällä kaudella tähtäimessä on konferenssivoitto sekä NCAA-turnaus, sen jälkeen Euroopan ammattilaiskentät.

28.1.2019 09:00 NCAA

Augustin sivusi piste-ennätystään, Kalinille komea tupla-tupla

Hofstran Marianne Kalin ylsi naisten NCAA-parketeilla kauden ensimmäiseen tupla-tuplaansa joukkueen napatessa konferenssissaan tärkeän avausvoiton. Nina Augustin tehoili Robert Morrisin paidassa 14 pistettä johdattaen joukkueensa seitsemänteen peräkkäiseen voittoon.

27.1.2019 19:33 Susiladies

Pelander siivitti joukkueensa yllätysvoittoon

Sofia Pelander ja Norrköping kulkevat vahvassa myötätuulessa tällä hetkellä, kun Norrköping kaatoi Ruotsin liigassa tappioitta olleen Luleån vieraskentällä ja kasvatti voittoputkensa viiden ottelun mittaiseksi. Espanjan liigassa Anniina Äijäsen Sedis Basquet juhli niin ikään kovaa päänahkaa.

25.1.2019 12:14 Susiladies

Sofia Pelander nauttii pelaamisesta – ”Kaikki tuntuu hyvältä”

Sofia Pelander, 26, pelaa vahvaa kautta Ruotsin liigan Norrköping Dolphinsin riveissä. Kolmasti tällä kaudella kierroksen tähdistöjoukkueeseen valittu Pelander nauttii pelaamisesta, kun pelit kulkevat ja voittoja tulee.

Näytä lisää vastaavia