Äijänen juhli suomalaiskohtaamisen voittoa – Pelander, Kuier ja Rokkanen tehokkaina

6.12.2020 22:06 Espanjan Liga Femenina 2:ssa nähtiin suomalaispelaajien kohtaaminen, jossa Anniina Äijänen pääsi tuulettamaan voiton kunniaksi. Awak Kuier pääsi nauttimaan kahdesta voitosta viikolla ja Sofia Pelander sekä Sara Rokkanen olivat kovassa vireessä.

Anniina Äijänen ja Awak Kuier pääsivät juhlimaan voittoja. (Kuva: Ville Vuorinen)

Viikolla Kuier oli jälleen lähellä tupla-tuplaa tilastoituaan 14 pistettä, yhdeksän levypalloa, kolme syöttöä ja riiston Ragusan voittaessa Bron 93:n 75-61 (37-33).
Ottelutilastot

Viikonloppuna Ragusa kaatoi Costa Masnagan 91-69 (49-32). Tällä kertaa Kuierin tilastokirjoihin merkittiin yhdeksän pistettä, kuusi levypalloa, kuusi syöttöä, riisto ja kolme torjuntaa. Ragusan saldo näyttää seitsemän ottelun jälkeen viisi voittoa ja kaksi tappiota.
Ottelutilastot

Espanjan liigassa Marianne Kalin palasi kentille, mutta Bembibre taipui Extremaduran vieraana 77-81 (35-37). Kalinille tilastoitiin yksi levypallo ja yksi riisto. Bembibre on jaetulla viimeisellä sijalla voitettuaan 13 ottelustaan kaksi.
Ottelutilastot

Liga Femenina 2:ssa nähtiin suomalaispelaajien kohtaaminen ja Anniina Äijäsen Ferrol otti jo kymmenennen peräkkäisen voittonsa kaadettuaan Elina Koskimiehen ja Helmi Tulosen Ibaizabalin 71-48 (35-28). Äijänen tilastoi kahdeksan pistettä, yhdeksän levypalloa, kaksi syöttöä ja torjunnan. Tulonen ja Koskimies molemmat urakoivat yli 32 minuuttia ja Tulonen heitti 10 pistettä, otti kolme levypalloa, antoi syötön, riisti ja torjui kahdesti. Koskimiehelle kertyi kahdeksan pistettä, viisi levypalloa, kaksi syöttöä ja riisto. Ferrol jatkaa puhtaalla pelillä voitettuaan kaikki 10 otteluaan ja Ibaizabalilla on viisi voittoa ja neljä tappiota.

- Olen tyytyväinen voitosta hyvää vastustajaa vastaan. Pysyimme yhdessä, vaikka Ibaizabal taisteli ja kävi lähellä. On aina hienoa päästä pelaamaan suomalaisia vastaan, Äijänen iloitsi ottelun jälkeen.
Ottelutilastot

Sofia Pelander oli loistavalla pelipäällä Saksassa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Saksan Bundesliigassa Pelander hurjasteli 16 pisteen ja 12 levypallon tupla-tuplan Hernerin voittaessa Hannoverin 88-74 (44-36). Pelanderin tilastot karttuivat myös kahdella syötöllä ja kahdella riistolla. Hernerillä on neljä voittoa ja kaksi tappiota.

- Oli hyvä ja tärkeä voitto ja pelasimme hyvää joukkuepeliä pitkästä aikaa. Meillä on ollut vähän vaikeuksia loukkaantumisten kanssa ja tähänkin peliin lähdimme vajaalla kokoonpanolla, mutta tänään jaoimme palloa hyvin ja pelasimme joukkueena kentän molemmissa päissä, ja se näkyi pelin lopussa tulostaululla, Pelander hehkutti.

Ottelusta ei ole saatavissa tarkempia tilastoja.

Sara Rokkanen oli hurjassa vireessä viikonloppuna heittäen 23 pistettä, mutta Helsingborg hävisi Mark Basketin vieraana 65-82 (39-44). Rokkanen tilastoi myös seitsemän levypalloa, kaksi syöttöä ja kaksi riistoa.
Ottelutilastot

Aiemmin viikolla Helsingborg hävisi IK Eosille 64-77 (38-47). Rokkanen tilastoi kaksi pistettä, seitsemän levypalloa, kaksi syöttöä ja kaksi riistoa. Ville Tuomisen valmentama Helsingborg on hävinnyt kaikki ottelunsa.
Ottelutilastot

 

Uutista muokattu 6.12. kello 23.17: Awak Kuierin pistemäärä korjattu. 

 
8.4.2024 10:36 Suomalaiset ulkomailla

Aarnisalon Kangoeroes ja Pelander Norrköping jyräsivät välieriin

Elina Aarnisalon Kangoeroes Mechelelen eteni välieriin Belgiassa ja Sofia Pelanderin Norrköping teki saman Ruotsissa. Saksassa Keltern on voiton päässä finaalipaikasta.

6.4.2024 08:13 Suomalaiset ulkomailla

Saksassa välierät käyntiin - Pelanderin kausi pysyi elossa

Saksassa saatiin välierät vauhtiin ja Linda-Lotta Lehtorannan ja Elina Koskimiehen Keltern aloitti vakuuttavasti. Ruotsissa Sofia Pelanderin Norrköping on voiton päässä välieristä.

5.4.2024 12:47 Suomalaiset ulkomailla

Sofia Pelanderin Norrköping jo selkä seinää vasten – ”Ensimmäinen peli oli aikamoinen pettymys”

Ruotsissa pudotuspelit ovat jo startanneet ja Sofia Pelanderin Norrköping Dolphins on jo selkä seinää vasten. Pelander on kuitenkin luottavaisena, että Norrköping selvittää esteet tieltään ja taistelee vielä mestaruudesta.

1.4.2024 09:24 Suomalaiset ulkomailla

Kolme Susiladies-pelaajaa Bundesliigan välieriin – Espanjassa hienoja onnistumisia ja voittoja

Linda-Lotta Lehtorannan ja Elina Koskimiehen Keltern eteni vakuuttavasti Saksan Bundesliigan välieriin ja saivat Anissa Poundsista sekä Lions Hallesta seuraa. Espanjassa suomalaisten joukkueet ottivat tärkeitä voittoja.

25.3.2024 11:52 Suomalaiset ulkomailla

Saksassa ja Tshekissä pudotuspelit käynnistyivät – Ruotsissa saatiin runkosarja pakettiin

Saksan ja Tshekissä saatiin pudotuspelit käyntiin viime viikolla ja Ruotsissa pelattiin runkosarjan päätöskierros. Italiassa Awak Kuier loisti pistekuningattarena.

22.3.2024 12:27 Suomalaiset ulkomailla

Marianne Kalin ja Anniina Äijänen taistelemassa Espanjan cupin voitosta

Espanjan cup-mestaruus ratkaistaan viikonloppuna, kun arvostetun Copa de la Reinan finaaliturnaus on edessä. Cup-pokaalista on taistelemassa myös Anniina Äijäsen ja Marianne Kalinin Ferrol.

22.3.2024 11:23 Suomalaiset ulkomailla

Naisten Bundesliigassa pudotuspelit käyntiin – mukana neljä Susiladies-pelaajaa

Naisten Saksan Bundesliigassa alkavat pudotuspelit tulevana viikonloppuna. Mestaruustaistelussa nähdään Stars Kelternin Linda-Lotta Lehtoranta ja Elina Koskimies, Lions Hallen Anissa Pounds sekä Angels Nördlingenin Roosa Lehtoranta.

18.3.2024 10:51 Suomalaiset ulkomailla

Roosa Lehtorannan Nördlingenille kirvelevä finaalitappio cupissa

Roosa Lehtorannan Angels Nördlingen oli kiinni Saksan cupin voitossa aina viimeisille sekunneille saakka, mutta joutui lopulta tyytymään kakkospaikkaan.

15.3.2024 18:54 Suomalaiset ulkomailla

Roosa Lehtoranta taistelee Saksan cupin mestaruudesta – ”Tähtäin on, että voitamme”

Saksan cupin neljän joukkueen lopputurnaus pelataan viikonloppuna ja suomalaispelaajista mukana nähdään Angels Nördlingenin joukkuetta edustava Roosa Lehtoranta. Lehtoranta lähtee viikonloppuun toiveikkain mielin.

11.3.2024 08:07 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier taistelee EuroCupin finaalipaikasta – Anissa Pounds juhli suomalaiskohtaamisen voittoa

EuroCupin välierät alkoivat viime viikolla ja Awak Kuierin Reyer Venezia petasi jännittävät lähtöasetelmat toiseen osaotteluun. Anissa Pounds pääsi paukuttelemaan henkseleitään Saksassa suomalaiskohtaamisen voiton kunniaksi.

Näytä lisää vastaavia