Koponen ratkaisi voiton Bayern Münchenille - Nuutinen ja Ahonen loistivat Espanjassa

9.12.2019 09:08 Petteri Koposen onnistunut kolmen pisteen heitto summerin soidessa piti Bayern Münchenin puhtaalla pelillä Saksan Bundesliigassa. Espanjan LEB Orossa Matti Nuutinen ja Roope Ahonen olivat kovassa iskussa, kun he avittivat joukkueensa voittoihin ja Alexander Madsen ylsi tupla-tuplaan Latviassa.

Petteri Koponen oli Bayern Münchenin sankari. (Kuva: Ville Vuorinen)

Bayern München joutui kotikentällään tiukoille Göttingeniä vastaan, mutta joukkueen sankariksi nousi Koponen, joka viileästi pussitti ratkaisevan kolmen pisteen heiton sisään pelikellon täyttyessä ja Bayern pääsi juhlimaan 82-81 (34-38)-voittoa.

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Koponen pussitti ottelussa molemmat kolmen pisteen heittonsa ja kasasi lisäksi kolme levypalloa ja kaksi syöttöä.

- Vaikea peli taas Tel Avivin reissun jälkeen, mutta voitot lasketaan ja onneksi meni heitto säkkiin. En saanut paljon paikkoja pelissä, mutta toinen kolkki oli sitäkin maukkaampi ja voitto kotiin, Koponen iloitsi voiton jälkeen.
Ottelutilastot

Bundesliigassa nähtiin suomalaisvalmentajien kohtaaminen, kun Tuomas ja Joonas Iisalon valmentama Crailsheim Merlins isännöi Daniel Herbertin apuvalmentamaa Frankfurt Skylinersia. Herbert pääsi lähtemään kotimatkalle 76-68 (37-34)-voitto taskussaan. Crailsheimilla on nyt kuusi voittoa ja neljä tappiota, kun Frankfurtin saldo on päinvastainen neljä voittoa ja kuusi tappiota.
Ottelutilastot

Daniel Janssonin apuvalmentama Ulm paranteli asemiaan voittamalla vieraissa Oldenburgin 104-91 (53-50). Ulmilla on nyt koossa viisi voittoa ja kuusi tappiota.
Ottelutilastot

Espanjan liigassa Sasu Salinin Teneriffa jatkoi hyviä otteitaan voittamalla kotikentällään Murcian 85-78 (40-38). Salin auttoi joukkuettaan kuudella pisteellä, kolmella voitolla ja kahdella syötöllä. Teneriffan saldo on nyt seitsemän voittoa ja viisi tappiota.
Ottelutilastot

LEB Orossa Nuutinen heitti Oviedolle 20 pistettä, otti kaksi levypalloa ja antoi yhden syötön, kun Oviedo voitti kotonaan Granadan 82-81 (42-42). Voitto oli Oviedon kauden neljäs, kun 12 kierrosta on takana.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Ahonen oli niin ikään joukkueensa paras pistemies, kun hän heitti 18 pistettä Breoganin voittaessa Melillan 88-84 (56-40). Ahonen tilastoi myös yhden levypallon ja kuusi syöttöä. Voitto oli Breoganille neljäs peräkkäinen ja samalla kauden kahdeksas.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Alex Murphyn Gipuzkoa hävisi Castellon vieraana jatkoajan jälkeen 87-91, 79-79 (44-49). Murphy saalisti yhdeksän pistettä, kolme levypalloa ja neljä syöttöä. Tappiosta huolimatta Gipuzkoa jatkaa sarjassa toisena yhdeksän voiton ja kolmen tappion tilastoilla.
Ottelutilastot

LEB Platassa Edon Maxhuni joutui Gran Canarian kanssa tunnustamaan Pratin paremmakseen 61-69 (34-28). Maxhuni keräsi kahdeksan pistettä, neljä levypalloa, kaksi syöttöä ja riiston.
Ottelutilastot

Ranskan liigassa Jamar Wilson ja JL Bourg Basket taipui kotonaan Dijonille 101-73 (37-50). Wilsonin ainoaksi tilastomerkinnäksi tuli yksi levypallo. Bourg Basketilla on yhdeksän voittoa ja neljä tappiota.
Ottelutilastot

Lassi Tuovin apuvalmentaman Strasbourgin voittoputki katkesi 90-93 (49-47)-tappiolla Nanterrea vastaan. Strasbourgilla on seitsemän voittoa ja kuusi voittoa.
Ottelutilastot

Topias Palmi pääsi herkuttelemaan hienolla voitolla. (Kuva: Ville Vuorinen)

Topias Palmi pääsi juhlimaan kovaa päänahkaa, kun Vanoli Cremona kaatoi Italian liigaa alkukauden dominoineen ja tappioitta pelanneen Virtus Bolognan 78-66 (46-34). Avausviisikossa aloittanut Palmi keräsi neljä pistettä ja yhden riiston ottelussa. Voitolla Cremona nousi neljänneksi ja sillä on nyt seitsemän voittoa ja neljä tappiota.
Ottelutilastot

VEF Riika jatkaa puhtaalla pelillä Viron ja Latvian yhteisliigassa voitettuaan TalTechin 74-69 (28-34). Madsen osoitti taas monipuolisuuttaan 10 pisteen, 11 levypallon, yhden syötön, kahden riiston ja neljän torjunnan saldollaan.
Ottelutilastot

Puolan liigassa Carl Lindbomin Radom joutui tunnustamaan Arka Gdynian paremmakseen 85-68 (46-32). Lindbom lähenteli tupla-tuplaa kahdeksan pisteen ja yhdeksän levypallon saldoilla. Radomilla on kuusi voittoa ja viisi tappiota.
Ottelutilastot

Itävallan liigassa Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen luotsaama Swans Gmunden jatkoi vahvasti voittamalla kotonaan Wien Timberwolvesin 91-66 (54-40). Swans nousi samalla jaetulle kärkisijalle yhdeksällä voitolla ja kahdella tappiolla.
Ottelutilastot

 
15.3.2024 08:24 Suomalaiset ulkomailla

Jantusen ja Iisalon Paris Basketball EuroCupin välieriin

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball eteni EuroCupin välieriin. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa varmisti puolivälieräpaikan.

11.3.2024 07:44 Suomalaiset ulkomailla

Elias Valtonen siivitti Granadan tärkeään voittoon

Elias Valtosen mainiot esitykset Granadan paidassa saivat jatkoa, kun hän pääsi juhlimaan ensimmäistä voittoaan uuden seuransa riveissä.

4.3.2024 10:28 Suomalaiset ulkomailla

Elias Valtosella komea debyytti Granadassa – ”Ihan hyvin se toimi”

Elias Valtonen otti heti paikkansa Granadan joukkueessa, kun hän suoriutui komeasti debyytissään. Ranskan liigassa suomalaiset pääsivät nauttimaan tärkeistä voitoista.

28.2.2024 12:36 Susijengi

Elias Valtonen siirtyy Manresasta Granadaan

Susijengin puolustuksen lukko Elias Valtonen, 24, vaihtaa seuraa Espanjassa. Alkukauden ajan BAXI Manresaa edustanut Euran Veivin kasvatti on solminut loppukauden kestävän sopimuksen CB Granadan kanssa tavoitteenaan auttaa uusi joukkueensa kuiville putoamistaistelusta.

18.2.2024 22:52 Suomalaiset ulkomailla

Jantunen juhli cup-pokaalia Ranskassa – Kaukiaisesta Viron cup-mestari ja MVP

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball valloitti Ranskan Leaders Cupin varmistaen seuralle samalla sen ensimmäisen pokaalin. Severi Kaukiainen puolestaan siivitti Kalev/Cramon Viron cupin voittoon ja palkittiin finaalin MVP-palkinnolla.

17.2.2024 09:44 Suomalaiset ulkomailla

Kaukiainen Viron cupin finaaliin – Salin välieriin Espanjassa ja Jantunen Ranskassa

Severi Kaukiainen pääsee taistelemaan Viron cupin mestaruudesta, kun Kalev/Cramo selvitti tiensä finaaliin. Sasu Salinin Teneriffa taisteli tiensä Espanjan cupin välierään ja Ranskassa Mikael Jantusen sekä Tuomas Iisalon cup-jahti jatkuu myös välierässä.

16.2.2024 15:52 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin ja Elias Valtonen taistelevat Copa del Rey'n voitosta

Espanjan cup, Copa del Rey, pelataan viikonlopun aikana Malagassa. Voitosta ovat taistelemassa myös Sasu Salin ja Elias Valtonen.

12.2.2024 07:48 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin oli tekemässä seurahistoriaa

Sasu Salin kantoi oman kortensa kekoon, kun Teneriffa teki uuden seuraennätyksen Espanjan liigassa. Ranskan liigassa suomalaiset pääsivät voittojen makuun.

5.2.2024 11:07 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantuselle kauden ennätyspisteet – Aatu Kivimäki palasi tositoimiin

Mikael Jantunen pisti kauden piste-ennätyksensä uusiksi, kun Paris Basketball juhli voittoa Ranskassa. Positiivisia uutisia kuului myös Saksasta, jossa Aatu Kivimäki palasi loukkaantumisen jälkeen tositoimiin.

1.2.2024 07:16 Suomalaiset ulkomailla

Paris Basketball sinetöi EuroCupin runkosarjan voiton – Teneriffalle voitto Mestarien liigassa

Tuomas Iisalon ja Mikael Jantusen Paris Basketball varmisti EuroCupin runkosarjan voiton varmistaen näin kotiedun loppuun saakka. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa otti ison voiton Mestarien liigan jatkolohkossa.

Näytä lisää vastaavia