Magic voitti Bullsin niukasti, Markkanen seitsemän pistettä

14.12.2018 08:30 Lauri Markkanen heitti seitsemän pistettä, kun Chicago Bulls hävisi NBA:ssa Orlando Magicille Méxicossa pelatussa ottelussa 91-97.

Lauri Markkasen Chicago Bulls hävisi Orlando Magicille. Kuva: Chicago Bulls/Bill Smith.

Tasaisen ottelun päätteeksi Markkanen tasoitti ottelun kolmosellaan tilanteeseen 91-91 noin minuutti ennen loppua. Nikola Vucevic (26/10) vei kuitenkin Magicin takaisin johtoon ja loppulukemat Orlando pussitti vapaaheittoviivalta.

Markkanen pelasi vajaat 28 minuuttia, joiden aikana hän heitti seitsemän pistettä, kaapi viisi levypalloa sekä riisti ja torjui kertaalleen. Pelitilanneheittonsa suomalainen säkitti kaksi kymmenestä yrityksestä.

Bullsin pistekuningas oli Zach LaVine, joka heitti 23 pistettä, repi kolme levypalloa ja jakoi 5 syöttöä.

Bulls on itäisen konferenssin viimeisenä kuudella voitolla ja 23 tappiolla.

Ottelutilastot

Henkilöt

Asiat

28.3.2024 08:29 NBA

Spurs onnistui pitämään Jazzin takanaan – Markkanen 25 pistettä, 6 levypalloa

NBA:ssa Utah Jazz hävisi jo seitsemännen peräkkäisen ottelunsa, kun Salt Lake Cityssä pelatussa ottelussa San Antonio Spurs veti pidemmän korren 118-111 (59-48). Lauri Markkanen tilastoi 25 pistettä ja 6 levypalloa.

26.3.2024 06:44 NBA

Mavs venytti Jazzin tappioputkea – Markkanen 34 pistettä

NBA:ssa Utah Jazz hävisi kuudennen peräkkäisen pelinsä, kun Dallas Mavericks voitti Jazzin 115-105 (61-66). Lauri Markkanen oli parketin pistekärki 34 pisteellä ja 7 levypallolla.

22.3.2024 10:17 NBA

Jazzille tappio Dallasissa – Markkanen 21 pistettä

Lauri Markkanen ja Utah Jazz kärsivät NBA:ssa vierastappion Dallas Mavericksille 97-113 (42-53). Markkanen oli Jazzin pistehai upottamalla 21 pistettä.

19.3.2024 06:41 NBA

Markkanen palasi kentille 22 pisteen ja 12 levypallon tupla-tuplalla – Jazzille tappio Wolvesia vastaan

Lauri Markkanen palasi pelikentille NBA:ssa, kun Utah Jazz hävisi kotikentällään Minnesota Timberwolvesille 114-104 (53-59). Edelliset kuusi peliä sivussa ollut Markkanen tilastoi 22 pistettä ja 12 levypalloa.

3.3.2024 10:33 NBA

Butlerin johdattama Heat päihitti Jazzin – Markkanen 25 pistettä, 6 syöttöä

NBA:ssa Utah Jazz hävisi vieraissa Jimmy Butlerin johdattamalle Miami Heatille 120-126 (62-58). Lauri Markkanen tilastoi 25 pistettä, 4 levypalloa ja 6 syöttöä.

1.3.2024 08:45 NBA

Magic loppuhetkillä Jazzia parempia – Markkaselle 18 pistettä

NBA:ssa Lauri Markkasen edustama Utah Jazz joutui toteamaan Orlando Magicin paremmakseen lukemin 115–107 (53–51). Markkanen tilastoi 18 pistettä ja kolme levypalloa 33 minuutin peliajalla.

28.2.2024 06:50 NBA

Hawks voitti selkeästi Jazzin, Markkanen 11 pistettä

NBA:ssa Utah Jazz kärsi selkeänumeroisen tappion, kun Atlanta Hawks oli tyly isäntä voittaen 97-124 (44-55). Lauri Markkanen tilastoi 11 pistettä ja 4 levypalloa 26 minuutin peliajalla.

26.2.2024 06:37 NBA

Jazz katkaisi tappioputkensa Spursin kurstannuksella, Markkanen 26 pistettä

NBA:ssa Lauri Markkanen ja Utah Jazz onnistuivat katkaisemaan viiteen venyneen tappioputkensa, kun Jazz voitti San Antonio Spursin 109-128 (39-63). Markkanen tilastoi 26 pistettä, 7 levypalloa ja 4 syöttöä.

23.2.2024 06:43 NBA

Jazz palasi tauolta häviten Hornetsille – Markkanen 21 pistettä, 9 levypalloa ja 6 syöttöä

NBA:ssa Utah Jazz palasi tähdistöpelitauolta ja kärsi tappion Charlotte Hornetsille 115-107 (56-52). Lauri Markkanen tilastoi 21 pistettä, 9 levypalloa ja 6 syöttöä.

18.2.2024 12:00 NBA

Markkanen jäi yhden pisteen päähän finaalista NBA:n kolmoskisassa – Lillard vei voiton toistamiseen

NBA:n tähdistöviikonlopun lauantaina järjestetyssä kolmoskisassa Lauri Markkanen jäi pisteen päähän finaalipaikasta. Kolmoskisan voiton vei Damian Lillard jo toista kertaa peräkkäin.