Maxhuni, Murphyt, Alanen ja Kivimäki ratkaisurooleissa

13.12.2021 09:16 Heroes Den Bosch jatkaa Hollannissa puhtaalla pelillä Edon Maxhunin toimiessa kapellimestarina, Japanissa Murphyn veljekset olivat avainrooleissa Fukushima Firebondsin voittoputken venyessä kuuteen, Aapeli Alanen piti koreillaan St. Pöltenin voittokannassa kiinni ja Aatu Kivimäki auttoi tupla-tuplallaan Tigers Tübingenin voittoon.

Edon Maxhuni oli jälleen loistovireessä. (Kuva: Ville Vuorinen)

Edon Maxhuni oli jälleen Heroes Den Boschin ykkössankari, kun Heroes jatkaa puhtaalla pelillä Hollannissa kaadettuaan Yoast Unitedin 90-85 (39-38). Maxhuni pussitti 23 pistettä ja koristeli tilastojaan lisäksi kahdeksalla syötöllä, kahdella levypallolla ja kahdella riistolla.
Ottelutilastot

Murphyn veljesten Fukushima Firebonds jatkoi vahvaa menoaan Japanin B2-liigassa kasvattamalla voittoputkensa kuuteen voittamalla viikonlopun aikana kahdesti Aomori Wat'sin.

Joukkueiden ensimmäisessä kohtaamisessa Firebonds otti selvän 78-61 (28-24)-voiton Alexin heiluttaessa sukkaa 16 kertaa ja lisäksi hänelle kertyi kolme levypalloa, neljä syöttöä, riisto ja torjunta. Erikin tilastoriviä koristivat neljä pistettä, neljä levypalloa ja kaksi syöttöä.
Ottelutilastot

Toisessa pelissä Firebonds jatkoi vakuuttavia otteitaan 84-69 (40-39)-voitolla. Tällä kertaa oli Erikin vuoro loistaa 20 pisteen ja 10 levypallon tupla-tuplalla sekä kahdella syötöllä, riistolla ja torjunnalla. Alex keräsi 10 pistettä, kolme levypalloa ja kolme syöttöä. Firebonds on lohkossaan toisena.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Espanjassa liigassa Manresa juhli jälleen niukkaa ja tiukkaa voittoa Gran Canarian kaatuessa 82-80 (39-37). Elias Valtosen tilille kertyi viisi pistettä, levypallo ja riisto.
Ottelutilastot

Teneriffa ei pystynyt pistämään Barcelonalle kampoihin, vaan taipui kotikentällään 60-75 (27-33). Sasu Salin upotti yhden kolmen pisteen heiton ja nappasi yhden levypallon. Emir Sulejmanovic auttoi Teneriffaa seitsemän pisteen, neljän levypallon, kahden syötön, riiston ja torjunnan tilastorivillä. Teneriffa on Manresan kanssa tasapisteissä sijoilla 4-6.
Ottelutilastot

Romanian liigassa Ilari Seppälä kunnostautui syöttelijänä tarjoillessaan joukkuekavereilleen kahdeksan koria Pitestin voittaessa Targu Jiun 82-67 (42-37). Seppälä heitti myös 10 pistettä ja riisti kertaalleen. Pitesti on Romanian liigassa toisena.
Ottelutilastot

Aapeli Alanen oli jälleen St. Pöltenin ykköshahmo johdattaessaan joukkueen kuudenteen peräkkäiseen voittoon Traiskirchen Lionsin kaatuessa 85-82 (40-42). Alanen oli joukkueensa ykköstykki 15 pisteen saldolla ja tilastoihin kertyi myös seitsemän levypalloa, kaksi syöttöä ja kaksi riistoa. St. Pölten nousi sarjassa toiseksi.
Ottelutilastot

Swans Gmunden hävisi Oberwart Gunnersille 64-71 (28-36). Anton Mirolybovin ollessa sairauslomalla päävalmentajana toimivan Aleksi Koskisen valmentama joukkue on viidentenä.
Ottelutilastot

Lassi Tuovi luotsasi Strasbourgin kovaan 99-90 (49-49)-voittoon Euroliiga-joukkue Monacosta. Strasbourg pitää sarjassa kolmatta sijaa.
Ottelutilastot

NM1:ssä Daniel Dolencin edustama Les Sables paranteli asemiaan voittamalla Bordeaux'n 73-55 Dolencin auttoi joukkuettaan viidellä pisteellä ja syötöllä. Les Sables on kymmenentenä.
Ottelutilastot

Saksan Bundesliigassa Tuomas ja Joonas Iisalo valmensivat Baskets Bonnin 87-70 (46-38)-voittoon Academics Heidelbergistä. Bonn jatkaa sarjan kärjessä ja voitto oli joukkueelle viides peräkkäinen.
Ottelutilastot

Saksan ProA:ssa Aatu Kivimäki tilastoi komean 14 pisteen ja 10 syötön tupla-tuplan Tigers Tübingenin voittaessa jatkoajan jälkeen Artland Dragonsin 99-94 (87-87, 43-50). Daniel Janssonin ja Hussain Dassoukin johtama Tigers on sarjassa kolmantena.
Ottelutilastot

 
27.3.2024 09:16 Suomalaiset ulkomailla

Paris Basketball aloitti EuroCupin välierät komeasti

Mikael Jantunen oli jälleen hyvässä iskussa, kun Paris Basketball otti ensimmäisen kiinnityksen EuroCupin finaalipaikkaan. Saksassa Valtteri Mervola auttoi joukkueensa pitämään sarjapaikkansa.

26.3.2024 10:38 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball aloittaa välierät EuroCupissa

Mikael Jantusen edustama ja Tuomas Iisalon valmentama Paris Basketball kohtaa EuroCupin välierissä englantilaisjoukkue London Lionsin. Jantunen uskoo vahvasti joukkueen mahdollisuuksiin edetä finaaliin.

21.3.2024 07:26 Suomalaiset ulkomailla

Lassi Tuovi teki suomalaista koripallohistoriaa

Lassi Tuovista tuli ensimmäinen suomalaissyntyinen valmentaja, joka on toiminut Euroliigan ottelussa päävalmentajana. Tuovi johdatti Virtus Bolognaa viime hetket italialaisseuran kohdatessa Zalgirisin vieraissa.

20.3.2024 10:56 Suomalaiset ulkomailla

Severi Kaukiainen saavutti jo yhden pokaalin - kaksi vielä kiikarissa

Kauden 2023-24 loppuratkaisut ovat vasta käsillä, mutta Severi Kaukiaisen kauteen on mahtunut jo seuravaihto ja cup-voitto sekä MVP-palkinto. Kaukiainen on ollut ensimmäiseen ulkomaan kauteensa tyytyväinen.

18.3.2024 10:36 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin juhli tärkeää voittoa suomalaiskohtaamisessa

Espanjassa nähtiin suomalaiskohtaaminen, kun Sasu Salin matkasi Teneriffasta Alexander Madsenin vieraaksi Andorraan. Remu Raitasen Caceres otti myös tärkeän voiton Espanjassa.

15.3.2024 08:24 Suomalaiset ulkomailla

Jantusen ja Iisalon Paris Basketball EuroCupin välieriin

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball eteni EuroCupin välieriin. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa varmisti puolivälieräpaikan.

11.3.2024 07:44 Suomalaiset ulkomailla

Elias Valtonen siivitti Granadan tärkeään voittoon

Elias Valtosen mainiot esitykset Granadan paidassa saivat jatkoa, kun hän pääsi juhlimaan ensimmäistä voittoaan uuden seuransa riveissä.

4.3.2024 10:28 Suomalaiset ulkomailla

Elias Valtosella komea debyytti Granadassa – ”Ihan hyvin se toimi”

Elias Valtonen otti heti paikkansa Granadan joukkueessa, kun hän suoriutui komeasti debyytissään. Ranskan liigassa suomalaiset pääsivät nauttimaan tärkeistä voitoista.

28.2.2024 12:36 Susijengi

Elias Valtonen siirtyy Manresasta Granadaan

Susijengin puolustuksen lukko Elias Valtonen, 24, vaihtaa seuraa Espanjassa. Alkukauden ajan BAXI Manresaa edustanut Euran Veivin kasvatti on solminut loppukauden kestävän sopimuksen CB Granadan kanssa tavoitteenaan auttaa uusi joukkueensa kuiville putoamistaistelusta.

18.2.2024 22:52 Suomalaiset ulkomailla

Jantunen juhli cup-pokaalia Ranskassa – Kaukiaisesta Viron cup-mestari ja MVP

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball valloitti Ranskan Leaders Cupin varmistaen seuralle samalla sen ensimmäisen pokaalin. Severi Kaukiainen puolestaan siivitti Kalev/Cramon Viron cupin voittoon ja palkittiin finaalin MVP-palkinnolla.

Näytä lisää vastaavia