Nuorisovalmennusseminaari keräsi Kisakallioon 135 valmentajaa

18.1.2016 Jokavuotinen Nuorisovalmennusseminaari keräsi 135 koripallovalmentajaa oppimaan eri näkökulmia taidon oppimisesta koripallon saralla. Nuorisovalmennusseminaari järjestettiin toisen kerran koripalloperheen kotiluolassa Kisakallion Susi Training Centerissä.


Laadukkaat esiintyjät ja loistavat olosuhteet olivat koulutuksen järjestämisestä vastanneen Jussi Räikän mukaan keränneet paikalle hienon määrän nuoria valmentajia.
 

- Jos viime vuonna oli hirveä määrä tuttuja kasvoja, niin nyt havainnoin, että paikalla oli paljon myös uusia nuoria valmentajia, jotka aloittavat taivaltaan valmennuksessa. Seuraava tavoite on saada seminaariin kummatkin ryhmät samaan aikaan.
 

Nuorisovalmennusseminaarin teemana oli ”näkökulmia taidon oppimiseen koripallossa”. Teemaan kortensa kekoon näkökulmillaan toivat pitkän linjan slovenialaisvalmentaja Janez Drvaric, kaikkien aikojen suomalaiskoripalloilija Hanno Möttölä sekä Suomen nuorisomaajoukkuevalmentajat Jyri Lohikoski, Ville Neva, Petka Lehtinen, J-P Männistö, Tristan Fay ja Martti Iivonen.
 

- Saimme jälleen nähdä laadukkaita esityksiä ja mielenkiintoisia aiheita. Seminaarin otsikkokin jo sanoo, että halusimme tarjota nimenomaan näkökulmia eikä yhtä näkökulmaa. Nyt tuli esille useita tapoja ajatella. Toivottavasti näkökulmat ovat herättäneet ajatuksia kuulijoissa.
 

- Jos janan eri päissä on musta ja valkoinen, niin molempia tarvitaan – välillä jopa vähän harmaata.

Asiat

 
Näytä lisää vastaavia