Susiladiesin pelaajille hienoja voittoja

24.2.2019 21:14 Annika Holopainen ja Anissa Pounds pääsivät viikonloppuna maistelemaan harvinaista herkkua, kun heidän joukkueensa palasivat pitkästä aikaa voittojen tielle. Saksan Bundesliigassa Anni Mäkitalo, Heta Äijänen ja Veera Pirttinen juhlivat kovia päänahkoja ja Espanjassa Anniina Äijänen pääsi niin ikään voiton makuun.

Veera Pirttinen avitti Chemnitzin yllätysvoittoon. (Kuva: Ville Vuorinen)

Pirttinen oli hienossa vireessä pussittaen 16 pistettä, napaten viisi levypalloa ja tarjoillen joukkuekavereilleen kolme syöttöä Chemnitzin kaataessa Saksan mahtiseura Wasserburgin 91-64 (44-34). Voitosta huolimatta Chemnitz on sarjassa edelleen viimeisenä.

- Tärkeä voitto meille. Olimme alusta asti hyvällä energialla ja saimme alkuun pienen johdon. Kolmannella neljänneksellä saimme pidettyä Wasserburgin yhdeksässä pisteessä. Pelasimme yhdessä molemmissa päissä ja se näkyy tuloksessa, Pirttinen luonnehti ottelun jälkeen.
Ottelutilastot

Anni Mäkitalo urakoi jälleen hurjat minuutit. (Kuva: Ville Vuorinen)

Mäkitalo ja Heta Äijänen pääsivät niin ikään tuulettamaan kovaa voittoa, kun Donau-Ries kampesi sarjakakkosen Marburgin 85-80 (40-39). Mäkitalo uurasti 38 minuutissa 12 pistettä, viisi levypalloa, neljä syöttöä ja kaksi torjuntaa. Äijäsen tilastoihin merkittiin kaksi pistettä. Donau-Ries on sarjassa seitsemäntenä.
Ottelutilastot

Helmi Tulosen Saarlouis ei pystynyt haastamaan sarjakärki Herneriä, vaan joutui taipumaan 62-83 (36-38). Tulonen kasasi kaksi pistettä. Saarlouis on sarjassa toiseksi viimeisenä sijalla 11.
Ottelutilastot

Espanjassa voittoja

Anniina Äijäsen edustama Sedis Basquet jatkoi vahvaa menoaan Espanjan liigassa voittamalla Sant Adrian 82-69 (43-38). Äijänen kartutti tilastojaan kahdella levypallolla ja syötöllä. Sedis Basquet on neljäntenä.
Ottelutilastot

Pounds oli Maristas Corunan tehopelaajia 10 pisteellä, seitsemällä levypallolla ja kolmella syötöllä, kun Maristas otti kauden neljännen voittonsa kukistaessaan Cerdanyolan 70-65 (29-41). Maristas Coruna on sarjassa 13.
Ottelutilastot

Pelanderille tupla-tupla

Holopaisen Politechnika Gdansk otti kauden kolmannen voittonsa, kun se kaatoi vieraskentällä Poznanin 89-82 (50-41). Holopaisen tilastoihin merkittiin yksi syöttö. Gdansk on Puolan liigassa 11.
Ottelutilastot

Sofia Pelander tehtaili jälleen tupla-tuplan. (Kuva: Ville Vuorinen)

Sofia Pelanderin Norrköping hävisi hieman yllättäen sarjajumbo Mark Basketin vieraana 64-80 (42-36). Norrköpingin kohtaloksi koitui päätösneljännes, jonka Mark Basket vei nimiinsä 24-7. Pelander tehtaili komeasti 16 pisteen ja 11 levypallon tupla-tuplan. Tilastoihin kirjattiin myös yksi syöttö ja kaksi torjuntaa. Tappiosta huolimatta Norrköping on Ruotsin liigassa tukevasti neljäntenä.
Ottelutilastot

Islannin liigassa Vilma Kesäsen KR hävisi kärkikamppailussa Keflavikille selvästi 59-91 (37-38). Kesäsen tilastoihin raapustettiin kolme levypalloa.
Ottelutilastot

 
15.4.2024 11:24 Suomalaiset ulkomailla

Elina Aarnisalon Kangoeroes Mechelen Belgian liigan finaaliin

Elina Aarnisalo pääsee taistelemaan Belgian mestaruudesta, kun Kangoeroes Mechelen lunasti itselleen finaalipaikan. Saksassa ja Ruotsissa suomalaisten joukkueet käyvät kovaa taistelua välierissä.

8.4.2024 10:36 Suomalaiset ulkomailla

Aarnisalon Kangoeroes ja Pelander Norrköping jyräsivät välieriin

Elina Aarnisalon Kangoeroes Mechelelen eteni välieriin Belgiassa ja Sofia Pelanderin Norrköping teki saman Ruotsissa. Saksassa Keltern on voiton päässä finaalipaikasta.

6.4.2024 08:13 Suomalaiset ulkomailla

Saksassa välierät käyntiin - Pelanderin kausi pysyi elossa

Saksassa saatiin välierät vauhtiin ja Linda-Lotta Lehtorannan ja Elina Koskimiehen Keltern aloitti vakuuttavasti. Ruotsissa Sofia Pelanderin Norrköping on voiton päässä välieristä.

5.4.2024 12:47 Suomalaiset ulkomailla

Sofia Pelanderin Norrköping jo selkä seinää vasten – ”Ensimmäinen peli oli aikamoinen pettymys”

Ruotsissa pudotuspelit ovat jo startanneet ja Sofia Pelanderin Norrköping Dolphins on jo selkä seinää vasten. Pelander on kuitenkin luottavaisena, että Norrköping selvittää esteet tieltään ja taistelee vielä mestaruudesta.

1.4.2024 09:24 Suomalaiset ulkomailla

Kolme Susiladies-pelaajaa Bundesliigan välieriin – Espanjassa hienoja onnistumisia ja voittoja

Linda-Lotta Lehtorannan ja Elina Koskimiehen Keltern eteni vakuuttavasti Saksan Bundesliigan välieriin ja saivat Anissa Poundsista sekä Lions Hallesta seuraa. Espanjassa suomalaisten joukkueet ottivat tärkeitä voittoja.

25.3.2024 11:52 Suomalaiset ulkomailla

Saksassa ja Tshekissä pudotuspelit käynnistyivät – Ruotsissa saatiin runkosarja pakettiin

Saksan ja Tshekissä saatiin pudotuspelit käyntiin viime viikolla ja Ruotsissa pelattiin runkosarjan päätöskierros. Italiassa Awak Kuier loisti pistekuningattarena.

22.3.2024 12:27 Suomalaiset ulkomailla

Marianne Kalin ja Anniina Äijänen taistelemassa Espanjan cupin voitosta

Espanjan cup-mestaruus ratkaistaan viikonloppuna, kun arvostetun Copa de la Reinan finaaliturnaus on edessä. Cup-pokaalista on taistelemassa myös Anniina Äijäsen ja Marianne Kalinin Ferrol.

22.3.2024 11:23 Suomalaiset ulkomailla

Naisten Bundesliigassa pudotuspelit käyntiin – mukana neljä Susiladies-pelaajaa

Naisten Saksan Bundesliigassa alkavat pudotuspelit tulevana viikonloppuna. Mestaruustaistelussa nähdään Stars Kelternin Linda-Lotta Lehtoranta ja Elina Koskimies, Lions Hallen Anissa Pounds sekä Angels Nördlingenin Roosa Lehtoranta.

18.3.2024 10:51 Suomalaiset ulkomailla

Roosa Lehtorannan Nördlingenille kirvelevä finaalitappio cupissa

Roosa Lehtorannan Angels Nördlingen oli kiinni Saksan cupin voitossa aina viimeisille sekunneille saakka, mutta joutui lopulta tyytymään kakkospaikkaan.

15.3.2024 18:54 Suomalaiset ulkomailla

Roosa Lehtoranta taistelee Saksan cupin mestaruudesta – ”Tähtäin on, että voitamme”

Saksan cupin neljän joukkueen lopputurnaus pelataan viikonloppuna ja suomalaispelaajista mukana nähdään Angels Nördlingenin joukkuetta edustava Roosa Lehtoranta. Lehtoranta lähtee viikonloppuun toiveikkain mielin.

Näytä lisää vastaavia