Tahvanainen tulitti penkiltä kaksinumeroisia pistelukemia, Amzil kovassa vireessä

2.2.2021 08:54 Yhdysvaltojen yliopistosarjassa NCAA:ssa Ville Tahvanainen säkitti 17 ja 10 pistettä penkiltä, kun Bradley kohtasi kahdesti Indiana Staten. Mustapha Amzil taas keräsi 11 pistettä ja 7 levypalloa Daytonille.

Ville Tahvanainen toi tulivoimaa vaihdosta 17 ja 10 pisteen arvoisesti. Kuva: Bradley.

Tahvanaisen edustama Bradley kärsi sunnuntaina ja maanantaina kaksi tappiota Indiana Statelle Missouri Valley -konferenssissa. Sunnuntaina Bradley hävisi niukasti 57-60 (29-34).

Tahvanainen aloitti ensimmäistä kertaa penkiltä sitten joulukuun alun, mutta oli Bradley paras pistemies säkittäen 17 pistettä. Hurjat 34 minuuttia pelannut Tahvanainen heitti pelitilanneheittonsa 7/11, joista kolmoset 3/6. Pisteidensä kylkeen hän keräsi levypallon ja syötön.

> Ottelutilastot

Maanantaina Indiana State oli toistamiseen parempi, kun indianalaiset veivät voiton 55-67 (24-30). Tällä kertaa Tahvanainen pelasi 29 minuuttia, joiden aikana hän pussitti kymmenen pistettä, haki yhden levypallon ja tarjoili yhden syötön.

> Ottelutilastot

Atlantic 10 -konferenssissa Mustapha Amzil ja Dayton nappasivat toisen peräkkäisen voittonsa, kun Dayton kaatoi Rhode Islandin 56-67 (32-29). Amzil oli mainiossa vedossa aloitusviisikossa tilastoiden 11 pistettä, seitsemän levypalloa ja kolme syöttöä 30 minuutissa.

> Ottelutilastot

Jantunen ja Utah nousi 19 pisteen takaa voittoon

Pac-12-konferenssissa Mikael Jantusen edustama Utah kaatoi Coloradon 77-74 (36-43). Utah oli pahimmillaan 19 pistettä tappiolla, mutta Alfonso Plummer upotti häkellyttävät 23 pistettä toisella puoliajalla ja Utah nousi ohitse.

Jantunen sai peliaikaa aloitusviisikossa 34 minuuttia, joiden aikana hän keräsi tilastosarakkeeseensa yhdeksän pistettä, kuusi levypalloa ja kaksi syöttöä.

> Ottelutilastot

Olivier Nkamhoua ja Tennessee voittivat konferenssin ulkopuolisissa otteluissa valtakunnallisesti 15. rankatun Kansasin 61-80 (26-40). Tennessee on itse rankattu sijalle 18. Nkamhoua heitti viisi pistettä ja kahmi kolme levypalloa 15 minuutissa vaihdosta.

> Ottelutilastot

Granlund ja Longwood jakoivat voitot Presbyterianin kanssa

Big South -konferenssissa Jesper Granlundin edustama Longwood kohtasi kahdesti viikonlopun aikana Presbyterianin. Ensimmäisen kohtaamisen Longwood voitti loppulukemin 49-45 (23-15). Granlund tilastoi seitsemän pistettä, neljä levypalloa, yhden syötön ja riiston 30 minuutissa aloitusviisikossa.

> Ottelutilastot

Toisessa kohtaamisessa Presbyterian sai revanssivoiton 54-66 (19-25). Granlundin saldo oli kuusi pistettä, yksi levypallo, syöttö ja torjunta 30 minuutissa ennen virhetilin täyttymistä.

> Ottelutilastot

MAC:ssä Teemu Suokas ja Ball State kärsivät tappion Akronille 42-74 (16-34). Suokas pelasi vaihdosta muhkeat 28 minuuttia, joiden aikana syntyi kaksi pistettä, kaksi levypalloa ja yksi syöttö.

> Ottelutilastot

Asiat

 
4.4.2024 09:25 NCAA

Saga Ukkonen siirtyy Fresno Staten yliopistoon

Wartti Basket -kasvatti Saga Ukkonen, 22, siirtyy tulevaksi kaudeksi Fresno Staten yliopistoon. Neljästi aikuisten maajoukkueessa esiintynyt Ukkonen pelasi edelliset kolme kautta Texas Techin yliopistossa.

26.3.2024 10:41 NCAA

Henna Sandvik ja Indiana etenivät Sweet Sixteen -vaiheeseen

Henna Sandvikin edustama Indianan yliopisto voitti NCAA:n lopputurnauksessa Oklahoman ja eteni täten 16 parhaan joukkoon eli Sweet Sixteeniin.

25.3.2024 11:27 NCAA

Henna Sandvik ja Indiana vielä mukana March Madnessissä

Yhdysvaltojen naisten NCAA:n lopputurnauksessa Henna Sandvik ja Indiana säilyivät viikonlopun jäljiltä mukana leikissä. Sara Bejedi (Florida State), Anna Kahelin (Maine) ja Annukka Willstedt (Texas A&M-Corpus Christi) taas putosivat ensimmäisissä otteluissaan.

25.3.2024 11:15 NCAA

Suomalaisten miespelaajien yliopistojoukkueet ulos March Madnessissä

Yhdysvaltojen miesten NCAA:n valtakunnallisessa lopputurnauksessa suomalaispelaajat lensivät leikistä ulos viikonlopun aikana. Miro Little ja Baylor selvisivät toiseen peliin asti, mutta Mustapha Amzil (New Mexico), Eemeli Yalaho (Texas Tech) sekä Jesper Granlund ja Leo Nordberg (Longwood) putosivat jo ensimmäisessä pelissä.

19.3.2024 11:47 NCAA

Annukka Willstedt ja Anna Kahelin juhlivat konferenssimestaruuksia

Yhdysvaltojen naisten yliopistosarja NCAA:ssa Annukka Willstedt (Texas A&M-Corpus Christi) ja Anna Kahelin (Maine) juhlivat konferenssimestaruuksia ja täten automaattista paikkaa NCAA:n valtakunnalliseen lopputurnaukseen. Suomalaisista lopputurnauksessa nähdään myös Sara Bejedi (Florida State) ja Henna Sandvik (Indiana).

18.3.2024 12:00 NCAA

Mustapha Amzil konferenssin vuoden kuudes mies ja New Mexico konferenssimestaruuteen

Yhdysvaltojen miesten NCAA:ssa konferenssin vuoden kuudenneksi mieheksi valittu Mustapha Amzil juhli konferenssimestaruutta ja suoraa paikkaa NCAA:n lopputurnaukseen. Amzilin lisäksi lopputurnauspaikan saivat Eemeli Yalaho (Texas Tech), Miro Little (Baylor), Morris Ugusuk (South Carolina) ja jo aiemmin Longwood, jossa pelaa Jesper Granlund ja Leo Nordberg.

11.3.2024 12:20 NCAA

Sara Bejedin ja Florida Staten tie ACC:n lopputurnauksessa päättyi välieriin

Yhdysvaltojen naisten yliopistosarja NCAA:ssa on käynnissä lopputurnaukset. Sara Bejedi ja Florida State etenivät kivenkovassa ACC:ssa välieriin asti, mutta joukkue kaatui NC Statelle.

11.3.2024 11:22 NCAA

Granlund ja Nordberg konferenssimestaruuteen ja NCAA:n lopputurnaukseen

Yhdysvaltojen miesten yliopistosarja NCAA:ssa on lopputurnauksien, March Madnessin, aika. Suomalaisjoukkueista varaslähdön konferenssien lopputurnauksiin otti kourallinen, joista Jesper Granlundin ja Leo Nordbergin edustama Longwood juhli mestaruutta ja sai täten tikettinsä valtakunnalliseen lopputurnaukseen.

4.3.2024 10:14 NCAA

Teresa Seppälä 23 pistettä ja 16 levypalloa – Siena kolmen ottelun voittoputkessa

Yhdysvaltojen naisten yliopistosarja NCAA:ssa konferenssipelit lähenevät loppuaan. Teresa Seppälä repi hurjan 23 pisteen ja 16 levypallon tupla-tuplan, kun Siena nappasi kolmannen peräkkäisen voittonsa.

4.3.2024 09:22 NCAA

Federiko Federiko ja Pittsburgh vierasvoittoon Boston Collegesta March Madnessin kynnyksellä

Yhdysvaltojen miesten yliopistosarja NCAA:ssa konferenssien lopputurnaukset lähestyvät. Federiko Federiko ja Pittsburgh juhlivat vierasvoittoa, kun Panthersilla on enää kaksi ACC:n runkosarjaottelua jäljellä.

Näytä lisää vastaavia