TuNMKY:n joukkueiden valmentajatiimit täyttymässä kaudelle 2014 -2015

3.4.2014

Miesten edustusjoukkueen ja A-poikien tulevan päävalmentajan kuulumisia onkin jo kerrottu aikaisemmin. Valmennuksesta päävastuun kantaa kasvattajaseuraansa palaava Juha ’Ronde’ Ruohonen. Valmentajatiimissä ovat mukana tämän kauden B-pojissa valmentanut Henrik Innamaa ja pitkän pelaajakokemuksen omaava Juho Terho. Neuvottelut fysiikkavalmentajan ja yhden lajivalmentajan kanssa ovat käynnissä.

B- poikien päävalmentajaksi on nimetty Timo Humalamäki. Timo on pelannut korista 22 vuotta, josta suurimman osan Salon Vilppaassa. Noin 15 -vuotiaana hän pelasi ensimmäisiä miesten otteluita. ’Hyvässä muistissa on Vilppaan kesäharjoitukset, joissa pääsin harjoittelemaan mm. Tuukka Kotin, Jarno Nikulan, Bernard Harrisin ja Ilpo Jalosen kanssa’ Timo toteaa. Miesten joukkueessa hänellä vierähti 3 kautta SM-sarjaa ja 3 kautta 1 Divisioonaa. Opiskelut veivät sen jälkeen kahdeksi vuodeksi Espanjaan. ’Tänä aikana pääsin tutustumaan myös paikalliseen koripallokulttuuriin, kun pelasin Valencian naapurikylän joukkueessa’ Timo kertoo. Espanjasta kotiuduttuani Timo on pelannut Turun NMKY:ssä, viimeisimpänä 1 divisioonaa Ray Ailuksen ja Janne Koskimiehen komennuksessa. Kuluneen kauden hän on toiminut pelaajavalmentajana Naantalin koripalloilijoiden 2 div. joukkueessa. Intohimoinen korispersoona odottaa innolla uusia haasteita TuNMKY:n valmentajana. Valmentajakoulutuskin hänellä on käynnistynyt 2. tasolla.

B-poikien valmennustiimissä on mukana maajoukkuevalmentaja Petka Lehtinen, joka aloittaa TuNMKY:ssa kauden aikana ihan uudenlaisen valmentajien sisäisen koulutuksen. Nykyinen B-poikien päävalmentaja Mikael Salmi on hänkin mukana B-poikien valmennuksessa. Tiimiä täydennetään vielä lajivalmentajalla.

C-poika ikäluokan päävalmentajaksi on valittu Mikä Pitkänen. Mika on 2.tason valmentajakoulutuksen saanut pitkän linjan Namikalainen. Mika on valmentanut 15 vuotta TuNMKY:ssa eri ikäluokan joukkueita. Mikan apuna tulevat toimimaan tälläkin kaudella C-poikia valmentaneet Aleksi Alho ja Lauri Lähteenmäki.

Minipoikajoukkueen (03-syntyneet) valmennuksesta vastaa tämän vuoden A-poikia valmentanut HKVT tutkinnon suorittanut Leif Grönroos. Apunaan Lefalla on Patrik Vikström ja Jyri Salminen. Toisen minipoikien joukkueen (04-syntyneet) valmennuksesta vastaa myös pitkänlinjan korismies Perttu Hytönen. Myös Perttu on suorittanut HKVT tutkinnon. Lisää apuvalmentajia minipoikiin nimetään vielä kevään aikana.

Vesselikerhoissa ohjaajina jatkavat ainakin Juha Hummelin, Sonja Mäkelä ja Hanna Juusela.

TuNMKY:n valmentajatilanne on tällä hetkellä erinomainen. Vastuuvalmentajista ainoastaan mikropoikien päävalmentaja on nimeämättä, mutta tiimiin on lupautunut jo useita valmentajia. Valmentajien joukossa on useita hyvin kokeneita ja osaavia valmentajia ja mukaan on saatu uusia valmennuksesta kiinnostuneita nuoria, vanhoja Namikalaisia ja kaupungissa opiskelevia.

Tässä vaiheessa erilaisin sitoumuksin mukaan TuNMKY:n valmentajien joukkoon ovat lupautuneet Matti Lähteenmäki, Jenni Nurmi, Valtteri Vainio, Lauri Vainio, Juho Virtanen, Ella Hytönen, Eikka Lehtonen ja Pekka Lähde. Kaikkien heidän kohdalla syksyn suunnitelmat ovat kesken opiskelujen ja muun elämäntilanteen suhteen.
TuNMKY haluaa panostaa valmennukseen ja ottaa lisää valmentajia mukaan toimintaan. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä toiminnanjohtaja Marja Miettiseen, marja.miettinen(at)tunmky.fi , Puh. 050-4112281.

 
26.4.2024 14:48 Seura tiedottaa

Tule Raholan Pyrkivään valmentajaksi!

Raholan Pyrkivä etsii valmentajia juniorijoukkueisiinsa

24.4.2024 14:21 Seura tiedottaa

YMCA Tampere koripallon valmentajat kaudella 2024-2025

Anssi Niemi ja Patrik von Weissenberg täydentävät YMCA Tampere koripallon työntekijöiden tiimin tulevalla kaudella.

18.4.2024 14:10 Seura tiedottaa

Tule Elite Athletes -koripalloleirille Poriin kesäkuussa

BC Sisun järjestämän Elite Atheles -leirin valmennuksesta vastaavat belgialaisvalmentajat Mathieu Detiege ja Oliver Goetgeluck.

15.4.2024 15:50 Seura tiedottaa

Tampereen Pyrintö nimennyt päävalmentajat kaudelle 2024–2025

Tampereen Pyrintö valmistautuu kauteen 2024-25 ja valmennustiimit alkavat pikkuhiljaa muotoutua. Seura on tunnettu kokonaisvaltaisista pelaajapoluista niin tytöissä kuin pojissa ja eteneminen aikuisten korkeimmalle sarjatasolle asti on Pyrinnön ympäristössä mahdollista.

8.4.2024 12:50 Seura tiedottaa

Taneli Tuokko YMCA Tampere koripallon nuoruusvaiheen vastuuvalmentajaksi

Taneli Tuokko on valittu YMCA Tampere koripallon nuoruusvaiheen vastuuvalmentajaksi. Tuokko vastaa U13–U19 -kokonaisuudesta yhdessä valmennuspäällikkö Sami Toiviaisen kanssa. Lisäksi hän osallistuu YMCA Tampere koripallon toiminnan kehittämiseen yhdessä muiden työntekijöiden kanssa.

5.4.2024 13:59 Seura tiedottaa

Sami Toiviainen YMCA Tampere koripallon valmennuspäälliköksi

Sami Toiviainen on valittu YMCA Tampere koripallon valmennuspäälliköksi. Toiviaisen työtehtäviin kuuluu valmennuksen suunnittelu ja koordinointi sekä koko koripallotoiminnan pitkäjänteinen ja tavoitteellinen kehittäminen.

12.3.2024 17:29 Seura tiedottaa

BC Nokia hakee juniorijoukkueiden ja akatemian valmentajia

BC Nokiassa pelaa yli 500 lasta ja nuorta. Seura tarjoaa vahvan pelaajapolun aina pallokoulusta aikuisten pääsarjoihin. Lisäksi teemme tiivistä yhteistyötä Nokian Koripalloakatemian valmennuksessa. Haemme nyt laajenevaan toimintaamme motivoituneita, innostavia ja osaavia juniorijoukkueiden sekä akatemian valmentajia.

29.2.2024 15:07 Seura tiedottaa

Opiskelu ja harjoittelu Tampereella

Tampereella voi helposti yhdistää opiskelun ja harjoittelun. Tampereen seutu on yksi Suomen nopeimmin kasvavia keskuksia, joka tarjoaa valtavasti opiskelumahdollisuuksia yläkoulusta toiselle asteelle ja korkeakouluun asti.

16.2.2024 12:46 Seura tiedottaa

Ura Basket hakee valmennuspäällikköä

Kasvavan toiminnan kehittämiseksi kaarinalainen Ura Basket etsii valmennuspäällikköä.

14.2.2024 09:17 Seura tiedottaa

Aikuisten Periscope Tournament pelataan jälleen toukokuussa Tampereella

Tampereen YMCA järjestää aikuisille suunnatun Periscope-koristurnauksen yksipäiväisenä 11.5.2024. Päänäyttämönä toimii aurinkoinen Tampere ja pelit keskitetään yhteen halliin, jossa pelataan kolmella kentällä samaan aikaan.

Näytä lisää vastaavia