Mieleinen Basket onnistui jo 10. kerran

27.9.2016

Loimaan Korikonkarit järjesti viime viikonloppuna 24.-25.9. Mieleinen Basket -turnauksen jo kymmenennen kerran.

Loimaan Liikuntahallissa ja Puistokadun koulun juhlasalissa pelattiin yhteensä 82 ottelua kahden päivän aikana mikro-, mini- ja C-ikäisten tyttöjen ja poikien sarjoissa. Lauantai-iltana pelaajat viihtyivät hyvin myös kisadiscossa vielä päivän pelien jälkeen.

Joukkueita oli mukana täysi määrä, yhteensä 44 joukkuetta. Joukkueiden pelaajien, valmentajien ja taustajoukkojen kokonaismäärä oli noin 600. Turnauksessa nähtiin myös kansainvälistä väriä, kun loimaalaisen koripallolegendan Veli Taatilan valmentama ruotsalaisjoukkue Haga Hagalund osallistui Mikropoikien sarjaan. Myös katsojia oli lehtereillä paljon.

Loimaan Korikonkarien joukkueista parhaiten tällä kertaa menestyivät C-pojat, jotka ottivat kultamitalit Loimaalle voittamalla finaalissa Rauma Basketin 42-25. Myös LoKoKon C-tytöt veivät mitalit kotihyllyynsä, tällä kertaa hopeiset. Kultamitalit jaettiin sarjoittain seuraavasti: Mikrotytöt FoKoPo, Minitytöt Salon Vilpas, C-tytöt Kangasalan Urheilijat KU-68, Mikropojat BC Nokia, Minipojat TuNMKY ja C-pojat LoKoKo.

Turnaus oli jälleen vahva loimaalaisen koripalloväen talkoohengen osoitus. Yli sata talkoolaista pitivät koko viikonlopun ajan voimiaan säästämättä huolen siitä, että turnaus oli kaikin puolin onnistunut kokonaisuus, vieraat viihtyivät ja kaikki sujui kuten viimeisen päälle järjestetyssä turnauksessa pitääkin.

Loimaan Korikonkarit kiittää joukkueita ja talkoolaisia tämän vuoden turnauksesta. Mieleinen Basketin merkeissä tavataan taas vuoden päästä. Nyt katseet suunnataan kohti alkavaa koriskautta.