Aviasta Suomen koripallomaajoukkueiden uusi varustekumppani monivuotisella sopimuksella

14.1.2020 09:00 Yhdysvaltalainen urheiluvaatemerkki Avia vaatettaa jatkossa kaikki Suomen koripallomaajoukkueet. Avia saapui vuoden alusta yksinoikeudella K-Citymarketeihin, jonka valikoimista löytyy jatkossa Susijengin fanituotteita.

Avia on solminut Koripalloliiton kanssa monivuotisen sopimuksen, jonka myötä Avia vaatettaa jatkossa niin Susijengin kuin muut Koripalloliiton alaiset maajoukkueet. Ensimmäistä kertaa Susijengi ottelee Avia-vaatteissa jo helmikuun lopulla pelattavissa EM-karsintaotteluissa. 

- Toivotamme Avian avosylin tervetulleeksi pääyhteistyökumppaneidemme joukkoon. Kyseessä on Koripalloliitolle erittäin merkittävä sopimus, jonka syntymisessä moni asia loksahti kohdalleen. On erittäin hieno asia, että jatkossa Susijengin fanituotteita on saatavilla K-Citymarketeista, iloitsee Koripalloliiton myyntijohtaja Timo Vertio. 

Suomen Koripalloliitto ja K-ryhmä ovat tehneet yhteistyötä jo vuodesta 2015. Lasten liikuttamiseen keskittyneen yhteistyön jalokiviä ovat olleet alakoululaisille suunnatut Pikkusudet-tapahtumat sekä Pirkka Street Basket -kiertue. Uutena pilottihankkeena käynnistyy mm. yläkoululaisten liikkumisen lisääminen 3x3-koriksen avulla. 

- Olen iloinen, että K-ryhmän ja Koripalloliiton yhteistyö laajenee entisestään, kun uuden pilottihankkeen lisäksi K-ryhmässä yksinmyynnissä oleva Avia vaatettaa jatkossa myös koripallomaajoukkueet. Olemme liikuttaneet yhteistyössä jo yli 85 000 nuorta, ja nyt meitä yhdistää molempien toiminnassa mukana oleva merkki, Avia, Keskon päivittäistavarakaupan tavarakaupan johtaja Harri Hovi kertoo. 

 

Avia rantautuu K-Citymarketteihin, Susijengin virallisia fanituotteita jatkossa myös kaupoissa

Avian ja Koripalloliiton yhteistyön myötä urheiluvaatemalliston lisäksi K-Citymarketeihin rantautuu tammi-helmikuun vaihteessa myös Avian virallisia Susijengi-fanituotteita.

Avia aloittaa kevään 2020 vaatteiden uusien merkkien sisääntulon K-Citymarketeissa. Vain K-Citymarketeista saatavilla olevat Avia-tuotteet saapuivat valikoimiin sopivasti voimakkaimman hyvinvointitrendin aikaan.

- Vuoden alussa hyvinvointitrendi nousee, ja omaan hyvinvointiin panostaminen näkyy myös K-Citymarketeissa: esimerkiksi urheiluvaatteita myydään alkuvuodesta enemmän kuin minään muuna aikana vuodesta. Viime vuosina urheiluvaatteiden kauppa on markkinassa kasvanut, ja samalla myös urheilullista ilmettä myös vapaa-ajalla suosiva athleisure-trendi on tullut pysyväksi osaksi suomalaista elämäntapaa, Keskon osto- ja myyntijohtaja Hannele Åberg kertoo.

Kaupan liiton selvityksen mukaan suomalaisten suosituimmat vaatekaupat ovat marketteja, joista vaateostoksia on mahdollista tehdä ruokaostosten yhteydessä. 

- K-Citymarketin valikoimissa on merkkejä, joita ei ole aiemmin saanut joko mistään muualta tai lähellä olevista marketeista. Myös Kaupan liiton selvitys osoittaa, että vaatevalikoimien laajentumisella ja uudistumisella on asiakkaille suuri merkitys, ja tämän jatkoksi Avia sopii erinomaisesti. Merkin valikoima vastaa myös trendiin urheiluvaatemuodin laajentumisesta: se käsittää nykyään treenin lisäksi myös esimerkiksi college- ja kotoiluvaatteet, Åberg kertoo.

Avia on amerikkalainen urheiluvaatevalmistaja, joka on toiminut jo vuodesta 1979. 

- Merkki puhuttelee niin luonnossa kuin urbaanissa ympäristössä liikkuvia. Vaikka brändi onkin amerikkalainen, sopii mallisto hyvin meille suomalaisille: meille saapunut Avian mallisto on mitoitettu suomalaisille sopivaksi, Åberg kertoo.

Maajoukkueiden uudet peliasut ja shop.basket.fi-verkkokauppaan saapuvat fanituotteet julkaistaan helmikuussa.

 

Lisätietoja:
Suomen Koripalloliitto on kansainvälisen koripalloliiton (FIBA) jäsen, joka järjestää koripallon kansallista kilpailu-, harrastus- ja koulutustoimintaa. Koripallosarjoissa ”Stadista Sallaan” pelataan vuosittain yli 12 000 ottelua niin nuorten kuin aikuisten sarjoissa. Kotimaista huippukorista tarjoavat naisten ja miesten Korisliigat. Kansainvälisille kentille Koripalloliitto lähettää vuosittain kymmenen ikäluokkamaajoukkuettaan Susijengin johdolla jättämään maailmalle sinivalkoisia tassunjälkiä.

K-Citymarket on suomalainen moderni hypermarket, joka tarjoaa asiakkailleen monipuoliset valikoimat elintarvikkeita ja käyttötavaraa. K-Citymarket tunnetaan inspiroivista valikoimistaan ja palveluistaan, erinomaisesta ruokaosaamisesta sekä vaivattomasta asiointikokemuksesta. Jokaisessa K-Citymarketissa toimii kauppiasyrittäjä. Suomessa on tällä hetkellä 81 K-Citymarketia. www.k-citymarket.fi 

K-Citymarket – Aikasi arvoinen kauppa.

 
4.8.2023 09:00 Yhteistyökumppanit

Craft Sportswear on Suomen koripallomaajoukkueiden uusi varustekumppani

Tunnettu urheiluvaatemerkki Craft vaatettaa kaikki Suomen koripallomaajoukkueet monivuotisella yhteistyösopimuksella. 

4.9.2018 09:54 Koripalloliitto tiedottaa

Susijengin ja PostNordin yhteistyö jatkuu – We deliver -rahasto tukemaan vähävaraisten perheiden korisharrastusta

Vuodesta 2016 Susijengin pääyhteistyökumppanina toiminut PostNord on jatkossakin näkyvästi mukana koko susiperheen polulla.

Li-Ning on Suomen Koripalloliiton uusi yhteistyökumppani

Li-Ning on solminut 2-vuotisen sopimuksen yhteistyökumppanuudesta Suomen Koripalloliiton kanssa vaatettaen maajoukkueet kentällä ja sen ulkopuolella. Sopimus kattaa kaikki 11 maajoukkuetta, mukaan lukien EM-kisoissa lajihuuman aikaansaaneen, juuri Vuoden joukkueena palkitun Susijengin.

28.11.2013 12:45 Yhteistyökumppanit

Susijengi Joulupuu-keräyksen suojelijaksi, korisperhe laajasti hyvällä asialla

Suomalainen koripalloperhe tekee tänä jouluna hyvää monellakin rintamalla. Miesten maajoukkue eli Susijengi on lupautunut valtakunnallisen Joulupuu-keräyksen suojelijaksi, kun taas liigatasolla Catz Lappeenrantaa ja KTP-Basketia edustavat sisarukset Dionne ja Michael Poundsin ovat haastaneet miesten ja naisten pääsarjaseurat lahjakeräykseen vähävaraisille perheille.

13.3.2012 06:57 Pohjoinen alue

EM-karsintojen ennakkolipunmyynti käynnistynyt

Ennakkolipunmyynti Suomen miesten ja naisten koripallomaajoukkueiden EM-karsintaotteluihin on käynnissä. Pääsyliput ovat lunastettavissa viime vuodesta tutuin hinnoin Lippupalvelusta, joka hoitaa lipunmyyntiä. Suomen miesten ”Susijengi” saalistaa EM-paikkaa 17.8.-11.9.2012 Helsingin Jäähallissa pelattavissa karsintaotteluissa. Naisten karsinnat pelataan Tikkurilan Valtti Areenalla 13.6.-14.7.2012.

3.2.2012 EM-karsinnat

Suomen miehet pelaavat Helsingin Jäähallissa, naiset Tikkurilan Valtti Areenalla

Suomen Koripalloliitto on valinnut aikuisten maajoukkueiden pelipaikat ensi kesän EM-karsintojen kotiotteluille. EM-kisoissa yhdeksänneksi venyneen Suomen miesten maajoukkueen eli ”Susijengin” kotiluolana säilyy Helsingin Jäähalli. Korisnaiset pelaavat puolestaan kotiottelunsa Tikkurilan Valtti Areenalla, Vantaalla. Myös kotiotteluiden ajankohdat ovat tarkentuneet.

30.4.2010 EM-karsinnat

Basket.fi-sivut avattu Facebookissa – osallistu kisaan!

Suomen Koripalloliitto on avannut ”Basket.fi – Korista 24/7” –sivut yhteisöpalvelu Facebookissa. Avajaisten kunniaksi Facebook-sivulla on tarjolla muun muassa kilpailu, jonka pääpalkintona on Nokia 97 mini –multimedialaite Comes with Music –palvelulla.

30.4.2010 EM-karsinnat

EM-karsintojen ennakkolipunmyynti käyntiin

Suomen miesten ja naisten koripallomaajoukkueet isännöivät elokuussa neljää todellista huippukoris-iltaa. Ennakkolipunmyynti on käynnistynyt 5.8., 11.8., 23.8. ja 29.8. pelattaviin EM-karsintaotteluihin. Suomen miehet ja naiset pelaavat ottelunsa peräkkäin samassa hallissa, jonka lisäksi tapahtumiin tuo viimevuotiseen tapaan lisämausteensa nimekkäät ja vauhdikkaat oheisohjelmat.

13.2.2007 Pohjoinen alue

Vantaan Energia Areena maajoukkueiden uusi kotiluola

Suomen Koripalloliitto ja Vantaan Energia Areena ovat sopineet ensi kesän miesten ja naisten maajoukkueita koskevasta yhteistyöstä. Myyrmäen urheilupuistoon rakennettu ja uutuuttaan kiiltävä Energia Areena toimii koripallon lippulaivojen kotiluolana tulevissa EM-karsintaotteluissa. Areenalle mahtuu koripallo-otteluihin 2600 katsojaa.

22.4.2004 Pohjoinen alue

EM-karsintojen kotiottelupaikat valittu – YLE vahvasti mukana

Miesten ja naisten maajoukkueet pelaavat ensi syyskuussa viisi EM-karsintojen otteluaan Suomen kamaralla. Pelipaikat kyseisille otteluilla on valittu. Suomen Koripalloliitto on myös solminut EM-karsintoja koskevan televisiointisopimuksen YLE:n kanssa, joka takaa kattavan näkyvyyden Suomi-koriksen lippulaivoille.

Näytä lisää vastaavia