Bisons tarjoaa puolet lipputuloista junioreille ja tavoittelee uutta Suomen ennätystä

10.11.2014 Korisliigan ottelu Bisons Loimaa - KTP-Basket pelataan Helsingin Jäähallissa 16. tammikuuta klo 19. Tavoitteena on loppuunmyyty peli, uusi Suomen ennätys yleisömäärässä sekä urheilun varainhankintaa yli lajirajojen kasvattavan Bisons B€€F -konseptin sisäänajo pääkaupunkiseudulle.

Bisons B€€F -konseptin testialustana toiminut HK Areenan peli 7. joulukuuta varattiin loppuun kahdessa päivässä ja juniorit tienasivat 85.600 €.

Helsingin Jäähallissa pelattavaan Bisons-KTP-otteluun on seuroille tarjolla 8000 lippua. Lippujen myyntihinta on 20 €. Bisons laskuttaa 10 € jokaisesta sitovan tilauksen yhteydessä toimitetusta lipusta, seura saa itselleen 10 € jokaisesta lipusta.

Tavoitteekseen Bisons on ilmoittanut uuden Korisliiga-yleisöennätyksen. Voimassaoleva ennätys on 7420 katsojaa ja peräisin vuodelta 2005.

Ohjeet urheiluseuroille

  • Lippuvaraus osoitteeseen liput at bisons.fi
  • Lippuvaraus ei sido seuraa mihinkään
  • Tilaukseen seuran / joukkueen nimi, yhteyshenkilö ja myyntiin tilattavien lippujen määrä
  • Minimivaraus 50 kpl, maksimivaraus 500 kpl
  • Varauksen jälkeen seuralla on 31. marraskuuta asti aikaa ilmoittaa sitova lipputilaus.
  • Liput toimitetaan seuroille sitovien lipputilausten yhteydessä, lippuja on tarjolla 8000 kpl.

Bisons vastaa kaikista lippujen toimituskustannuksista sekä ottelutapahtumaan liittyvistä kustannuksista.

 
16.5.2019 14:11 Seura tiedottaa

KTP:n ja MuKin yhteiset avoimet harjoitukset Helsingissä & Kotkassa

Seurojen hyvin alkanut yhteistyö saa jatkoa tulevilla pelikausilla. Valmistautuminen seuraavaan kauteen 2019-2020 on jo suunnitteilla ja se aloitetaan järjestämällä yhteiset U19-, miesten ykkösdivisioona- ja korisliiga-joukkueiden avoimet harjoitukset.

12.10.2016 Katsojat

Nuorten EYBL-liigaa Lahdessa 21.-23.10.2016

Namika Lahti Juniorit järjestää Kansainvälisen EYBL-turnauksen Lahdessa 21.-23. lokakuuta.

15.6.2015 Pohjoinen alue

Koripalloliitto myönsi sarjalisenssit pääsarjoihin, vahvisti pelitavat

Suomen Koripalloliitto on myöntänyt sarjapaikkoja pelikaudelle 2015-16. Maanantai-iltana Helsingissä kokoontunut liittohallitus sekä Koripalloliiton sarjalisenssiyksikkö myönsivät kymmenen sarjalisenssiä Korisliigaan, kahdeksan miesten Divisioona A:han, peräti 14 Divisioona B:hen ja yhdeksän sarjalisenssiä Naisten Korisliigaan sekä kymmenen naisten I divisioonaan. Samalla liittohallitus vahvisti pelikauden 2015-16 sarjaformaatit.

2.6.2015 Pohjoinen alue

Kori-lehti Ilta-Sanomien välissä tiistaina 2.6.

Tiistaina 2.6. Ilta-Sanomien ostaja saa lehtensä välissä tuoreimman Kori-lehden, Koripalloliiton lajimarkkinointilehden. Lehdessä pureudutaan Kataja Basketin historialliseen Suomen mestaruuteen sekä päättyneeseen Korisliiga-kauteen, jonka lisäksi haastattelussa on Eurocup-voittaja, Susijengi-tähti Petteri Koponen.

17.4.2015 Pohjoinen alue

Huhtikuun KORI-lehti luettavissa netissä

Torstaina 16.4. Ilta-Sanomien välissä ilmestynyt KORI-lehti on luettavissa ja ladattavissa PDF-tiedostona Basket.fi-palvelussa, tämän artikkelin lopussa olevan linkin välityksellä. Lehden teemana on lauantaina 18.4. käynnistyvät Korisliigan pudotuspelit ja katsaukset Pantteri-jahtiin osallistuviin joukkueisiin.

4.12.2014 Katsojat

PuHu myy liput Biisonien VTB-liigan otteluihin Vantaalla

Loimaa Bisons ja PuHu Juniorit Ry toimivat yhteistyössä kahdessa VTB-liigan ottelun lipunmyynnissä. Yhteistyön tarkoituksena on tukea PuHu Junioreiden junioritoimintaa Bisonsien B€€F-konseptin kautta. B€€F-konsepti on Bisonsien luoma varainhankintamalli urheiluseuroille, jossa lippumyynnistä syntyvät tuotot on suunnattu urheiluseurojen toiminnan tukemiseen.

23.10.2014 Katsojat

Bisons tuo huippukoriksen Turkuun, kaikki lipputulot junioreille

Bisons Loimaa tuo pitkän tauon jälkeen huippukoriksen Turkuun. Samalla Bisons julkisti suomalaiseen urheiluun suunnatun uuden varainhankintamallin nimeltään BISONS B€€F. Konsepti on toteutettu yhdessä Silja Linen ja Matkapoikien kanssa.

27.9.2012 Pohjoinen alue

Koripalloliitto panostaa reiluun peliin alkavalla kaudella

NBA:sta ja Euroliigasta liikkeelle lähteneet reilun pelin säännöt rantautuvat kauden 2012/13 aikana myös suomalaiseen koripalloon kansainvälisen koripalloliiton FIBA:n linjausten mukaisesti. Uusilla sääntötarkennuksilla halutaan rohkaista pelaajia, valmentajia sekä erotuomareita kitkemään peliin kuulumatonta huonoa käytöstä ottelutapahtumista.

21.5.2012 Katsojat

Helsinki Street Festival 2.6.

Urbaanien katulajien kirjo saapuu Helsingin Narinkkatorille 2.6.2012. Tapahtumassa voi osallistua katukoristurnaukseen, katutaidetyöpajaan, katutanssintyöpajaan tai nauttia Suomen eturivin artistien esiintymisestä. Tapahtuma alkaa klo 13.00 katukoriksella ja katutanssi- ja graffittityöpajoilla. Esiintymässä klo 16.00-19.00 Axl Smith, DJ Sini Sabotage, Brädi, Uniikki, Tanssijat ja Wawa sekä Timo Pieni Huijaus.

16.3.2011 Katsojat

ToPo haastaa Möttölän johdolla SM-seurat Punaisen Ristin hätäapukeräykseen

Helsinkiläinen koripalloseura on maajoukkuetähtensä Hanno Möttölän johdolla haastanut tänään, keskiviikkona kaikki Korisliigan ja naisten SM-sarjan joukkueet Punaisen Ristin hätäapukeräykseen. Haasteen tarkoituksena on kerätä apua kriisipesäkkeisiin eri puolilla maailmaa.

Näytä lisää vastaavia