Honka haki pisteet Tampereelta

8.3.2022 21:29 Tapiolan Honka otti illan ainoassa ottelussa tärkeän voiton Pyrinnön vieraana. Voitto kirjattiin vieraille 95-60.

Elsa Lemmilä onnistui hienosti Pyrintöä vastaan. Kuva: Ville Vuorinen/Naisten Korisliiga

Avausjakso oli tasainen. Toisella jaksolla Honka painoi kaasua ja karkasi puoliajalle johdossa 52-34.

Espoolaisryhmä oli parempi myös toisella puoliajalla ja kasvatti eroa tasaisesti. Voittajasta ei lopulta ollut epäselvyyttä ja sarjapisteet matkasivat Espooseen 95-60.

- Pyrintö oli tänään tosi energinen, taisteli joka irtopallosta ja voittivat niissä, vaikka me ollaan hallittu irtopalloja tällä kaudella. Osuttiin tänään kolmen pisteen viivan takaa, ja päästiin juoksemaan hyvin stoppien jälkeen. Se riitti, mutta hieno taistelu Pyrinnöltä, Hongan päävalmentaja Niko Nyholm kertasi.

Elsa Lemmilä pelasi vahvasti ja tilastoi tupla-tuplan 16 pisteellä ja 13 levypallolla. Carmen Tyson-Thomas pussitti 18 pistettä ja napsi 11 levypalloa. Pyrinnön pisteykkönen oli Evianna Sipilä 11 pisteellä.

- Ainakin tasonnosto viime lauantaista. Eka jakso pystyttiin hyvin vastaamaan, tokalla tuli yksi huonompi hetki, ja kaveri pisti kolkkeja sisään. Kolmannella jaksolla pystyttiin keräämään itsemme, ja neljännellä sitten bensa vähän loppui. Ylpee joukkueesta, että pystyttiin nostaan tasoa ja taisteleen Hongan tasoista joukkuetta vastaan. Pyrinnön Iina Keski-Saari sanoi.

Hongalle voitto oli tärkeä, sillä se on sarjassa seitsemäntenä ja kasvatti voitollaan eron Catziin sekä Alkuun neljään pisteeseen.

Ottelutilasto

17.2.2024 19:44 Naisten Korisliiga

Kouvottaret voittoon Thomasin pistehurjastelusta huolimatta – ToPolle kauden ensimmäinen tappio

Naisten Korisliigassa pisteitä keräsivät Kouvottaret, FoA, Pyrintö ja EBT.

16.2.2024 20:10 Naisten Korisliiga

ToPo kauden kolmanteen voittoon HBA:sta

ToPo vei kauden kolmannen Helsingin derbyn nimiinsä. Joukkue jatkaa sarjassa puhtaalla pelillä, kun se nappasi vieraspisteet 86-66.

10.2.2024 20:50 Naisten Korisliiga

Kouvottaret ja Honka voittoihin paikallisvastustajista – ToPo jatkoi vahvaa menoaan

Naisten Korisliigassa pelattiin lauantaina neljä ottelua. Voitot kirjattiin Kouvottarille, Hongalle, ToPolle ja Forssan Alulle.

7.2.2024 13:33 Naisten Korisliiga

Tampereen Pyrinnön Saana Kujala naisten Korisliigan tammikuun kuukauden pelaaja

Upean tammikuun pelanneen Pyrinnön Saana Kujala on valittu naisten Korisliigan tammikuun kuukauden parhaaksi pelaajaksi.

3.2.2024 18:20 Naisten Korisliiga

Kouvottaret yllätti Hongan – ViVe heitti PeKa:n kumoon

Naisten Korisliiga jatkui lauantaina neljällä ottelulla. Illan voittajia olivat Kouvottaret, ViVe, ToPo sekä Pyrintö.

27.1.2024 19:45 Naisten Korisliiga

ToPo:n voittokululle jatkoa – huippuvireinen Saana Kujala johdatti Pyrinnön voittoon

Naisten Korisliigassa pelattiin kolme ottelua. Päivän voittajia olivat ToPo, ViVe ja Pyrintö.

26.1.2024 20:08 Naisten Korisliiga

Hongalle vieraspisteet Helsingistä

Naisten Korisliigan illan ainoassa ottelussa Tapiolan Honka voitti vieraskentällä HBA-Märskyn 59-56.

24.1.2024 21:30 Naisten Korisliiga

Naisten Korisliigassa kotivoittoja

Naisten Korisliiga jatkui neljällä ottelulla. Illan kierroksella nähtiin kotivoittoja, kun Honka, ViVe, Kouvottaret ja ToPo nappasivat sarjapisteitä.

23.1.2024 16:12 Naisten Korisliiga

Iina Keski-Saari palaa Pyrintöön - Shaw jatkosopimukseen

Viime kauden päätteeksi pelaajauransa kertaalleen päättänyt Iina Keski-Saari, 26, palaa Pyrinnön kokoonpanoon jo keskiviikon vierasottelussa Vimpelin Vetoa vastaan.

21.1.2024 20:45 Suomen Cup

ToPo naisten Motonet Suomen Cupin mestari

ToPo vei nimiinsä naisten Motonet Suomen Cupin toisen kerran peräkkäin. Finaalissa kaatui PeKa selvin lukemin 106-77.