Jussi Laakso valmentamaan Kauhajoelle

20.5.2015 Korisliiga-kauden päätteeksi 2014-15 neljänneksi sijoittunut Kauhajoen Karhu on solminut kaksivuotisen sopimuksen Jussi Laakson, 38, kanssa. Alle 18-vuotiaiden tyttöjen maajoukkueesta Sami Toiviaisen aisaparina toiminut Laakso siirtyy apuvalmentajaksi Riku Parkatin tilalle, joka vetäytyy tehtävistä.

Hongan B-tytöt SM-kultaa päättyneellä kaudella luotsannut Laakso siirtyy Kauhajoelle miesten apuvalmentajaksi ja kehittämään junioritoimintaa. Kuva: Oma Design.

Laaksolta löytyy tililtään valmentajana neljä SM-kultaa, joista kaksi Tapiolan Hongan A-tyttöjen peräsimessä (2010, 2012) ja viimeisimmät B-tyttöjen kanssa (2014, 2015). Pitkään tyttöjen ja naisten valmentajana toiminut Laakso suuntaa innoissaan kohti lakeuksia.

– Hyvillä mielin suuntaan Kauhajoelle ja lähden valmentamaan miesjoukkuetta 14-vuoden tauon jälkeen. Olin mukana LrNMKY:n valmennuksessa ja sen jälkeen aika on mennyt tyttöjen ja naisten joukkueiden valmentamisessa. 

– Luulen, että pelillinen vastuu kakkosvalmentajalla kasvaa hieman, mutta samanlaista fysiikkapuolen tuntemusta minulla ei ole, kuin Rikulla, Laakso kertoo seuran tiedotteessa.

Henkilöt

Asiat

 
28.2.2024 08:49 Korisliiga

Tucker Richardson kiittelee vuolaasti valmentaja Greg Gibsonia: ”Hän on kuin kaksi eri ihmistä samassa kehossa”

Runkosarjansa toisella sijalla päättäneen BC Nokian takamies–laituri Tucker Richardson valittiin miesten Korisliigassa kuukauden pelaajaksi tammikuun 2024 osalta.

27.2.2024 18:11 Susijengi

Jacob Grandison loppukaudeksi Salon Vilppaaseen

Susijengin MM-kisamiehistöön viime kesän Okinawan kisoissa kuulunut suomalais-yhdysvaltainen Jacob Grandison, 25, on solminut loppukauden kattavan sopimuksen Korisliigan ylempää loppusarjaa pelaavan Salon Vilppaan kanssa. Pitkän NCAA-uran pelannut 198-senttinen Grandison aloitti ammattilaisuransa talvella Espanjan kakkosliigan Menorcassa.

23.2.2024 11:03 Korisliiga

Bisons vahvistaa rivejään viidennellä ulkomaalaisella: Patrick McGlynn Loimaalle

Heittäjäekspertti Patrick McGlynn siirtyy Qatarista Loimaalle.

23.2.2024 09:31 Korisliiga

KTP:ltä uutinen kutkuttavasta Korisliiga-comebackista: Jeremiah Wood vahvistamaan joukkuetta

KTP-Basket tiedottaa kiinnittäneensä kokoonpanoon triplatuplakone Jeremiah Woodin.

17.2.2024 20:32 Korisliiga

Kauhajoki kukisti kilpailijansa Vilppaan – tappiot kummallekin Korisliigan kärkikaksikosta

Miesten Korisliiga-illassa pelattiin niin ylempää kuin alempaakin jatkosarjaa yhteensä viiden ottelun verran. Korisliiga jää maajoukkuetauolle ja palaa perjantaina 1. maaliskuuta.

16.2.2024 20:15 Korisliiga

Taz Sherman pilasi KTP:n illan – Kotkan tappioputki venyi seitsemään

Miesten Korisliigan alemmassa jatkosarjassa Kobrat katkaisi tappioputkensa, mutta KTP-Basket joutui jatkamaan omaansa.

14.2.2024 21:12 Korisliiga

Bisons ei päästä Lahtea karkuun putoamispaikalta – myös kärkikaksikko jatkaa tasapisteissä

Miesten Korisliigan ylemmässä jatkosarjassa voiton ystävänpäivän kunniaksi ottivat Helsinki Seagulls, BC Nokia ja Korihait. Alemmassa sarjassa juhlivat Kouvot ja Bisons Loimaa.

13.2.2024 20:30 Korisliiga

Lahdelle toinen perättäinen voitto – vastustaja pysyi jälleen alle 80:ssä

Miesten Korisliigan alemmassa jatkosarjassa Lahti Basketball otti vierasvoiton Kobrista.

13.2.2024 09:00 Korisliiga

Michael Pounds KTP-Basketin päävalmentajaksi

Pounds nousee tehtävään joukkueen valmennusjohdosta ja korvaa tehtävässä sunnuntaina eronneen Roope Mäkelän. Joukkue esiintyy ensimmäistä kertaa Poundsin alaisuudessa keskiviikkona paikallisottelussa Kouvoja vastaan vieraskentällä.

12.2.2024 10:04 Korisliiga

Hannes Pöllä virittelee paluuta Korisliigaan Kataja Basketin paidassa

Jo vuodenpäivät sivussa pääsarjakentiltä ollut Susijengi-sentteri ja Namika Lahti Juniorien kasvatti Hannes Pöllä, 25, on tekemässä paluuta Korisliigaan. Korisliigan vuoden tulokkaana kaksi vuotta sitten palkittu 211-senttinen Pöllä on allekirjoittanut kuluvan ja seuraavan kauden pituisen sopimuksen joensuulaisen Kataja Basketin kanssa.

Näytä lisää vastaavia