KeyShawn Feazell Vilppaan ensimmäinen jenkkikiinnitys

3.6.2022 19:49 Hopeamitalisti Salon Vilpas on solminut ensimmäisen amerikkalaissopimuksensa, kun 206-senttinen KeyShawn Feazell liittyy salolaisjoukkueen riveihin Creightonin yliopistosta.

Feazell aloitti peliuransa kotoisassa Lawrence County High Schoolissa, josta hän siirtyi kolmeksi kaudeksi Mississippi Staten paitaan. Varsinaisen työnäytteensä hän antoi kuitenkin kaudella 2020-2021 McNeese Staten riveissä Louisianassa. Kauden 21 ottelussa Feazell tilastoi 13,1 pinnaa, 9,9 levypalloa ja 1,2 blokkia ottelua kohden. Levypalloissa hän oli Southland-konferenssin ykkönen, torjunnoissa kolmas ja heittotarkkuudessakin (56,1%) kakkonen. Ylimääräisen seniorikauden hän pelasi Big Eastin Creightonin yliopistossa, jossa hän auttoi joukkueensa NCAA-turnauksen toiselle kierrokselle, mutta pelillinen vastuu jäi pienemmäksi.

- Feazell on hyvin liikkuva, urheilullinen iso pelaaja. Hän omaa hyvät kädet ja ison sylivälin, jota hän osaa käyttää hyvin puolustuksessa ja levypalloissa. Hyökkäyksessä hän juoksee hyvin kenttää ja rollaa palloskriinien jälkeen vauhdilla. Feazell on isoksi pelaajaksi myös hyvä syöttäjä. Keskustelut KeyShawnin kanssa antoivat kuvan pelaajasta, joka on valmis tekemään töitä oman ja joukkueen kehityksen eteen, toteaa Vilppaan päävalmentaja Jussi Savolainen seuran tiedotteessa.

KeyShawn Feazell on Vilppaan yhdeksäs sopimuspelaaja tulevalle kaudelle ja seura hakee vielä ulkomaan vahvistuksia pelipaikoille 2,3 ja 4.

Korisliiga-joukkueiden kokoonpanot kaudelle 2022-23 >

Asiat

 
13.4.2024 21:01 Korisliiga

Kauhajoen ja Vilppaan kamppailu äityi jännäriksi, mutta Eero Innamaa johti joukkueensa välieriin

Miesten Korisliigan puolivälierissä ratkesi jälleen yksi sarja, kun Kauhajoki selätti Salon Vilppaan kolmannen kerran.

12.4.2024 20:43 Korisliiga

Nokia eteni välieriin – Kataja pisteellä niskan päälle

BC Nokia selvisi kevään toisena joukkueen puolivälieristä jatkoon. Kataja Basket otti edun haltuun omassa sarjassaan.

11.4.2024 22:14 Korisliiga

Vilpas laittoi kapulan Kauhajoen rattaisiin – Seagulls eteni välieriin puhtaalla pelillä

Miesten Korisliigassa yksi neljästä puolivälieräsarjasta saapui päätökseensä.

10.4.2024 10:25 Korisliiga

Ilmari Toikkanen ja Tampereen Pyrintö jatkosopimukseen

Kesken viime kauden Pyrintöön liittynyt 207-senttinen Ilmari Toikkanen ja Pyrintö ovat solmineet 1+1-mallisen sopimuksen.

9.4.2024 21:08 Korisliiga

Kataja tasasi tilit Korihaita vastaan – Nokialle toinen voitto Kouvoista

Miesten Korisliigassa jatkettiin puolivälieriä. Katajan Thomas Tumba juhli sekä tärkeää otteluvoittoa että uransa isointa pistesaldoa.

8.4.2024 20:41 Korisliiga

Kobrat taisteli kovaa, mutta Seagulls oli jälleen liian kova pala – Kauhajoki laittoi Vilppaan selkä seinää vasten

Miesten Korisliigassa kaksi puolivälieräsarjaa saavutti kiperän 2–0-tilanteen. Toista sarjoista johtaa kotietujoukkue, toista taas haastaja.

6.4.2024 21:22 Korisliiga

BC Nokia repi avausvoiton tuplajatkoaikatrilleristä

Korisliigan neljästä puolivälieräsarjasta viimeinen käynnistyi, ja avausvoiton otti kotietua nauttiva Nokia.

5.4.2024 21:03 Pääjuttu

Korisliigan playoffit käyntiin: Kauhajoki mitätöi Vilppaan kotiedun ja Korihait avasi rytinällä

Miesten Korisliigassa pelattiin ensimmäiset puolivälieräottelut. Seagulls ja Korihait voittivat kotona, Kauhajoki yllätti vieraskentällä.

4.4.2024 13:15 Korisliiga

Playoff-ennakossa Korihait, Kataja, Vilpas ja Kauhajoki – neljä kilpailijaa, joiden sarjajärjestys ratkesi vasta viimeisenä iltana

Korisliigan pudotuspelikevät käynnistyy puolivälierillä perjantaina. Nyt toisessa playoff-ennakossa esittäytyvät kotietua nauttivat Korihait ja Salon Vilpas sekä heidän vastustajansa Kataja Basket ja Kauhajoki.

4.4.2024 08:33 Korisliiga

Playoff-ennakossa Seagulls, Nokia, Kouvot ja Kobrat: ”Tämä on tasaväkisin Korisliiga-kausi vuosiin”

Korisliigan pudotuspelikevät käynnistyy puolivälierillä perjantaina. Ensimmäisessä playoff-ennakossa esittelyssä kotietua nauttivat Helsinki Seagulls ja BC Nokia sekä alemmasta jatkosarjasta ponnistaneet vastustajat Kobrat ja Kouvot.

Näytä lisää vastaavia