Koripalloliiton ja PostNordin yhteistyö palkittiin Sponsorointi & Tapahtumat Awardseissa

19.2.2021 09:05 Vuodesta 2016 Susijengin pääyhteistyökumppanina toiminut PostNord palkittiin Vuoden sponsorina Sponsorointi & Tapahtumat Awardseissa.

PostNord on toiminut näkyvästi mukana suomalaisessa koripallossa viime vuosina. Yhteistyön myötä on syntynyt vähävaraisia perheitä auttava We deliver -rahasto, jonka avulla autetaan vähävaraisten perheiden pysymistä koripalloharrastuksessa.

Raati valitsi PostNordin Vuoden sponsoriksi kolmen finalistin joukosta.

- Fiilikset ovat kerrassaan mahtavat. Jo pelkkä ehdokkuus tuli meille suurena yllätyksenä, mutta voitto se vasta hyvältä tuntuukin, Suomen Koripalloliiton yhteyspäällikkö ja yhteistyöstä vastaava Jussi Laurila myhäilee.

- Sponsorointi on muuttunut valtavasti viimeisen kymmenen vuoden aikana. On kerrassaan upeaa, että olemme PostNordin kanssa pystynyt vuosi toisen perään yhteisten arvojen pohjalta kehittämään yhteistyötämme nykyiseen muotoonsa. Kun pystymme ottamaan kumppanimme kanssa osaa yhteiskunnallisiin kipukohtiin, koen, että olemme pystyneet tekemään jotain merkittävää.

- On ollut helppo työstää yhteistyötä yhdessä toimivien kollegoiden kanssa. Haluan PostNordin ohella kiittää Koripalloliiton viestinnän ja markkinoinnin asiantuntijakaksikkoa Henri Inkiä ja Ville Olkea tuesta kumppanuuden aikana. Myynti, markkinointi ja viestintä muodostavat organisaatiossamme yhdessä toimivan kokonaisuuden, Laurila kiittelee.

- On upea tunne saada tunnustusta pitkästä kumppanuudesta. Olemme kumppanuuden aikana käyneet melkoisen matkan ja oppineet tuntemaan toisemme. Yksi henkilö, jonka haluaisin mainita tärkeänä linkkinä meidän ideoiden ja toteutuksen välillä on Ville Lipiäinen. Ville on ollut matkalla mukana visualisoimassa ja varmistamassa että saamme tunteen liitettyä osaksi tarinaa. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin, PostNordin asiakaskokemusjohtaja Kati Packalén tunnelmoi.

Yhteisten arvojen pohjalta PostNord ja Koripalloliitto perustivat jouluna 2018 We deliver -rahaston, joka tukee vähävaraisia perheitä pysymään kiinni rakkaassa korisharrastuksessa. Joulukuussa Planet Company -niminen yritys valitsi We deliver -rahaston yhdeksi yhteiskunnallisesti vaikuttavaksi hyväksi teoksi. Kuuden hakukierroksen jälkeen rahasto on vastaanottanut yli 1000 hakumusta ja rahaa on jaettu lähemmäs 100 000 €. We deliver -rahaston toiminta on herättänyt kiinnostusta yli yhteistyörajojen ja se on saanut merkittäviä lahjoituksia yksityishenkilöiltä sekä yrityksiltä.

 
12.1.2024 10:00 Yhteistyökumppanit

Autosalpa jatkaa maajoukkueiden yhteistyökumppanina pitkällä sopimuksella

Uuden yhteistyösopimuksen myötä Autosalpa toimii jatkossa kaikkien Suomen koripallomaajoukkueiden yhteistyökumppanina. Sopimus pitää sisällään naisten sekä 18-vuotiaiden miesten EM-kilpailut.

10.1.2024 10:00 Yhteistyökumppanit

PwC on koripallomaajoukkueiden uusi yhteistyökumppani

Konsultointi- ja tilintarkastusyhtiö PwC toimii jatkossa Susijengin ja Susiladiesin yhteistyökumppanina. Sopimus on kestoltaan monivuotinen.

12.12.2023 09:40 Yhteistyökumppanit

Kohti Susijengin EM-kotikisoja: Koripalloliitto jatkaa tapahtumatuotantoyhteistyötään

Suomen Koripalloliitto on solminut yhteistyösopimuksen Stamenion kanssa. Sopimuksen myötä jatkuu Koripalloliiton järjestämien ottelutapahtumien tuottamista ja ohjaamista koskeva yhteistyö.

4.8.2023 09:00 Yhteistyökumppanit

Craft Sportswear on Suomen koripallomaajoukkueiden uusi varustekumppani

Tunnettu urheiluvaatemerkki Craft vaatettaa kaikki Suomen koripallomaajoukkueet monivuotisella yhteistyösopimuksella. 

12.7.2023 13:26 Susijengi

Koripalloliiton ja Veikkauksen yhteistyö laajenee - Veikkaus maajoukkueiden yhdeksi pääyhteistyökumppaniksi

Veikkaus ja Suomen Koripalloliitto ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Sopimuksen myötä Veikkaus on jatkossa yksi MM-kisoihin valmistautuvan Susijengin, Susiladiesin ja pyörätuolikoripallon maajoukkueiden pääyhteistyökumppaneista.

30.6.2023 10:46 Yhteistyökumppanit

Susikoulu koripallon MM-kisoihin Japaniin?

Kesä etenee ja Susijengin esiintyminen MM-parketilla lähestyy. Elo-syyskuun vaihteessa Japanin Okinawalla pelattavat MM-pelit ovat myös monen lapsiperheen kalenterissa. Tiedustelut suuren suosion saavuttanutta ja EM-kilpailuissa 2015 Montpellierissä ja 2022 Prahassa toteutettua Susikoulua kohtaan ovat lisääntyneet kesälomien alettua.

3.5.2023 10:00 Susijengi

Autosalpa Suomen koripallomaajoukkueiden yhteistyökumppaniksi

Autosalpa toimii jatkossa sekä Susijengin että Susiladiesin yhteistyökumppanina. Autosalpa on suomalainen perheyritys, jolla on Etelä-Suomessa kahdeksan toimipistettä.

28.4.2023 12:50 Susijengi

Susijengin MM-kisojen matkapaketit tulevat myyntiin tapahtumakumppani Elämyksen kautta

Susijengi-fanien osalta jännitys tiivistyy tulevana lauantaina, kun FIBA suorittaa vuoden 2023 MM-kisojen lohkoarvonnat. Kumppani Elämyksen kautta tulee myyntiin 2.5. kaiken tarvittavan sisältävät matkapaketit Aasian MM-kisoihin.

20.1.2023 14:30 Susijengi

Koripalloliiton ja K-ryhmän yhteistyö jatkuu - yhteistyön aikana on liikutettu jo yli 120 000 lasta

Suomen Koripalloliitto ja K-ryhmä ovat solmineet jatkosopimuksen vuonna 2015 alkaneelle yhteistyölle. Uusi sopimus kestää vuoteen 2025 saakka. Pirkka Street Basket -kiertueiden, Pirkka Pikkusudet koris-koulujen ja -riehojen ja maajoukkuenäkyvyyden lisäksi Susijengi ja Pirkka lähtevät mukaan myös K-Marketin kiusaamisvapaa vyöhyke -kampanjaan.

7.11.2022 10:00 Susijengi

Fixus ja Koripalloliitto jatkavat yhteistyötään

Fixus ja koripallomaajoukkueet ovat solmineet vuoden 2023 kattavan jatkosopimuksen. Suomen johtava autovaraosa-, lisävaruste- ja huoltopalveluketju Fixus on toiminut maajoukkueiden yhteistyökumppanina vuodesta 2020 lähtien.

Näytä lisää vastaavia