Kouvot käyttää Teemu Kristerin sopimusoption seuraavalle Korisliiga-kaudelle

2.2.2024 14:19 Kouvot käyttää Teemu Kristerin nykyisessä pelaajasopimuksessa olleen option: seuran oman kasvatti jatkaa joukkueessa myös kaudella 2024–25. Kristeri on pelannut urallaan 25 ottelua Korisliigassa ja 83 ottelua miesten I divisioona A:ssa.

Teemu Kristeri, 21, on pelannut kuluvalla kaudella neljä ottelua Korisliigaa 1,3 pisteen keskiarvolla. Vuodenvaihteen jälkeen 195-senttinen laituri on pelannut miesten I divisioona A:ta järvenpääläisen Raidersin paidassa yhteensä neljä ottelua. Pelaamissaan otteluissa Kristeri on heittänyt 16,8 pistettä, napsinut 5.3 levypalloa ja haalinut kasaan 1,8 syöttöä ottelua kohden. Peliaikaa on kertynyt keskimäärin 31 minuuttia per ottelu. Raiders on tällä hetkellä sarjassa viidentenä ja matkalla kevään pudotuspeleihin.

– Hyvillä fiiliksillä jatkan Kouvolassa, hyvät harjoitusmahdollisuudet ja laadukas valmennus tekivät päätöksestä jatkaa helpon. Tällä kaudella tavoitteeni on ollut kehittää fysiikkaa ja monipuolistaa hyökkäyspeliä. Laadukkaan harjoitusympäristön ansiosta olen mielestäni saanut kehitettyä heikkouksiani huomattavasti kuluvan kauden aikana, Kristeri kommentoi sopimuksensa jatkoa kasvattajaseurassaan.

– Selkeänä tavoitteena tällä kaudella on jatkaa kehittymistä, voittaa mahdollisimman paljon pelejä divarissa sekä Korisliigassa ja ansaita paikka tulevalla kaudella Korisliigassa rotaatiopelaajana.

Kouvojen päävalmentaja Jyri Lehtonen on huomannut Kristerin kehityksen.

– Teemu on tehnyt määrätietoisesti töitä jo vuosia. Hänen läpilyöntinsä Korisliigassa tulee pidemmän kaavan kautta. Kehittynyt heittotaito sekä fysiikka mahdollistavat hänelle taistelun selkeästä roolista rotaatiossa. Korisliiga-pelaajaksi on monenlaisia reittejä, Lehtonen sanoo.

Kouvojen pelaajasopimukset kaudelle 2024-25: Topias Jokela ja Teemu Kristeri

Asiat

 
17.2.2024 20:32 Korisliiga

Kauhajoki kukisti kilpailijansa Vilppaan – tappiot kummallekin Korisliigan kärkikaksikosta

Miesten Korisliiga-illassa pelattiin niin ylempää kuin alempaakin jatkosarjaa yhteensä viiden ottelun verran. Korisliiga jää maajoukkuetauolle ja palaa perjantaina 1. maaliskuuta.

16.2.2024 20:15 Korisliiga

Taz Sherman pilasi KTP:n illan – Kotkan tappioputki venyi seitsemään

Miesten Korisliigan alemmassa jatkosarjassa Kobrat katkaisi tappioputkensa, mutta KTP-Basket joutui jatkamaan omaansa.

14.2.2024 21:12 Korisliiga

Bisons ei päästä Lahtea karkuun putoamispaikalta – myös kärkikaksikko jatkaa tasapisteissä

Miesten Korisliigan ylemmässä jatkosarjassa voiton ystävänpäivän kunniaksi ottivat Helsinki Seagulls, BC Nokia ja Korihait. Alemmassa sarjassa juhlivat Kouvot ja Bisons Loimaa.

13.2.2024 20:30 Korisliiga

Lahdelle toinen perättäinen voitto – vastustaja pysyi jälleen alle 80:ssä

Miesten Korisliigan alemmassa jatkosarjassa Lahti Basketball otti vierasvoiton Kobrista.

13.2.2024 09:00 Korisliiga

Michael Pounds KTP-Basketin päävalmentajaksi

Pounds nousee tehtävään joukkueen valmennusjohdosta ja korvaa tehtävässä sunnuntaina eronneen Roope Mäkelän. Joukkue esiintyy ensimmäistä kertaa Poundsin alaisuudessa keskiviikkona paikallisottelussa Kouvoja vastaan vieraskentällä.

12.2.2024 10:04 Korisliiga

Hannes Pöllä virittelee paluuta Korisliigaan Kataja Basketin paidassa

Jo vuodenpäivät sivussa pääsarjakentiltä ollut Susijengi-sentteri ja Namika Lahti Juniorien kasvatti Hannes Pöllä, 25, on tekemässä paluuta Korisliigaan. Korisliigan vuoden tulokkaana kaksi vuotta sitten palkittu 211-senttinen Pöllä on allekirjoittanut kuluvan ja seuraavan kauden pituisen sopimuksen joensuulaisen Kataja Basketin kanssa.

11.2.2024 18:56 Pääjuttu

Erik Sajantilan vahva heittoilta kantoi – Lahti pitkästä aikaa voiton makuun

Miesten Korisliigan ylemmässä jatkosarjassa tänään voittoa juhli Korihait, kun taas alemmassa sarjassa Lahti Basketball sai kolmen pelin tappioputken jälkeen täytettä pistetililleen.

10.2.2024 21:11 Korisliiga

Kauhajoki avasi ylemmän jatkosarjan voitolla – alemmassa juhlivat Pyrintö ja Bisons

Miesten Korisliigan jatkosarjoissa pistetilejään kartuttivat Kauhajoki, Tampereen Pyrintö ja Bisons Loimaa. Tappion kärsineen KTP:n päävalmentaja Roope Mäkelä aikaisti eropäätöstään.

9.2.2024 09:28 Korisliiga

Mikko Koivisto 4000 runkosarjapisteen rajapyykkiin

Kolmospyssynä Korisliigassa tunnettu Salon Vilppaan Mikko Koivisto ylitti torstaina 4000 runkosarjapisteen rajan heitettyään Nokiaa vastaan 13 pistettä.

8.2.2024 21:32 Korisliiga

Korisliigan jatkosarjat käyntiin: Vilpas avasi voitolla

Miesten Korisliigan ylempi jatkosarja polkaistiin käyntiin Salon Vilppaan kotivoitolla.

Näytä lisää vastaavia