Lokakuun pelaaja Hannah Little: ''Naisten Korisliiga on hyvä ja kilpailullinen sarja''

17.11.2020 17:23 Lokakuun pelaaja Hannah Little pelaa toista kauttaan EBT:n riveissä. Päätös paluusta joukkueeseen oli helppo. Suurimmat syyt paluuseen olivat joukkuekaverit sekä päävalmentaja Niko Hellman.

Hannah Little viihtyy hyvin EBT:ssä. Kuva:Ville Vuorinen/NaistenKorisliiga

Hannah Little pelaa Espoo Basket Teamin riveissä toista kauttaan. Jo viime kaudella häneltä nähtiin hyviä esityksiä, mutta tällä kaudella otteet ovat parantuneet entisestään. Syyt paluuseen Suomeen ja Espooseen olivat selvät.

- Espoossa minulla oli jo viime kaudella todella hyvät joukkuekaverit. Hitsauduimme hyvin yhteen ja halusin ehdottomasti tulla takaisin. Toinen syy oli päävalmentaja Niko Hellman, joka keskittyy todella paljon pelaajien kehittämiseen, Little pohtii.

Michiganista kotoisin oleva pelaaja on tottunut kylmiin olosuhteisiin. Suomen talven pimeys on kuitenkin tuonut omat haasteensa.

- Michiganissa on jäätävän kylmä ja olen tottunut lumeen. Suurin sokki ensimmäisellä kaudella oli pimeys, joka sai minut tuntemaan itseni väsyneeksi koko ajan. Siihen tottuminen otti keholtani oman aikansa, mutta nyt olen jo tottunut siihen, Little kertoo.

Naisten Korisliiga on 26-vuotiaan pelaajan mukaan hyvä ja kilpailullinen sarja.

- Naisten Korisliiga on hyvä ja kilpailullinen sarja, mutta se tuntuu tänä vuonna vähän erilaiselta, kuin viime vuonna. Pandemialla on vaikutusta asiaan, Little sanoo.

EBT on tällä hetkellä sarjan kärkipaikalla. Joukkueella on kasassa kuusi voittoa yhtä monesta ottelusta. Joukkueen menestyksen takana on selkeä resepti.

- Lähdemme voittamaan jokaista ottelua. Päävalmentajamme ja scouttimme ovat tehneet loistavaa työtä peleihin valmistautuessa. Meillä on paljon samoja pelaajia, kuin viime kaudella, joten pelaamme hyvin joukkueena, Little kertoo.

Alkukaudella 186-senttiselle pelaajalle on kertynyt tilastoihin keskimäärin 19,8 pistettä, 15,3 levypalloa ja 5,7 syöttöä. Teholukema 27,7 on sarjan korkeimpia. Hän ei kuitenkaan ole täysin tyytyväinen peliinsä.

Levypallopelaaminen ja syöttäminen ovat olleet alkukauden aikana parasta pelissäni. Olen tyytyväinen joukkueemme pelaamiseen, mutta minulle sattuu liikaa menetyksiä ja olen epäonnistunut helpoissa heitoissa aivan liikaa. Vapaaheittoni ovat myös olleet hukassa, Little avaa.

Loppukauden henkilökohtaiset kehityskohteet ovat Oaklandin yliopiston kasvatilla hyvin selvillä.

- Saan peleissä paljon vapaaheittoja, joten vapaaheittoprosenttia pitää parantaa. Lisäksi haluan parantaa kolmen pisteen heittoja kuljetuksesta, sillä minusta tuntuu, että puolustajat jättävät minulle aika paljon tilaa ja haluan käyttää sen hyväkseni, Little sanoo.

Suomessa Littlen lempiasiat ovat pannukakut ja karaoke. Hän pyrkii myös pitämään hauskaa kentällä.

- Pelaajana haluan kehittyä joka kaudella ja lisätä uusia elementtejä peliini. Minulle on myös tärkeää, että teen ympärilläni olevista pelaajista parempia, Little päättää. 

Henkilöt

 
20.1.2021 08:10 Suomen Cup

Naisten Suomen Cupin välierät keskiviikkona, Ruutu näyttää ottelut suorina lähetyksinä

Taistelu Suomen Cup -pokaalista ja 10 000 euron pääpalkinnosta jatkuu keskiviikkona 20.1., kun Kouvottaret kohtaa EBT:n ja Vimpelin Veto saa vastaansa Peli-Karhut.

16.1.2021 18:48 Naisten Korisliiga

Catzin tappioputki poikki – PeKa hoiti kärkikamppailun

Naisten Korisliigassa pelattiin lauantaina neljä ottelua. Voittoihin ylsivät Catz, Honka, Kouvottaret ja Peli-Karhut.

15.1.2021 17:00 Korisliiga

Sarjamääräyksiin muutoksia: Koripallon pääsarjoista ei putoa yksikään joukkue kauden 2020–21 päätteeksi

Suomen Koripalloliiton liittohallitus on hyväksynyt aikuisten pääsarjaryhmän esitykset naisten Korisliigan, miesten I divisioona A ja B:n sekä naisten I divisioonan seurakokousten muutosehdotukset liittyen sarjasta putoamiseen.

14.1.2021 20:17 Naisten Korisliiga

Kouvottaret haki voiton Helsingistä – Hongalle kotivoitto

Naisten Korisliiga jatkui kahdella ottelulla. Kouvottaret nappasi selvän voiton Märskystä. Honka puolestaan nousi voittoon viimeisellä jaksolla.

10.1.2021 19:29 Naisten Korisliiga

PeKa vei kärkikamppailun – myös Vimpeli ja Forssan Alku voittoihin

Naisten Korisliigassa pelattiin kolme ottelua. Peli-Karhut vei kärkikamppailun Kotkassa. Kotivoittoihin ylsivät myös Vimpeli ja FoA.

7.1.2021 20:49 Naisten Korisliiga

Peli-Karhut jatkoi voittoputkeaan – Kouvottaret kaatoi sarjakärjen

Naisten Korisliigassa pelattiin kaksi ottelua. Niissä voitot menivät Kotkaan ja Kouvolaan.

29.12.2020 14:20 Naisten Korisliiga

Marraskuun Valopilkku Linda-Lotta Lehtoranta: ’’Naiskoripallo sekä koripallo ylipäätään on täällä arvostettua ja tyttökoris on nosteessa’’

Naisten Korisliigan marraskuun Valopilkuksi valitun Linda-Lotta Lehtorannan mukaan Peli-Karhut pyrkii olemaan parhaimmillaan keväällä, kun pelataan tärkeimpiä pelejä.

19.12.2020 17:28 Naisten Korisliiga

EBT, FoA ja Honka joulutauolle voitoilla

Naisten Korisliigassa pelattiin viimeiset ottelut ennen joulutaukoa. Otteluissa voittoihin ylsivät EBT, FoA ja Honka.

17.12.2020 20:07 Naisten Korisliiga

HBA kaatoi Pyrinnön

Torstain ainoassa ottelussa HBA-Märsky sai vieraita Tampereelta. Helsinkiläisjoukkue nappasi ottelusta voiton 69-60.

16.12.2020 21:16 Naisten Korisliiga

Vimpeli ei pystynyt yllättämään EBT:tä

Espoo Basket Team sai vieraakseen Vimpelin. Vierasjoukkue oli ottelussa lähellä yllätystä, mutta lopulta pisteet jäivät Espooseen 84-77.

15.12.2020 21:25 Naisten Korisliiga

Kouvottaret ratkaisi voiton viimeisellä neljänneksellä

Lappeenrannan Catz sai vieraita Kouvolasta. Vierasjoukkue kävi hakemassa pisteet Lappeenrannan Urheilutalolta 73-64.

12.12.2020 19:59 Naisten Korisliiga

Vimpeli, PeKa, Kouvottaret ja EBT etenivät Suomen Cupin välieriin

Naisten Suomen Cupissa pelattiin puolivälierät. Seuraavalle kierrokselle jatkavat PeKa, Kouvottaret, EBT ja Vimpeli, joka yllätti Hongan.

10.12.2020 19:30 Naisten Korisliiga

Hongalle vierasvoitto Märskystä

Naisten Korisliigassa pelattiin torstaina yksi ottelu. Siinä HBA-Märsky sai vieraakseen Mäkelänrinteen Uintikeskukseen Tapiolan Hongan. Sarjapisteet matkasivat Espooseen vakuuttavan esityksen jälkeen 108-60.

9.12.2020 20:58 Naisten Korisliiga

EBT liian kova Pyrinnölle – Catz kiilasi ToPo:n ohi

Naisten Korisliigassa pelattiin keskiviikkona kaksi ottelua. EBT kaatoi selvästi kotonaan Pyrinnön. Catz puolestaan haki tärkeät pisteet Helsingistä.

8.12.2020 20:02 Naisten Korisliiga

Anissa Pounds palaa Peli-Karhuihin

Naisten Korisliigan kärjessä oleva PeKa hankki riveihinsä Anissa Poundsin loppukauden mittaisella sopimuksella.

7.12.2020 15:00 Naisten Korisliiga

Pääsarjojen tulevien viikkojen otteluohjelma on varmistunut

Naisten Korisliigassa ja miesten sekä naisten divisioonissa pelataan otteluita kyseisenä ajanjaksona mutta ilman yleisöä.

5.12.2020 19:20 Naisten Korisliiga

FoA ja PeKa kotivoittoihin – HBA ja Vimpeli hakivat pisteet vieraista

Naisten Korisliigassa pelattiin neljä ottelua. Peli-Karhut otti kauden kymmenennen voittonsa. Muissa otteluissa voittoihin ylsivät FoA, HBA ja Vimpeli.

4.12.2020 18:00 Naisten Korisliiga

Naisten Korisliigan Kuukauden Valopilkku on Peli-Karhujen Linda-Lotta Lehtoranta

Naisten Korisliigan Kuukauden Valopilkuksi marraskuussa on valittu Linda-Lotta Lehtoranta, jonka johdolla Peli-Karhut on pelannut tappioitta.

3.12.2020 20:30 Naisten Korisliiga

EBT:lle kauden toinen voitto paikallisvastustajasta

Espoossa pelattiin paikalliskamppailu, jossa kotijoukkueena oli tällä kertaa Tapiolan Honka. EBT otti kauden toisen voittonsa paikalliskilpailijastaan 81-58.

25.11.2020 10:18 Naisten Korisliiga

Naisten Korisliigan kärkikamppailu Korisliigan TV-tuotannolla ja selostettuna tänään Ruudussa

Peli-Karhut matkaa keskiviikkona Espoo Basket Teamin vieraaksi. Tappiottomina kautensa aloittaneiden joukkueiden kohtaamista voi seurata Ruudussa kello 18.20 alkaen.

Näytä lisää vastaavia