Mikael Jantunen sinetöi Paris Basketballille voiton EuroCupissa

12.10.2023 09:38 Mikael Jantunen pääsi iskemään lopullisen niitin Paris Basketballin voitolle, kun Reyer Venezia kaatui EuroCupissa. Daniel Dolenc oli vahvassa vireessä Liettuassa ja Severi Kaukiainen sekä Trey Niemi auttoivat joukkueensa voittoihin Slovakiassa ja Italiassa.

Mikael Jantusen hieno alkukausi sai jatkoa. (Kuva: FIBA)

Jantunen upotti viime sekunneilla molemmat vapaaheittonsa sisään sinetöiden ranskalaisjoukkueelle 81-75 (40-41)-vierasvoiton Veneziasta. Jantunen teki vahvaa työtä molemmissa päissä kenttää tilastoiden kahdeksan pistettä, kaksi levypalloa, syötön, kolme riistoa ja torjunnan. Tuomas Iisalon luotsaama Paris Basketball on nyt voittanut molemmat ottelunsa EuroCupissa.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Daniel Dolenc loisti Mazeikiun riveissä joukkueen kohdatessa Liettuan liigan ottelussa Euroliiga-joukkue Zalgirisin, mutta hänen 17 pistettään eivät aivan riittäneet Mazeikiun taipuessa 69-73 (43-35). Dolenc kahmi lisäksi viisi levypalloa, antoi syötön ja riisti kertaalleen. Henri Kantosen tilastoriville kirjattiin levypallo ja riisto. Mazeikiu on vielä neljän ottelun jälkeen voitoitta.
Ottelutilastot

Mazeikiu koki myös toisen kirvelevän tappion alkuviikosta, kun se taipui Liettuan cupin lohkovaiheen ottelussa Neptunasille jatkoajan jälkeen 86-87 (33-45, 76-76). Suomalaiskaksikko oli joukkueensa parhaimmistoa, kun Dolenc oli jälleen pistekunkku 15 pisteen saaliilla täytellen tilastojaan myös seitsemällä levypallolla ja kahdella syötöllä. Kantonen komppasi 14 pisteen, neljän levypallon ja seitsemän syötön tilastoilla.
Ottelutilastot

Slovakian liigassa Severi Kaukiainen oli tehokkaana 10 pisteen, kahden levypallon ja kuuden syötön tilastoilla, kun Patrioti Levice kaatoi Komarnon 91-64 (39-43).
Ottelutilastot

Perttu Blomgrenin Domzale aloitti Adrianmeren ABA 2-liigan 73-80 (42-42)-tappiolla Spartak Suboticalle. Blomgren saalisti kaksi pistettä ja levypallon.
Ottelutilastot

Mikael Laihosen Radom taipui Puolan kakkosliigan ottelussa Koszalinin vieraana 74-98 (38-43). Laihonen heitti kolme pistettä ja täydensi tilastojaan myös seitsemällä levypallolla, neljällä syötöllä ja riistolla.
Ottelutilastot

Italian Serie B:ssä Trey Niemi oli Lumezzanen ykkösnimi heitettyään 20 pistettä, kun Chieti kaatui 85-82 (44-42). Niemi sai tilastoihinsa myös kolme levypalloa ja neljä syöttöä. Lumezzane on aloittanut kautensa kahdella voitolla ja yhdellä tappiolla.
Ottelutilastot

 
1.2.2024 07:16 Suomalaiset ulkomailla

Paris Basketball sinetöi EuroCupin runkosarjan voiton – Teneriffalle voitto Mestarien liigassa

Tuomas Iisalon ja Mikael Jantusen Paris Basketball varmisti EuroCupin runkosarjan voiton varmistaen näin kotiedun loppuun saakka. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa otti ison voiton Mestarien liigan jatkolohkossa.

30.12.2023 09:12 Suomalaiset ulkomailla

Iisalon ja Jantusen Paris Basketball varmisti pudotuspelipaikan EuroCupissa – Valtonen cup-huipennukseen

Euroopan korisparketeilla palattiin vauhdilla tositoimiin heti joulun jälkeen. Edon Maxhuni jatkoi loisto-otteitaan Ranskassa ja Espanjassa Elias Valtosen Manresa varmisti paikan Copa del Rey’ssä. EuroCupissa Tuomas Iisalon ja Mikael Jantusen Paris Basketball sinetöi paikan jo hyvissä ajoin pudotuspeleissä.

21.12.2023 07:55 Suomalaiset ulkomailla

Salin ja Larkas jatkavat Mestarien liigassa - Seppälä ilmiliekeissä Ranskassa

Mestarien liigan alkulohkovaihe saatiin päätökseen ja Sasu Salinin sekä Mikko Larkaksen urakka jatkuu 16 parhaan joukossa. Pelikuntoon palannut Ilari Seppälä oli sen sijaan täysin pitelemätön Ranskassa.

14.12.2023 00:08 Suomalaiset ulkomailla

Valtonen juhli Barcelonan kaatoa, Jantunen iskussa EuroCupissa ja Blomgren pisterohmuna Sloveniassa

Elias Valtonen pääsi maistelemaan harvinaista herkkua, kun Manresa kaatoi Espanjan liigassa Barcelonan. Mikael Jantunen oli jälleen mies paikallaan EuroCupissa ja Perttu Blomgren sai kätensä kuumaksi Sloveniassa.

7.12.2023 09:05 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsen loisti Mestarien liigassa - Sasu Salin rikkoi upean rajapyykin

Alexander Madsenin vahva peli piti VEF Riian jatkohaaveet elossa Mestarien liigassa ja Sasu Salin vei oman ennätyksensä uudelle sataluvulle.

23.11.2023 09:34 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsen siivitti joukkueensa tärkeään voittoon

Alexander Madsen oli isossa roolissa, kun VEF Riika merkkautti avausvoittonsa Mestarien liigan lohkovaiheessa ja piti jatkohaaveensa elossa. Sasu Salin ja Perttu Blomgren olivat myös vahvassa vedossa.

9.11.2023 09:44 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin vei Mestarien liigan Susijengikohtaamisen

Mestarien liigassa nähtiin suomalaiskohtaaminen, kun Sasu Salin toivotti Alexander Madsenin tervetulleeksi Teneriffan aurinkosaarelle. Salin pääsi ottelun jälkeen paukuttelemaan henkseleitään voiton kunniaksi.

2.11.2023 10:27 Suomalaiset ulkomailla

Jacob Grandison debytoi Espanjassa – Remu Raitanen hyvässä heittovireessä

Susijengin paidassa MM-kisoissa nähty Jacob Grandison debytoi uuden seuransa Menorcan riveissä. Remu Raitasen sihti oli kohdillaan ja Mikael Jantusen loisto-otteet EuroCupissa saivat jatkoa.

19.10.2023 00:08 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin sytytti sukan tuleen Mestarien liigassa

Sasu Salinin ranne oli tulikuumana Mestarien liigan avauksessa, kun hän pommitti peräti kahdeksan kolmen pisteen heittoa sisään hurjalla prosentilla. Severi Kaukiainen oli Patrioti Levicen ykkösnimi FIBA Europe Cupissa ja Mikael Jantunen esiintyi vahvasti EuroCupissa.

7.10.2023 08:43 Suomalaiset ulkomailla

Espanjan LEB Oro alkoi suomalaiskohtaamisella

Espanjassa saatiin LEB Oro käyntiin ja Remu Raitasen ja Alex Murphyn joukkueet pääsivät heti ottamaan mittaa toisistaan. Mikael Jantunen puolestaan loisti EuroCupin avauksessa.

Näytä lisää vastaavia