Mikko Tupamäki esiintymään Nuorisovalmennusseminaariin

30.10.2017 Suomen Koripalloliitto ja Kisakallion Urheiluopisto järjestävät yhteisyössä jokavuotisen Nuorisovalmennusseminaarin koripalloperheen kotipesässä Susi Training Centerissä 12. – 13.1.2018. Mikko Tupamäki on seminaarin viimeisin esiintyjäkiinnitys.


Nuorisovalmennusseminaarin teemaksi on valittu "Korintekotaito" ja teemaa halutaan lähestyä mahdollisimman monista eri tulokulmista. Korintekotaidon opettaminen ja harjoitteleminen on yksi keskeisimmistä valmennuksen osa-alueista läpi koripalloilijan urakaaren ja siksi seminaari haluaa pureutua tällä osa-alueella kehittymiseen mahdollisimman monipuolisesti. Aihe luonnollisesti koskettaa kaiken ikäisten koripalloilijoiden valmentajia.


Mikko Tupamäki uusin esiintyjä seminaarissa


Mikko Tupamäki toimii tällä hetkellä Jyväskylä Basketball Academyn päävalmentajana. Aiemmin urallaan Tupamäki on valmentanut Korisliigassa Salon Vilpasta, naisten Korisliigassa HoNsU:a ja divisioonatasolla BC Nokiaa ja Ura Basketia. Lisäksi hänellä on vuosien kokemus nuorten maajoukkueista ja naisten maajoukkueesta.


- Suuri yleisö tuntee Mikko Tupamäen liigatason valmentajana johtuen hänen hienosta työstään Salon Vilppaan liigajoukkueen peräsimessä. Minä olen kuitenkin oppinut tuntemaan Mikon nimenomaan erinomaisena taidon opettajana, joka omalla esimerkillään saa nuoret pelaajat innostumaan harjoittelusta. Mikko täydentää erinomaisesti jo valmiiksi laadukasta esiintyjälistaa ja sopii seminaarin teemaan kuin nenä päähän, kommentoi Jussi Räikkä.


Aiemmin esiintymisensä seminaarissa ovat vahvistaneet Ilkka Palviainen, Jussi Immonen, Jyri Lohikoski ja Sami Kalaja. Viimeinen avoin ruutu vahvistuu lähipäivien aikana.

 

Nuorisovalmennusseminaari 2018


Nuorisovalmennusseminaari on osa Koripalloliiton tarjoamaa vuosittain järjestettävää valmentajakoulutusta. Seminaarin aiheet käsittelevät pääosin lapsi- ja nuorisourheiluvaiheen koripallovalmennusta.


Aika: pe 12.1. klo 17:00 – la 13.1. Klo 18:30
Paikka: Susi Training Center, Kisakallion Urheiluopisto, Lohja


Hinta: 95€ hlö (sisältää koulutuksen, koulutusmateriaalin, lounaan lauantaina) 

Ryhmäalennukset: Jos samasta seurasta on osallistujia 10 tai yli, hinta on 80€ hlö.

Hinta majoituksen kanssa 2 HH: 150 € hlö (kahden hengen huone)
Hinta majoituksen kanssa 1 HH: 195 € hlö (yhden hengen huone) 

Ruokailut majoittuville seuraavasti: PE-illallinen koulutuspäivän päätteeksi Rantamakasiinilla, LA-aamiainen ja koulutukseen kuuluva lounas.
 


Nuorisovalmennusseminaarin maksun koulutusosion (95 e) voi maksaa koulutusseteleillä. Majoittumismaksuihin ei koulutusseteleitä voi käyttää.
 


Valmentajaluokitus ja sen päivittäminen


Koripalloliitto on ottanut käyttöön valmentajaluokitusjärjestelmän, joka määrittelee valmentajan sarjatasokohtaisen koulutustasovaatimuksen. II-tason valmentajakoulutuksen suorittamalla valmentajalle myönnetään B-luokitus, joka oikeuttaa toimimaan pöytäkirjaan nimettynä valmentajana virallisessa ottelussa A- ja B-nuorten SM-sarjoissa. Luokitus on voimassa myöntöhetkestä alkaen seuraavat kolme (3) täyttä pelikautta.
 

Nuorisovalmennusseminaari on yksi Koripalloliiton valmentajaluokitusjärjestelmän päivityskoulutuksista, joita järjestetään vuosittain. 12.-13.1.2018 järjestettävään seminaariin osallistumalla valmentaja voi päivittää oman B-luokituksensa voimassaolon seuraavan kolmen (2018/2019, 2019/2020, 2020/2021) pelikauden ajalle. Seminaarin osallistuminen ei korvaa II-tason valmentajakoulutusta.
 

Seminaariin osallistumalla voi myös aiemman käytännön mukaisesti suorittaa I-tasolle kuuluvan 1.4 vapaavalintaiset opinnot -osion kokonaisuudessaan.


Ohjelma
 

Perjantai 12.1.

16:30 Ilmoittautuminen (majoittuminen reception, seminaari STC)
17:00 Avaus
17:15 Ilkka Palviainen: Heittotaidon opettaminen yläkoululeirityksessä
18:45 Tauko
19:00 Jussi Immonen: Fyysinen harjoittelu korintekotaidon kehittymisen tukena
21:00 Illallinen majoittujille, Rantamakasiini
 

Lauantai 13.1.

8:00   Aamiainen (majoittujille 9:30 asti)
10:00 Mikko Tupamäki: Kotoisaksi kontaktissa ja käsiviidakossa - viimeistely- ja korintekotaidon kehittäminen ulkopelaajalle
11:15 Tauko
11:30 Koriksen uusi olympialaji - 3x3
12:30 Lounas
13:45 Sami Kalaja: Tutkittua tietoa taidon oppimisesta - sovellukset heittämiseen
15:00 Tauko
15:15 Esiintyjä tarkentuu myöhemmin
16:30 Tauko
16:45 Jyri Lohikoski: Millainen peli - sellaista harjoittelua
18:15 Päätös


Nuorisovalmennusseminaari 2018 videoidaan ja kuvamateriaali toimitetaan osallistujille jälkikäteen. Seminaarin materiaalit jaetaan sähköisesti Koripalloliiton valmentajakoulutuksen oppimisympäristön Susi Campuksen kautta.
 


Ilmoittaudu Nuorisovalmennusseminaariin 2018

 
5.9.2018 11:50 Valmentajat

Minivalmennusseminaari Kisakalliossa 21. - 22.9.2018

Koripalloliitto järjestää 21. - 22.9. ensimmäisen Minivalmennusseminaarin Kisakalliossa, Susi Training Centerissä. Seminaarin ensimmäisiksi esiintyjiksi ovat jo aiemmin lupautuneet Maikku Miettinen, Juha Oikarinen, Petri Selkee, Petka Lehtinen ja Tristan Fay. Nyt esiintyjäkaarti on valmistunut, kun sitä täydentävät Martti Iivonen ja Ville Neva.

13.2.2018 Pohjoinen alue

II-tason koulutuskokonaisuus käynnistyy maaliskuussa, ilmoittautuminen päättyy 1.3.

Koripalloliitto järjestää II-tason koulutuskokonaisuuden Kisakallion urheiluopistolla Lohjalla. II-tason hyväksytty suorittaminen oikeuttaa koripalloliiton valmentajalisenssijärjestelmän B-lisenssiin. Ilmoittautuminen maaliskuussa alkavalle kurssille päättyy 1.3. ja kurssille on vielä varmasti 7 paikkaa jäljellä.

19.12.2017 Pohjoinen alue

Nuorisovalmennusseminaariin lisää majoitustilaa opistotasoisissa huoneissa

Nuorisovalmennuseminaariin on saatu lisää majoitustilaa. Lisämajoitustila on opistotasoisissa huoneissa ja huoneet ovat kahden hengen huoneita. Tällä hetkellä seminaariin on osallistumassa jo 150 valmentajaa.

22.11.2017 3x3

3x3 koripallo esittäytyy Nuorisovalmennusseminaarissa

Suomen Koripalloliitto ja Kisakallion Urheiluopisto järjestävät yhteisyössä jokavuotisen Nuorisovalmennusseminaarin koripalloperheen kotipesässä Susi Training Centerissä 12. – 13.1.2018. Lauantaina seminaarissa esittäytyy myös 3x3 - koriksen uusi olympialaji.

13.11.2017 Pohjoinen alue

Ville Neva uusin esiintyjä Nuorisovalmennusseminaarissa

Suomen Koripalloliitto ja Kisakallion Urheiluopisto järjestävät yhteisyössä jokavuotisen Nuorisovalmennusseminaarin koripalloperheen kotipesässä Susi Training Centerissä 12. – 13.1.2018. Ville Neva täydentää seminaarin kattauksen.

20.10.2017 Pohjoinen alue

Sami Kalaja ja Jyri Lohikoski mukaan Nuorisovalmennusseminaariin

Suomen Koripalloliitto ja Kisakallion Urheiluopisto järjestävät yhteisyössä jokavuotisen Nuorisovalmennusseminaarin koripalloperheen kotipesässä Susi Training Centerissä 12. – 13.1.2018. Sami Kalaja ja Jyri Lohikoski tuovat osaamisensa mukaan.

3.10.2017 Pohjoinen alue

Nuorisovalmennusseminaarin ensimmäiset esiintyjät kiinnitetty

Suomen Koripalloliitto ja Kisakallion Urheiluopisto järjestävät yhteisyössä jokavuotisen Nuorisovalmennusseminaarin koripalloperheen kotipesässä Susi Training Centerissä 12. – 13.1.2018. Seminaarin avauspäivän esiintyjät on nyt kiinnitetty ja ilmoittautuminen on avattu.

31.8.2017 Pohjoinen alue

II-tason koulutuskokonaisuus käynnistyy lokakuussa, ilmoittautuminen päättyy 21.9.

Koripalloliitto järjestää II-tason koulutuskokonaisuuden Kisakallion urheiluopistolla Lohjalla. II-tason hyväksytty suorittaminen oikeuttaa koripalloliiton valmentajalisenssijärjestelmän B-lisenssiin. Ilmoittautuminen lokakuussa alkavalle kurssille on käynnissä. Koulutukseen on vielä 8 paikkaa jäljellä.

7.3.2017 Pohjoinen alue

HKVT 2017 -koulutuksen ilmoittautuminen päättyy 12.3.

Huippukoripallovalmentajatutkinto (HKVT) on ylin Suomen Koripalloliiton järjestämä valmentajakoulutus. Koulutuksen avaintavoitteena on antaa valmiuksia toimia päävalmentajatehtävissä koripallossa. Kohderyhmänä koulutuksessa on kaikki tavoitteellisesta valmentamisesta sekä kansainvälisestä koripallosta kiinnostuneet koripallovalmentajat.

20.2.2017 Pohjoinen alue

SUSI All Stars -pelaajakartoituksen ilmoittautuminen alkaa

SUSI All Stars on Koripalloliiton valmennusohjelman, Suden polun, ensimmäinen askelma. Vuosittain järjestettävän SUSI All Stars -leirityksen kautta pelaajat hankkivat ensimmäisiä kokemuksiaan Suden polulla harjoittelemisesta, sen haastetasosta sekä toimintakulttuurista yhdessä ikäluokan muiden pelaajien kanssa. Seuravalmentajien tehtävänä on ilmoittaa Suden polulle pyrkivät pelaajansa SUSI All Star leiritykseen 10.4. mennessä.

Näytä lisää vastaavia