Naisten Korisliiga-ennakko 3/3: PeKa, FoA, EBT ja Kouvottaret mielivät kärkipäähän alkavalla kaudella

7.10.2020 17:00 Ennakkojen viimeisessä osassa äänessä Peli-Karhut, Forssan Alku, Espoo Basket Team sekä Kouvottaret. Monet povaavat juuri kyseisiä joukkueita sarjan ennakkosuosikeiksi.

Yksi Peli-Karhujen tähdistä on viime kaudella seuraan siirtynyt Elena Melto, jonka palkintokaapista löytyy kuuden Suomen mestaruuden lisäksi kuusi SM-hopeaa ja yksi SM-pronssi. Kuva: Ville Vuorinen

EBT:n ensisijaisena tavoitteena pelaajien kehittäminen

EBT aloittaa kuudennen kautensa Naisten Korisliigassa. Hyvä juniorityö näkyy joukkueessa ja joukkueen päävalmentaja Niko Hellman korostaakin pelaajien kehittämistä ensisijaisena tavoitteena.

- Meidän toiminnan ensisijainen tavoite on pelaajien kehittyminen, kaikki valinnat tehdään se edellä. Ei esimerkiksi rooliteta pelaajia niihin asioihin, jotka osataan, vaan kannustetaan tilanteisiin, joissa ei vielä olla erityisen hyviä. Lyhyen aikavälin joukkuetason tavoitteet ovat tätä toimintamallia vasten toissijainen asia, mutta tällä kaudella tavoitteena on tehdä meidän joukkueen uusi ennätys pudotuspeleissä, Hellman kertoo. 

Espoolaisten harjoituskausi on sujunut suurimmaksi osaksi hyvin. Koronarajoitteiden takia joukkueharjoitukset alkoivat tavallista myöhemmin. Lisäksi amerikkalaisvahvistusten karanteenit toivat omat hankaluutensa kauteen valmistautumiseen. 

- Kesäkuun ensimmäisestä päivästä saakka ollaan harjoiteltu ja keskitytty oppimaan uutta yksilötasolla. Joukkue on hyvässä kunnossa ja odottaa pelien tuomaa lisämaustetta, Hellman toteaa.

EBT:n runko on pysynyt kasassa, mutta lähtijöitäkin on. Ulriikka Nuolikoski ripusti tossunsa naulaan toistaiseksi ja Saara Sandell lähti opiskelijavaihtoon. Heidän tilalleen on nostettu Turusta saapunut Venla Määttänen ja seuran oma kasvatti Kiia Mäntylä. 

Amerikkalaispelaajia joukkueesta löytyy kaksi. Viime kauden levypallotilaston kolmonen Hannah Little tekee paluun joukkueeseen. Uutena vahvistuksena aloittaa Morgan Batey, joka teki viime kaudella hurjaa jälkeä Portugalin pääsarjassa.

Espoo Basket Team haluaa olla tällä kaudella vaikea vastustaja. Joukkue luottaa kovaan tempoon ja hyvään levypallopelaamiseen.

- Haluamme olla joukkue, joka liikkuu siirtymissä vauhdilla ja tulee kovaa levypalloihin. Pyrimme puolustamaan aggressiivisesti ja luomaan edun hyökkäyksissä nopeasti, Hellman avaa.

Sarjassa pelaa tällä kaudella paljon loistavia pelaajia. Omien pelaajiensa lisäksi päävalmentaja nostaa esiin muutaman nimen muista joukkueista.

- Tällä kaudella kannattaa seurata HBA:n Janette Aarniota, jonka urheilullisuus, rohkeus ja pelitaidot ovat nuorelle pelaajalle todella korkealla tasolla. Peli-Karhujen Linda-Lotta Lehtoranta pelaa palloscreen tilanteet todella hyvin. Lisäksi FoA:n Ella Salminen tekee kentällä paljon sellaisia asioita, jotka eivät välttämättä näy tilastoissa, mutta ovat tärkeitä joukkueelle, Hellman sanoo.

Espoolaisjoukkueen päävalmentaja nimeää muutaman mestaruussuosikin.

- Peli-Karhut, Forssan Alku ja Tapiolan Honka ovat satsanneet pelaajahankintoihin, joten odotan heidän olevan sarjan kärkisijoilla, Hellman päättää.

EBT 20-21 pähkinänkuoressa

 

Forssassa kasassa nimivahva joukkue

Naisten Korisliigan kestomenestyjiin kuuluva Forssan Alku lähtee kauteen kovalla kokoonpanolla. Joukkue onkin monen papereissa yksi ennakkosuosikeista. Kolmannen kautensa FoA:n paidassa aloittavan Ella Salmisen mukaan joukkueen kauteen valmistautuminen on sujunut hyvin. 

- Olemme alkaneet hitsautua hyvin yhteen ja joukkueessa vallitsee hyvä fiilis. Pelillisesti asiat alkavat loksahtelemaan pikkuhiljaa paikoilleen ja näen meissä valtavasti potentiaalia. Kaikki odottavat jo kovasti sarjan alkamista, Salminen kertoo.

Kauden 2018-19 Vuoden tulokkaan harjoittelukausi sujui ilman ongelmia. Salminen kuuluu maajoukkueen treeniryhmään ja pääsi harjoittelemaan Suomen parhaiden pelaajien kanssa.

- Ehjän treenikesän jälkeen on ollut helppoa keskittyä preseasonilla joukkueen asioihin. Olen panostanut laadukkaaseen harjoitteluun ja terveenä pysymiseen, sekä tottakai joukkueen hauskuuttamiseen, Salminen naurahtaa.

Omassa pelissään Salminen on pyrkinyt kehittämään omaa uhkaa ja ratkaisuvalmiutta hyökkäyspäässä. Puolustuksessa on myös pyritty ottamaan seuraava askel eteenpäin. Tavoitteena on tasapainoinen ja ehjä kausi.

- Maajoukkueen lisäksi kehitykseni apuna ovat olleet valmentaja Setumo Bodibe ja fysiikkavalmentaja Markku Lappalainen. Joten sain hyvässä suhteessa treenata sekä maajoukkueen kanssa yhdessä että keskittyä henkilökohtaiseen taitoon ja fysiikkaan. Oli kokonaisuudessaan mahtava ja haastava kesä, Salminen kertaa.

Forssalla on tällä kaudella uusi päävalmentaja, kun Aleksi Suominen aloittaa ensimmäisen kautensa joukkueen pääkäskyttäjänä. Joukkueesta poistui rutkasti kokemusta, kun Taru Tuukkanen siirtyi Tapiolan Hongan riveihin.

Tulijoiden puolelta löytyy mm. kaksi edellistä kautta Saksassa pelannut Heta Äijänen sekä kausilla 2017-18 ja 2018-19 Forssassa hurjaa jälkeä tehnyt Mia Loyd. Anni Mäkitalo, Petra Noponen ja Keondria Calloway rustasivat nimensä jatkosopimuksiin ja ovat tärkeitä palasia myös tällä kaudella.

- Joukkueesta lähti paljon kokemusta ja vastuunkantoa viime kaudesta, mutta nyt on uusilla pelaajilla mahdollisuus nousta suurempaan rooliin. Pelitapammekin on uudistunut ja tehty nykyisen joukkueen vahvuuksien mukaan, Salminen kertoo.

Nimivahvasta joukkueesta Salminen nostaa esille useamman seurattavan.

- Heta Äijänen pelasi Saksassa kaksi viime kautta ja on kehittynyt siellä paljon pelaajana. Hän todellakin tulee yllättämään monipuolisuudellaan. Petra Noposen taidot ovat varmasti muistissa viime kausilta. Hän on treenannut kesän maajoukkueen mukana ja ottanut isoja askeleita eteenpäin. Julia Heinosella oli viime kaudella sarjan kovin kolmen pisteen heittoprosentti, joten pitäisin häntäkin silmällä, Salminen sanoo.

FoA pyrkii olemaan tällä kaudella aktiivinen ja liikkumaan molemmissa päissä kenttää. Joukkue on täynnä hyviä joukkuepelaajia ja kaikki pyrkivät tekemään töitä yhteisen tavoitteen eteen. 

- Meidän ensimmäinen tavoite on hyvä sijoitus runkosarjassa ja pudotuspelit. Sen jälkeen asetamme uudet tavoitteet, Salminen pohtii.

Suurimman ennakkosuosikin paineet 22-vuotias pelaaja sysää Kotkan suuntaan. 

- Peli-Karhuilla on kova nippu kasassa. Muuta on tässä vaiheessa kautta vaikea sanoa, Salminen päättää. 

Forssan Alku 20-21 pähkinänkuoressa

 

Kouvottaret kauteen uudella valmennusjohdolla

Kouvottaret aloittaa viidennen kauden korkeimmalla tasolla. Viime kaudella joukkue oli sarjan kärkipaikalla, kun sarja keskeytyi. Tälle kaudelle joukkue on uudistunut. Joukkueen valmennusjohto on mennyt uusiksi. Päävalmentajana ensimmäisen kautensa naisten Korisliigassa aloittaa Joonas Frimodig ja hänellä on apunaan suomalaiselle koripalloyleisölle tuttu Reetta Piipari. Tämä on muuttanut hieman kauteen valmistautumista.

- Muutokset eivät ole olleet isoja. Yhdessä on Reetan katsottu vahvistuksia ja molemmat osallistuivat aktiivisesti suomalaispelaajien rekrytointiin. Harjoituksissa, on ollut ehkä hieman enemmän monipuolisuutta ja vaihtelua verrattuna viime kauteen. Reetta on tuonut myös oman osaamisensa hienosti takapelaajien henkilökohtaiseen taitoharjoitteluun ja pallonskriini-pelaamiseen, Frimodig sanoo.

Kouvolalaisjoukkue on harjoitellut yhdessä kesäkuusta lähtien. Aluksi harjoituksissa oli mukana paljon pelaajia U19-joukkueesta. Elokuun alussa viimeiset kotimaiset pelaajat saapuivat paikkakunnalle. Koronarajoitteet ovat tuoneet omat haasteensa. Joukkue on noudattanut ohjeita ja tehnyt omat pelisäännöt, joilla tartuntoja pyritään välttämään.

- Amerikkalaispelaajat ovat olleet pari viikkoa mukana ja olemme päässeet harjoittelemaan sekä pelaamaan harjoituspelejä melkein täysillä kokoonpanoilla. Viime kauteen verrattuna meillä on kokonaan uudet vahvistukset, joten pelitavan opettelu ja pelaajien tunteminen on vasta alkutekijöissään ja siinä menee varmasti oma aikansa, Frimodig kertoo.

Joukkueen kotimainen runko pysyi hyvin kasassa. Puolustuspäästä lähti kuitenkin iso palanen, kun loistavana pallollisena puolustajana tunnettu Maria Jokinen (os. Koskinen) siirtyi Peli-Karhuihin. 

Tulijoiden puolella on Kaisa Kuisma, joka saapuu Kouvolaan Portugalista sekä amerikkalaiset Aliyah Collier ja Sara Toeaina.

- Kaisa Kuisma tuo meille korintekovoimaa ja kokemusta. Amerikkalaispelaajat ovat molemmat uusia verrattuna viime kauteen. Pelitavan opettelussa ja toisiin tutustumisessa menee varmasti oma aikansa ja meillä ei varmasti ole paketti täysin valmiina, kun kausi starttaa, Frimodig pohtii. 

Henriikka Vähäuski ja Kuisma ovat pelaajia, jotka kannattaa painaa mieleen. 

- Vähäuski pääsi viime kaudella kunnolla pelaavaan rotaatioon ja pelasi erittäin kypsästi nuoresta iästä huolimatta. Rooli tällä kaudella on todennäköisesti vielä isompi ja odotan, että hän lyö itsensä lopullisesti läpi. Henkka on hyvä harjoittelija ja kaukoheitto on monipuolistanut hänen peliään. Kuisma taas tuo korintekotaitoa suomalaisosastollemme. Jännä nähdä, kuinka hänen päätöksentekotaitonsa palloscreeneissä kehittyy kauden aikana, Frimodig sanoo.

Päävalmentaja haluaa, että Kouvottaret pelaa nopeaa ja aktiivista koripalloa tulevalla kaudella. Joukkueen vahvuudet ovat avoimella kentällä. 

- Työnnetään palloa kovaa ylös ja tehdään puolustuslevypalloista ja riistoista nopean hyökkäyksen koreja. Puolen kentän hyökkäyksissä pyritään olemaan organisoituja ja luomaan hyvällä tilankäytöllä etuja joita päästään monistamaan. Puolustuksessa ollaan aktiivisia koko kentällä ja pelataan vastustajan ensimmäiset sisääntulot vaikeaksi, Frimodig kertaa.

Kouvolalaisjoukkue tähtää tällä kaudella neljän joukkoon ja pyrkii olemaan parhaimmillaan keväällä. Sarjassa on paljon hyviä joukkueita ja Frimodigilla on selkeä ennakkosuosikki, mutta haastajiakin löytyy.

- Peli-Karhut on papereissani ykkössuosikki. Laaja suomalaismateriaali yhdistettynä viime kauden parhaaseen sisäpelaajan on vaikea voitettava. FoA on muuttunut hieman viime kaudesta, mutta uskon heidän olevan kärkikahinoissa Anni Mäkitalon ja laadukkaiden amerikkalaispelaajien johdolla. Honka on erittäin mielenkiintoinen Taru Tuukkasen johdolla. He ja EBT taistelevat varmasti neljän joukkoon pääsystä. Catz on hieman arvoitus vielä, mutta jos saavat kaksi ulkomaalaisvahvistusta tulevat olemaan todella kova joukkue, heillä on laadukkaat suomalaispelaajat, Frimodig päättää.

Kouvottaret 20-21 pähkinänkuoressa

 

Peli-Karhut lähtee kauteen mestaruus mielessä

Viime kaudella Suomen Cupin voittanut ja toisena sarjassa sen keskeytyessä lähtee tälle kaudelle mestaruus kirkkaana mielessä. Joukkueessa on paljon kokemusta ja monet pelaajat ovat tuttuja jo viime kaudelta. Joukkueen päävalmentajana jatkaa Roope Mäkelä, jolle alkava kausi on jo viides PeKa:n pääkäskyttäjänä.

- Mestaruus on tavoitteena tälläkin kaudella, Mäkelä sanoo.

Harjoituskausi on joukkueelta sujunut pääosin hyvin, vaikka pieniltä loukkaantumisiltakaan ei ole vältytty. Omat haasteensa kauteen valmistautumiseen ovat tuoneet koronarajoitteet. Joukkueessa on tällä kaudella yksi amerikkalaisvahvistus, kun yksi viime kauden parhaista pelaajista Zykera Rice tekee paluun joukkueeseen.

- Joukkue on treenannut hyvin ja joukkuehenki on hyvä. Rice joutui olemaan kaksi viikkoa karanteenissa. Olemme koittaneet tehdä kaikkemme koronan välttämiseksi, Mäkelä kertaa. 

Peli-Karhut on yksi sarjan kokeneimmista joukkueista. Karhuvuoren urheilutalon parketilla nähdään tuttuja kasvoja niin Susiladiesista kuin naisten Korisliigastakin. Joukkueen runko on pysynyt hyvin kasassa. Runkopelaajista Linda-Lotta Lehtoranta, Minna Sten ja Elena Melto kirjoittivat jatkosopimukset joukkueen kanssa. Joukkueessa nähdään myös uusia kasvoja.

- Uusia pelaajia meillä on Maria Jokinen (os. Koskinen), Roosa Lehtoranta ja äitiysloman jälkeen taas Noora Järvikangas. Koska saimme näin laadukkaita kotimaisia pelaajia, niin toistaiseksi meillä on vain yksi amerikkalainen.

Peli-Karhut pyrkii olemaan vaikea vastustaja. Mäkelä uskoo, että joukkue tulee tällä kaudella olemaan nopeaa ja monipuolista hyökkäystä pelaava joukkue. Tarvittaessa joukkue saa kentälle pitkiä viisikoita, jotka voivat aiheuttaa vastustajille ongelmia. Erityistä huomiota kannattaa kiinnittää Elina Oravakankaan ja Linda-Lotta Lehtorannan otteisiin.

- Kaikkia kannattaa seurata mutta uskon tämän olevan Elina Oravakankaan lopullinen läpimurtokausi, vaikka hyvin hän on edellisinäkin kausina pelannut. Lisäksi monet isot loukkaantumiset läpikäynyt Linda-Lotta Lehtoranta on todella hyvässä kunnossa ja ollut harjoituskauden huikean hyvä.

Kotimaisen pääsarjan taso on kasvanut jo monta vuotta. Mestaruussuosikkeja on useita. 

- Meidän lisäksi suurimmat mestaruussuosikit ovat Honka, Kouvottaret, Catz ja FoA, Mäkelä päättää.

Peli-Karhut 20-21 pähkinänkuoressa

Naisten Korisliiga käynnistyy 8.10., kun avausottelussa HBA kohtaa Catzin. Kaikki naisten Korisliigan ottelut ovat katsovissa maksullisen Ruutu+-palvelun kautta. 

Henkilöt

 
25.5.2021 10:00 Korisliiga

Aalto, Luukkonen ja Salonen divisioonien parhaat pelaajat, Vilppaan Vihiniemi Vuoden seurajohtaja

Mikael Aalto valittiin I divisioona A:n parhaaksi pelaajaksi, I divisioona B:n paras oli Eemi Luukkonen. Naisten I divisioonan Vuoden pelaajaksi valittiin Sanni Salonen. Mestaruutta juhlineen Salon Vilppaan toiminnanjohtaja Marko Vihiniemi palkittiin Vuoden seurajohtajana. 

7.5.2021 14:40 Naisten Korisliiga

Linda-Lotta Lehtoranta on naisten Korisliigan Vuoden pelaaja, mestari Peli-Karhut rohmusi palkintoja

Naisten Korisliiga-seurojen valmentajat ja kapteenit valitsivat 29-vuotiaan Linda-Lotta Lehtorannan sarjan parhaimmaksi pelaajaksi. Suomen mestari Peli-Karhujen edustajia palkittiin neljässä kategoriassa.

5.5.2021 10:22 Naisten Korisliiga

Tähtipelaaja Zykera Rice vuoden jatkosopimukseen Peli-Karhujen kanssa

Tuore Suomen mestari Peli-Karhut solmi jatkosopimuksen Gonzagan yliopiston kasvatin Zykera Ricen kanssa.

29.4.2021 12:14 Naisten Korisliiga

Mestaruushaastattelussa Roosa Lehtoranta: ’’ Sillä on iso merkitys, että ensimmäinen mestaruus tulee siellä, mistä kaikki on lähtöisin’’

Kotkan Peli-Karhut juhli sunnuntaina Suomen mestaruutta. Joukkueen riveissä ensimmäisestä mestaruudestaan pääsi nauttimaan seuran oma kasvatti Roosa Lehtoranta.

25.4.2021 17:19 Naisten Korisliiga

Peli-Karhut vei Suomen mestaruuden

Finaalisarjan neljäs ottelu pelattiin Espoossa. Peli-Karhut nousi toisella puoliajalla voittoon 75-57 ja pääsi juhlimaan Suomen mestaruutta. Joukkue voitti kauden aikana kaiken mahdollisen, sillä se vei tällä kaudella myös Suomen cupin.

24.4.2021 12:02 Korisliiga

Koriksen supersunnuntai valtaa Ruudun – kuuden tunnin lähetyksessä katkolla miesten sekä naisten mestaruus

Tulevana sunnuntaina vietetään todellista korisfanien juhlaa, kun Ruutu välittää naisten 4. ja miesten 5. finaaliottelun suorana kanavillaan. Ennakkostudio käynnistyy jo klo 14.30. Peli-Karhut ja Vilpas voivat voitolla varmistaa Suomen mestaruuden.

22.4.2021 20:10 Naisten Korisliiga

Hongalle avausvoitto finaalisarjassa

Kotkan Peli-Karhuilla oli mahdollisuus ratkaista Suomen mestaruus suoraan kolmessa ottelussa. Vierasjoukkue ei kuitenkaan tähän suostunut ja hallitsi päivän ottelua oikeastaan alusta loppuun. Ratkaisu siirtyi ainakin neljänteen peliin, kun Honka voitti 90-64.

20.4.2021 09:10 Erotuomarit

Naisten toisessa finaalissa tehtiin historiaa: naispuolinen nelikko vastasi oikeuden jakamisesta

Tapiolan Hongan ja Peli-Karhujen toisessa finaalissa tehtiin suomalaista korishistoriaa, kun ottelun koko erotuomarikolmikko sekä komissaari olivat naisia.

19.4.2021 20:16 Naisten Korisliiga

PeKa otti toisen kiinnityksen Suomen mestaruuteen

Finaalien toinen ottelu pelattiin Espoossa. Honka oli pitkään ottelussa kuskin paikalla, mutta lopulta voitto matkasi Kotkaan 82-77. PeKa:lla on mahdollisuus varmistaa Suomen mestaruus torstaina.

19.4.2021 13:30 NCAA

Emerita Mashaire siirtyy tulevaksi kaudeksi Cincinnatin yliopiston vahvuuteen

HBA-Märskyssä kautensa päättänyt, Suomen nuorisomaajoukkueista tuttu Emerita Mashaire, 20, on sitoutunut Cincinnatin yliopistoon, jonne hän siirtyy tulevaksi kaudeksi. Leppävaaran Pyrinnön kasvatti pussitti HBA:lle naisten Korisliigassa 9,1 pistettä per ottelu.

17.4.2021 18:39 Naisten Korisliiga

Forssa nappasi pronssimitalit

EBT ja Forssan Alku päättivät kautensa pronssiottelussa, joka pelattiin Espoossa. FoA oli parempi ja päätti kautensa voittoon 74-55.

17.4.2021 12:56 Naisten Korisliiga

Elena Melto kovaan rajapyykkiin, Peli-Karhut sivusi pudotuspelien kolmosennätystä

Naisten Korisliigan avausfinaalin vieneen Peli-Karhujen Elena Melto otti 200. riistonsa pudotuspelissä. PeKa tykitti 17 onnistunutta kolmen pisteen heittoa, joka sivuaa ennätystä.

16.4.2021 20:38 Naisten Korisliiga

PeKa ylivoimainen ensimmäisessä finaalissa

Naisten Korisliigan finaalit saatiin käyntiin Kotkassa. PeKa vei ottelua heti alusta asti ja nappasi voiton 101-68.

15.4.2021 10:07 Naisten Korisliiga

Naisten Korisliigan finaaliennakko: Honka haastaa kaksi edellistä Suomen mestaruutta voittaneen PeKa:n

Finaaleissa kohtaavat runkosarjan voittaja Peli-Karhut ja kakkonen Tapiolan Honka. Mestaruuteen vaaditaan kolme voittoa ja Ruutu näyttää kaikki finaalit monikameratuotantona.

13.4.2021 19:50 Naisten Korisliiga

Honka pelaa Suomen mestaruudesta

Espoolaisjoukkueet ratkaisivat finaalipaikan kohtalon Hongan kotikentällä. Kotijoukkue otti toisen perättäisen voittonsa 74-62 ja eteni finaaleihin voitoin 3-2.

13.4.2021 08:18 Naisten Korisliiga

Honka ja EBT ratkaisevat finaalipaikan – huippuottelu monikameratuotantona Ruudussa tänään

Naisten Korisliigan viides ja ratkaiseva välierä Tapiolan Hongan ja Espoo Basket Teamin välillä pelataan tänään. Ottelu toteutetaan monikameratuotantona ja selostettuna. Ottelu käynnistyy Ruudussa klo 18.00.

12.4.2021 10:07 Susiladies

Taru Tuukkasen WNBA-draftista 20 vuotta: "Menin ihan shokkiin, kun mut draftattiin!"

Awak Kuierin odottaessa WNBA:n varaustilaisuutta on syytä palata 20 vuoden taakse, jolloin Taru Tuukkanen huudettiin naisten taalaliigaan ensimmäisenä suomalaisvarauksena koskaan. Vaikka Tuukkanen oli osoittanut Xavier Musketeersissa olevansa yksi NCAA-liigan parhaita pelaajia, WNBA-varaus tuli hänelle itselleenkin yllätyksenä.

10.4.2021 19:50 Naisten Korisliiga

Espoolaisten välieräsarja viidenteen peliin

EBT:llä oli mahdollisuus varmistaa finaalipaikka kotikentällään. Honka kuitenkin kesti kotijoukkueen päätösjakson rynnistyksen ja finalisti ratkeaa viidennessä pelissä.

7.4.2021 20:42 Naisten Korisliiga

Peli-Karhut eteni finaaliin – EBT:llä mahdollisuus samaan lauantaina

Ensimmäinen välieräsarja saatiin päätökseen, kun Peli-Karhut eteni finaaleihin suoraan voitoin 3-0. Espoo Basket Team voi varmistaa finaalipaikkansa lauantaina.

7.4.2021 09:30 Naisten Korisliiga

Hongan ja EBT:n 3. välierä monikameratuotantona Ruudussa keskiviikkona

Naisten Korisliigan kolmannet välieräottelut pelataan tänään. Tapiolan Hongan ja Espoo Basket Teamin ottelu toteutetaan monikameratuotantona ja selostettuna. Ottelu käynnistyy Ruudussa klo 19.00.

Näytä lisää vastaavia