Nuorten PM-kisat peruutettu toistaiseksi, pojille korvaavat Viro-ottelut

16.7.2020 09:04 18- ja 16-vuotiaiden nuorten Pohjoismaiden mestaruuskisat on peruutettu elokuulta. Poikien puolella PM-kisojen tilalla järjestetään maaotteluita Viroa vastaan.

Omien maidensa koronavirustilanteen (COVID-19) vuoksi Islanti perui osallistumisensa maan viranomaisten suosituksesta ja päivää myöhemmin samoin teki myös Tanska. PM-kisojen järjestämiseksi kartoitetaan uusia päivämääriä, mikäli vallitseva tilanne niin sallii.

– Viimeiseen asti yritettiin, että nuorten PM-kisat olisi voitu pelata myös tänä kesänä Kisakallion urheiluopistolla, mutta koronaviruksen aiheuttamista matkustushaasteista johtuen joudumme ne nyt elokuulta peruuttamaan, Suomen Koripalloliiton toimitusjohtaja Ari Tammivaara kertoo.

– Seuraamme tilanteen kehittymistä ja pohdimme jatkotoimenpiteitä. Viimeistään ensi kesänä PM-kisat palaavat taas ohjelmaan.

18- ja 16-vuotiaiden poikien maajoukkueet pelaavat elokuussa maaotteluita Viroa vastaan Susi Training Centerissä. Tyttömaajoukkueille vastaavia maaotteluita ei ole saatu sovittua.

Suomen poikamaajoukkueet kerääntyvät valmistaville maajoukkueleireille Susi Training Centeriin 27.-30.7.2020. Poikien Viro-otteluiden tarkemmat ajankohdat tiedotetaan myöhemmin.

Lisätietoja: Suomi ja Kisakallio isännöivät nuorten PM-kisoja ainakin vuoteen 2021 asti

4.7.2023 17:56 Nuorten PM-kilpailut

Sudenpennuille kaksi voittoa Virosta Kisakallion PM-kisojen päätöspäivänä – tytöille kultaa, pojille hopeaa

16-vuotiaiden Pohjoismaiden mestaruuskisat päättyivät tänään Kisakalliossa, kun Suomi peittosi Viron kahdesti päätöspäivänä. Suomen tytöt juhlivat kultaa voittamattomina, pojat taas saivat hopeamitalit kaulaansa.

3.7.2023 23:12 Nuorten PM-kilpailut

Suomen 16-vuotiaiden tyttöjen maajoukkue varmisti jo Pohjoismaiden mestaruuden Kisakalliossa – pojille jatkoaikavoitto Ruotsista

Kisakallion 16-vuotiaiden Pohjoismaiden mestaruuskisoissa oli suomalaisittain hieno päivä, kun tyttöjen maajoukkue varmisti jo päivää ennen kisojen loppua mestaruuden voittamalla Ruotsin. Pojat taas voittivat jatkoaikajännärin jälkeen Ruotsin.

2.7.2023 19:28 Nuorten PM-kilpailut

Suomen 20-vuotiaiden naisten maajoukkue juhli Pohjoismaiden mestaruutta Södertäljessä

Suomen 20-vuotiaiden naisten maajoukkue pääsi huuhtomaan kultaa Pohjoismaiden mestaruuskisoissa Södertäljessä, kun Sudenpennut voitti finaalissa Ruotsin 75-69 (32-26).

2.7.2023 01:01 Nuorten PM-kilpailut

Södertäljen PM-kisoissa Suomen 20-vuotiaat naiset voittivat Islannin ja pelaavat sunnuntaina kultamitalista

Södertäljessä pelattavissa 18- ja 20-vuotiaiden Pohjoismaiden mestaruuskisoissa Suomen 20-vuotiaiden naisten maajoukkue voitti Islannin ja pelaa täten PM-kullasta sunnuntaina. 18-vuotiaiden poikien maajoukkue voitti myös Islannin; 20-vuotiaiden miesten maajoukkue taas hävisi Tanskalle.

1.7.2023 21:54 Nuorten PM-kilpailut

Kisakallion 16-vuotiaiden PM-kisoissa tytöt jatkavat voittamattomina – pojille kirvelevä tappio Tanskaa vastaan

Kisakallion Susi Training Centerissä pelattavissa 16-vuotiaiden Pohjoismaiden mestaruuskisoissa Sudenpennut jatkoivat voitot Tanskan kanssa. Suomen tytöt jatkavat voittamattomina, pojat kärsivät ensimmäisen tappionsa.

30.6.2023 23:31 Nuorten PM-kilpailut

Sudenpennut nitisti Islannin kahdesti ja jatkaa voittamattomana Kisakallion 16-vuotiaiden PM-kisoissa

Kisakallion Susi Training Centerissä pelattavissa 16-vuotiaiden Pohjoismaiden mestaruuskisoissa Sudenpennut jatkaa voittamattomana, kun sekä tyttöjen että poikien maajoukkueet voittivat Islannin.

29.6.2023 22:19 Nuorten PM-kilpailut

Södertäljen PM-kisoissa Suomen 20-vuotiaat naiset selättivät Ruotsin jatkoajan jälkeen

Södertäljessä pelattavissa 20- ja 18-vuotiaiden Pohjoismaiden mestaruuskisoissa Suomella oli kahden ottelun päivä Ruotsia vastaan. 20-vuotiaiden naisten maajoukkue voitti jatkoajan jälkeen Ruotsin, kun taas 18-vuotiaiden poikien maajoukkue hävisi isäntämaalle.

29.6.2023 21:17 Nuorten PM-kilpailut

Sudenpennut avasi Kisakallion 16-vuotiaiden PM-kisat kahdella rökälevoitolla Norjasta

Kisakallion Susi Training Centerissä järjestettävät 16-vuotiaiden Pohjoismaiden mestaruuskisat jyrähtivät käyntiin tänään Sudenpentujen kaataessa kahdesti Norjan selvin loppulukemin. Pojat voittivat oman pelinsä 45 pisteellä; tytöt taas peräti 83:lla.

28.6.2023 21:26 Nuorten PM-kilpailut

Suomelle kaksi voittoa ja yksi tappio Södertäljen PM-kisojen toisena päivänä

Södertäljessä pidettävien Pohjoismaiden mestaruuskisojen toisena päivänä Suomi onnistui nappaamaan kaksi voittoa ja yhden tappion. 20-vuotiaiden naisten maajoukkue jatkaa tappiottomana ja 18-vuotiaiden poikien maajoukkue ratkaisi voiton 7,7 sekuntia ennen loppusummeria.

28.6.2023 10:54 Nuorten PM-kilpailut

16-vuotiaiden Pohjoismaiden mestaruuskisat alkavat Kisakalliossa torstaina

Suomen 16-vuotiaiden tyttöjen ja poikien maajoukkueet kestittävät Pohjoismaiden mestaruuskisoja Kisakallion Susi Training Centerissä 29.6.-4.7. Lohjalle saapuu Suomen lisäksi pelaamaan Norja, Islanti, Tanska, Ruotsi ja Viro.