PuHun edustusjoukkueet palaavat Vantaan Energia Areenalle

19.8.2023 10:49 Vantaalainen koripallo ottaa jälleen askeleen eteenpäin, kun PuHu Junioreiden miesten ja naisten edustusjoukkueet pelaavat kotiottelunsa Vantaan Energia Areenalla kaudella 2023-2024. Muutos on osa PuHu Junioreiden ja Vantaan kaupungin monivuotista yhteistyötä, ja edustusjoukkueiden otteluiden lisäksi PuHun juniorijoukkueet harjoittelevat Energia Areenalla entistä enemmän.

Vantaan liikuntajohtaja Veli-Matti Kallislahti on tyytyväinen vantaalaisen koripallon paluuseen Energia Areenalle:

”Vantaa haluaa tukea eri lajien olosuhteiden kehittymistä, hienoa että PuHu Juniorit on valmis ottamaan kehitysaskeleita eteenpäin.”

Miesten joukkue on kuulunut viime vuosina miesten 1.divisioona B:n kestomenestyjiin, ja joukkueen runko säilyy edellisvuosien kaltaisena myös tänä vuonna. Naisten 1.divisioonaa pelaava Puhuttaret taas on sekoitus nuoruutta ja kokeneita pelureita, ja mukana on kokemusta niin Naisten Korisliigasta kuin juniorimaajoukkueista.

”Hienoa päästä pelaamaan kotipelit yhteen Suomen parhaiten koripalloon soveltuvista halleista. Tämä on tärkeä osa seuran kehitystä ja mahdollisuus tarjota pelaajillemme entistä paremmat olosuhteet. Koripallo on kovassa nosteessa, ja tämä muutos mahdollistaa meille kehitysmahdollisuuksia myös ottelutapahtumien suhteen.”, kertoo PuHu Junioreiden urheilutoimenjohtaja ja miesten joukkueen päävalmentaja Mikko Larkas uudesta kotihallista.

Myös Koripalloliiton kilpailujohtaja Tom Westerholm iloitsee olosuhteiden kehittymisestä: ”Energia Areena on yksi Suomen hienoimmista koripalloareenoista ja tietyllä tavalla nykyisen olosuhderakentamisen esikuva. On aivan mahtavaa, että Energia Areena palaa takaisin pääsarjakoripallon säännölliseksi näyttämöksi. Toivottavasti niin PuHu Juniorieden omat kannattajat kuin pääkaupunkiseudun koripallon seuraajat laajemmin unohtamatta vierasjoukkueiden kannattajia löytävät tiensä Energia Areenalla kauden otteluihin”,

Energia Areena on koripallokansalle tuttu vuosittaisesta Vantaan Energia -turnauksesta, jonka PuHu Juniorit järjestää tammikuussa. Koripallon pääsarjoja siellä on pelattu edellisen kerran kaudella 2007-2008, lukuunottamatta yksittäisiä Korisliiga-pelejä turnausten yhteydessä.

Ensimmäistä kertaa pallo nousee Energia Areenalla ilmaan, kun miesten 1. divisioona käynnistyy PuHun osalta 27.10 ja naisten 1. divisioona 20.10, tervetuloa kannustamaan!

 
11.5.2021 10:40 Seura tiedottaa

WB-Pantterit hakee naisten 1- ja miesten 1B-divisiooniin villikorttipaikkaa

Itäisessä Helsingissä on tehty pitkäjänteistä juniorityötä tuottaen aikuispelaajia liigaan, maajoukkueisiin sekä kansainvälisille kentille tasaisella tahdilla ja laadulla. WB-Panttereissa yhdistyy se mikä Itä-Helsingissä on parasta: kaksi perinteikästä seuraa Pantterit ja Wartti Basket yhdessä sekä monikulttuurisuus. Kahden emoseuran yhdistymisen ansiosta vuodesta 2017 alkaen seura on voinut entisestään tehostaa koripallon kehittämistä alueella. Tästä on seurannut menestystä kaikissa ikäluokissa, tytöissä ja pojissa. Seuran junioritoiminnan kasvu ja koripallon kehittäminen vaatii nyt seuraavan askeleen: tavoitteellisille junioreilleen polun tavoitteelliseen aikuisjoukkueeseen. On aika Naisten 1- ja Miesten 1B-divisioonajoukkueille.

16.5.2022 07:44 Seura tiedottaa

LePy hakee villikorttia miesten 1B-divisioonaan

LePy pelasi kaudella 2021-2022 miesten 1B-divisioonassa. Kauden päätteeksi joukkue tippui 2.divisioonaan. Pelaaminen miesten 1B-divisioonassa tuki LePyn nuorten pelaajien kehitystä, joten seura hakee villikorttia miesten 1B-divisioonaan kaudeksi 2022-2023.

1.7.2021 07:29 Seura tiedottaa

Tapiolan Hongalta uusia panostuksia vanhimpien junioreiden kehityspolkuun

Tapiolan Hongassa on mahdollisuus harrastaa koripalloa monella eri tasolla ja monia eri polkuja pitkin. Jokaiselle löytyy omaa motivaatiota ja taitoa vastaava polku kuljettavaksi. Viimeisimpänä kehityskohteena on ollut kaikkein korkeimmalle huipulle tähtäävien pelaajien polku ja sitä varten seuran hallitus teki helmikuussa päätöksen lisätä panostusta yli 16-vuotiaiden junioreiden toimintaan. Panostuksen lähtökohtana on uusi kehitysohjelma, joka antaa seuran kasvateille mahdollisuuden edetä korisurallaan haluamaansa tavoitetta kohti.

18.5.2021 16:14 Seura tiedottaa

EBT vanhemmat juniorit ja miehet valmiina kauteen 2021-2022

EBT on valmiina viemään poikapuoltaan eteenpäin hankalien koronakausien jälkeen. Aika on ollut kaikille haastava, joten on syytä palauttaa mieleen, mikä tekee koripallosta parhaan harrastuksen - tiiviissä yhteisessä joukkueessa toimiminen, pelaaminen, haasteiden kohtaaminen ja onnistuminen yhdessä, sekä henkilökohtainen kehittyminen taito- ja fysiikkapuolella.

26.4.2021 12:12 Seura tiedottaa

LePy hakee miesten 1B-divisioonapaikkaa villikortilla

LePyssä tehty pitkäjänteinen juniorityö tuottaa tulosta. Juniorimäärä on jatkanut tasaista kasvua vuosi toisensa jälkeen ja tavoitteellisesti harjoittelevien pelaajien määrä on kasvanut. LePyn isot ikäluokat lähestyvät junioriputkensa loppua.

22.4.2021 09:25 Seura tiedottaa

Westside-seurayhteistyö tuotti tulosta - EBT ja LePy omilla joukkueilla syksyn sarjoihin

EBT:n ja LePyn kolme menestyksekästä pelikautta kestänyt määräaikainen Westside-yhteistyö päättyy. Seurayhteistyön keskiössä ovat olleet vanhemmat junioripelaajat, joille on onnistuttu tarjoamaan tavoitteelliseen kilpakoripalloon toimintaympäristö. Westside-toiminnassa on ollut mukana yli 60 junioria. Jatkossa molemmat seurat järjestävät vastaavaa toimintaa junioreille omissa seuroissaan.

20.11.2020 19:45 Korisliiga

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmän päätösten vaikutukset aikuisten pääsarjoihin sekä eteläisen alueen sarjatoimintaan

Koronakoordinaatioryhmä linjasi kokouksessaan 19.11.2020, että pääkaupunkiseutu on siirtynyt koronaepidemian leviämisvaiheeseen. Korisliiga ja muut pääsarjat jatkuvat pienin muutoksin, Eteläisellä alueella aikuisten harrastetoiminnassa, senioreiden SM-sarjoissa ja Unified-sarjoissa sarjatoiminta keskeytetään loppuvuodeksi.

26.5.2020 12:42 Seura tiedottaa

Westside aloittaa kauden avoimilla harjoituksilla 3.6. – tervetuloa mukaan!

Espoon kaksi koripallon suurseuraa LePy ja EBT jatkavat yhteistyötään vanhimmissa poikaikäluokissa sekä miesten 1B-divisioonajoukkueessa. Kaudelle 2020-2021 toiminta laajenee koskemaan myös 16-vuotiaiden poikien ikäluokkaa. Yhteistyöjoukkueen nimi on Westside.

3.7.2019 12:34 Seura tiedottaa

Mikko Kurki Puhuttarien valmentajaksi

Kahden Ringside vuoden jälkeen Puhuttariksi palannut Puhu Junioreiden naisten 1-divisioonan joukkue on solminut päävalmentajasopimuksen Mikko Kurjen kanssa. Mikko aloittaa tehtävässään heti.

24.6.2019 13:25 Seura tiedottaa

EBT:n nais- ja tyttökoripallo vahvassa nosteessa

Espoo Basket Teamille on myönnetty "villi kortti" naisten valtakunnalliseen 1.divisioonaan kaudelle 2019-2020. Näin ollen seuralla on tarjota vanhemmille tyttöjunioreille kaikki kilpakoripallon sarjaportaat sisältävä polku aina naisten Korisliigaan saakka.

Näytä lisää vastaavia