Richaud Pack vahvistamaan Kataja Basketia – Nike Sibande siirtyy Kreikkaan

27.12.2023 15:13 Entinen Korihai Richaud Pack korvaa Nike Sibanden Kataja Basketissa.

Joensuulainen Kataja Basket kertoo tiedotteessaan, että joukkue on saamassa uudeksi vahvistuksekseen 31-vuotiaan takamies–laituri Richaud Packin. Sekä Yhdysvaltain että Sierra Leonen kansalaisuudet omaava Pack korvaa Katajan kokoonpanossa seuran parhaaksi pistemieheksi nousseen Nike Sibanden, joka purki vastikään sopimuksensa siirtyäkseen Kreikan pääsarjaan.

Richaud Pack on pelannut Korisliigassa kerran aiemminkin, Korihaiden paidassa kaudella 2019–20. Ammattilaiskokemusta hänellä on myös Kyproksen, Espanjan, Itävallan, Israelin ja Kreikan sarjoista. Packin sopimus kattaa loppukauden.

Pack oli Katajan päävalmentaja Petri Virtaselle entuudestaan tuttu pelaaja ja ominaisuuksiltaan sitä, mitä kokoonpanoon kaivattiin.

– Pack tuo meille kokemusta, korintekovoimaa sekä pallonkäsittelytaitoa takakentälle. Hänellä on loukkaantumisen takia kauden avausottelu vielä pelaamatta, mutta viime ajat hän on treenannut Israelissa paikallisen pääsarjajoukkueen kanssa, jossa hän on ollut mukana myös 5 vs. 5 -harjoituksissa. Loukkaantuminen on jäänyt taakse, mutta täyteen pelikuntoon pääseminen tulee todennäköisesti viemään hetken, Virtanen kertoo Katajan tiedotteessa.

Henkilöt

Asiat

 
17.2.2024 20:32 Korisliiga

Kauhajoki kukisti kilpailijansa Vilppaan – tappiot kummallekin Korisliigan kärkikaksikosta

Miesten Korisliiga-illassa pelattiin niin ylempää kuin alempaakin jatkosarjaa yhteensä viiden ottelun verran. Korisliiga jää maajoukkuetauolle ja palaa perjantaina 1. maaliskuuta.

16.2.2024 20:15 Korisliiga

Taz Sherman pilasi KTP:n illan – Kotkan tappioputki venyi seitsemään

Miesten Korisliigan alemmassa jatkosarjassa Kobrat katkaisi tappioputkensa, mutta KTP-Basket joutui jatkamaan omaansa.

14.2.2024 21:12 Korisliiga

Bisons ei päästä Lahtea karkuun putoamispaikalta – myös kärkikaksikko jatkaa tasapisteissä

Miesten Korisliigan ylemmässä jatkosarjassa voiton ystävänpäivän kunniaksi ottivat Helsinki Seagulls, BC Nokia ja Korihait. Alemmassa sarjassa juhlivat Kouvot ja Bisons Loimaa.

13.2.2024 20:30 Korisliiga

Lahdelle toinen perättäinen voitto – vastustaja pysyi jälleen alle 80:ssä

Miesten Korisliigan alemmassa jatkosarjassa Lahti Basketball otti vierasvoiton Kobrista.

13.2.2024 09:00 Korisliiga

Michael Pounds KTP-Basketin päävalmentajaksi

Pounds nousee tehtävään joukkueen valmennusjohdosta ja korvaa tehtävässä sunnuntaina eronneen Roope Mäkelän. Joukkue esiintyy ensimmäistä kertaa Poundsin alaisuudessa keskiviikkona paikallisottelussa Kouvoja vastaan vieraskentällä.

12.2.2024 10:04 Korisliiga

Hannes Pöllä virittelee paluuta Korisliigaan Kataja Basketin paidassa

Jo vuodenpäivät sivussa pääsarjakentiltä ollut Susijengi-sentteri ja Namika Lahti Juniorien kasvatti Hannes Pöllä, 25, on tekemässä paluuta Korisliigaan. Korisliigan vuoden tulokkaana kaksi vuotta sitten palkittu 211-senttinen Pöllä on allekirjoittanut kuluvan ja seuraavan kauden pituisen sopimuksen joensuulaisen Kataja Basketin kanssa.

11.2.2024 18:56 Pääjuttu

Erik Sajantilan vahva heittoilta kantoi – Lahti pitkästä aikaa voiton makuun

Miesten Korisliigan ylemmässä jatkosarjassa tänään voittoa juhli Korihait, kun taas alemmassa sarjassa Lahti Basketball sai kolmen pelin tappioputken jälkeen täytettä pistetililleen.

10.2.2024 21:11 Korisliiga

Kauhajoki avasi ylemmän jatkosarjan voitolla – alemmassa juhlivat Pyrintö ja Bisons

Miesten Korisliigan jatkosarjoissa pistetilejään kartuttivat Kauhajoki, Tampereen Pyrintö ja Bisons Loimaa. Tappion kärsineen KTP:n päävalmentaja Roope Mäkelä aikaisti eropäätöstään.

9.2.2024 09:28 Korisliiga

Mikko Koivisto 4000 runkosarjapisteen rajapyykkiin

Kolmospyssynä Korisliigassa tunnettu Salon Vilppaan Mikko Koivisto ylitti torstaina 4000 runkosarjapisteen rajan heitettyään Nokiaa vastaan 13 pistettä.

8.2.2024 21:32 Korisliiga

Korisliigan jatkosarjat käyntiin: Vilpas avasi voitolla

Miesten Korisliigan ylempi jatkosarja polkaistiin käyntiin Salon Vilppaan kotivoitolla.

Näytä lisää vastaavia