Salinin Teneriffa lähellä jatkopaikkaa Mestarien liigassa - Koponen, Seppälä ja Nuutinen vireessä

11.1.2020 09:17 Sasu Salinin Teneriffa käytännössä varmisti jatkopaikkansa Mestarien liigassa jatkamalla hyvää kauttaan kreikkalaista Peristeriä vastaan. Petteri Koponen oli jälleen Bayern Münchenin parhaimmistoa Euroliigassa, Matti Nuutinen punnersi tupla-tuplan Espanjassa ja Ilari Seppälä auttoi joukkueensa voittoon Ranskassa.

Sasu Salinin ja Teneriffan hyvä kausi sai jatkoa voitolla. (Kuva: Ville Vuorinen)

Bayern München vaihtoi viikolla valmentajaa, kun Dejan Radonjic sai väistyä päävalmentajan pallilta. Vetovastuun otti apuvalmentajan paikalta noussut Oliver Kostic. Vaihdos ei palauttanut Bayern Müncheniä vielä voittojen tielle Euroliigassa, sillä saksalaiset hävisivät kotonaan Moskovan TsSKA:lle 77-84 (25-41).

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Koponen lukeutui joukkueensa parhaimmistoon 12 pisteen, kolmen levypallon, kahden syötön ja riiston tilastoilla. Bayern Münchenillä on Euroliigassa kuusi voittoa ja 15 tappiota.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Salinin Teneriffa on jo lähellä jatkopaikkaa Mestarien liigassa, kun espanjalaisjoukkue kaatoi kreikkalaisen Peristerin selvästi 80-54 (47-32). Salin heitti viisi pistettä, antoi yhden syötön ja nappasi yhden riiston. Teneriffalla on 10 ottelun jälkeen yhdeksän voittoa.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Alexander Madsen seurasi penkiltä, kun VEF Riian jatkohaaveet kuihtuivat Nymburkille koetun 56-75 (28-44)-tappion myötä. Riialla on vain yksi voitto kymmenestä pelistä.
Ottelutilastot

Lassi Tuovin apuvalmentama Strasbourg taipui Manresan vieraana 68-92 (27-39). Strasbourgilla on Mestarien liigan lohkovaiheessa neljä voittoa ja kuusi tappiota.
Ottelutilastot

Espanjan LEB Orossa Nuutinen merkkautti tilastoihinsa 10 pisteen ja 10 levypallon tupla-tuplan, mutta siitä huolimatta Oviedo taipui Melillan vieraana 46-76 (21-40). Oviedolla on viisi voittoa ja 12 tappiota.
Ottelutilastot

Alex Murphyn Gipuzkoa palasi voittojen tielle voitettuaan Caceresin 72-64 (32-33). Murphy oli jälleen vahvana 11 pisteen ja kuuden levypallon tilastoilla. Gipuzkoa on sarjassa toisena 13 voitolla ja neljällä tappiolla.
Ottelutilastot

Roope Ahosen Breogan koki kotikentällään kirvelevän 85-86 (39-36)-tappion Almansalle. Ahoselle merkittiin kolme pistettä ja kolme syöttöä. Breoganin saldo on 11 voittoa ja kuusi tappiota.
Ottelutilastot

Ranskan ProB:ssä Seppälä oli jälleen vahvalla pelipäällä heitettyään 15 pistettä Aix-Mauriennen voittaessa kotonaan Denainin 79-76 (42-49). Seppälä iski ottelulle naulan 44 sekuntia ennen loppua pussittamalla kolmen pisteen heiton sisään nostaen Aix-Mauriennen kuuden pisteen johtoon eikä Denainin loppukiri nostanut sitä enää kolmea pistettä lähemmäs. Seppälän tilille merkittiin myös viisi syöttöä, yksi levypallo ja yksi riisto. Aix-Maurienne on voittanut puolet 14 ottelustaan.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.
 
1.2.2024 07:16 Suomalaiset ulkomailla

Paris Basketball sinetöi EuroCupin runkosarjan voiton – Teneriffalle voitto Mestarien liigassa

Tuomas Iisalon ja Mikael Jantusen Paris Basketball varmisti EuroCupin runkosarjan voiton varmistaen näin kotiedun loppuun saakka. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa otti ison voiton Mestarien liigan jatkolohkossa.

21.12.2023 07:55 Suomalaiset ulkomailla

Salin ja Larkas jatkavat Mestarien liigassa - Seppälä ilmiliekeissä Ranskassa

Mestarien liigan alkulohkovaihe saatiin päätökseen ja Sasu Salinin sekä Mikko Larkaksen urakka jatkuu 16 parhaan joukossa. Pelikuntoon palannut Ilari Seppälä oli sen sijaan täysin pitelemätön Ranskassa.

7.12.2023 09:05 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsen loisti Mestarien liigassa - Sasu Salin rikkoi upean rajapyykin

Alexander Madsenin vahva peli piti VEF Riian jatkohaaveet elossa Mestarien liigassa ja Sasu Salin vei oman ennätyksensä uudelle sataluvulle.

19.10.2023 00:08 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin sytytti sukan tuleen Mestarien liigassa

Sasu Salinin ranne oli tulikuumana Mestarien liigan avauksessa, kun hän pommitti peräti kahdeksan kolmen pisteen heittoa sisään hurjalla prosentilla. Severi Kaukiainen oli Patrioti Levicen ykkösnimi FIBA Europe Cupissa ja Mikael Jantunen esiintyi vahvasti EuroCupissa.

6.2.2020 08:27 Suomalaiset ulkomailla

Alex Murphy juhli cup-voittoa - Mestarien liigan lohkovaihe päätökseen

Alex Murphy pääsi juhlimaan Espanjan LEB Oron cupin, Copa Princesan, voittoa. Mestarien liigan lohkovaiheessa saatiin myös pelit päätökseen.

31.1.2020 07:56 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin tulikuumana Mestarien liigan suomalaiskohtaamisessa

Sasu Salin oli käsi kuumana Mestarien liigassa, kun hän upotti kovalla prosentilla 20 pistettä Alexander Madsenia ja VEF Riikaa vastaan.

23.1.2020 23:45 Suomalaiset ulkomailla

Susijengin kolmikko kovassa vireessä

Susijengin pelaajat osoittivat vahvaa virettä, kun Sasu Salin, Carl Lindbom ja Alexander Madsen pistivät taululle kovia tehoja alkuviikon otteluissaan. Petteri Koponen sen sijaan pääsi pitkästä aikaa voiton makuun Euroliigassa.

16.1.2020 07:57 Suomalaiset ulkomailla

Salinin Teneriffa varmisti jatkopaikan Mestarien liigassa

Sasu Salin oli selättänyt viime aikoina vaivanneen sairastelun ja palasi tehokkaana pelikentille heittäen Teneriffalle 14 pistettä Mestarien liigan ottelussa Nymburkia vastaan. Tappiosta huolimatta Teneriffa varmisti paikkansa pudotuspeleissä.

6.12.2019 08:14 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin ja Matti Nuutinen hirmuiskussa

Sasu Salin ja Matti Nuutinen olivat alkuviikon suomalaisnimet. Salin säkitti 15 pistettä Mestarien liigassa ja Nuutinen nosteli 20 pinnaa Espanjan LEB Orossa. Petteri Koponen oli Bayern Münchenin paras pistemies Euroliigan ottelussa Maccabi Tel Avivia vastaan.

21.11.2019 07:42 Suomalaiset ulkomailla

Madsenin tupla-tupla ei riittänyt - Salin juhli suomalaiskohtaamisen voittoa

Mestarien liigassa nähtiin suomalaisten kohtaaminen, kun Alexander Madsenin VEF Riika isännöi Sasu Salinin Teneriffaa. Madsen oli joukkueensa ykköstähti tupla-tuplalla, mutta Teneriffa palasi kotimatkalle täyden pistepotin kera.

Näytä lisää vastaavia