Susijengi-tähtiä ja koko perheen katukoristapahtuma Lohjan torilla la 16.8. klo 17

15.8.2014 Training Centerissa, Lohjan Kisakalliossa. Lohjan kaupunki toivottaa Susijengin lämpimästi tervetuloa Lohjalle järjestämällä koko perheen katukoristapahtuman keskellä kaupunkia, Lohjan torilla. Samalla faneilla on myös mahdollisuus toivottaa Susijengille onnea Bilbaoon, jossa Suomen koripallomaajoukkue pelaa elokuun lopussa historiansa ensimmäiset MM-kisat.

Haluatko yhteiskuvaan Susijengin pelaajien kanssa tai heidän nimmarinsa? Seuraava mahdollisuus lauantaina Lohjalla klo 17-18.

Lohja goes koris! Lauantaina Susijengi-vierailun lisäksi tarjolla katukorista koko perheelle.

Lauantaina 16.8 klo 17 alkavassa maksuttomassa tapahtumassa kuullaan viimeisimmät tunnelmat ennen MM-kisoja suoraan harjoituksista tulevilta Susijengin pelaajilta. Susijengiläiset jakavat nimmareita ja ovat käytettävissä yhteiskuviin fanien kanssa.

Tapahtumapaikalla on myös kaksi vapaaheittopaikkaa sekä perheen pienimmille oma kori. Tapahtuman juontaa räppäri Ewe. Torikahvila Kaffela on auki tapahtuman aikana.

Kaikille avoimeen katukoristurnaukseen voi ilmoittaa oman joukkueen. Sarjoja on 2: Aikuiset sekajoukkueet (A ja B-ikäiset) sekä junnut (C-ikäiset ja nuoremmat). Joukkueet koostuvat 3-5 pelaajasta. Paikkoja rajoitetusti. Ilmoittautumiset: LoU Basket, aleksi.iltanen@loubasket.fi, puh. 045 112 5564.

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Lohjan kaupungin, Lohjan Liikuntakeskuksen, Oliver’sin, LoU Basketin, Ykkös-Lohjan, Kisakallion, Suomen Koripalloliiton ja Tuhkamusiikin kanssa.

Vuoden 2014 MM-kisat pelataan Espanjassa 30.8.–14.9. ja Susijengi kohtaa Bilbaon alkulohkossaan USA:n, Ukrainan, Uuden-Seelannin, Dominikaanisen Tasavallan ja Turkin

Susijengiläisiä paikalla klo 17-18 alkaen.

Henkilöt

 
30.7.2015 07:39 Pohjoinen alue

KORI-lehti Ilta-Sanomien välissä torstaina 30.7.

Torstaina 30.7. Ilta-Sanomien ostaja saa lehtensä välissä tuoreimman KORI-lehden, Koripalloliiton lajimarkkinointilehden. Lehdessä pureudutaan Susijengin EM-kisakesään. Numerossa mm. tuoreen Susijengi-kapteenin Shawn Huffin, Gerald Leen sekä tänä kesänä Suomen kansalaisuuden saaneen Jamar Wilsonin haastattelut.

22.10.2014 Yhteistyökumppanit

Susijengin Petteri Koponen haastaa korisyhteisön Movemberiin

Suomen koripallomaajoukkueen eli Susijengin Petteri Koponen haluaa aktivoida koko suomalaisen koripalloyhteisön mukaan Movemberiin. Movember on kansainvälinen hyväntekeväisyyskampanja, joka kerää varoja eturauhas- ja kivessyövän tutkimukseen sekä miesten terveyden edistämiseen.

30.4.2010 EM-karsinnat

Basket.fi-sivut avattu Facebookissa – osallistu kisaan!

Suomen Koripalloliitto on avannut ”Basket.fi – Korista 24/7” –sivut yhteisöpalvelu Facebookissa. Avajaisten kunniaksi Facebook-sivulla on tarjolla muun muassa kilpailu, jonka pääpalkintona on Nokia 97 mini –multimedialaite Comes with Music –palvelulla.

9.10.2009 11:55 Liittoa koskeva tiedote

Korisliiga ja miesten maajoukkue viiden vuoden sopimuksella URHOtv:lle

Kotimaisen joukkueurheilun TV-markkinoille voimakkaasti panostava URHOtv ja Suomen Koripalloliitto ovat solmineet viiden vuoden mittaisen mediaoikeussopimuksen. Jääkiekon SM-liigan ja jalkapallon Veikkausliigan oikeudet jo aiemmin hankkineelle URHOtv:lle siirtyy tuoreen sopimuksen myötä niin Korisliigan kuin miesten koripallomaajoukkueenkin mediaoikeudet.

22.4.2004 Pohjoinen alue

EM-karsintojen kotiottelupaikat valittu – YLE vahvasti mukana

Miesten ja naisten maajoukkueet pelaavat ensi syyskuussa viisi EM-karsintojen otteluaan Suomen kamaralla. Pelipaikat kyseisille otteluilla on valittu. Suomen Koripalloliitto on myös solminut EM-karsintoja koskevan televisiointisopimuksen YLE:n kanssa, joka takaa kattavan näkyvyyden Suomi-koriksen lippulaivoille.

1.9.2015 08:02 Pohjoinen alue

KORI-lehti Ilta-Sanomien välissä tiistaina 1.9.

Tiistaina 1.9. Ilta-Sanomien ostaja saa lehtensä välissä tuoreimman KORI-lehden, Koripalloliiton lajimarkkinointilehden. Lehdessä pureudutaan Susijengin tulevaan EM-kisaurakkaan. Numerossa mm. Sasu Salinin ja Erik Murphyn henkilökuvat, Suomen alkulohkovastustajien esittely, kisojen seurantaopas ja katsaus Susijunnujen superkesään.

22.10.2014 20:16 Yhteistyökumppanit

Ifolorin Susijengi-fanituotesarjaan nyt uutuutena kalenterit, MM-kisojen kuvakirja ja muki omalla kuvalla

Olitko syksyllä Bilbaossa tai jännititkö Susijengin MM-pelejä televisiosta? Onko puolisosi, ystäväsi tai lapsesi Susijengi-fani? Ota talteen upeat muistot Suomen ensimmäisistä koripallon MM-kilpailuista tilaamalla Susijengin virallinen MM-kisakuvakirja tai Susijengi-kalentereita pelaajien kuvilla vuodelle 2015! Koripalloliiton yhteistyökumppanin Ifolorin Susijengi-tuotesarjaan on lisätty myös muki omalla kuvalla.

21.10.2014 20:08 Liittoa koskeva tiedote

Susijengi-kirja ilmestynyt – tilaa omasi!

Suomen koripallomaajoukkueen viimeisen kymmenen vuoden uskomattoman matkan esittelevä kirja ”Susijengi – Pohjolan perukoilta Euroopan huipulle” on ilmestynyt. Tilaa oma yksilöllinen kappaleesi nyt!

Korispisteellä laaja valikoima Susijengi-fanituotteita

Koripallon MM-kisat lähestyvät, ja Susijengin pitkäaikainen fanituotemyyjä Korispiste tuo joka fanin toivetavarat suomalaisen koripalloväen ulottuville. Korispisteen verkkokaupasta löytyy laatutuotteita joka lähtöön, mm. Li-Ningin valmistamat personoidut pelipaidat ja virallinen Susijengin MM-kisapaita, jota Korispiste myy ainoana jälleenmyyjänä.

6.6.2014 12:01 Yhteistyökumppanit

Australia Susijengin toinen juhlavieras – liput myyntiin 9.6. klo 9

Kesän 2013 EM-kisoissa korishuuman aikaan saanut Susijengi tarjoilee elokuussa 2014 kotiyleisölleen Helsingin Jäähallissa kaksi namupalaa. EM-hopeamitalisti Liettua kohtaa Susijengin Suomen Koripalloliiton 75-vuotisjuhlaottelussa 4. elokuuta, ja yhdeksänneksi maailmanlistalla rankattu Australia saapuu ”Sudenpesään” runsas viikko myöhemmin (12.8.).

Näytä lisää vastaavia