Susijengin kolmikko kovassa vireessä

23.1.2020 23:45 Susijengin pelaajat osoittivat vahvaa virettä, kun Sasu Salin, Carl Lindbom ja Alexander Madsen pistivät taululle kovia tehoja alkuviikon otteluissaan. Petteri Koponen sen sijaan pääsi pitkästä aikaa voiton makuun Euroliigassa.

Sasu Salinin heittokäsi oli jälleen kuumana. (Kuva: Ville Vuorinen)

Bayern München katkaisi kuuden ottelun tappioputkensa Euroliigassa voittamalla kotonaan Maccabi Tel Avivin 80-68 (35-33). Koponen pelasi jälleen tehokkaasti heittäen vajaassa 15 minuutissa yhdeksän pistettä. Koposen heittokäsi oli totuttuun tapaan tarkkana, sillä molemmat kolmen pisteen heitot putosivat pussiin kuten myös kaikki kolme vapaaheittoa. Koposen tilastoihin merkittiin myös yksi levypallo ja kaksi syöttöä. Voitto oli Bayern Münchenille kauden seitsemäs Euroliigassa ja se nousi samalla pois jumbopaikalta.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Salin heitti kahdeksasta kolmen pisteen yrityksestään viisi sisään keräten yhteensä 17 pistettä, kun Teneriffa palasi Mestarien liigassa voittojen tielle 88-65 (45-30)-voitolla Gaziantepistä. Teneriffa on jo varmistanut jatkopaikkansa ja joukkueella on nyt 10 voittoa ja kaksi tappiota.
Ottelutilastot

Madsen oli VEF Riian ykköstykki latvialaisten kohdatessa Bambergin, mutta Madsenin 10 pistettä, kolme levypalloa, kaksi syöttöä ja torjunta eivät riittäneet voittoon Mestarien liigan ottelussa. Bamberg oli kotikentällään murskaava lukemin 91-53 (39-24). Riian jatkotoiveet ovat jo karisseet ja se on voittanut vain yhden ottelun.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Lassi Tuovin apuvalmentaman Strasbourgin taival Mestarien liigan jatkopeleihin vaikeutui, kun se hävisi Dinamo Sassarille kotikentällään 83-88 (42-46). Strasbourgilla on neljä voittoa ja kahdeksan tappiota.
Ottelutilastot

Carl Lindbom lähenteli tupla-tuplaa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Puolan liigassa Lindbomin 19 pistettä eivät riittäneet kantamaan Radomia voittoon Lublinin vieraana, kun kotijoukkue oli vahvempi 94-78 (48-34). Lindbom lähenteli tupla-tuplaa, kun hän kahmi komean pistemäärän lisäksi yhdeksän levypalloa. Tilastoihin kirjattiin monipuolisesti myös viisi syöttöä, riisto ja torjunta. Radomin saldo on kahdeksan voittoa ja yhdeksän tappiota.
Ottelutilastot

 
1.2.2024 07:16 Suomalaiset ulkomailla

Paris Basketball sinetöi EuroCupin runkosarjan voiton – Teneriffalle voitto Mestarien liigassa

Tuomas Iisalon ja Mikael Jantusen Paris Basketball varmisti EuroCupin runkosarjan voiton varmistaen näin kotiedun loppuun saakka. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa otti ison voiton Mestarien liigan jatkolohkossa.

21.12.2023 07:55 Suomalaiset ulkomailla

Salin ja Larkas jatkavat Mestarien liigassa - Seppälä ilmiliekeissä Ranskassa

Mestarien liigan alkulohkovaihe saatiin päätökseen ja Sasu Salinin sekä Mikko Larkaksen urakka jatkuu 16 parhaan joukossa. Pelikuntoon palannut Ilari Seppälä oli sen sijaan täysin pitelemätön Ranskassa.

7.12.2023 09:05 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsen loisti Mestarien liigassa - Sasu Salin rikkoi upean rajapyykin

Alexander Madsenin vahva peli piti VEF Riian jatkohaaveet elossa Mestarien liigassa ja Sasu Salin vei oman ennätyksensä uudelle sataluvulle.

19.10.2023 00:08 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin sytytti sukan tuleen Mestarien liigassa

Sasu Salinin ranne oli tulikuumana Mestarien liigan avauksessa, kun hän pommitti peräti kahdeksan kolmen pisteen heittoa sisään hurjalla prosentilla. Severi Kaukiainen oli Patrioti Levicen ykkösnimi FIBA Europe Cupissa ja Mikael Jantunen esiintyi vahvasti EuroCupissa.

6.2.2020 08:27 Suomalaiset ulkomailla

Alex Murphy juhli cup-voittoa - Mestarien liigan lohkovaihe päätökseen

Alex Murphy pääsi juhlimaan Espanjan LEB Oron cupin, Copa Princesan, voittoa. Mestarien liigan lohkovaiheessa saatiin myös pelit päätökseen.

31.1.2020 07:56 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin tulikuumana Mestarien liigan suomalaiskohtaamisessa

Sasu Salin oli käsi kuumana Mestarien liigassa, kun hän upotti kovalla prosentilla 20 pistettä Alexander Madsenia ja VEF Riikaa vastaan.

16.1.2020 07:57 Suomalaiset ulkomailla

Salinin Teneriffa varmisti jatkopaikan Mestarien liigassa

Sasu Salin oli selättänyt viime aikoina vaivanneen sairastelun ja palasi tehokkaana pelikentille heittäen Teneriffalle 14 pistettä Mestarien liigan ottelussa Nymburkia vastaan. Tappiosta huolimatta Teneriffa varmisti paikkansa pudotuspeleissä.

11.1.2020 09:17 Suomalaiset ulkomailla

Salinin Teneriffa lähellä jatkopaikkaa Mestarien liigassa - Koponen, Seppälä ja Nuutinen vireessä

Sasu Salinin Teneriffa käytännössä varmisti jatkopaikkansa Mestarien liigassa jatkamalla hyvää kauttaan kreikkalaista Peristeriä vastaan. Petteri Koponen oli jälleen Bayern Münchenin parhaimmistoa Euroliigassa, Matti Nuutinen punnersi tupla-tuplan Espanjassa ja Ilari Seppälä auttoi joukkueensa voittoon Ranskassa.

6.12.2019 08:14 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin ja Matti Nuutinen hirmuiskussa

Sasu Salin ja Matti Nuutinen olivat alkuviikon suomalaisnimet. Salin säkitti 15 pistettä Mestarien liigassa ja Nuutinen nosteli 20 pinnaa Espanjan LEB Orossa. Petteri Koponen oli Bayern Münchenin paras pistemies Euroliigan ottelussa Maccabi Tel Avivia vastaan.

21.11.2019 07:42 Suomalaiset ulkomailla

Madsenin tupla-tupla ei riittänyt - Salin juhli suomalaiskohtaamisen voittoa

Mestarien liigassa nähtiin suomalaisten kohtaaminen, kun Alexander Madsenin VEF Riika isännöi Sasu Salinin Teneriffaa. Madsen oli joukkueensa ykköstähti tupla-tuplalla, mutta Teneriffa palasi kotimatkalle täyden pistepotin kera.

Näytä lisää vastaavia