Susijengin MM-kisojen matkapaketit tulevat myyntiin tapahtumakumppani Elämyksen kautta

28.4.2023 12:50 Susijengi-fanien osalta jännitys tiivistyy tulevana lauantaina, kun FIBA suorittaa vuoden 2023 MM-kisojen lohkoarvonnat. Kumppani Elämyksen kautta tulee myyntiin 2.5. kaiken tarvittavan sisältävät matkapaketit Aasian MM-kisoihin.

Susijengi on arvokisoissa saanut faneistaan vahvan selkänojan. Kuva: Ville Vuorinen

Pitkä odotus päättyy tulevana lauantaina klo 15, kun MM-lohkoarvonnat kertovat, matkaako Susijengi MM-alkulohkoonsa Okinawaan (Japani), Jakartaan (Indonesia) vai Manilaan (Filippiinit) 

Koripalloliiton tapahtumakumppani Elämys aloittaa matkapakettien myynnin kisoihin 2.5. Matkapaketit sisältävät kaiken tarvitsemasi: lennot, majoituksen, lentokenttä- ja ottelukuljetukset, suomalaisen matkanjohtajan palvelut sekä tietysti liput Susijengin peleihin. 

Ottelukuljetukset lähtevät hotellilta, vievät suoraan stadionille ja tuovat ottelun jälkeen takaisin hotellille. Paketin voi varata myös ilman lippuja. 

Matkapakettien myynti alkaa heti vapun jälkeen 2.5. ja paikkoja on kohteesta riippuen rajoitetusti saatavilla. Paketit julkaistaan Elämyksen nettisivuilla.  

Virallinen lippukauppa jo auki 

Suomen Koripalloliiton kautta ei ole mahdollista ostaa yksittäisiä lippuja tai lippupaketteja MM-kisoihin, vaan lipunmyyntikanavana toimii kisojen viralliset sivut.  

Parhaillaan myynnissä on jo Follow my Team -paketteja. Mikäli hankit tai olet hankkinut kyseisen paketin, lopullinen hinta muodostuu arvonnan jälkeen: Susijengin pelatessa alkulohkonsa Filippiineillä tai Japanissa, myöhemmin avautuvassa paikkavalinnassa peritään lisämaksu. 

Virallinen lippukauppa

MM-lohkoarvonta on katsottavissa Ruudussa lauantaina klo 15 alkaen. Lähetys vaatii kirjautumisen, mutta on katsottavissa maksutta. 

 
30.6.2023 10:46 Yhteistyökumppanit

Susikoulu koripallon MM-kisoihin Japaniin?

Kesä etenee ja Susijengin esiintyminen MM-parketilla lähestyy. Elo-syyskuun vaihteessa Japanin Okinawalla pelattavat MM-pelit ovat myös monen lapsiperheen kalenterissa. Tiedustelut suuren suosion saavuttanutta ja EM-kilpailuissa 2015 Montpellierissä ja 2022 Prahassa toteutettua Susikoulua kohtaan ovat lisääntyneet kesälomien alettua.

2.6.2022 12:38 Yhteistyökumppanit

Susikoulu saa jatkoa Prahan EM-kisoissa syyskuussa

Koripallon EM-kisoissa Ranskan Montpellierissä 2015 lanseerattu ja suuren suosion saavuttanut Susikoulu saa jatkoa Prahassa syyskuussa pelattavissa EM-kisoissa, jossa Susikouluun ovat tervetulleet perusopetuksessa Suomessa opiskelevat Susijengin fanit.

12.1.2024 10:00 Yhteistyökumppanit

Autosalpa jatkaa maajoukkueiden yhteistyökumppanina pitkällä sopimuksella

Uuden yhteistyösopimuksen myötä Autosalpa toimii jatkossa kaikkien Suomen koripallomaajoukkueiden yhteistyökumppanina. Sopimus pitää sisällään naisten sekä 18-vuotiaiden miesten EM-kilpailut.

10.1.2024 10:00 Yhteistyökumppanit

PwC on koripallomaajoukkueiden uusi yhteistyökumppani

Konsultointi- ja tilintarkastusyhtiö PwC toimii jatkossa Susijengin ja Susiladiesin yhteistyökumppanina. Sopimus on kestoltaan monivuotinen.

12.12.2023 09:40 Yhteistyökumppanit

Kohti Susijengin EM-kotikisoja: Koripalloliitto jatkaa tapahtumatuotantoyhteistyötään

Suomen Koripalloliitto on solminut yhteistyösopimuksen Stamenion kanssa. Sopimuksen myötä jatkuu Koripalloliiton järjestämien ottelutapahtumien tuottamista ja ohjaamista koskeva yhteistyö.

22.8.2023 08:50 Susijengi

Näin seuraat Susijengin matkaa MM-kisoissa

Susijengin avausottelu Australiaa vastaan perjantaina 25.8. klo 11.00 suorana Nelosella ja Ruudussa. Artikkeliin on koottu, miten pysyt Susijengin käänteissä mukana. Tervetuloa Susihuumaan!

11.8.2023 14:52 Susijengi

Susijengin virallinen MM-kisapaita nyt myynnissä rajoitetun ajan

6. pelaajan kisavarustukseen on perinteisesti kuulunut pelipaidan lisäksi myös kisapaita. Tämäkään vuosi ei ole poikkeus, kun Susijengi nähdään MM-parketeilla elokuun lopussa Japanissa.

4.8.2023 09:00 Yhteistyökumppanit

Craft Sportswear on Suomen koripallomaajoukkueiden uusi varustekumppani

Tunnettu urheiluvaatemerkki Craft vaatettaa kaikki Suomen koripallomaajoukkueet monivuotisella yhteistyösopimuksella. 

12.7.2023 13:26 Susijengi

Koripalloliiton ja Veikkauksen yhteistyö laajenee - Veikkaus maajoukkueiden yhdeksi pääyhteistyökumppaniksi

Veikkaus ja Suomen Koripalloliitto ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Sopimuksen myötä Veikkaus on jatkossa yksi MM-kisoihin valmistautuvan Susijengin, Susiladiesin ja pyörätuolikoripallon maajoukkueiden pääyhteistyökumppaneista.

30.6.2023 12:38 Susijengi

EM-kotikisojen 2025 pelipäivät Tampereella tiedossa

Kansainvälinen koripalloliitto (FIBA) on määrittänyt alkulohkot koripallon EM-kisojen 2025 järjestäjämaille. Suomessa ja Tampereen Nokia Arenalla pelataan kisojen B-lohko, jonka pelit käynnistyvät 27.8.2025. Myös lohkon muut pelipäivät ovat selvillä.

Näytä lisää vastaavia