Vuoden hauskinta virtuaalista koulupäivää vietetään tiistaina 1.6. Jaakko Parkkalin johdolla

26.5.2021 11:49 Koripalloliitto tuo yhteistyössä Pirkan kanssa jokaiselle alakoululaiselle mahdollisuuden osallistua vuoden hauskimpaan koulupäivään tiistaina 1.6. klo 10.00–11.00.

Suuren suosion saavuttanut Suomen Koripalloliiton ja Pirkan yhteistyönä toteutettu Pirkka Street Basket- kiertue on liikuttanut alakoululaisia jo vuodesta 2015, tavoitteenaan järjestää vuoden hauskin koulupäivä ja tarjota liikunnan riemua yhdessä paikallisten seurojen ja K-kauppiaiden kanssa.

Koska koronakurimus pilasi tämän kevään kiertueen, tarjoaa Pirkka ja Koripalloliitto nyt jokaiselle koululaiselle mahdollisuuden osallistua vuoden hauskimpaan virtuaaliseen koulupäivään.

Tulevana tiistaina tubettaja Jaakko Parkkalin johdolla luodaan kaikille Suomen alakoululaisille unohtumaton liikuntaelämys virtuaalisesti.

Tapahtumassa aikana päästään muun muassa kisailemaan koko luokan voimin Masked Athlete -kisassa, jossa annettujen vihjeiden avulla tulee selvittää, ketkä huippu-urheilijat ovat maskien takana! Luvassa on todellisia yllätyksiä ja varmasti tuttuja kasvoja. Ja tietenkin oikein arvanneiden kesken arvotaan huippupalkintoja.

Tämän lisäksi TikTok-tähti ja Susijengistä tuttu Shawn ”Holy” Hopkins opettaa koululaisille, miten korista voi treenata kotioloissa ja lopuksi osallistuja pääsevät tutustumaan ammattiurheilijoiden välipalavinkkeihin!

Käy tutustumassa maksuttomaan tapahtumaan osoitteessa www.vuodenhauskinvirtuaalinenkoulupaiva.fi ja tule luokkasi kanssa kisailemaan, liikkumaan ja oppimaan uutta!

Tapahtuma alkaa tiistaina 1.6. klo 10.00 ja on kestoltaan 60 minuuttia. Tapahtuma on maksuton.

 
4.4.2023 08:15 Pirkka Street Basket

Pirkka Street Basket tulee taas – Vapun jälkeen käynnistyvällä kiertueella mukana 18 seuraa

Vuoden hauskinta koulupäivää pääsee vihdoin viettämään jälleen tuhansia alakoululaisia ympäri Suomen. Pirkka Street Basket -kiertue ulottuu tänä keväänä Helsingistä aina Ouluun saakka.

4.6.2021 14:43 Pirkka Street Basket

Koripalloliiton ja Pirkan yhteistyönä järjestetty virtuaalinen koulupäivä tavoitti tuhansia koululaisia

Vuoden Hauskin Virtuaalinen Koulupäivä tavoitti tällä viikolla tuhansia alakoululaisia ympäri Suomea kisailemaan ja oppimaan uutta koripallosta ja urheilijoiden välipaloista.

27.2.2024 07:19 Pääjuttu

Koripalloliitto mukana liikuttamassa lapsia Liike on lääke -hankkeessa

K-ryhmän käynnistämä lajirajoja rikkova yhteishanke kannustaa lapsia ja nuoria liikkumaan. Koripalloliiton lisäksi mukana ovat Suomen Palloliitto ja Suomen Tennisliitto, jääkiekkoseuroja sekä LIIKE-kampanjabiisin tehnyt JVG. Hankkeen tavoitteena on järjestää tänä vuonna yli sata maksutonta liikuntatapahtumaa ympäri Suomea, mukaan lukien Pirkka Street Basket -tapahtumia.

13.2.2024 09:58 Yhteistyökumppanit

We deliver -rahasto jakoi stipendejä vähävaraisille

Koripalloliiton, PostNordin ja Koripallosäätiön yhteistyön myötä perustettu We deliver -rahasto jakoi helmikuussa 83 stipendiä vähävaraisten perheiden korisharrastusta. Kaikkiaan rahasto on jakanut historiansa aikana jo yli 1000 stipendiä.

22.1.2024 11:00 Tukijärjestelmät

We deliver -rahaston haku on käynnistynyt – hae tukea 31.1. mennessä

Koripalloliiton, PostNordin ja Koripallosäätiön yhteistyön myötä perustettu We deliver -rahasto jakaa tukia jo 15. kerran vähävaraisten perheiden koripalloharrastuksen tukemiseen. Hae tukea keskiviikkoon 31. tammikuuta mennessä.

28.11.2023 08:57 Pirkka Street Basket

Pirkka Street Basket jatkuu - järjestäjien haku vuoden 2024 kevään ja syksyn kiertueille käynnissä nyt

Koripalloliiton ja K-ryhmän päivittäistavaratoimialan yhteistyö jatkuu vahvana myös ensi vuonna, kun Pirkka Street Basket -kiertue kiertää jälleen ympäri Suomen keväällä ja syksyllä. Hae mukaan järjestämään vuoden hauskinta koulupäivää kevään tai syksyn kiertueelle!

30.10.2023 12:47 Yhteistyökumppanit

We deliver -rahasto jakoi stipendejä – Susijengi ja Sasu Salin lahjoittivat varusteita vähävaraisille

Koripalloliiton, PostNordin ja Koripallosäätiön yhteistyön myötä perustettu We deliver -rahasto jakoi lokakuussa 70 stipendiä tukemaan vähävaraisten perheiden korisharrastusta.

25.9.2023 13:40 Yhteistyökumppanit

We deliver -rahaston haku on käynnistynyt – hae 8.10. mennessä

Koripalloliiton, PostNordin ja Koripallosäätiön yhteistyön myötä perustettu We deliver -rahasto jakaa tukia jo 14. kerran vähävaraisten perheiden koripalloharrastuksen tukemiseen. Hae tukea sunnuntaihin 8.10. mennessä.

14.9.2023 13:53 Pirkka Street Basket

Syksyn Pirkka Street Basket -kiertue pakettiin Tampereella

Tampereella vietettiin tänään taas vuoden hauskinta koulupäivää.

8.9.2023 13:29 Pirkka Street Basket

Tampereella tanssittiin Pirkka Street Basketissa

Pirkka Street Basketin syksyn kiertueen kolmas viikko taputeltiin tänään Tampereella.

Näytä lisää vastaavia