Elisa on jälleen kotimaisen koriksen ykköskanava

19.11.2017 Elisa Viihde Sportilla sekä Fanseatilla seurattavien Korisliigojen sekä miesten I Divisioona A:n lisäksi Elisan kanavilla seurataan tiiviisti Susijengin pelaajien otteita Espanjan ACB-liigassa.

Kaikki Korisliigan sekä I Divisioona A:n ottelut ovat kuluvalla kaudella nähtävissä Elisa Viihde Sport –kanavilla sekä Fanseat-palvelussa. Kuva: Ville Vuorinen

Kaikki Korisliigan sekä I Divisioona A:n ottelut ovat kuluvalla kaudella nähtävissä Elisa Viihde Sport –kanavilla sekä Fanseat-palvelussa. Näiden lisäksi Fanseat Go:n puolella nähdään runsaasti naisten Korisliigaa sekä I Divari B:n ja naisten I divisioonan otteluita.

Kotimaisten sarjojen lisäksi korisfaneja hemmotellaan viime kauden tapaan Espanjan liigalla. Elisa Viihde Sportin kanavilla näytetään kaksi ottelua ACB-liigan runkosarjan kaikilta kierroksilta, ja painotus on Petteri Koposen FC Barcelonan ja Sasu Salinin Unicaja Malagan otteluissa. Pudotuspelit seurataan kattavasti ratkaisuun asti, minkä lisäksi tarjontaan kuuluu Copa del Rey.

– Koripallo on suosituimpia sisältöjämme ja tänä vuonna näytämme sitä laajemmin kuin koskaan – peräti kahdeksalla kanavalla, Elisa Viihteen Urheilu- ja maksu-TV-liiketoiminnasta vastaava Mika Lepistö kertoo.

Viimeisimpänä lisäyksenä Elisa Viihteen koristarjonnassa nähtiin naisten EM-karsinnat avannut Ranska-ottelu.

– Elisa haluaa olla tukena ja mukana kehittämässä suomalaista koripalloa. Susijengin EM-kotikisoissa sytyttämä kipinä on nostanut koriksen uudella tavalla suomalaisten urheilun kuluttajien tietoisuuteen ja yhteistyömme mahdollistaa lajin seuraamisen kaikille suomalaisille, Lepistö lisää.

Harppaus uusille ottelumäärille

Kahtena viime vuonna Elisan kanavilla on näkynyt noin 220 Korisliigan ottelua kauden aikana. Uuden sopimuksen myötä valikoimaan ovat tulleet miesten I-divisioona A:n ottelut sekä kaikki naisten pääsarjaottelut niistä halleista, joihin on asennettu Keemotionin kamerat. Yhteensä tämä tarkoittaa jo noin 600 ottelua ja esimerkiksi naisten Korisliigan runkosarjan 135 ottelusta Elisan kanavilla näkyy yli puolet.

– Yhteistyömme Elisan kanssa mahdollistanut Korisliigojen näkymisen jokaisen halukkaan näyttöpäätteellä ympäri maailman. Katsojamäärät ovat kasvaneet jokaisena vuotena asettamiemme tavoitteiden mukaisesti, Koripalloliiton kilpailujohtaja Tom Westerholm iloitsee.

– TV- ja suoratoistotuotteen kehittäminen ovat kuuluneet Korisliigan strategiaan jo vuosien ajan, ja Elisa on ollut mukana mahdollistamassa isoa kehitysaskelta. Samalla yhteistyö Elisan kanssa on tuonut koriskuluttajien ulottuviin eurooppalaisia huippusarjoja sekä miesten, naisten ja nuorten maaotteluita nostaen kotimaisen koripallon näkyvyyden uudelle tasolle.

Sunnuntain korislähetykset:

Klo 12.45 SB-Girls – Helsingin NMKY (Naisten I Divisioona) Fanseat GO

Klo 12.45 BC Nokia – Turun Riento (Naisten I Divisioona) Fanseat GO

Klo 13:20 MoraBanc Andorra – Unicaja (ACB-Liiga) Elisa Viihde Sport 1

Klo 13:45 Jyväskylän Weikot – Hyvinkään Ponteva (I Divisioona B) Fanseat GO

Klo 13:45 Torpan Pojat – Tampereen Pyrintö (Naisten I Divisioona) Fanseat GO

Su 19.11. Klo 16:50 BC Nokia – Tampereen Pyrintö (Korisliiga) Elisa Viihde Sport 4 & Fanseat

Su 19.11. Klo 16:50 Forssan Koripojat – Lahti Basketball (I Divisioona A) Elisa Viihde Sport 5 & Fanseat

Su 19.11. Klo 19.20 FC Barcelona – Valencia Basket (ACB-Liiga) Elisa Viihde Sport 1

Lisätiedot: Elisa Viihde Sport
Lisätiedot: Fanseat
Lisätiedot: Fanseat GO

Henkilöt

 
11.12.2023 12:00 Korisliiga

Seagulls ja Lahti Basketball käynnistävät hurjan korisviikon – pääsarjoissa 34 ottelun viikko

Alkanut viikko tarjoaa korisfaneille hienon kattauksen, kun korisliigoissa ja divisioonissa pelataan yhteensä 34 ottelua. Viikon aikana pelataan vähintään yksi ottelu joka päivä Ruudussa tai Koristv:ssä.

20.6.2023 19:30 Korisliiga

Pääsarjojen sarjalisenssit kaudelle 2023–24 myönnetty: 64 joukkuetta yhteensä viidessä pääsarjassa

Suomen Koripalloliitto on myöntänyt pääsarjojen sarjapaikat pelikaudelle 2023–24. Korisliigaan myönnettiin 12 ja naisten Korisliigaan 9 sarjalisenssiä. Kaikkiaan viidessä pääsarjassa nähdään tulevalla kaudella 64 joukkuetta.

22.6.2022 20:30 Korisliiga

Pääsarjojen sarjalisenssit kaudelle 2022–23 myönnetty: 64 joukkuetta yhteensä viidessä pääsarjassa

Suomen Koripalloliitto on myöntänyt pääsarjojen sarjapaikat pelikaudelle 2022–23. Korisliigaan myönnettiin 12 ja naisten Korisliigaan 10 sarjalisenssiä. Kaikkiaan viidessä pääsarjassa nähdään ennätykselliset 64 joukkuetta.

19.11.2021 11:00 Koripalloliitto tiedottaa

Toimintaohjeet Koripalloliiton ottelutapahtumiin yleisörajoitusten aikana - suositus koronapassin käyttöön rajoitusten alaisissa tapahtumissa

Aluehallintovirastot ovat tehneet tai ovat tekemässä päätöksiä koskien yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten järjestämistä koronapandemian aikana. Tilaisuuden järjestäjä voi ottaa käyttöön koronapassin, jolloin aluehallintoviraston määräämiä rajoituksia ei tarvitse noudattaa.

17.6.2021 20:00 Korisliiga

Pääsarjojen sarjalisenssit kaudelle 2021–22 myönnetty – mukana ennätysmäärä joukkueita

Suomen Koripalloliitto on myöntänyt pääsarjojen sarjapaikat pelikaudelle 2021–22. Korisliigaan myönnettiin 12 ja naisten Korisliigaan 10 sarjalisenssiä. Suurin muutos nähdään miesten I divisioona B:ssä sekä naisten I divisioonassa, joiden joukkuemäärät kasvavat.

25.5.2021 10:00 Korisliiga

Aalto, Luukkonen ja Salonen divisioonien parhaat pelaajat, Vilppaan Vihiniemi Vuoden seurajohtaja

Mikael Aalto valittiin I divisioona A:n parhaaksi pelaajaksi, I divisioona B:n paras oli Eemi Luukkonen. Naisten I divisioonan Vuoden pelaajaksi valittiin Sanni Salonen. Mestaruutta juhlineen Salon Vilppaan toiminnanjohtaja Marko Vihiniemi palkittiin Vuoden seurajohtajana. 

15.1.2021 17:00 Korisliiga

Sarjamääräyksiin muutoksia: Koripallon pääsarjoista ei putoa yksikään joukkue kauden 2020–21 päätteeksi

Suomen Koripalloliiton liittohallitus on hyväksynyt aikuisten pääsarjaryhmän esitykset naisten Korisliigan, miesten I divisioona A ja B:n sekä naisten I divisioonan seurakokousten muutosehdotukset liittyen sarjasta putoamiseen.

20.11.2020 19:45 Korisliiga

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmän päätösten vaikutukset aikuisten pääsarjoihin sekä eteläisen alueen sarjatoimintaan

Koronakoordinaatioryhmä linjasi kokouksessaan 19.11.2020, että pääkaupunkiseutu on siirtynyt koronaepidemian leviämisvaiheeseen. Korisliiga ja muut pääsarjat jatkuvat pienin muutoksin, Eteläisellä alueella aikuisten harrastetoiminnassa, senioreiden SM-sarjoissa ja Unified-sarjoissa sarjatoiminta keskeytetään loppuvuodeksi.

13.10.2020 11:30 Korisliiga

Korisliigassa ja muissa koripallon pääsarjoissa katsojilta edellytetään jatkossa kasvomaskin käyttöä

Suomen Koripalloliitto on päättänyt tarkentaa ohjeistusta kasvomaskin käytöstä ottelutapahtumissa koronapandemian aikana.

3.8.2020 10:00 Korisliiga

Ruudusta pääsarjakoriksen uusi koti – Koripalloliitto ja Nelonen Media solmivat mittavan mediakumppanuuden

Korisliiga ja kaikki muut suomalaisen aikuiskoripallon pääsarjat siirtyvät Nelonen Median omistamaan Ruutuun monivuotisella sopimuksella.

Näytä lisää vastaavia