Forssan Alku ja Peli-Karhut odotettuihin voittoihin, ToPo kaatoi EBT:n

28.9.2019 21:14 Torstaina käynnistyneessä Naisten Korisliigassa pelattiin lauantaina kolme ottelua, joissa voitot nappasivat Forssan Alku, Peli-Karhut sekä Torpan Pojat.

Elena Melto (os. Reshetko) pelasi tänään ensimmäisen ottelunsa Peli-Karhujen riveissä. Kuva: Matti O. Koskinen

Kesän aikana siirtomarkkinoilla temmeltänyt Forssan Alku kaatoi avausottelussa Vimpelin Vedon 91-75. Vimpeliläiset kiusasivat mestarisuosikkia aina päätösneljännekselle asti, jonka kotijoukkue FoA vei lopulta 28-15.

Forssalaisten Delaney Bruce hurjasteli tupla-tuplan 24 pisteellä ja 16 levypallolla. Täksi kaudeksi Suomeen palannut Anni Mäkitalo heitti 20 pistettä, kuten myös maajoukkuelegenda Taru Tuukkanen.

Vedon ykkönen oli 25 pistettä heittänyt Abria Trice, joka sai tukea 22 pistettä viimeistelleeltä Amy Griffiniltä.

Ottelutilastot >

 

Hallitseva Suomen mestari Peli-Karhut kaatoi Hyvinkään Pontevan

Peli-Karhut oli tyly isäntä viime vuoden pronssijoukkue Pontevalle kotikentällään ottaen selkeän 91-54 voiton. 

PeKan pisteykkönen oli 18 pinnaa säkittänyt Zykera Rice. Kotkaan siirtynyt Elena Melto (os. Reshetko) teki PeKa-debyytissään 15 pistettä, viisi levypalloa ja kuusi syöttöä. 

- Ensimmäiseksi peliksi ihan ok, sekä hyviä juttuja ja huonoja juttuja. Peli varmasti paranee, kun harjoitellaan enemmän yhdessä. Tuntuu hyvältä pelata Pekassa ja Kotkassa, Elena Melto kommentoi ottelun jälkeen.

- Koska peli on meillä vielä alkutekijöissään, olen totta kai todella tyytyväinen voittoon. Paljon parempia asioita tapahtui kuin harjoituspeleissä. Kaipaisin silti lisää aggressiivisuutta puolustukseen ja levypallopeliin, PeKan päävalmentaja Roope Mäkelä avasi.

HyPon paras oli 13 pinnaa viimeistellyt Titta-Riina Lepistö.

Ottelutilastot>

 

ToPo kukisti EBT:n Helsingissä

Torpan Pojat sai kauteen loistavan startin, kun se kaatoi kotikentällään EBT:n selvänumeroisesti 98-79. Ottelun ja koko kierroksen pistekuningatar oli ToPon Alex Louin, joka heitti 36 pistettä. 

- Onnittelut ToPolle hienosta suorituksesta ja voitosta. Alex Louin oli paha pideltävä ja meiltä ei löytynyt tänään puolustajaa hänelle. Pelissä oli hyvä intensiteetti ja meidän rotaatiolla ei tänään riittänyt energia vastata ToPon tempoon. Kun yritimme himmailla, vastustaja ei himmaillut, EBT:n päävalmentaja Niko Hellman avasi.

- Meidän tarkoitus on pelata molempiin päihin aktiivista korista ja siinä tänään onnistuttiin, ToPo-luotsi Niko Kuusi kommentoi.

EBT:n pisteykkönen oli 25 pistettä heittänyt Lotta Eräkangas.

Ottelutilastot>

 

 
21.4.2024 20:15 Naisten Korisliiga

ToPo voiton päässä mestaruudesta

ToPo haki vierasvoiton Naisten Korisliigan finaaleissa. Helsinkiläiset kaatoivat PeKa:n 97-77 ja siirtyivät finaalisarjassa 2-0 johtoon.

19.4.2024 21:16 Naisten Korisliiga

Kouvottaret päätti kauden pronssijuhliin

Naisten Korisliigan tämän kauden ensimmäinen mitalisti on selvillä. Kouvottaret kaatoi Forssassa pelatussa pronssiottelussa FoA:n 97-85.

17.4.2024 20:26 Naisten Korisliiga

ToPo avasi finaalisarjan murskavoitolla

ToPo siirtyi Naisten Korisliigan finaaleissa johtoon. Töölön Kisahallissa Peli-Karhut jäi joukkueen jalkoihin 98-52.

17.4.2024 12:14 Naisten Korisliiga

Naisten Korisliigan finaalit monikameratuotantona ja selostettuna Ruudussa

Taistelu naisten Suomen mestaruudesta käynnistyy keskiviikkona Torpan Poikien kotikentällä Helsingissä. Kaikki finaaliottelut ovat katsottavissa Ruutu-palvelusta. Ottelut tuotetaan monikameratuotantona ja selostettuna.

16.4.2024 19:00 Naisten Korisliiga

ToPo ja Peli-Karhut taistelevat Suomen mestaruudesta

Viime kaudella mestaruuden ratkaisseet ToPo ja PeKa kohtaavat tänäkin vuonna Naisten Korisliigan finaaleissa. Finaalit alkavat keskiviikkona ja mestaruuteen vaaditaan kolme voittoa.

12.4.2024 20:37 Naisten Korisliiga

ToPo ja Peka pelaavat Suomen mestaruudesta

Naisten Korisliigan finalistit ovat selvillä. Finaalipaikat ratkesivat, kun ToPo ja PeKa hakivat voitot illan otteluissa vieraskentiltä.

9.4.2024 21:29 Naisten Korisliiga

ToPo ja PeKa voiton päässä finaaleista

Naisten Korisliigan välierissä pelattiin kolmannet ottelut. Illan voittajilla ToPo:lla ja Peli-Karhuilla on mahdollisuus edetä finaaleihin perjantaina.

6.4.2024 20:19 Naisten Korisliiga

Kouvottaret ja FoA tasoittivat välieräsarjat

Naisten Korisliigan välierissä pelattiin toiset ottelut. Kotijoukkueet olivat jälleen vahvempia, kun Kouvottaret ja FoA avasivat voittotilinsä välierissä.

3.4.2024 21:30 Naisten Korisliiga

Kotijoukkueille voitot välieräavauksissa

Naisten Korisliigan välierät käynnistyivät kotijoukkueiden voitoilla. ToPo ja PeKa siirtyivät ottelusarjoissaan johtoon.

3.4.2024 12:35 Naisten Korisliiga

Kouvottaret hienoon kevätlentoon johdattanut Shaiquel McGruder maaliskuun kuukauden pelaaja

Upeaa kevättä pelaavan Kouvottarien Shaiquel McGruder on valittu naisten Korisliigan maaliskuun kuukauden pelaajaksi.

Näytä lisää vastaavia