Iina Keski-Saari palaa Pyrintöön - Shaw jatkosopimukseen

23.1.2024 16:12 Viime kauden päätteeksi pelaajauransa kertaalleen päättänyt Iina Keski-Saari, 26, palaa Pyrinnön kokoonpanoon jo keskiviikon vierasottelussa Vimpelin Vetoa vastaan.

Kuva: Ville Vuorinen

Pyrintö toivottaa viime kauden kapteeninsa lämpimästi tervetulleeksi, sillä Keski-Saari tuo mukanaan joukkueeseen kaivattua kokoa sekä kokemusta 208 liigaottelun verran.

Tuore sopimus on tärkeä myös siksi, että joukkueeseen tammikuussa liittynyt ja lupaavasti aloittanut Areanna Combs joutui palaamaan äkillisesti kotimaahansa perhesyiden takia ja sopimus hänen kanssaan purettiin vain kahden liigaottelun jälkeen.

– Hienoa saada Iina takaisin pelaamaan Pyrintöön. Hänen tyyppistänsä pelaajaa olemme hieman kaivanneet alkukaudesta ja Iina tulee varmasti auttamaan etenkin puolustuspäässä meidän etukenttämme pelaamista, päävalmentaja Petteri Molenius kommentoi seuran tiedotteesa..

– Meille on sattunut tällä kaudella vastoinkäymisiä pelaajarintamalla ja Areannan lähtö oli yksi uusi ikävä uutinen kaikille. Kartoitamme nyt jälleen pelaajamarkkinoita ja etsimme uutta pelaajaa paikkaamaan Arien lähtöä.

Viime kauden tilastokeskiarvolla 6,2/4,7/1,9s pelannut Keski-Saari on toiminut tällä kaudella valmentajana Pyrinnön WU15/16-tytöissä, joten tuntuma koripalloon on säilynyt tauosta huolimatta.

– Palo kentille on ollut kova ja tämä tilaisuus liittyä joukkueeseen loppukaudeksi on mahtava. Joukkue on ottanut mukaan treeneissä, kuin en olisi ollut hetkeäkään poissa. Ilokseni saan siirtyä katsomosta takaisin kentälle, joten Pyynikillä nähdään, Keski-Saari kommentoi.

Kayla Shaw jatkaa Pyrinnössä myös kaudella 2024-25

Pyrintö on solminut jatkosopimuksen takapelaajansa Kayla Shawn kanssa kaudesta 2024-25. Shaw on kuulunut koko kauden ajan Pyrinnön parhaimmistoon tilastokeskiarvoin 16,9 pistettä, 5,0 levypalloa ja 3,9 syöttöä peliä kohden. 

– Olen todella iloinen, että Kayla jatkaa Pyrinnössä myös ensi kaudella. Haluamme saada mahdollisimman paljon jatkuvuutta tulevan kauden joukkueeseemme ja Kaylan kaltainen pelaaja ja persoona sopii tähän erinomaisesti. Kayla on jo osoittanut olevansa kenties sarjan paras kolmen pisteen heittäjä, mutta minulle hän on paljon muutakin kuin pelkkä heittäjä. Kaylan kokonaisvaltainen pelaaminen on kehittynyt alkukauden aikana merkittävästi ja tätä työtä tulemme jatkamaan myös tulevalla kaudella, naisten päävalmentaja Petteri Molenius iloitsee.

– I am so excited for the opportunity to return to Pyrinto for next season. My teammates have made this experience so incredible and I can’t wait to share another year with them. Petteri believed in me by bringing me in to play point guard for the first time in my career, and I’m so grateful for the effort he’s put into my development as a player. The club is building something special and I’m happy to be able to call Tampere home for another season! Shawn kommentoi.

 
24.2.2024 22:00 Naisten Korisliiga

HBA ja PeKa katkaisivat tappioputkensa – ToPo:lle revanssi Kouvottarista

Naisten Korisliigassa pelattiin neljä ottelua. Illan voittajia olivat HBA, PeKa, ToPo sekä FoA.

23.2.2024 10:00 Naisten Korisliiga

Tammikuun kuukauden pelaaja Saana Kujala: ’’Olen erittäin ylpeä siitä, miten olemme joukkueena pelanneet’’

Saana Kujala valittiin tammikuussa kuukauden pelaajaksi. Kujalan johdolla Pyrintö nappasi kuukauden aikana kolme voittoa.

17.2.2024 19:44 Naisten Korisliiga

Kouvottaret voittoon Thomasin pistehurjastelusta huolimatta – ToPolle kauden ensimmäinen tappio

Naisten Korisliigassa pisteitä keräsivät Kouvottaret, FoA, Pyrintö ja EBT.

16.2.2024 20:10 Naisten Korisliiga

ToPo kauden kolmanteen voittoon HBA:sta

ToPo vei kauden kolmannen Helsingin derbyn nimiinsä. Joukkue jatkaa sarjassa puhtaalla pelillä, kun se nappasi vieraspisteet 86-66.

10.2.2024 20:50 Naisten Korisliiga

Kouvottaret ja Honka voittoihin paikallisvastustajista – ToPo jatkoi vahvaa menoaan

Naisten Korisliigassa pelattiin lauantaina neljä ottelua. Voitot kirjattiin Kouvottarille, Hongalle, ToPolle ja Forssan Alulle.

7.2.2024 13:33 Naisten Korisliiga

Tampereen Pyrinnön Saana Kujala naisten Korisliigan tammikuun kuukauden pelaaja

Upean tammikuun pelanneen Pyrinnön Saana Kujala on valittu naisten Korisliigan tammikuun kuukauden parhaaksi pelaajaksi.

3.2.2024 18:20 Naisten Korisliiga

Kouvottaret yllätti Hongan – ViVe heitti PeKa:n kumoon

Naisten Korisliiga jatkui lauantaina neljällä ottelulla. Illan voittajia olivat Kouvottaret, ViVe, ToPo sekä Pyrintö.

27.1.2024 19:45 Naisten Korisliiga

ToPo:n voittokululle jatkoa – huippuvireinen Saana Kujala johdatti Pyrinnön voittoon

Naisten Korisliigassa pelattiin kolme ottelua. Päivän voittajia olivat ToPo, ViVe ja Pyrintö.

26.1.2024 20:08 Naisten Korisliiga

Hongalle vieraspisteet Helsingistä

Naisten Korisliigan illan ainoassa ottelussa Tapiolan Honka voitti vieraskentällä HBA-Märskyn 59-56.

24.1.2024 21:30 Naisten Korisliiga

Naisten Korisliigassa kotivoittoja

Naisten Korisliiga jatkui neljällä ottelulla. Illan kierroksella nähtiin kotivoittoja, kun Honka, ViVe, Kouvottaret ja ToPo nappasivat sarjapisteitä.

Näytä lisää vastaavia