Korista VeikkausTVssä viikolla 6: Salin ja Murphy vastakkain Espanjassa, saako Katajan eurotaival jatkoa?

5.2.2019 13:24 Tällä viikolla VeikkausTV:llä nähdään muun muassa Espanjan liigan suomalaiskohtaaminen, kolme Chicago Bullsin NBA-ottelua sekä Kataja Basketin kohtalonottelu FIBA Europe Cupin jatkolohkossa.

Kataja kohtaa FIBA Europe Cupin jatkolohkon viimeisessä ottelussa Joensuussa ZZ Leidenin. Kuva: FIBA Europe Cup

VeikkausTV:n viikon 6 koristarjonta käynnistyy tänään, kun Sasu Salinin edustama Unicaja Malaga kohtaa EuroCupin ottelussa Crvena Zvezdan. Malaga on varmistanut jatkopaikkansa jo ennen tämän viikon viimeistä jatkolohkon ottelua.

Espanjan liigassa Malaga kohtaa lauantain suomalaiskohtaamisessa Manresan, jonka paidassa Erik Murphy teki ensiesiintymisensä viime viikolla. Murphy siirtyi tammikuussa Saksan Bundesliigan Fraport Skylinersistä loppukaudeksi Manresaan.

Skylinersin suomalaisia, Shawn Huffia sekä valmentajakaksikkoa Gordon ja Daniel Herbertiä, VeikkausTV:n kautta pääsee seuraamaan kahdesti: keskiviikon EuroCupin ottelussa Skyliners matkaa BC Kubanin vieraaksi ja Sunnuntaina joukkue isännöi Bundesliigassa Ludwigsburgia.

Mestarien liigassa Jamar Wilsonin BC Lietkabelis kohtaa keskiviikkona Fuenlabradan ja Lassi Tuovin Strasbourg saa vastaansa BC Oostenden. Samana iltana selviää myös Kataja Basketin jatkopaikan kohtalo FIBA Europe Cupissa.

Euroliigassa Petteri Koposen Bayern München ottaa tällä viikolla mittaa Baskoniasta ja Bundesliigassa BG Gottingenista, ja Lauri Markkasen Chicago Bulls urakoi kolme ottelua NBA:ssa.

Viikonloppuna VeikkausTV:n otteluista pääsevät nauttimaan myös kotimaisen Korisliigan ystävät, kun lauantaina kanavalla nähdään Kauhajoen ja Pyrinnön kohtaaminen, ja sunnuntaina viikko päättyy Töölön Kisahalliin Helsinki Seagullsin ja Salon Vilppaan väliseen kamppailuun.

VeikkausTV:n koristarjonta viikolla 6:

Ti 5.2. klo 20.00 Crvena Zvezda–Unicaja Malaga (EuroCup)

Ke 6.2. klo 19.00 BC Kuban–Fraport Skyliners (EuroCup)
Ke 6.2. klo 19.00 Kataja Basket–ZZ Leiden (Europe Cup)
Ke 6.2. klo 19.30 BC Oostende–Strasbourg IG (Mestarien liiga)
Ke 6.2. klo 21.30 Fuenlabrada–BC Lietkabelis (Mestarien liiga)

To 7.2. klo 03.00 Chicago Bulls–New Orleans Pelicans (NBA)

Pe 8.2. klo 21.30 Baskonia–Bayern München (Euroliiga)

La 9.2. klo 02.30 Brooklyn Nets–Chicago Bulls (NBA)
La 9.2. klo 17.00 Kauhajoki–Pyrintö (Korisliiga)
La 9.2. klo 21.30 Unicaja Malaga–Manresa (Espanjan liiga)

Su 10.2. klo 03.00 Chicago Bulls–Washington Wizards (NBA)
Su 10.2. klo 16.00 Bayern München–BG Gottingen (Bundesliiga)
Su 10.2. klo 16.00 Fraport Skyliners–Ludwigsburg (Bundesliiga)
Su 10.2. klo 17.00 Helsinki Seagulls–Salon Vilpas (Korisliiga)

VeikkausTV:n ohjelmatiedot >

Susijengin pelaajat kokoontuvat seuraavan kerran kotimaahan muutaman viikon kuluttua, kun joukkue päättää MM-karsinnat kotiottelulla Ranskaa (21.2.) ja vierasottelulla Venäjää (24.2.) vastaan. 

Osta liput Espoo Metro Areenalla pelattavaan Ranska-otteluun >

 
28.1.2019 14:23 Susijengi

VeikkausTV:n korisviikko tarjoaa 12 suomalaispelaajien ottelua

Koriksen ystävät voivat viettää pakkaspäiviä viihtyisästi vastaanottimien äärellä, kun VeikkausTV välittää suomalaisten otteita kansainvälisiltä kentiltä peräti 12 ottelun verran tällä viikolla.

20.12.2018 09:56 Susijengi

Koponen ja Salin voittojen takuumiehinä eurokentillä

Petteri Koponen pääsi keskiviikkoiltana juhlimaan Bayern Münchenin kolmatta peräkkäistä voittoa Euroliigassa ja EuroCupissa Sasu Salin ja Malaga päättivät alkulohkon tyylikkäästi voittoon.

22.11.2018 09:44 Susijengi

Sasu Salin kuumassa heittovireessä - Gerald Lee Junior hurjasteli tupla-tuplan

Sasu Salinin käsi kävi kuumana, kun hän nakutti 17 pistettä johdattaessaan Malagan voittoon EuroCupin ottelussa. Gerald Lee Junior oli huippuvireessä tilastoiden 17 pisteen ja 13 levypallon tupla-tuplan Ironi Ness Zionan varmistaessaan jatkopaikan FIBA Europe Cupissa.

21.12.2023 07:55 Suomalaiset ulkomailla

Salin ja Larkas jatkavat Mestarien liigassa - Seppälä ilmiliekeissä Ranskassa

Mestarien liigan alkulohkovaihe saatiin päätökseen ja Sasu Salinin sekä Mikko Larkaksen urakka jatkuu 16 parhaan joukossa. Pelikuntoon palannut Ilari Seppälä oli sen sijaan täysin pitelemätön Ranskassa.

7.12.2023 09:05 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsen loisti Mestarien liigassa - Sasu Salin rikkoi upean rajapyykin

Alexander Madsenin vahva peli piti VEF Riian jatkohaaveet elossa Mestarien liigassa ja Sasu Salin vei oman ennätyksensä uudelle sataluvulle.

19.10.2023 00:08 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin sytytti sukan tuleen Mestarien liigassa

Sasu Salinin ranne oli tulikuumana Mestarien liigan avauksessa, kun hän pommitti peräti kahdeksan kolmen pisteen heittoa sisään hurjalla prosentilla. Severi Kaukiainen oli Patrioti Levicen ykkösnimi FIBA Europe Cupissa ja Mikael Jantunen esiintyi vahvasti EuroCupissa.

21.11.2019 07:42 Suomalaiset ulkomailla

Madsenin tupla-tupla ei riittänyt - Salin juhli suomalaiskohtaamisen voittoa

Mestarien liigassa nähtiin suomalaisten kohtaaminen, kun Alexander Madsenin VEF Riika isännöi Sasu Salinin Teneriffaa. Madsen oli joukkueensa ykköstähti tupla-tuplalla, mutta Teneriffa palasi kotimatkalle täyden pistepotin kera.

31.10.2019 08:02 Suomalaiset ulkomailla

Petteri Koponen tehokkaana Bayern Münchenin voittaessa Real Madridin

Petteri Koponen ja Bayern München pääsivät juhlimaan äärimmäisen maukasta voittoa kaadettuaan Euroliigan ottelussa Real Madridin. Koponen oli jälleen Bayernin kantavia voimia ottelussa heittäen 15 pistettä. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa jatkaa puhtaalla pelillä ja Ranskan cupissa nähtiin suomalaiskohtaaminen.

1.2.2019 11:51 Susijengi

Petteri Koponen juhli kovaa voittoa Euroliigassa

Petteri Koposen Bayern München tarrasi tiukasti kiinni Euroliigan pudotuspelipaikkaan saksalaisjoukkueen voittaessa kotonaan turkkilaisen suurseura Fenerbahcen.

18.1.2019 09:46 Susijengi

Salin ja Wilson juhlivat voittoja eurokentillä

Sasu Salin ja Jamar Wilson pääsivät voittojen makuun eurokentillä. Petteri Koponen oli Bayern Münchenin paras pistemies, mutta se ei tällä kertaa riittänyt voittoon saakka Euroliigassa.

Näytä lisää vastaavia