Petra Noponen palaa Tapiolan Honkaan

4.6.2023 17:44 Välikauden verran sivussa ollut Petra Noponen, 26, palaa Naisten Korisliigaan kasvattajaseuransa Tapiolan Hongan edustusjoukkueeseen. Noponen, 174 cm, pelasi pääsarjatasolla edellisen kerran kaudella 2021-22, jolloin hän juhli Peli-Karhujen kanssa Suomen mestaruutta.

Petra Noponen vaihtaa Peli-Karhujen sinisen Hongan vihreään. Kuva: Ville Vuorinen / Naisten Korisliiga.

- Olin viime kauden pelaamatta ja kiersin ympäri maailmaa. Välivuosi toi mukanaan uudenlaista innostusta sekä arvostusta lajia kohtaan. Nopeasti jo heti viime kesän jälkeen tuli ikävä kentälle. Palaan kasvattajaseuraani iloisin ja odottavin fiiliksin, Noponen kommentoi Tapiolan Hongan tiedotteessa.

Päävalmentaja Niko Nyholm on tyytyväinen uudesta kiinnityksestä.

- Hienoa, että Petra valitsi monen vuoden jälkeen kasvattajaseuransa seuraavaksi askeleeksi urallaan. Petra tuo meille paljon kokemusta muuten nuoreen joukkueeseemme sekä runsaasti optioita niin hyökkäys- kuin puolustuspäähän.

Noponen on kuusi kautta kestäneellä pääsarjaurallaan pelannut 141 ottelua 6,3 pisteen, 3,1 levypallon ja 1,3 syötön keskiarvoin ja hakenut "värisuoran" keräämällä SM-kultaa, SM-hopeaa, SM-pronssia sekä Suomen cupin mestaruuden. Lisäksi Noponen on pelannut kolme kautta Viron ja Latvian yhteisliigaa, 26 nuorten maaottelua ja kuusi haastajien maaottelua.

Noposen lisäksi Hongalla on sopimukset tulevasta kaudesta Cierra Walkerin, Elsa Lemmilän, Olivia Saarelaisen, Emma Ristolan, Marianne Määttäsen ja Armi Anttilan kanssa.

Henkilöt

 
19.4.2024 21:16 Naisten Korisliiga

Kouvottaret päätti kauden pronssijuhliin

Naisten Korisliigan tämän kauden ensimmäinen mitalisti on selvillä. Kouvottaret kaatoi Forssassa pelatussa pronssiottelussa FoA:n 97-85.

17.4.2024 20:26 Naisten Korisliiga

ToPo avasi finaalisarjan murskavoitolla

ToPo siirtyi Naisten Korisliigan finaaleissa johtoon. Töölön Kisahallissa Peli-Karhut jäi joukkueen jalkoihin 98-52.

17.4.2024 12:14 Naisten Korisliiga

Naisten Korisliigan finaalit monikameratuotantona ja selostettuna Ruudussa

Taistelu naisten Suomen mestaruudesta käynnistyy keskiviikkona Torpan Poikien kotikentällä Helsingissä. Kaikki finaaliottelut ovat katsottavissa Ruutu-palvelusta. Ottelut tuotetaan monikameratuotantona ja selostettuna.

16.4.2024 19:00 Naisten Korisliiga

ToPo ja Peli-Karhut taistelevat Suomen mestaruudesta

Viime kaudella mestaruuden ratkaisseet ToPo ja PeKa kohtaavat tänäkin vuonna Naisten Korisliigan finaaleissa. Finaalit alkavat keskiviikkona ja mestaruuteen vaaditaan kolme voittoa.

12.4.2024 20:37 Naisten Korisliiga

ToPo ja Peka pelaavat Suomen mestaruudesta

Naisten Korisliigan finalistit ovat selvillä. Finaalipaikat ratkesivat, kun ToPo ja PeKa hakivat voitot illan otteluissa vieraskentiltä.

9.4.2024 21:29 Naisten Korisliiga

ToPo ja PeKa voiton päässä finaaleista

Naisten Korisliigan välierissä pelattiin kolmannet ottelut. Illan voittajilla ToPo:lla ja Peli-Karhuilla on mahdollisuus edetä finaaleihin perjantaina.

6.4.2024 20:19 Naisten Korisliiga

Kouvottaret ja FoA tasoittivat välieräsarjat

Naisten Korisliigan välierissä pelattiin toiset ottelut. Kotijoukkueet olivat jälleen vahvempia, kun Kouvottaret ja FoA avasivat voittotilinsä välierissä.

3.4.2024 21:30 Naisten Korisliiga

Kotijoukkueille voitot välieräavauksissa

Naisten Korisliigan välierät käynnistyivät kotijoukkueiden voitoilla. ToPo ja PeKa siirtyivät ottelusarjoissaan johtoon.

3.4.2024 12:35 Naisten Korisliiga

Kouvottaret hienoon kevätlentoon johdattanut Shaiquel McGruder maaliskuun kuukauden pelaaja

Upeaa kevättä pelaavan Kouvottarien Shaiquel McGruder on valittu naisten Korisliigan maaliskuun kuukauden pelaajaksi.

3.4.2024 09:14 Naisten Korisliiga

ToPo saa vastaansa Kouvottaret – PeKa ja FoA taistelevat toisesta finaalipaikasta

Naisten Korisliigan välierät alkavat tänään Helsingissä ja Kotkassa. Finaalipaikkaan vaaditaan kolme voittoa.

Näytä lisää vastaavia