Suomen korismaajoukkueen kannustusbiisin musiikkivideo julkaistu

8.6.2012 12:00 Suomen koripallomaajoukkueen ja tulevien EM-karsintojen virallisen kannustuskappaleen musiikkivideo on julkaistu. ”Susijengi 2.0” –nimeä kantavan kappaleen videolla vilisee Suomi-koriksen legendaosastoa. Artistien lisäksi videolla vilahtaa mm. Anssi Rauramo, Lea Hakala, Terhi Airas sekä Sakari Pehkonen.

Tribuutiksi Suomen nykyisille, entisille ja tuleville maajoukkueille ja -maajoukkuepelureille tehty Susijengi 2.0 -kannustuskappale sekä sen musiikkivideo on julkaistu.

Maajoukkuelegendoja, katukorista ja rapia sisältävän Susijengi 2.0 -videon voi katsoa koripallon EM-karsintasivulla osoitteessa www.basket.fi/em-karsinta.

Susijengi 2.0 -biisin esittävät Rähinä Records -artistit Brädi, Uniikki ja Timo Pieni Huijaus.

Artistit esittävät biisin livenä korismaajoukkueen faneille perjantaina 17.8., kun Suomen miehet aloittavat EM-karsintaurakkansa Helsingin Jäähallissa. Kuvat: Ville Vuorinen & Rähinä Records & Tytti Nuoramo.

”Susijengi 2.0”-kappale on tribuutti paitsi viime syksynä EM-kisoissa upeasti yhdeksänneksi sijoittuneelle nykymaajoukkueelle myös koripallosankareille vuosikymmenten varrelta. Respect-hengessä tehdyssä musiikkivideossa yhdistyvät lisäksi toisiinsa erottamattomasti yhteenkuuluvat katukoris ja rap-musiikki. Katukorista videolla pelaavat Suomen nuorten maajoukkueiden eli Sudenpentujen pelaajat.

Kannuskappaleen esittävät Rähinä Recordsin artistit Uniikki, Brädi ja Timo Pieni Huijaus. Artistit ovat tuotoksestaan innoissaan ja toivovat sen nostavan tunnelman kattoon korismaajoukkueen kotikemuissa. Brädi kertoo, että maajoukkue saa kunnon träkin, josta voidaan olla kaikki ylpeitä, biisin joka tempaa yleisön mukaan, ja kuulostaa nimenomaan korisbiisiltä.

- Ehkä mieluisin ja osuvin yhteistyöproggis, missä ikinä olen ollut mukana. Hyvät jätkät, kova biisi, upea video – nyt kelpaa Susijengin heiluttaa korisukkaa! AUUU!, kommentoi intohimoisena koripallomiehenä tunnettu Brädi.

Uniikki, Brädi ja Timo Pieni Huijaus esittävät ”Susijengi 2.0” –kappaleen 17.8. Helsingin Jäähallissa, kun Suomen korismiehet avaavat EM-karsintaurakkansa Albaniaa vastaan.

- Esitettiin biisiä Rähinä Live Tourilla ja palaute on ollut pelkästään positiivista. Biisi toimii jopa paremmin livenä. Tullaan vetämään varmaan Susijengi 2.0 -biisiä kaikilla festareilla ja muilla keikoilla, missä ollaan kaikki samaan aikaan paikalla, lupaa puolestaan Timo Pieni Huijaus.

Suomen koripallomaajoukkueen ja Rähinä Recordsin yhteistyö on perua luontaisesta jatkumosta, sillä kesästä 2010 alkaen maajoukkueen kutsumanimeksi on vakiintunut ”Susijengi”, joka puolestaan on peruja Rähinä Recordsin alkuperäiskokoonpanoihin kuuluvan Kapasiteettiyksikön kappaleesta.

”Susijengi 2.0” löytyy Uniikin tuoreelta Kiitorata-albumilta, joka vuorokaudessa kohosi keskiviikkoisen julkaisunsa jälkeen iTunes-palvelun myydyimmäksi albumiksi Suomessa. ”Susijengi 2.0”-kappale puolestaan kipusi kyseisen palvelun single-listalla 25 myydyimmän kappaleen joukkoon.

- Ihan huikeet fiilikset! Oli mahtavaa tehdä uusi päivitys vanhasta KY:n klassikosta. Tuntuu, että koko prosessin aikana on ollut flow-tilassa ja biisi syntyi kuin itsestään. Kaikki meiän fanit ovat digannut biisistä ihan mielettömästi, hehkuttaa Uniikki.

”Susijengi 2.0”-kappaleen on tuottanut Elastinen. 

Lisätiedot: Lataa ja kuuntele Susijengi 2.0 iTunesista ja Spotifysta 
 
22.7.2011 20:15 EM-karsinnat

Uusi maajoukkuesivusto historiatietoineen avattu Basket.fi-palvelussa

Suomen Koripalloliitto on julkaissut miesten maaottelukesän käynnistymisen kynnyksellä Basket.fi-nettipalvelussaan uuden maajoukkuesivuston. Sivusto sisältää nykyisten maajoukkueiden tietojen lisäksi kaikkien koripallomaaotteluiden ja Suomea edustaneiden pelaajien tiedot vuodesta 1939 nykypäivään, arvoturnauksiin liittyvät faktat sekä kaikkien aikojen maaottelutilastot.

11.12.2015 EM-karsinnat

Suomelle myönnettiin 20-vuotiaiden miesten EM-kisat 2016!

Suomalaisen koripallon jännitysviikonloppu sai varhaisen ja lentävän lähdön, kun kansainvälisen koripalloliiton (FIBA Europe) hallitus myönsi Suomelle 20-vuotiaiden miesten EM-kilpailujen järjestelyoikeuden. Kisat pelataan Helsingissä heinäkuussa 2016. Suomi on hakenut myös miesten EM-kilpailuiden 2017 yhtä alkulohkoa, jonka kohtalosta odotetaan päätöstä lauantaina.

Li-Ning on Suomen Koripalloliiton uusi yhteistyökumppani

Li-Ning on solminut 2-vuotisen sopimuksen yhteistyökumppanuudesta Suomen Koripalloliiton kanssa vaatettaen maajoukkueet kentällä ja sen ulkopuolella. Sopimus kattaa kaikki 11 maajoukkuetta, mukaan lukien EM-kisoissa lajihuuman aikaansaaneen, juuri Vuoden joukkueena palkitun Susijengin.

2.6.2016 10:40 Pohjoinen alue

Uudet Susijengi-fanituotteet julkaistu, ennakkotilattavissa 7.6. saakka

Suomen koripallomaajoukkueiden uudet adidas-peliasut sekä –fanituotteet on julkaistu. Samalla Koripalloliitto tarjoaa innokkaimmille Susijengi-faneille mahdollisuuden ennakkotilata susiperheen uusia fanituotteita. Ennakkotilauksia voi tehdä tiistaihin 7.6. saakka.

6.4.2016 13:00 Liittoa koskeva tiedote

Koripallomaajoukkueet ja adidas mittavaan yhteistyöhön

Maailman johtaviin urheiluvälinevalmistajiin lukeutuva adidas on solminut kolmen vuoden sopimuksen Suomen Koripalloliiton kanssa. Sopimuksen myötä kaikki koripallomaajoukkueet Susijengin johdolla saalistavat vuosina 2016-2018 adidaksen kolmeen raitaan sonnustautuneena.

K-ruokakaupat ja Koripalloliitto yhteistyöhön vuonna 2015

K-ruokakaupat ja Koripalloliitto ovat solmineet yhteistyösopimuksen, joka kattaa nuorten koripallomaajoukkueiden sekä Koripalloliiton lasten ja nuorten joukkueiden toiminnan kumppanina toimimisen.

Molten myös Suomen koripallomaajoukkueiden viralliseksi pelipalloksi

Suomen Koripalloliitto on solminut yhteistyösopimuksen, jonka myötä Moltenista tule maajoukkueiden virallinen pelipallo seuraavaksi kolmeksi vuodeksi. Susijengit ja Sudenpennut pelaavat Molten-pallolla jo tulevana kesänä.

16.12.2013 Pohjoinen alue

Kisakalliosta Koripalloliiton valmennus- ja harjoituskeskus – Susi Training Center avautuu kesäksi

Suomen Koripalloliitto ja Kisakallion Urheiluopisto ovat solmineet monivuotisen, strategisen kumppanuussopimuksen, jonka myötä Kisakalliosta tulee Koripalloliiton valmennus- ja harjoituskeskus. Kisakallio rakentaa koripallon ja maajoukkueiden tarpeisiin oman harjoitusluolan – Susi Training Centerin, joka avataan käyttöön jo ensi kesäksi. Kisakallio sijoittaa koripallon optimaalisiin valmentautumisolosuhteisiin noin kaksi miljoonaa euroa.

7.6.2013 Pohjoinen alue

Naisten EM-karsinnat käynnistävät 27 kotimaaottelun kesän

Suomen koripallomaajoukkueet esiintyvät kotiyleisölle tiuhaan alkaneen kesän aikana. Ohjelmassa on peräti 27 kotimaassa pelattavaa maaottelua, joista ensimmäiset pelataan naisten EM-karsintojen muodossa Töölön Kisahallissa tulevana viikonloppuna. Maajoukkueiden kotipelit on ladattavissa älypuhelimiin Calmighty-sovelluksen avulla.

30.5.2012 Pohjoinen alue

Peräti 29 kotimaaottelun kesä käynnistyy perjantaina 1.6.

Suomen koripallomaajoukkueet pelaavat kesän aikana peräti 29 maaottelua kotimaassa. Suomalaisyleisöllä on mahdollisuus nähdä ”Susijengit” saalistamassa Helsingissä, Vantaalla ja Tampereella. Kotimaaotteluiden kesän käynnistää Suomen naisten maajoukkue kohtaamalla huippumaa Liettuan Pasilassa 1.6. ja 2.6.

Näytä lisää vastaavia