Ahonen ja Seppälä päättivät vuotensa tehokkaasti

29.12.2019 08:22 Roope Ahonen ja Ilari Seppälä päättivät vuotensa vahvasti molempien ollessa tarkkakätisinä ja Jamar Wilson pääsi niin ikään voiton makuun.

Ilari Seppälä teki jälleen kovaa jälkeä Ranskassa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Euroliigassa Petteri Koponen oli Bayern Münchenin parhaimmistoa ottelussa Zalgirisia vastaan, mutta hänen yhdeksän pistettään ja yksi syöttö eivät riittäneet kantamaan saksalaisia voittoon Zalgirisin hakiessa Münchenistä 98-73 (35-43)-voiton. Bayernin saldo on nyt kuusi voittoa ja 10 tappiota.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Ahonen tykitti 17 pistettä entistä seuraansa Ourensea vastaan auttaen Breoganin selvään 85-52 (41-31)-voittoon. Ahonen kasasi myös kaksi levypalloa, viisi syöttöä ja kolme riistoa. Breogan Espanjan LEB Orossa kolmantena 10 voitolla ja viidellä tappiolla.
Ottelutilastot

Ranskan ProA:ssa Jamar Wilsonin JL Bourg Basket palasi voittojen tielle voittamalla kotonaan Boulazacin 96-72 (53-33). Wilson heitti kaksi pistettä, otti kaksi levypalloa ja antoi kolme syöttöä. Bourg Basket on sarjassa kuudentena kerättyään 17 ottelusta 11 voittoa.

- Mikään ottelu ei ole helppo, mutta mielestäni tulimme joukkueena vahvasti ja seurasimme pelisuunnitelmaamme. Olemme tulossa yhteen ja alkaneet ymmärtää missä olemme hyviä. On kiva, että seuraavaksi on vähän taukoa, kun olemme pelanneet niin tiiviissä tahdissa viime aikoina. Toisaalta, kun joukkueen peli kulkee, niin et halua levätä liikaa, sillä haluat pysyä yhtenäisenä ja jatkaa vahvaa menoa, Wilson mietti ottelun jälkeen Bourg Basketin kotisivujen mukaan.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Lassi Tuovin apuvalmentama Strasbourg varmisti paikkansa Ranskan Leaders cupiin, vaikka se hävisi kotonaan Dijonille 72-82 (33-48). Strasbourg on sarjassa kahdeksantena kahdeksalla voitolla ja yhdeksällä tappiolla, kun Ranskan liigan runkosarjan ensimmäinen puolisko on saatu pelattua. Ensimmäisen kierroksen kahdeksan parasta joukkuetta selvittivät tiensä alkuvuodesta pelattavaan Leaders cupin turnaukseen.
Ottelutilastot

ProB:ssä Seppälä nakutti 20 pistettä Aix-Mauriennen päättäessä vuotensa 84-76 (42-35)-voittoon Saint-Chamondista. Seppälä auttoi joukkuettaan myös kahdella levypallolla, neljällä syötöllä ja riistolla. Aix-Maurienne paranteli asemiaan ollen nyt kuuden voiton ja seitsemän tappion saldolla.
Ottelutilastot

Italian liigassa Topias Palmin Vanoli Cremona hävisi Brescian vieraana 76-91 (51-39). Cremonan avausviisikossa ollut Palmi keräsi seitsemän pistettä, yhden levypallon ja riiston. Cremonalla on 14 ottelusta kahdeksan voittoa.
Ottelutilastot

Saksan Bundesliigassa Tuomas ja Joonas Iisalon valmentama Crailsheim Merlins kuittasi ennen joulua kokemansa jatkoaikatappion voittamalla Löwen Braunschweigin 115-105 (92-92, 49-48).

- Hullu peli. Aloitimme hyökkäyksellisesti hyvin. Molemmat joukkueet puolustivat kuitenkin huonosti ensimmäisellä puoliajalla ja tuli liian helppoja pisteitä. Tiesimme, että se joukkue joka parantaa puolustuksessa ensimmäisenä saa etulyönin. Onnistuimme siinä kolmannella neljänneksellä ja neljännen alussa, mutta Braunschweigilla oli enemmän bensaa tankissa ja päädyimme vaikeaan tilanteeseen. Olen erittäin ylpeä pelaajistani, jotka taistelivat tiensä ulos vaikeasta paikasta. Tämä oli kolmas jatkoaikaottelumme tällä kaudella. Hävisimme kaksi edelliskertaa, joten ylpeys on oikea sana tähän peliin, Tuomas Iisalo fiilisteli Bundesliigan sivujen mukaan.

Crailsheimilla on nyt seitsemän voittoa ja viisi tappiota.
Ottelutilastot

Itävallan liigassa Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen valmentama Swans Gmunden otti makoisan 94-87 (52-44)-vierasvoiton kärkiottelussa Klosterneuburg Dukesia vastaan. Swans pitää sarjan kärkipaikkaa 11 voitolla ja kolmella tappiolla.
Ottelutilastot

 
8.1.2024 10:00 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsenille debyytti Espanjassa – Max Besselink palasi kentille

Vastikään sopimuksen Espanjan pääsarjaseura Andorran kanssa tehnyt Alexander Madsen pääsi heti uuden seuransa riveissä irti. Koko alkukauden sivussa ollut Max Besselink puolestaan palasi tositoimiin Belgiassa.

30.12.2023 09:12 Suomalaiset ulkomailla

Iisalon ja Jantusen Paris Basketball varmisti pudotuspelipaikan EuroCupissa – Valtonen cup-huipennukseen

Euroopan korisparketeilla palattiin vauhdilla tositoimiin heti joulun jälkeen. Edon Maxhuni jatkoi loisto-otteitaan Ranskassa ja Espanjassa Elias Valtosen Manresa varmisti paikan Copa del Rey’ssä. EuroCupissa Tuomas Iisalon ja Mikael Jantusen Paris Basketball sinetöi paikan jo hyvissä ajoin pudotuspeleissä.

24.12.2023 15:13 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantunen siivitti Paris Basketballin voittoisaan jouluun

Mikael Jantunen loisti joulutähden lailla, kun Paris Basketball lähti jouluun komean voiton siivittämänä. Ilari Seppälä jatkoi hienoja otteitaan paluunsa jälkeen kurittaessaan entistä seuraansa.

21.12.2023 07:55 Suomalaiset ulkomailla

Salin ja Larkas jatkavat Mestarien liigassa - Seppälä ilmiliekeissä Ranskassa

Mestarien liigan alkulohkovaihe saatiin päätökseen ja Sasu Salinin sekä Mikko Larkaksen urakka jatkuu 16 parhaan joukossa. Pelikuntoon palannut Ilari Seppälä oli sen sijaan täysin pitelemätön Ranskassa.

7.12.2023 09:05 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsen loisti Mestarien liigassa - Sasu Salin rikkoi upean rajapyykin

Alexander Madsenin vahva peli piti VEF Riian jatkohaaveet elossa Mestarien liigassa ja Sasu Salin vei oman ennätyksensä uudelle sataluvulle.

19.10.2023 00:08 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin sytytti sukan tuleen Mestarien liigassa

Sasu Salinin ranne oli tulikuumana Mestarien liigan avauksessa, kun hän pommitti peräti kahdeksan kolmen pisteen heittoa sisään hurjalla prosentilla. Severi Kaukiainen oli Patrioti Levicen ykkösnimi FIBA Europe Cupissa ja Mikael Jantunen esiintyi vahvasti EuroCupissa.

7.10.2023 08:43 Suomalaiset ulkomailla

Espanjan LEB Oro alkoi suomalaiskohtaamisella

Espanjassa saatiin LEB Oro käyntiin ja Remu Raitasen ja Alex Murphyn joukkueet pääsivät heti ottamaan mittaa toisistaan. Mikael Jantunen puolestaan loisti EuroCupin avauksessa.

10.2.2020 07:46 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin juhli seurajoukkueiden maailmanmestaruutta

Sasu Salin pääsi ensimmäisenä suomalaispelaajana juhlimaan seurajoukkueiden maailmanmestaruusturnauksen, FIBA Intercontinental Cupin, voittoa.

6.2.2020 08:27 Suomalaiset ulkomailla

Alex Murphy juhli cup-voittoa - Mestarien liigan lohkovaihe päätökseen

Alex Murphy pääsi juhlimaan Espanjan LEB Oron cupin, Copa Princesan, voittoa. Mestarien liigan lohkovaiheessa saatiin myös pelit päätökseen.

31.1.2020 07:56 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin tulikuumana Mestarien liigan suomalaiskohtaamisessa

Sasu Salin oli käsi kuumana Mestarien liigassa, kun hän upotti kovalla prosentilla 20 pistettä Alexander Madsenia ja VEF Riikaa vastaan.

23.1.2020 23:45 Suomalaiset ulkomailla

Susijengin kolmikko kovassa vireessä

Susijengin pelaajat osoittivat vahvaa virettä, kun Sasu Salin, Carl Lindbom ja Alexander Madsen pistivät taululle kovia tehoja alkuviikon otteluissaan. Petteri Koponen sen sijaan pääsi pitkästä aikaa voiton makuun Euroliigassa.

19.1.2020 08:42 Suomalaiset ulkomailla

Maxhuni ja Ahonen vauhdissa Espanjassa

Edon Maxhuni ja Roope Ahonen olivat jälleen vahvalla pelipäällä molempien ollessa joukkueidensa parhaimmistoa voitto-otteluissa. Positiivisiin uutisiin kuului myös Alexander Madsenin paluu parketille pienen loukkaantumisen jälkeen.

16.1.2020 07:57 Suomalaiset ulkomailla

Salinin Teneriffa varmisti jatkopaikan Mestarien liigassa

Sasu Salin oli selättänyt viime aikoina vaivanneen sairastelun ja palasi tehokkaana pelikentille heittäen Teneriffalle 14 pistettä Mestarien liigan ottelussa Nymburkia vastaan. Tappiosta huolimatta Teneriffa varmisti paikkansa pudotuspeleissä.

11.1.2020 09:17 Suomalaiset ulkomailla

Salinin Teneriffa lähellä jatkopaikkaa Mestarien liigassa - Koponen, Seppälä ja Nuutinen vireessä

Sasu Salinin Teneriffa käytännössä varmisti jatkopaikkansa Mestarien liigassa jatkamalla hyvää kauttaan kreikkalaista Peristeriä vastaan. Petteri Koponen oli jälleen Bayern Münchenin parhaimmistoa Euroliigassa, Matti Nuutinen punnersi tupla-tuplan Espanjassa ja Ilari Seppälä auttoi joukkueensa voittoon Ranskassa.

4.1.2020 07:15 Suomalaiset ulkomailla

Lindbom ja Ahonen aloittivat vuoden vahvasti

Carl Lindbom ja Roope Ahonen aloittivat vuotensa vakuuttavasti. Lindbom lähenteli tupla-tuplaa Puolassa ja Ahosen vahva heittovire sai jatkoa Espanjassa.

22.12.2019 09:55 Suomalaiset ulkomailla

Susijengiläiset hyvässä vireessä joulun viettoon

Sasu Salin ja Roope Ahonen olivat jälleen tarkkakätisiä Espanjan sarjoissa. Carl Lindbomin hyvät otteet saivat niin ikään jatkoa Puolan liigassa ja Jamar Wilson sekä Ilari Seppälä esiintyivät vahvasti Ranskassa.

16.12.2019 08:04 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsen hurjasteli tupla-tuplan

Alexander Madsen oli jälleen VEF Riian hahmoja merkkauttamalla tupla-tuplan latvialaisjoukkueen jatkaessa sarjassa puhtaalla pelillä. Carl Lindbom oli tarkassa heittovireessä Puolan liigassa ja Edon Maxhuni väläytti Espanjassa.

6.12.2019 08:14 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin ja Matti Nuutinen hirmuiskussa

Sasu Salin ja Matti Nuutinen olivat alkuviikon suomalaisnimet. Salin säkitti 15 pistettä Mestarien liigassa ja Nuutinen nosteli 20 pinnaa Espanjan LEB Orossa. Petteri Koponen oli Bayern Münchenin paras pistemies Euroliigan ottelussa Maccabi Tel Avivia vastaan.

21.11.2019 07:42 Suomalaiset ulkomailla

Madsenin tupla-tupla ei riittänyt - Salin juhli suomalaiskohtaamisen voittoa

Mestarien liigassa nähtiin suomalaisten kohtaaminen, kun Alexander Madsenin VEF Riika isännöi Sasu Salinin Teneriffaa. Madsen oli joukkueensa ykköstähti tupla-tuplalla, mutta Teneriffa palasi kotimatkalle täyden pistepotin kera.

10.11.2019 09:10 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin kuumana Teneriffan voitossa

Sasu Salinin vahva peli siivitti Teneriffan jälleen voittoon Espanjan liigassa. Carl Lindbom ja Ilari Seppälä olivat myös niin ikään tehokkaina.

Näytä lisää vastaavia