Alex Murphyn Gipuzkoa jatkaa vahvasti Espanjassa

24.11.2019 08:22 Espanjan LEB Orossa Alex Murphy oli jälleen yksi Gipuzkoa Basketin avainpelaajista joukkueen jatkaessa sarjan piikkipaikalla. Alexander Madsen osoitti taas monipuolisuuttaan VEF Riian porskuttaessa puhtaalla pelillä Viron ja Latvian yhteisliigassa.

Alex Murphyn kausi on alkanut hyvin. (Kuva: Ville Vuorinen)

Petteri Koposen Bayern München hävisi viikon toisessa Euroliiga-ottelussaan Panathinaikosille kotonaan 75-87 (35-36). Koponen kasasi kolme pistettä ja levypallon. Bayernilla on kymmenestä pelistä neljä voittoa.
Ottelutilastot

Murphyn Gipuzkoa Basket jatkaa Espanjan LEB Oron kärjessä voittaessaan vieraskentällä Lleidan 69-65 (37-37). Murphy oli jälleen joukkueensa kantavia voimia tilastoidessaan 12 pistettä ja neljä levypalloa. Gipuzkoa Basketilla on kymmenestä ottelusta kahdeksan voittoa.
Ottelutilastot

Roope Ahosen Breogan nappasi 72-56 (47-25)-voiton Galegosta. Ahonen heitti kolme pistettä, kahmi viisi levypalloa, antoi kolme syöttöä ja yhden riiston. Breoganilla on kymmenen kierroksen jälkeen kuusi voittoa.
Ottelutilastot

Matti Nuutisen Oviedo koki kolmannen peräkkäisen tappionsa hävitessään kotonaan Valladolidille 65-71 (37-30). Nuutinen uurasti 35 minuuttia kuuden pisteen, kuuden levypallon, kolmen syötön ja riiston tilastoilla. Oviedolla on yhdeksästä ottelusta kaksi voittoa.
Ottelutilastot

LEB Platassa Edon Maxhuni joutui maistelemaan karvasta tappiota, kun Gran Canaria taipui Vallarrobledon vieraana 89-95 (50-39). Maxhunin tilastoriville kirjattiin viisi pistettä, levypallo ja kaksi syöttöä. Gran Canarilla on 11 ottelun jälkeen neljä voittoa ja seitsemän tappiota.
Ottelutilastot

Tuomas Iisalon valmentama Crailsheim Merlins on aloittanut kautensa hyvin. (Kuva: Oma Design)

Tuomas ja Joonas Iisalon valmentama Crailsheim Merlins palasi parin tappion jälkeen voittojen tielle Saksan Bundesliigassa kukistamalla kotikentällään Vechtan 101-88 (48-39). Crailsheimilla on nyt kahdeksasta ottelusta kuusi voittoa.

- Valmistauduimme Vechtan prässiin koko viikon, mutta meillä oli neljä menetystä ensimmäisillä minuuteilla. Pick and roll -tilanteet pitivät meidät pelissä mukana ja pystyimme hyökkäämään joukkueena, Iisalo analysoi Bundesliigan sivuilla.
Ottelutilastot

Daniel Herbertin apuvalmentama Frankfurt Skyliners taipui kotikentällään Brose Bambergille 72-87 (35-47). Skylinersilla on yhdeksän ottelun jälkeen kolme voittoa.
Ottelutilastot

Lassi Tuovin apuvalmentama Strasbourg otti tärkeän voiton hakiessaan pisteet Le Mansin vieraana lukemin 90-82 (36-42). Voitto oli Strasbourgille Ranskan ProA:ssa neljäs peräkkäinen. Voitolla Strasbourg on nyt voittanut puolet 10 pelistään.
Ottelutilastot

ProB:ssä Ilari Seppälän Aix-Maurienne hävisi kotonaan kärkijoukkue Souffelweyersheimille 77-90 (36-41). Seppälän tilastot karttuivat seitsemällä pisteellä, kolmella levypallolla, kuudella syötöllä sekä riistolla. Aix-Maurienne on voittanut seitsemästä pelistään kolme.
Ottelutilastot

Viron ja Latvian yhteisliigassa VEF Riika jatkaa puhtaalla pelillä sen voitettua kotonaan Pärnun 85-74 (37-41). Madsen oli jälleen joukkueensa kulmakiviä kahdeksan pisteen, kahdeksan levypallon, kahden syötön ja torjunnan tilastoilla.
Ottelutilastot

 
6.12.2019 08:14 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin ja Matti Nuutinen hirmuiskussa

Sasu Salin ja Matti Nuutinen olivat alkuviikon suomalaisnimet. Salin säkitti 15 pistettä Mestarien liigassa ja Nuutinen nosteli 20 pinnaa Espanjan LEB Orossa. Petteri Koponen oli Bayern Münchenin paras pistemies Euroliigan ottelussa Maccabi Tel Avivia vastaan.

21.11.2019 07:42 Suomalaiset ulkomailla

Madsenin tupla-tupla ei riittänyt - Salin juhli suomalaiskohtaamisen voittoa

Mestarien liigassa nähtiin suomalaisten kohtaaminen, kun Alexander Madsenin VEF Riika isännöi Sasu Salinin Teneriffaa. Madsen oli joukkueensa ykköstähti tupla-tuplalla, mutta Teneriffa palasi kotimatkalle täyden pistepotin kera.

10.11.2019 09:10 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin kuumana Teneriffan voitossa

Sasu Salinin vahva peli siivitti Teneriffan jälleen voittoon Espanjan liigassa. Carl Lindbom ja Ilari Seppälä olivat myös niin ikään tehokkaina.

3.11.2019 08:57 Suomalaiset ulkomailla

Ilari Seppälä hurjassa iskussa Ranskassa – ”Omaan peliini olen ihan tyytyväinen”

Ranskan ProA:ssa Jamar Wilson ja Lassi Tuovi pääsivät voiton makuun ja ProB:ssä Ilari Seppälä heitti peräti 26 pistettä Aix-Mauriennelle. Puolassa Carl Lindbom pääsi myös nauttimaan voitosta.

31.10.2019 08:02 Suomalaiset ulkomailla

Petteri Koponen tehokkaana Bayern Münchenin voittaessa Real Madridin

Petteri Koponen ja Bayern München pääsivät juhlimaan äärimmäisen maukasta voittoa kaadettuaan Euroliigan ottelussa Real Madridin. Koponen oli jälleen Bayernin kantavia voimia ottelussa heittäen 15 pistettä. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa jatkaa puhtaalla pelillä ja Ranskan cupissa nähtiin suomalaiskohtaaminen.

25.10.2019 07:22 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salinin Teneriffa jatkaa vahvasti Mestarien liigassa

Sasu Salinin Teneriffa nappasi toisen voittonsa Mestarien liigan lohkovaiheessa. Muuten eurokentillä suomalaisten ilonaiheet jäivät vähiin.

17.10.2019 23:48 Suomalaiset ulkomailla

Koposen Bayern München järjesti murskajaiset Euroliigassa – ”Hyvä esitys koko jengiltä”

Petteri Koposen Bayern München järjesti melkoisen näytöksen kotiyleisölleen kaataessaan Euroliigan ottelussa ranskalaisen ASVEL Lyon-Villeurbannen yli 40 pisteen erolla.

11.10.2019 08:07 Suomalaiset ulkomailla

Madsenin VEF Riika aloittanut tappioitta - Koposen Bayern München kaatui Euroliigassa

Euroliigan hallitseva mestari Moskovan TsSKA oli liian kova pala purtavaksi Petteri Koposen Bayern Münchenille. Alexander Madsenin VEF Riika on aloittanut kauden komeasti puhtaalla pelillä.

4.10.2019 08:31 Susijengi

Koposen Bayern München aloitti Euroliigan komealla voitolla

Petteri Koposen Bayern München otti hienon voiton Euroliigan avausottelussaan kaataessaan Olimpia Milanon. Alexander Madsen myös pääsi avaamaan kautensa voitolla.

30.9.2019 09:51 Susijengi

Petteri Koponen puolustamaan Bundesliigan mestaruutta

Saksan Bundesliigan kausi alkaa Petteri Koposen, 31, ja Bayern Münchenin osalta maanantaina. Bayern lähtee kauteen hallitsevana mestarina ja Bundesliigan lisäksi joukkue tähyää menestystä myös Euroliigassa.

8.4.2019 09:51 Susijengi

Euroliiga Koposen osalta päätökseen – Espanjassa suomalaisille voittoa

Petteri Koposen Bayern München päätti Euroliigan runkosarjan voittoon, mutta joukkueen haaveet pudotuspelipaikasta olivat menneet jo aiemmin. Espanjassa suomalaiskolmikko pääsi juhlimaan voittoja.

30.3.2019 08:31 Susijengi

Petteri Koposen 23 pisteen iltapuhde ei riittänyt Bayernille

Petteri Koposen hieno vire Euroliigassa sai jatkoa, kun hän heitti 23 pistettä Darussafakaa vastaan. Valitettavasti Koposen huippuilta ei riittänyt voittoon. Islannissa Antti Kanervon Stjarnan eteni välieriin.

22.3.2019 06:48 Susijengi

Petteri Koponen ratkaisi Bayernille tärkeän voiton summerin soidessa

Petteri Koponen oli Bayern Münchenin sankari, kun saksalaisjoukkue otti elintärkeän voiton Euroliigassa Barcelonasta. Koponen pääsi kuittaamaan entistä seuraansa vastaan upottamalla voittoheiton sisään summerin soidessa.

21.3.2019 08:22 Susijengi

Petteri Koposen 15 pistettä eivät riittäneet Bayernille

Petteri Koponen palasi lievän keskivartalovamman jäljiltä pelikentälle tehokkaasti, mutta hänen 15 pistettä eivät riittäneet siivittämään Bayern Müncheniä voittoon Olympiakosista Euroliigan ottelussa. Saksassa, Espanjassa ja Puolassa sen sijaan suomalaiset pääsivät juhlimaan voittoja.

15.3.2019 07:28 Susijengi

Salinin tehoilta ei riittänyt jatkopaikkaan EuroCupissa – Kanervon Stjarnan runkosarjan voittoon

Sasu Salinin ja Malagan taival EuroCupissa päättyi puolivälierissä, kun Malaga hävisi ratkaisevan ottelun ALBA Berliinille Salinin 17 pisteen iltapuhteesta huolimatta. Islannin liigassa Antti Kanervon Stjarnan lähtee pudotuspeleihin runkosarjan voittajana.

8.3.2019 08:13 Susijengi

Salinin Malaga avasi EuroCupin pudotuspelit voitolla

Sasu Salin ja Malaga saivat lentävän lähdön EuroCupin pudotuspeleille voittamalla ALBA Berliinin vieraskentällä. Islannissa Antti Kanervo tykitti Stjarnanin sarjakärkeen.

2.3.2019 08:42 Susijengi

Wilson ja Ahonen joukkueidensa ykköstykkejä – suomalaisille tärkeitä voittoja

Jamar Wilsonin maaotteluissa väläyttämä hieno vire sai jatkoa myös Liettuan liigassa, kun hän johdatti Lietkabelisin voittoon tehtyään 20 pistettä. Roope Ahonen oli sitä vastoin Oviedon ykköspyssy 17 pisteellä Espanjan kakkosliigassa. Tärkeitä voittoja pääsivät juhlimaan myös Petteri Koponen sekä Tuomas Iisalo ja Vesa Vertio.

24.2.2019 10:21 Susijengi

Koponen hyvässä vireessä Susijengin mukaan

Petteri Koposen 10 pistettä eivät auttaneet Bayern Müncheniä Euroliigan ottelussa Real Madridia vastaan.

5.2.2019 13:24 Susijengi

Korista VeikkausTVssä viikolla 6: Salin ja Murphy vastakkain Espanjassa, saako Katajan eurotaival jatkoa?

Tällä viikolla VeikkausTV:llä nähdään muun muassa Espanjan liigan suomalaiskohtaaminen, kolme Chicago Bullsin NBA-ottelua sekä Kataja Basketin kohtalonottelu FIBA Europe Cupin jatkolohkossa.

1.2.2019 11:51 Susijengi

Petteri Koponen juhli kovaa voittoa Euroliigassa

Petteri Koposen Bayern München tarrasi tiukasti kiinni Euroliigan pudotuspelipaikkaan saksalaisjoukkueen voittaessa kotonaan turkkilaisen suurseura Fenerbahcen.

Näytä lisää vastaavia