Alexander Madsen hurjasteli tupla-tuplan

16.12.2019 08:04 Alexander Madsen oli jälleen VEF Riian hahmoja merkkauttamalla tupla-tuplan latvialaisjoukkueen jatkaessa sarjassa puhtaalla pelillä. Carl Lindbom oli tarkassa heittovireessä Puolan liigassa ja Edon Maxhuni väläytti Espanjassa.

Alexander Madsen näytti taas monipuolisuuttaan. (Kuva: Ville Vuorinen)

Petteri Koposen Bayern München otti tärkeän voiton Euroliigassa kaatamalla kotonaan Pietarin Zenitin 77-69 (37-35). Koponen oli jälleen joukkueensa parhaimpia pistemiehiä 11 pisteen saldolla. Tilastot karttuivat myös yhdellä levypallolla ja yhdellä syötöllä. Voitto oli Bayern Münchenille viides 13 ottelun jälkeen.
Ottelutilastot

Madsen merkkautti komeasti 14 pisteen ja 12 levypallon tupla-tuplan VEF Riian jatkaessa puhtaalla pelillä Viron ja Latvian yhteisliigassa. Madsen tilastoi lisäksi kaksi syöttöä, riiston ja kaksi torjuntaa 91-85 (48-42)-voitossa Raplaa vastaan.
Ottelutilastot

Espanjan liigassa Sasu Salinin Teneriffa haki 86-76 (46-36)-voiton Andorrasta. Salin säkitti yhdeksän pistettä, noukki kaksi levypalloa, antoi kolme syöttöä ja riisti pallon kahdesti. Teneriffalla on 13 ottelusta kahdeksan voittoa.
Ottelutilastot

LEB Orossa jäi suomalaiskohtaaminen näkemättä, kun Matti Nuutinen joutui jättämään ottelun Alex Murphya ja Gipuzkoa Basketia vastaan väliin lievän loukkaantumisen takia. Gipuzkoa voitti Oviedon 76-63 (33-41) Murphyn tilastoidessa neljä pistettä, neljä levypalloa, syötön ja riiston. Gipuzkoa on sarjan jaetulla kärkipaikalla kymmenellä voitolla ja kolmella tappiolla. Oviedolla on koossa neljä voittoa.
Ottelutilastot

Roope Ahosen 14 pistettä eivät riittäneet siivittämään Breogania voittoon Palmasta, kun kotijoukkue oli vahvempi 102-84 (48-44). Ahosen tilastoihin lisättiin myös kolme levypalloa ja syöttö. Tappio oli Breoganille kauden viides.
Ottelutilastot

Edon Maxhuni oli 16 pisteellään Gran Canarian pistemies laspalmaslaisten voittaessa LEB Platan ottelussa Menorcan 84-65 (33-37). Maxhuni kasasi lisäksi kaksi levypalloa, syötön ja kaksi riistoa.
Ottelutilastot

Carl Lindbom oli jälleen Radomin parhaimmistoa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Lindbom oli jälleen tehokkaana Puolan liigassa Radomin hakiessa 86-78 (35-35)-vierasvoiton Starogard Gdanskista. Lindbom sukitti tarkasti 17 pistettä ja kaunisteli tilastojaan neljällä levypallolla, syötöllä, riistolla ja torjunnalla. Radomilla on 12 ottelun jälkeen seitsemän voittoa.
Ottelutilastot

Ranskan liigassa Jamar Wilson hävisi entiselle seuralleen Nanterrelle, kun JL Bourg Basket taipui vieraskentällä 70-85 (31-43). Wilsonille kertyi neljä pistettä, levypallo, kolme syöttöä ja riisto. Bourg Basketilla on yhdeksän voittoa ja viisi tappiota.
Ottelutilastot

Strasbourgin apuvalmentaja Lassi Tuovi pääsi herkuttelemaan voitolla entistä työantajaansa vastaan, kun Strasbourg haki Gravelines-Dunkerquen vieraana 91-73 (43-34)-voiton. Strasbourgin saldo on nyt kahdeksan voittoa ja kuusi tappiota.
Ottelutilastot

Ranskan ProB:ssä Ilari Seppälä uurasti 31 minuuttia tilastoiden 10 pistettä, viisi levypalloa, neljä syöttöä ja riiston, mutta sekään ei auttanut Aix-Mauriennea voittoon Rouenista. Vierasjoukkue oli parempi numeroin 93-68 (43-36). Aix-Mauriennella on 10 ottelusta neljä voittoa.
Ottelutilastot

Aleksi Koskinen ja Anton Mirolybov ovat saaneet Swans Gmundenin hyvään lentoon. (Kuva: Swans Gmunden)

Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen valmentama Swans Gmunden jatkaa Itävallan liigan piikkipaikalla voitettuaan kärkiottelussa Gunners Oberwartin 90-85 (43-52). Swans on voittanut 12 ottelustaan 10.

- Haluan onnitella pelaajiani. Tämä oli kova ottelu ja Oberwart pelasi erittäin hyvin. Meillä oli ongelmia ensimmäisellä puoliajalla, mutta löysimme pelimme ja se tietenkin auttoi, Mirolybov pohti sarjan sivuilla.
Ottelutilastot

Daniel Janssonin apuvalmentama Ulm selvitti tiensä Saksan cupissa neljän parhaan joukkoon voittamalla Göttingenin 86-80 (48-33).
Ottelutilastot

Italian liigassa Topias Palmi sai vastuuta hienosti 21 minuuttia ja oli aloitusviisikossa toista kertaa peräkkäin, mutta Vanoli Cremona taipui Pistoian vieraana 71-84 (35-40). Palmi heitti kuusi pistettä, nappasi kolme levypalloa ja riisto kahdesti. Cremonalla on 12 ottelusta seitsemän voittoa.
Ottelutilastot

 
4.3.2024 10:28 Suomalaiset ulkomailla

Elias Valtosella komea debyytti Granadassa – ”Ihan hyvin se toimi”

Elias Valtonen otti heti paikkansa Granadan joukkueessa, kun hän suoriutui komeasti debyytissään. Ranskan liigassa suomalaiset pääsivät nauttimaan tärkeistä voitoista.

12.2.2024 07:48 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin oli tekemässä seurahistoriaa

Sasu Salin kantoi oman kortensa kekoon, kun Teneriffa teki uuden seuraennätyksen Espanjan liigassa. Ranskan liigassa suomalaiset pääsivät voittojen makuun.

5.2.2024 11:07 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantuselle kauden ennätyspisteet – Aatu Kivimäki palasi tositoimiin

Mikael Jantunen pisti kauden piste-ennätyksensä uusiksi, kun Paris Basketball juhli voittoa Ranskassa. Positiivisia uutisia kuului myös Saksasta, jossa Aatu Kivimäki palasi loukkaantumisen jälkeen tositoimiin.

1.2.2024 07:16 Suomalaiset ulkomailla

Paris Basketball sinetöi EuroCupin runkosarjan voiton – Teneriffalle voitto Mestarien liigassa

Tuomas Iisalon ja Mikael Jantusen Paris Basketball varmisti EuroCupin runkosarjan voiton varmistaen näin kotiedun loppuun saakka. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa otti ison voiton Mestarien liigan jatkolohkossa.

8.1.2024 10:00 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsenille debyytti Espanjassa – Max Besselink palasi kentille

Vastikään sopimuksen Espanjan pääsarjaseura Andorran kanssa tehnyt Alexander Madsen pääsi heti uuden seuransa riveissä irti. Koko alkukauden sivussa ollut Max Besselink puolestaan palasi tositoimiin Belgiassa.

30.12.2023 09:12 Suomalaiset ulkomailla

Iisalon ja Jantusen Paris Basketball varmisti pudotuspelipaikan EuroCupissa – Valtonen cup-huipennukseen

Euroopan korisparketeilla palattiin vauhdilla tositoimiin heti joulun jälkeen. Edon Maxhuni jatkoi loisto-otteitaan Ranskassa ja Espanjassa Elias Valtosen Manresa varmisti paikan Copa del Rey’ssä. EuroCupissa Tuomas Iisalon ja Mikael Jantusen Paris Basketball sinetöi paikan jo hyvissä ajoin pudotuspeleissä.

24.12.2023 15:13 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantunen siivitti Paris Basketballin voittoisaan jouluun

Mikael Jantunen loisti joulutähden lailla, kun Paris Basketball lähti jouluun komean voiton siivittämänä. Ilari Seppälä jatkoi hienoja otteitaan paluunsa jälkeen kurittaessaan entistä seuraansa.

21.12.2023 07:55 Suomalaiset ulkomailla

Salin ja Larkas jatkavat Mestarien liigassa - Seppälä ilmiliekeissä Ranskassa

Mestarien liigan alkulohkovaihe saatiin päätökseen ja Sasu Salinin sekä Mikko Larkaksen urakka jatkuu 16 parhaan joukossa. Pelikuntoon palannut Ilari Seppälä oli sen sijaan täysin pitelemätön Ranskassa.

7.12.2023 09:05 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsen loisti Mestarien liigassa - Sasu Salin rikkoi upean rajapyykin

Alexander Madsenin vahva peli piti VEF Riian jatkohaaveet elossa Mestarien liigassa ja Sasu Salin vei oman ennätyksensä uudelle sataluvulle.

19.10.2023 00:08 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin sytytti sukan tuleen Mestarien liigassa

Sasu Salinin ranne oli tulikuumana Mestarien liigan avauksessa, kun hän pommitti peräti kahdeksan kolmen pisteen heittoa sisään hurjalla prosentilla. Severi Kaukiainen oli Patrioti Levicen ykkösnimi FIBA Europe Cupissa ja Mikael Jantunen esiintyi vahvasti EuroCupissa.

Näytä lisää vastaavia