Anton Mirolyboville kahden vuoden jatkosopimus Itävaltaan

6.3.2020 12:20 Mirolybov on solminut jatkosopimuksen Swans Gmundenin kanssa. 42-vuotiaan Mirolybovin alku itävaltalaisseuran penkin päässä on ollut hieno.

Anton Mirolybov siirtyi täksi kaudeksi Itävaltaan. Joukkue taistelee tiukasti runkosarjan voitosta. Kuva: Swans Gmunden

Sarjan kärkijoukkueisin povattu ryhmä on Itävallan Superliigassa jaetulla kärkipaikalla tasapisteissä Klosterneuburgin kanssa, kun runkosarjaa on pelaamatta kuusi ottelua. 

- Erittäin hyvä fiilikset jatkosopimuksesta. Olen viihtynyt seurassa ja kaupungissa todella hyvin. Hommat toimivat ammattimaisesti ja pystyn keskittymään vetämään hyviä harjoituksia ja voittamaan pelejä, Mirolybov iloitsee tuoreesta jatkodiilistään.

Seurajohto on ollut tyytyväinen suomalaisvalmentajan johtamaan joukkueeseen, jonka tähtäimessä on palauttaa mestaruuspokaali kaupunkiin kevään 2010 jälkeen.

- Anton on tehnyt hienoa työtä ensimmäisestä päivästä lähtien. Hän on pystynyt kehittämään pelaajia ja ymmärtää hyvän joukkuepelin merkityksen. Olemme äärimmäisen tyytyväisiä, että hän jatkaa seurassamme seuraavat kaksi kautta, joukkueen GM Richard Poiger kommentoi.

Mirolybov on tyytyväinen jatkosopimukseen.

- Aloitimme neuvottelut kaikessa rauhassa jo vuodenvaihteessa. Tämä tuo minulle valmentajana varmuutta ja etenkin jatkuvuutta, jota olen kaivannut viime vuodet. Tässä seurassa kohtaavat ne asiat, joita haluan: motivoituneet pelaajat ja toimiva seura. Myös kaupunki on äärimmäisen hieno.

Mirolybovin apuvalmentajana on toiminut BC Nokian valmennusstaffista Itävaltaan siirtynyt Aleksi Koskinen.

- Aleksi on tehnyt tällä kaudella työstäni helppoa. Ensimmäistä kertaa minulla on ulkomailla valmentaessani suomalainen apuvalmentaja, ja yhteistyömme on toiminut todella hienosti.

- Seuraava tavoite on saada sorvattua hänelle ja pelaajille jatkosopimukset. Tahtotilani on se, että joukkue pysyisi mahdollisimman samana ensi kaudella, Mirolybov päättää. 

 
29.1.2024 08:49 Suomalaiset ulkomailla

Alex Murphy pääsi juhlimaan cup-mestaruutta

Alex Murphy pääsi juhlimaan Espanjan LEB Oron cupin mestaruutta, kun Estudiantesin vahva kausi sai jatkoa. Ranskassa Mikko Larkas pääsi paukuttelemaan henkseleitä suomalaisvalmentajien kohdatessa.

27.1.2024 09:30 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsen saanut hyvän alun Espanjassa – ”Rooli on juuri se mitä luvattiin”

Alexander Madsen vaihtoi jouluna seuraa, kun VEF Riika vaihtui Espanjan liigassa pelaavaan BC Andorraan. Madsen on saanut hyvän startin Euroopan kovimmassa kansallisessa liigassa.

22.1.2024 13:12 Suomalaiset ulkomailla

Elina Aarnisalo ja Anissa Pounds heittivät kovat pisteet voitoissa

Elina Aarnisalo ja Anissa Pounds johdattivat Susiladies-pelaajien laajaa rintamaa Euroopan korisparketeilla. Sara Rokkanen kirjautti niin ikään hienon pistemäärän ja Helmi Tulonen auttoi joukkueensa tärkeään voittoon Italiassa.

18.1.2024 10:03 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Venezia eteni EuroCupin puolivälieriin

Reyer Venezian mestaruusjahti EuroCupissa jatkuu, kun Awak Kuier oli johdattamassa joukkuetta puolivälieriin. Lotta-Maj Lahtisen Sedis Basquetin taival kuitenkin päättyi.

15.1.2024 11:51 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier ja Elina Aarnisalo voittojen takuunaisina

Awak Kuier ja Elina Aarnisalo olivat isoissa rooleissa joukkueidensa jatkaessa tappioitta sarjoissaan. Sofia Pelander teki kovaa jälkeä Ruotsissa ja Anissa Pounds oli joukkueensa pisteykkönen Saksassa.

11.1.2024 21:57 Susijengi

Urheilugaalasta koripallon juhlaa: Lauri Markkanen vuoden urheilija, Gordon Herbert vuoden valmentaja!

Torstai-illan Urheilugaala muuttui koripallon juhlaksi, kun Susijengin johtotähti Lauri Markkanen nimettiin vuoden urheilijaksi ensimmäisenä koripalloilijana kautta aikain. Korisjuhlat jatkuivat vuoden valmentajan kategoriassa, kun Gordon Herbert palkittiin vuoden valmentajana ensimmäisenä koripallon edustajana vuosikymmeneen.

11.1.2024 09:51 Suomalaiset ulkomailla

EuroCupin neljännesvälierät käynnistyivät - Kuierille voitto, Lahtiselle tappio

EuroCupin neljännesvälierät käynnistyivät keskiviikkoiltana. Awak Kuierin Reyer Venezia otti tiukan otteen jatkopaikasta, kun Lotta-Maj Lahtisen Sedis Basquet taipui omassa ottelussaan. Saksassa Roosa Lehtorannan taistelu cupin voitosta jatkuu.

8.1.2024 11:55 Susijengi

Lauri Markkanen seitsemännen kerran vuoden koripalloilija

NBA:n hallitseva vuoden kehittynein pelaaja, Susijengin jyväskyläläislähtöinen johtotähti Lauri Markkanen, 26, on jo seitsemännen perättäisen kerran vuoden koripalloilija Suomen urheilutoimittajien vuosiäänestyksessä. Markkanen on nyt kautta aikain toiseksi eniten vuoden koripalloilijan nimityksiä saalistanut suomalainen.

8.1.2024 10:00 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsenille debyytti Espanjassa – Max Besselink palasi kentille

Vastikään sopimuksen Espanjan pääsarjaseura Andorran kanssa tehnyt Alexander Madsen pääsi heti uuden seuransa riveissä irti. Koko alkukauden sivussa ollut Max Besselink puolestaan palasi tositoimiin Belgiassa.

8.1.2024 09:53 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Venezia eteni Italian cupin finaaliturnaukseen

Awak Kuier aloitti vuotensa selvittämällä tiensä Italian cupin Final Four -lopputurnaukseen. Anniina Äijäsen ja Marianne Kalinin Ferrol sinetöi Espanjassa paikkansa cup-turnauksessa. Saksassa Elina Koskimies ja Roosa Lehtoranta saivat vuodelleen vahvan startin.

Näytä lisää vastaavia