BC Nokia vapautti Ilpo Rantasen tehtävistään, Ville Tuominen päävalmentajaksi

19.12.2016 BC Nokian urheilutoimenjohtajana toiminut Ville Tuominen ottaa joukkueen päävalmentajan tehtävät hoitoonsa. Samalla BC Nokia on purkanut takamies Ray Sandersin sopimuksen.

BC Nokia on vapauttanut Ilpo Rantasen, 47, päävalmentajan tehtävästään 17.12. alkaen ja nimittänyt uudeksi päävalmentajakseen loppukauden ajaksi Ville Tuomisen. BC Nokia on jo aiemmin julkaissut Tuomisen 2+1-mallisen sopimuksen kausille 2017-2020.

BC Nokiaa Divari A:ssa kaudella 2011/2012 luotsannut Tuominen palaa Näätiin johtamaan nelivuotista projektia, jonka keskiössä on pitkällä tähtäimellä sekä seuran että pelaajien kehittyminen. Tuominen ottaa joukkueen päävalmentajan tehtävät vastatakseen hieman etuajassa ja liittyy Näätien valmennustiimiin välittömästi.

– Tuomisen tulo valmennustiimiin oli kuitenkin tapahtumassa ja etukäteen sovittu, joten nyt tulo vain aikaistuu muutamalla kuukaudella. Näin jälkikäteen sanottuna tuntuu, että asetimme Ilpo Rantasen liian vaikeaan tilanteeseen, kun tulevan kauden sopimukset olivat jo etukäteen tehtyinä, Näädät Oy:n puheenjohtaja Marko Pirhonen kommentoi seuran tiedotteessa.

– Tuominen sai sitoumuksensa Tanskassa sovittua tämän järjestelyn toteuttamiseksi, joten päätimme aikaistaa jo aiemmin julkaisemamme nelivuotisen strategian jalkauttamista, Pirhonen jatkaa.

BC Nokia on purkanut Ray Sandersin sopimuksen

BC Nokia on lisäksi käyttänyt optionsa ja purkanut takamies Ray Sandersin, 23, sopimuksen päättymään joulutauon aikana. Sanders esiintyi Näätien paidassa 16 ottelun verran 9,2 pisteen ja 4,3 levypallon keskiarvoilla.

BC Nokia neuvottelee tällä hetkellä korvaavan ulkomaalaispelaajan kanssa.

Henkilöt

Asiat

 
23.2.2024 11:03 Korisliiga

Bisons vahvistaa rivejään viidennellä ulkomaalaisella: Patrick McGlynn Loimaalle

Heittäjäekspertti Patrick McGlynn siirtyy Qatarista Loimaalle.

23.2.2024 09:31 Korisliiga

KTP:ltä uutinen kutkuttavasta Korisliiga-comebackista: Jeremiah Wood vahvistamaan joukkuetta

KTP-Basket tiedottaa kiinnittäneensä kokoonpanoon triplatuplakone Jeremiah Woodin.

17.2.2024 20:32 Korisliiga

Kauhajoki kukisti kilpailijansa Vilppaan – tappiot kummallekin Korisliigan kärkikaksikosta

Miesten Korisliiga-illassa pelattiin niin ylempää kuin alempaakin jatkosarjaa yhteensä viiden ottelun verran. Korisliiga jää maajoukkuetauolle ja palaa perjantaina 1. maaliskuuta.

16.2.2024 20:15 Korisliiga

Taz Sherman pilasi KTP:n illan – Kotkan tappioputki venyi seitsemään

Miesten Korisliigan alemmassa jatkosarjassa Kobrat katkaisi tappioputkensa, mutta KTP-Basket joutui jatkamaan omaansa.

14.2.2024 21:12 Korisliiga

Bisons ei päästä Lahtea karkuun putoamispaikalta – myös kärkikaksikko jatkaa tasapisteissä

Miesten Korisliigan ylemmässä jatkosarjassa voiton ystävänpäivän kunniaksi ottivat Helsinki Seagulls, BC Nokia ja Korihait. Alemmassa sarjassa juhlivat Kouvot ja Bisons Loimaa.

13.2.2024 20:30 Korisliiga

Lahdelle toinen perättäinen voitto – vastustaja pysyi jälleen alle 80:ssä

Miesten Korisliigan alemmassa jatkosarjassa Lahti Basketball otti vierasvoiton Kobrista.

13.2.2024 09:00 Korisliiga

Michael Pounds KTP-Basketin päävalmentajaksi

Pounds nousee tehtävään joukkueen valmennusjohdosta ja korvaa tehtävässä sunnuntaina eronneen Roope Mäkelän. Joukkue esiintyy ensimmäistä kertaa Poundsin alaisuudessa keskiviikkona paikallisottelussa Kouvoja vastaan vieraskentällä.

12.2.2024 10:04 Korisliiga

Hannes Pöllä virittelee paluuta Korisliigaan Kataja Basketin paidassa

Jo vuodenpäivät sivussa pääsarjakentiltä ollut Susijengi-sentteri ja Namika Lahti Juniorien kasvatti Hannes Pöllä, 25, on tekemässä paluuta Korisliigaan. Korisliigan vuoden tulokkaana kaksi vuotta sitten palkittu 211-senttinen Pöllä on allekirjoittanut kuluvan ja seuraavan kauden pituisen sopimuksen joensuulaisen Kataja Basketin kanssa.

11.2.2024 18:56 Pääjuttu

Erik Sajantilan vahva heittoilta kantoi – Lahti pitkästä aikaa voiton makuun

Miesten Korisliigan ylemmässä jatkosarjassa tänään voittoa juhli Korihait, kun taas alemmassa sarjassa Lahti Basketball sai kolmen pelin tappioputken jälkeen täytettä pistetililleen.

10.2.2024 21:11 Korisliiga

Kauhajoki avasi ylemmän jatkosarjan voitolla – alemmassa juhlivat Pyrintö ja Bisons

Miesten Korisliigan jatkosarjoissa pistetilejään kartuttivat Kauhajoki, Tampereen Pyrintö ja Bisons Loimaa. Tappion kärsineen KTP:n päävalmentaja Roope Mäkelä aikaisti eropäätöstään.

Näytä lisää vastaavia