Daniel Dolenc ja Erik Murphy liekeissä – Sasu Salinin sihti kohdillaan

12.10.2020 09:38 Erik Murphy aloitti kautensa Japanissa tekemällä kahdessa pelissä tupla-tuplan ja Daniel Dolenc heitti 20 pistettä Itävallan liigassa. Sasu Salin jatkoi myös vahvoja pelejään Espanjassa.

Daniel Dolenc auttoi Swans Gmundenin kauden avausvoittoon. (Kuva: Ville Vuorinen)

Teneriffa jatkaa puhtaalla pelillä Espanjan liigassa neljän kierroksen jälkeen, kun se voitti Fuenlabradan 91-87 (44-34). Salin oli joukkueen parhaimmistoa 14 pisteen, kahden levypallon, kahden syötön ja riiston saaliilla. Emir Sulejmanovic kirjautti 10 pistettä, seitsemän levypalloa ja kaksi syöttöä.
Ottelutilastot

Espanjan LEB Platassa Fiifi Aidoon Benicarlo hävisi kauden avauksessaan CB Pratille 67-76 (44-40). Aidoo kasasi neljä pistettä, kaksi levypalloa, neljä syöttöä ja kaksi riistoa.
Ottelutilastot

Paluun pelikentille tehnyt Erik Murphy aloitti pelinsä Japanin BL2-liigassa vakuuttavasti, kun Fukushima Firebonds kaatoi viikonlopun aikana kahdesti Yamagatan.

Ensimmäisessä kohtaamisessa Firebonds oli parempi 93-71 (42-34) ja Murphy tilastoi komean 18 pisteen ja 13 levypallon tupla-tuplan. Murphy sai tililleen myös yhden syötön ja kaksi riistoa.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Toisessa ottelussa Firebonds oli vahvempi 74-68 (35-35)-voitolla. Murphy kasasi jälleen tupla-tuplan 18 pistettä ja 11 levypalloa sekä lisäksi viisi syöttöä ja kaksi riistoa.
Ottelutilastot

Italian liigassa Topias Palmi pääsi juhlimaan makeaa voittoa, kun Cremona kaatoi vieraskentällä Milos Teodosicin johtaman Virtus Bolognan 95-92 (46-36). Palmi auttoi joukkuettaan kuudella pisteellä ja kolmella levypallolla.
Ottelutilastot

Ranskan ProA:ssa Lassi Tuovin valmentama Strasbourg juhli 97-91 (47-45)-voittoa Orleansista.

- Voitto on voitto. Orleans pelasi nopeammin kuin mikään muu joukkue, jonka olemme kohdanneet. Huomasimme sen ensimmäisellä puoliajalla, kun jahtasimme heitä koko ajan. Se mitä teimme aktiivisuuden osalta Chalonia vastaan, ei nyt onnistunut ja siitä pitää antaa kunniaa Orleansille, Tuovi kertasi ottelua Strasbourgin sivuilla.
Ottelutilastot

Marius van Andringan Lorient oli kahdesti viikolla tositoimissa LM1:ssä joista saldona oli voitto ja tappio. Ensin viikolla kaatui Bordeaux selvästi 80-56 (33-38) ja van Andringa sai yhdet merkinnät levypallo-, syöttö- sekä riistosarakkeisiin.
Ottelutilastot

Viikonloppuna Rueil oli vahvempi 89-91 (55-39). Tällä kertaa van Andringan tilastoihin kertyi yhdeksän pistettä, kaksi syöttöä ja riisto.
Ottelutilastot

Dolenc oli liekeissä, kun Swans Gmunden avasi kauden voittotilinsä Itävallan liigassa voittamalla vieraskentällä Traiskirchen Lionsin 96-81 (55-39). Dolenc möyri 20 pistettä, seitsemän levypalloa ja yhden syötön. Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen valmentamalla Swansilla on nyt voitto ja tappio.

- Tavoite oli saada kauden voittotili auki ja se me tehtiin. Meillä oli erinomainen treeniviikko alla, joka johti siihen, että toteutimme niitä asioita mitä me halusimme. Sen ansiosta on helppo pelata omaa peliä, kun pystyy luottamaan jokaiseen kentällä olevaan kaveriin, Dolenc totesi ottelun jälkeen.
Ottelutilastot

Viron ja Latvian yhteisliigassa Alexander Madsenin VEF Riika otti viikolla kaksi voittoa. Ensin kaatui Liepaja selvästi 104-63  (54-35). Madsen kasasi 11 pistettä, kolme levypalloa ja kaksi torjuntaa.
Ottelutilastot

Viikon toisessa pelissään Riika voitti Valmieran 105-90 (47-41). Madsen osoitti taas monipuolisuuttaan 12 pisteen, seitsemän levypallon, viiden syötön, kahden riiston ja yhden torjunnan tilastoilla. VEF Riika on voittanut kaikki kolme peliään.
Ottelutilastot

Edon Maxhunin Pärnun kausi sen sijaan vasta alkoi ja joukkue pääsi heti voiton makuun kukistaessaan TalTechin 69-65 (34-24). Maxhuni heitti yhdeksän pistettä, otti viisi levypalloa ja antoi neljä syöttöä.
Ottelutilastot

 
4.3.2024 10:28 Suomalaiset ulkomailla

Elias Valtosella komea debyytti Granadassa – ”Ihan hyvin se toimi”

Elias Valtonen otti heti paikkansa Granadan joukkueessa, kun hän suoriutui komeasti debyytissään. Ranskan liigassa suomalaiset pääsivät nauttimaan tärkeistä voitoista.

28.2.2024 12:36 Susijengi

Elias Valtonen siirtyy Manresasta Granadaan

Susijengin puolustuksen lukko Elias Valtonen, 24, vaihtaa seuraa Espanjassa. Alkukauden ajan BAXI Manresaa edustanut Euran Veivin kasvatti on solminut loppukauden kestävän sopimuksen CB Granadan kanssa tavoitteenaan auttaa uusi joukkueensa kuiville putoamistaistelusta.

18.2.2024 22:52 Suomalaiset ulkomailla

Jantunen juhli cup-pokaalia Ranskassa – Kaukiaisesta Viron cup-mestari ja MVP

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball valloitti Ranskan Leaders Cupin varmistaen seuralle samalla sen ensimmäisen pokaalin. Severi Kaukiainen puolestaan siivitti Kalev/Cramon Viron cupin voittoon ja palkittiin finaalin MVP-palkinnolla.

17.2.2024 09:44 Suomalaiset ulkomailla

Kaukiainen Viron cupin finaaliin – Salin välieriin Espanjassa ja Jantunen Ranskassa

Severi Kaukiainen pääsee taistelemaan Viron cupin mestaruudesta, kun Kalev/Cramo selvitti tiensä finaaliin. Sasu Salinin Teneriffa taisteli tiensä Espanjan cupin välierään ja Ranskassa Mikael Jantusen sekä Tuomas Iisalon cup-jahti jatkuu myös välierässä.

16.2.2024 15:52 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin ja Elias Valtonen taistelevat Copa del Rey'n voitosta

Espanjan cup, Copa del Rey, pelataan viikonlopun aikana Malagassa. Voitosta ovat taistelemassa myös Sasu Salin ja Elias Valtonen.

12.2.2024 07:48 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin oli tekemässä seurahistoriaa

Sasu Salin kantoi oman kortensa kekoon, kun Teneriffa teki uuden seuraennätyksen Espanjan liigassa. Ranskan liigassa suomalaiset pääsivät voittojen makuun.

5.2.2024 11:07 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantuselle kauden ennätyspisteet – Aatu Kivimäki palasi tositoimiin

Mikael Jantunen pisti kauden piste-ennätyksensä uusiksi, kun Paris Basketball juhli voittoa Ranskassa. Positiivisia uutisia kuului myös Saksasta, jossa Aatu Kivimäki palasi loukkaantumisen jälkeen tositoimiin.

1.2.2024 07:16 Suomalaiset ulkomailla

Paris Basketball sinetöi EuroCupin runkosarjan voiton – Teneriffalle voitto Mestarien liigassa

Tuomas Iisalon ja Mikael Jantusen Paris Basketball varmisti EuroCupin runkosarjan voiton varmistaen näin kotiedun loppuun saakka. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa otti ison voiton Mestarien liigan jatkolohkossa.

29.1.2024 08:49 Suomalaiset ulkomailla

Alex Murphy pääsi juhlimaan cup-mestaruutta

Alex Murphy pääsi juhlimaan Espanjan LEB Oron cupin mestaruutta, kun Estudiantesin vahva kausi sai jatkoa. Ranskassa Mikko Larkas pääsi paukuttelemaan henkseleitä suomalaisvalmentajien kohdatessa.

27.1.2024 09:30 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsen saanut hyvän alun Espanjassa – ”Rooli on juuri se mitä luvattiin”

Alexander Madsen vaihtoi jouluna seuraa, kun VEF Riika vaihtui Espanjan liigassa pelaavaan BC Andorraan. Madsen on saanut hyvän startin Euroopan kovimmassa kansallisessa liigassa.

Näytä lisää vastaavia