Espanjassa ja Puolassa nähtiin suomalaiskohtaamiset - Salinin Malaga dramaattiseen voittoon

10.2.2019 09:49 Espanjan ja Puolan liigoissa nähtiin lauantaina suomalaiskohtaamiset. Espanjassa Sasu Salinin Malaga voitti dramaattisesti Erik Murphyn Manresan ja Puolassa Jukka Toijalan luotsaama Trefl Sopot kaatoi Carl Lindbomin Rosa Radomin.

Sasu Salin ja Erik Murphy olivat tällä kertaa eri puolilla Espanjan liigan kohtaamisessa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Malagan pelit ovat viime aikoina tuoneet sydämentykytyksiä kotifaneille. Edellinen kotiottelu päättyi summeriheittoon Real Madridia vastaan ja sama lopputulema oli myös Manresaa vastaan 99-97 (46-45). Ryan Toolson toi kolmen pisteen heitollaan Manresan tasoihin viisi sekuntia ennen loppua, mutta Malaga käynnisti vielä nopean hyökkäyksen ja pallo päätyi Salinin ja Mathias Lessortin käsien kautta kulmaan Kyle Wiltjerille, jonka pitkä kakkonen irtosi kädestä juuri ennen summeria ja putosi pussin pohjalle lähettäen yli 7500-päisen yleisön ekstaasiin.

Salin heitti ottelussa yhdeksän pistettä ja otti neljä levypalloa. Murphy esiintyi niin ikään edukseen 12 pisteen ja kuuden levypallon saldolla. Malaga on sarjassa neljäntenä ja Manresa kahdeksantena.
Ottelutilastot

Jukka Toijala luotsasi joukkueelleen tärkeän voiton. (Kuva: Ville Vuorinen)

Puolassa Toijalan Trefl Sopot otti tärkeän 97-93 (47-49)-voiton Lindbomin Rosa Radomin kustannuksella. Lindbom kuului jälleen joukkueensa parhaimmistoon 15 pisteellä, kolmella levypallolla ja syötöllä. Voitolla Sopot nousi pois jumbosijalta ollen nyt 15. ja Rosa Radom on muutaman pykälän korkeammalla sijalla 12.
Ottelutilastot

Wilson ja Kanervo voittoihin

Euroliigassa Petteri Koponen ja Bayern München kokivat 68-76 (37-38)-tappion Baskonian vieraana. Koposelle kertyi reilussa 13 minuutissa seitsemän pistettä, kaksi levypalloa ja syöttö. Tappiosta huolimatta Bayern on edelleen kiinni pudotuspelipaikassa ollen seitsemäs.
Ottelutilastot

Liettuan liigassa Jamar Wilsonin Lietkabelis kaatoi Prienun kotonaan 92-74 (46-34). Wilson auttoi joukkuettaan yhdeksällä pisteellä, neljällä levypallolla ja kolmella syötöllä. Lietkabelis pitää sarjassa neljättä sijaa.
Ottelutilastot

Antti Kanervon Stjarnan on hyvässä lennossa Islannin liigassa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Islannin liigassa Antti Kanervon Stjarnan haki selvän 79-58 (36-30)-voiton Tindastollin vieraana. Kanervo maalasi tilastolakanalleen 11 pistettä, kolme levypalloa ja kaksi syöttöä. Voitolla Stjarnan nousi sarjassa toiseksi.
Ottelutilastot

Suomalaisvalmentajille tappioita

Saksan Bundesliigassa Tuomas Iisalon ja Vesa Vertion valmentama Crailsheim joutui tunnustamaan Würzburgin paremmakseen 87-75 (43-38)-lukemin. Tappiosta huolimatta Iisalo antoi omilleen tunnustusta.

- Olen erittäin tyytyväinen esitykseemme. Taistelimme 40 minuuttia ja annoimme kaikkemme. Ikävä kyllä se ei riittänyt tällä kertaa, mutta niin se joskus menee. Annoimme esityksellämme itsellemme mahdollisuuden voittaa, mutta menetimme lopussa liian monta kertaa pallon ja annoimme liikaa hyökkäyslevypalloja, Iisalo kommentoi Bundesliigan sivuilla.

Crailsheim on sarjassa viimeisenä.
Ottelutilastot

Ranskan ProA:ssa Lassi Tuovin luotsaama Strasbourg joutui taipumaan Limogesin vieraana 76-90 (29-49). Strasbourg on kuudentena.
Ottelutilastot

Anton Mirolybovin valmentama Racing sijoittui Luxemburgin liigan runkosarjassa viidenneksi ja ansaitsi näin paikan kuuden joukkueen ylemmässä loppusarjassa. Racing aloitti loppusarjan kotikentällään kärkijoukkue Etzellaa vastaan 76-85 (31-43)-tappiolla. Racing on ylemmässä loppusarjassa viidentenä.
Ottelutilastot

Susijengin pelaajat kokoontuvat seuraavan kerran kotimaahan helmikuussa, kun joukkue päättää MM-karsinnat kotiottelulla Ranskaa (21.2.) ja vierasottelulla Venäjää (24.2.) vastaan. Osta liput Espoo Metro Areenalla pelattavaan Ranska-otteluun >

 
14.4.2019 08:02 Susijengi

Susijengin pelaajille tärkeitä voittoja Saksassa ja Espanjassa

Shawn Huff ja Petteri Koponen sekä Erik Murphy ja Roope Ahonen pääsivät voiton makuihin omissa peleissään. Antti Kanervon Stjarnan on sen sijaan selkä seinää vasten Islannin liigan välierissä.

8.4.2019 09:51 Susijengi

Euroliiga Koposen osalta päätökseen – Espanjassa suomalaisille voittoa

Petteri Koposen Bayern München päätti Euroliigan runkosarjan voittoon, mutta joukkueen haaveet pudotuspelipaikasta olivat menneet jo aiemmin. Espanjassa suomalaiskolmikko pääsi juhlimaan voittoja.

1.4.2019 09:50 Susijengi

Bundesliigassa iloisia suomalaisvoittoja

Saksan Bundesliigassa juhlittiin voittoja kaksin kappalein viikonloppuna, kun Petteri Koposen Bayern Münchenin vahva kausi Bundesliigassa jatkui ja Tuomas Iisalon sekä Vesa Vertion luotsaama Crailsheim otti tärkeän voiton dramaattisten vaiheiden jälkeen.

30.3.2019 08:31 Susijengi

Petteri Koposen 23 pisteen iltapuhde ei riittänyt Bayernille

Petteri Koposen hieno vire Euroliigassa sai jatkoa, kun hän heitti 23 pistettä Darussafakaa vastaan. Valitettavasti Koposen huippuilta ei riittänyt voittoon. Islannissa Antti Kanervon Stjarnan eteni välieriin.

25.3.2019 09:53 Susijengi

Wilson säväytti Liettuassa – Susijengin pelaajat hyvässä vireessä

Viikonloppuna korisfaneille tarjottiin hyviä suomalaissuorituksia, kun Jamar Wilson, Roope Ahonen, Sasu Salin, Antti Kanervo ja Carl Lindbom häärivät tutun tehokkaina. Lisäksi pudotuspelit pyörähtivät käyntiin Islannissa ja Luxemburgissa.

22.3.2019 06:48 Susijengi

Petteri Koponen ratkaisi Bayernille tärkeän voiton summerin soidessa

Petteri Koponen oli Bayern Münchenin sankari, kun saksalaisjoukkue otti elintärkeän voiton Euroliigassa Barcelonasta. Koponen pääsi kuittaamaan entistä seuraansa vastaan upottamalla voittoheiton sisään summerin soidessa.

21.3.2019 08:22 Susijengi

Petteri Koposen 15 pistettä eivät riittäneet Bayernille

Petteri Koponen palasi lievän keskivartalovamman jäljiltä pelikentälle tehokkaasti, mutta hänen 15 pistettä eivät riittäneet siivittämään Bayern Müncheniä voittoon Olympiakosista Euroliigan ottelussa. Saksassa, Espanjassa ja Puolassa sen sijaan suomalaiset pääsivät juhlimaan voittoja.

20.3.2019 14:44 Susijengi

Antti Kanervo aloittaa Islannin liigan mestaruusjahdin

Islannin liigan runkosarja saatiin päätökseen viime viikonloppuna. Antti Kanervon, 29, Stjarnan valloitti runkosarjan ykköspaikan ja lähtee hyvistä lähtökohdista havittelemaan Islannin mestaruutta.

17.3.2019 23:32 Susijengi

Jamar Wilson pääsi juhlimaan kovaa voittoa

Jamar Wilson ja Lietkabelis hakivat hienon voiton sarjakakkosen Neptunasin vieraana. Wilson oli tutusti joukkueensa parhaimmistoa kuten myös Sasu Salin, Roope Ahonen, Erik Murphy ja Carl Lindbom.

15.3.2019 07:28 Susijengi

Salinin tehoilta ei riittänyt jatkopaikkaan EuroCupissa – Kanervon Stjarnan runkosarjan voittoon

Sasu Salinin ja Malagan taival EuroCupissa päättyi puolivälierissä, kun Malaga hävisi ratkaisevan ottelun ALBA Berliinille Salinin 17 pisteen iltapuhteesta huolimatta. Islannin liigassa Antti Kanervon Stjarnan lähtee pudotuspeleihin runkosarjan voittajana.

11.3.2019 07:28 Susijengi

Susijengin kolmikolle voittoja Espanjassa

Espanjassa vietettiin suomalaisvoittoja, kun Sasu Salin, Erik Murphy ja Roope Ahonen pääsivät voiton makuun. Voittoa pääsi tuulettamaan myös Carl Lindbom, joka siivitti joukkueensa voiton makuun 18 pisteen saldollaan.

8.3.2019 08:13 Susijengi

Salinin Malaga avasi EuroCupin pudotuspelit voitolla

Sasu Salin ja Malaga saivat lentävän lähdön EuroCupin pudotuspeleille voittamalla ALBA Berliinin vieraskentällä. Islannissa Antti Kanervo tykitti Stjarnanin sarjakärkeen.

3.3.2019 22:42 Susijengi

Murphy ja Koponen joukkueidensa parhaat pistemiehet – Murphylle komeasti 20 pinnaa

Erik Murphy on ottanut heti ison roolin uudessa seurassaan Manresassa ja sunnuntaina hän tehtaili komeasti 20 pistettä voitto-ottelussa Estudiantesia vastaan. Saksan Bundesliigassa Petteri Koponen oli Bayern Münchenin paras pistemies.

2.3.2019 08:42 Susijengi

Wilson ja Ahonen joukkueidensa ykköstykkejä – suomalaisille tärkeitä voittoja

Jamar Wilsonin maaotteluissa väläyttämä hieno vire sai jatkoa myös Liettuan liigassa, kun hän johdatti Lietkabelisin voittoon tehtyään 20 pistettä. Roope Ahonen oli sitä vastoin Oviedon ykköspyssy 17 pisteellä Espanjan kakkosliigassa. Tärkeitä voittoja pääsivät juhlimaan myös Petteri Koponen sekä Tuomas Iisalo ja Vesa Vertio.

18.2.2019 12:06 Susijengi

Jamar Wilson valmis antamaan kaikkensa Susijengille

Miesten koripallomaajoukkueella on edessään kohtalon hetket tällä viikolla, kun MM-karsinnat saadaan päätökseen. Susijengin väkkärämäinen takamies Jamar Wilson on valmis jättämään kaikkensa kentälle.

17.2.2019 20:51 Susijengi

Antti Kanervo ja Lassi Tuovi juhlivat cup-voittoja

Antti Kanervo pääsi lauantai-iltana juhlimaan Islannin cup-mestaruutta, kun Stjarnan kaatoi finaalissa Njardvikin. Lassi Tuovin Strasbourg sen sijaan valloitti Leaders Cupin Ranskassa.

15.2.2019 11:22 Susijengi

Antti Kanervo Islannin cupin finaaliin

Antti Kanervo taistelee lauantaina Islannin cupin voitosta, kun Stjarnan raivasi tiensä Final Four –turnauksen finaaliin. Jamar Wilsonin Lietkabelis pelasi itsensä niin ikään mukaan Liettuan cupin finaaliturnaukseen.

14.2.2019 09:43 Susijengi

Salin, Kanervo ja Tuovi taistelevat cup-voitoista loppuviikosta

Useissa Euroopan korismaissa pelataan viikonloppuna paikallisia cup-turnauksia. Suomalaispelaajista Sasu Salin jahtaa Espanjan Copa del Rey’n voittoa, Lassi Tuovi havittelee Ranskan Leaders Cupin mestaruutta ja Antti Kanervon silmissä siintää Islannin cup-mestaruus.

13.2.2019 15:49 Susijengi

Korista tarjolla runsaasti VeikkausTV:ssä ja Elisa Viihde Sportilla: Launtain huipentaa Korisliigan All Stars -tapahtuma Tartossa

Viikon Veikkauspeli: Keskiviikkona VeikkausTV tarjoaa monikameratuotantona viime kauden Korisliiga-finaalien uusinnan, Vilpas-Karhu Basket.

13.2.2019 10:46 Susijengi

Matti Nuutiselle jatkosopimus Oviedoon

Yläraajaoperaation johdosta loppukauden sivussa oleva Susijengin rouhijalaituri ja kaarinalaisen Ura Basketin kasvatti Matti Nuutinen, 28, ehti syyskauden aikana vakuuttaa CB Oviedon taidoillaan. Espanjan kakkosliigan kärkijoukkueisiin kuuluva Oviedo on kiinnittänyt Nuutisen riveihinsä myös ensi kaudeksi.

Näytä lisää vastaavia