Koponen auttoi Bayern Münchenin voittoihin – Susijengiläiset hyvässä iskussa

14.1.2019 08:47 Petteri Koponen oli jälleen Bayern Münchenin tehopelaajia loppuviikosta, kun saksalaisjoukkue nappasi nimiinsä voitot Euroliigassa ja Bundesliigassa. Espanjassa Sasu Salin pääsi tärkeän voiton makuun ja lisäksi Erik Murphy, Jamar Wilson, Antti Kanervo ja Carl Lindbom tehtailivat taas kovia pistemääriä.

Petteri Koponen ja Sasu Salin pääsivät voittojen makuun. (Kuva: Ville Vuorinen)

Koposen neljästä kolmen pisteen yrityksestä kolme meni sukasta sisään ja yhteensä Susijengin kenraali nakutti 14 pistettä Bayern Münchenin kaataessa kotonaan Olimpia Milanon 93-87 (53-45). Koposen sai myös yhdet merkinnät levypallo- ja syöttösarakkeisiin. Bayern on Euroliigassa seitsemäntenä.
Ottelutilastot

Bundesliigassa puolestaan Koponen pääsi paukuttelemaan henkseleitään Erik Murphylle ja Shawn Huffille joukkueiden kohdatessa Münchenissä. Koponen merkkautti 10 pistettä, levypallon ja kaksi syöttöä 80-71 (39-31) päättyneessä ottelussa. Murphy lukeutui Frankfurtin tehopelaajiin 11 pisteellä, kahdeksalla levypallolla ja kahdella syötöllä . Huff kasasi viisi pistettä. Bayernin voittoputki Bundesliigassa kasvoi jo 15 ottelun mittaiseksi ja Frankfurt on sijalla 14.
Ottelutilastot

ProB:ssä Daniel Janssonin luotsaama OrangeAcademy Ulm voitti vieraskentällä Coburgin 85-76 (43-39). Ulm on eteläisessä lohkossa kahdeksantena.
Ottelutilastot

Salin Copa del Reyhin - Ahonen ja Nuutinen loukkaantuneina

Salinin Malaga palasi voittojen tielle Espanjan liigassa, kun se voitti kotonaan Estudiantesin 82-76 (38-34). Salin kasasi yhteensä yhdeksän pistettä, kolme levypalloa ja kolme syöttöä. Voitolla Malaga varmisti myös paikkansa Espanjan cupissa, Copa del Reyssä. Siihen pääsee mukaan runkosarjan puolivälin kahdeksan parasta joukkuetta. Malaga on sarjassa neljäntenä.
Ottelutilastot

Roope Ahonen joutui jättämään pelin väliin lievän vamman takia. Hänen pitäisi olla kuitenkin pelikunnossa jo taas ensi viikonloppuna. (Kuva: Ville Vuorinen)

LEB Orossa Matti Nuutinen ja Roope Ahonen olivat sivussa kokoonpanosta loukkaantumisten takia, kun Oviedo hävisi vieraskentällä niukasti CB Pratille 78-79 (42-49). Oviedo on viidennellä sijalla sarjassa.
Ottelutilastot

Wilson, Kanervo ja Lindbom jälleen kelpo tilastoihin

Liettuan liigassa Wilsonin Lietkabelis piti Euroliiga-joukkue Zalgirisia tiukoilla, mutta hävisi lopulta kotonaan 69-72 (35-29). Wilson oli jälleen joukkueensa paras pistemies 12 pinnan saldolla ja otti myös yhden levypallon. Lietkabelis on sarjassa neljäntenä.
Ottelutilastot

Antti Kanervon hyvät otteet saivat taas jatkoa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Islannin liigassa Kanervon Stjarnan pisti heittomyllyn päälle murskatessaan kotonaan Breidablikin 102-73 (57-44). Kanervo heitti 23,5 minuutissa 18 pistettä, nappasi kuusi levypalloa ja jakoi neljä syöttöä. Vahvassa iskussa oleva Stjarnan on sarjassa kolmantena.
Ottelutilastot

Puolassa Lindbomin Rosa Radom taipui Lublinin vieraana 91-109 (41-64). Lindbom urakoi 15 pisteen ja kuuden levypallon saldon. Radom pitää hallussaan 12 sijaa.
Ottelutilastot

Jukka Toijalan käskyttämä Trefl Sopot hävisi kotonaan Koszalinille 90-100 (40-54). Sopot majailee sarjataulukossa sijalla 15.
Ottelutilastot

Lassi Tuovin valmentama Strasbourg jäi Dijonin jyrän alle Ranskan liigan ottelussa, kun Dijon piti pisteet kotonaan 80-55 (37-34)-voitolla. Strasbourg putosi sarjassa seitsemänneksi.
Ottelutilastot

Anton Mirolybovin Racing hävisi Luxemburgin liigan ottelussa Musel-Pikesille 53-66 (22-37). Racing on sarjassa viidentenä.
Ottelutilastot

 
10.2.2020 07:46 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin juhli seurajoukkueiden maailmanmestaruutta

Sasu Salin pääsi ensimmäisenä suomalaispelaajana juhlimaan seurajoukkueiden maailmanmestaruusturnauksen, FIBA Intercontinental Cupin, voittoa.

6.2.2020 08:27 Suomalaiset ulkomailla

Alex Murphy juhli cup-voittoa - Mestarien liigan lohkovaihe päätökseen

Alex Murphy pääsi juhlimaan Espanjan LEB Oron cupin, Copa Princesan, voittoa. Mestarien liigan lohkovaiheessa saatiin myös pelit päätökseen.

31.1.2020 07:56 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin tulikuumana Mestarien liigan suomalaiskohtaamisessa

Sasu Salin oli käsi kuumana Mestarien liigassa, kun hän upotti kovalla prosentilla 20 pistettä Alexander Madsenia ja VEF Riikaa vastaan.

23.1.2020 23:45 Suomalaiset ulkomailla

Susijengin kolmikko kovassa vireessä

Susijengin pelaajat osoittivat vahvaa virettä, kun Sasu Salin, Carl Lindbom ja Alexander Madsen pistivät taululle kovia tehoja alkuviikon otteluissaan. Petteri Koponen sen sijaan pääsi pitkästä aikaa voiton makuun Euroliigassa.

19.1.2020 08:42 Suomalaiset ulkomailla

Maxhuni ja Ahonen vauhdissa Espanjassa

Edon Maxhuni ja Roope Ahonen olivat jälleen vahvalla pelipäällä molempien ollessa joukkueidensa parhaimmistoa voitto-otteluissa. Positiivisiin uutisiin kuului myös Alexander Madsenin paluu parketille pienen loukkaantumisen jälkeen.

16.1.2020 07:57 Suomalaiset ulkomailla

Salinin Teneriffa varmisti jatkopaikan Mestarien liigassa

Sasu Salin oli selättänyt viime aikoina vaivanneen sairastelun ja palasi tehokkaana pelikentille heittäen Teneriffalle 14 pistettä Mestarien liigan ottelussa Nymburkia vastaan. Tappiosta huolimatta Teneriffa varmisti paikkansa pudotuspeleissä.

11.1.2020 09:17 Suomalaiset ulkomailla

Salinin Teneriffa lähellä jatkopaikkaa Mestarien liigassa - Koponen, Seppälä ja Nuutinen vireessä

Sasu Salinin Teneriffa käytännössä varmisti jatkopaikkansa Mestarien liigassa jatkamalla hyvää kauttaan kreikkalaista Peristeriä vastaan. Petteri Koponen oli jälleen Bayern Münchenin parhaimmistoa Euroliigassa, Matti Nuutinen punnersi tupla-tuplan Espanjassa ja Ilari Seppälä auttoi joukkueensa voittoon Ranskassa.

4.1.2020 07:15 Suomalaiset ulkomailla

Lindbom ja Ahonen aloittivat vuoden vahvasti

Carl Lindbom ja Roope Ahonen aloittivat vuotensa vakuuttavasti. Lindbom lähenteli tupla-tuplaa Puolassa ja Ahosen vahva heittovire sai jatkoa Espanjassa.

29.12.2019 08:22 Suomalaiset ulkomailla

Ahonen ja Seppälä päättivät vuotensa tehokkaasti

Roope Ahonen ja Ilari Seppälä päättivät vuotensa vahvasti molempien ollessa tarkkakätisinä ja Jamar Wilson pääsi niin ikään voiton makuun.

22.12.2019 09:55 Suomalaiset ulkomailla

Susijengiläiset hyvässä vireessä joulun viettoon

Sasu Salin ja Roope Ahonen olivat jälleen tarkkakätisiä Espanjan sarjoissa. Carl Lindbomin hyvät otteet saivat niin ikään jatkoa Puolan liigassa ja Jamar Wilson sekä Ilari Seppälä esiintyivät vahvasti Ranskassa.

16.12.2019 08:04 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsen hurjasteli tupla-tuplan

Alexander Madsen oli jälleen VEF Riian hahmoja merkkauttamalla tupla-tuplan latvialaisjoukkueen jatkaessa sarjassa puhtaalla pelillä. Carl Lindbom oli tarkassa heittovireessä Puolan liigassa ja Edon Maxhuni väläytti Espanjassa.

6.12.2019 08:14 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin ja Matti Nuutinen hirmuiskussa

Sasu Salin ja Matti Nuutinen olivat alkuviikon suomalaisnimet. Salin säkitti 15 pistettä Mestarien liigassa ja Nuutinen nosteli 20 pinnaa Espanjan LEB Orossa. Petteri Koponen oli Bayern Münchenin paras pistemies Euroliigan ottelussa Maccabi Tel Avivia vastaan.

21.11.2019 07:42 Suomalaiset ulkomailla

Madsenin tupla-tupla ei riittänyt - Salin juhli suomalaiskohtaamisen voittoa

Mestarien liigassa nähtiin suomalaisten kohtaaminen, kun Alexander Madsenin VEF Riika isännöi Sasu Salinin Teneriffaa. Madsen oli joukkueensa ykköstähti tupla-tuplalla, mutta Teneriffa palasi kotimatkalle täyden pistepotin kera.

10.11.2019 09:10 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin kuumana Teneriffan voitossa

Sasu Salinin vahva peli siivitti Teneriffan jälleen voittoon Espanjan liigassa. Carl Lindbom ja Ilari Seppälä olivat myös niin ikään tehokkaina.

3.11.2019 08:57 Suomalaiset ulkomailla

Ilari Seppälä hurjassa iskussa Ranskassa – ”Omaan peliini olen ihan tyytyväinen”

Ranskan ProA:ssa Jamar Wilson ja Lassi Tuovi pääsivät voiton makuun ja ProB:ssä Ilari Seppälä heitti peräti 26 pistettä Aix-Mauriennelle. Puolassa Carl Lindbom pääsi myös nauttimaan voitosta.

31.10.2019 08:02 Suomalaiset ulkomailla

Petteri Koponen tehokkaana Bayern Münchenin voittaessa Real Madridin

Petteri Koponen ja Bayern München pääsivät juhlimaan äärimmäisen maukasta voittoa kaadettuaan Euroliigan ottelussa Real Madridin. Koponen oli jälleen Bayernin kantavia voimia ottelussa heittäen 15 pistettä. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa jatkaa puhtaalla pelillä ja Ranskan cupissa nähtiin suomalaiskohtaaminen.

17.10.2019 23:48 Suomalaiset ulkomailla

Koposen Bayern München järjesti murskajaiset Euroliigassa – ”Hyvä esitys koko jengiltä”

Petteri Koposen Bayern München järjesti melkoisen näytöksen kotiyleisölleen kaataessaan Euroliigan ottelussa ranskalaisen ASVEL Lyon-Villeurbannen yli 40 pisteen erolla.

11.10.2019 08:07 Suomalaiset ulkomailla

Madsenin VEF Riika aloittanut tappioitta - Koposen Bayern München kaatui Euroliigassa

Euroliigan hallitseva mestari Moskovan TsSKA oli liian kova pala purtavaksi Petteri Koposen Bayern Münchenille. Alexander Madsenin VEF Riika on aloittanut kauden komeasti puhtaalla pelillä.

4.10.2019 08:31 Susijengi

Koposen Bayern München aloitti Euroliigan komealla voitolla

Petteri Koposen Bayern München otti hienon voiton Euroliigan avausottelussaan kaataessaan Olimpia Milanon. Alexander Madsen myös pääsi avaamaan kautensa voitolla.

30.9.2019 09:51 Susijengi

Petteri Koponen puolustamaan Bundesliigan mestaruutta

Saksan Bundesliigan kausi alkaa Petteri Koposen, 31, ja Bayern Münchenin osalta maanantaina. Bayern lähtee kauteen hallitsevana mestarina ja Bundesliigan lisäksi joukkue tähyää menestystä myös Euroliigassa.

Näytä lisää vastaavia