Koponen heitti Bayern Münchenin voittoon - Palmi käytti näyttöpaikkansa

21.10.2019 08:47 Viikonloppuna nähtiin useita suomalaisonnistumisia Euroopan koriskentillä. Petteri Koponen oli kovassa heittovireessä Bayern Münchenin voitossa, Topias Palmi käytti minuuttinsa tehokkaasti Vanoli Cremonan voitossa ja Jamar Wilson oli tehokkaana Ranskassa.

Petteri Koponen oli hyvässä heittovireessä. (Kuva: Ville Vuorinen)

Koponen heitti 18 pistettä, kun hän avitti Bayern Münchenin 90-83 (37-46). Koponen naulasi neljä peräkkäistä kolmen pisteen heittoa sukan pohjalle ja nosti joukkueensa takaisin peliin mukaan ja voiton syrjään kiinni. Susijengin arkkitehti tilastoi lisäksi kolme syöttöä ja riiston. Bayern München jatkaa puhtaalla pelillä Bundesliigassa.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Puhtaalla pelillä jatkaa myös Tuomas ja Joonas Iisalon valmentama Crailsheim Merlins. Upeasti kautensa aloittanut Merlins voitti kotonaan Göttingenin 83-57 (34-26). Merlins on voittanut kaikki neljä otteluaan.

- Tänään oli erittäin intensiivinen ottelu, jota odotimme. Toisella puoliajalla löysimme joitain asioita, jotka olivat avaimet voittoon. Kolmannella neljänneksellä se oli puolustus, levypallopelaaminen ja hyökkäyspeli, Iisalo kommentoi Bundesliigan sivuilla.
Ottelutilastot

Frankfurt Skylinersin apuvalmentajana toimiva Daniel Herbert pääsi juhlimaan joukkueensa kauden avausvoittoa, kun Skyliners kaatoi kotonaan Hampurin Towersin 83-78 (36-35).
Ottelutilastot

Daniel Janssonin luotsaama Ulm hävisi Ludwigsburgin vieraana 75-106 (48-56). Ulm on voittanut peleistään yhden.
Ottelutilastot

Topias Palmi pelasi vahvan pelin Italiassa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Palmi pelasi 16 minuuttia ja heitti 11 pistettä, kun Cremona otti kauden toisen voittonsa voitettuaan Euroliiga-joukkue Olimpija Milanon 82-78 (40-37). Palmi sai tilastoihinsa myös kaksi syöttöä.

- Milanolta puuttui muutamia avainpelaajia, mutta en minä ainakaan tiennyt heidän puuttuvan hallille tultaessa. Olimme koko ajan askeleen terävämpiä kuin Milano, vaikka he pääsivät johtoon jossain vaiheessa. Peli aaltoili vähän puolin ja toisin, mutta me saimme lopulta jalkaa vähän voimakkaammin kaasulle. Meidän kaukoheittopelimme toimi yllättävän hyvin ja itselläni upposi myös ihan kivasti. Tosi tärkeä voitto, kun tuossa oli muutama tappio alla. Nyt on hyvä lähteä rakentamaan ja tämä luo uskoa, että voimme voittaa tässä sarjassa koviakin jengejä, Palmi mietti ottelun jälkeen.
Ottelutilastot

Ranskan ProA:ssa Jamar Wilsonin 17 pistettä, kolme levypalloa, kolme syöttöä ja riisto eivät riittäneet siivittämään JL Bourg Basketia voittoon, kun Boulogne-Levallois oli kotikentällään vahvempi 88-78 (44-36). Tappio oli Bourg Basketille ensimmäinen.
Ottelutilastot

Lassi Tuovin apuvalmentaman Strasbourgin vaikea kausi Ranskan liigassa sai jatkoa 75-80 (37-43)-tappiolla Choletille. Strasbourg on voittanut yhden viidestä ottelustaan.
Ottelutilastot

Ilari Seppälä urakoi Aix-Mauriennen suurimmat peliminuutit Ranskan ProB:ssä, mutta joukkue hävisi vieraskentällä Gries-Oberhoffenin vieraana 62-80 (28-38). Seppälä tilastoi 32 minuutissa kolme pistettä, kolme syöttöä ja levypallon.
Ottelutilastot

Espanjan liigassa Sasu Salinin Teneriffan hyvä alkukausi sai jatkoa, kun kanarialaisjoukkue haki 81-61 (39-31)-vierasvoiton Manresasta. Salin kasasi tilastorivilleen kolme pistettä, levypallon ja syötön. Teneriffa on napannut viidestä ensimmäisestä ottelustaan kolme voittoa.
Ottelutilastot

LEB Orossa Alex Murphy nakutti 11 pistettä ja nappasi levypallon sekä antoi kaksi syöttöä Gipuzkoa Basketin ottaessa 76-64 (35-34)-voiton Marín Peixegalegosta. Voitto oli Gipuzkoalle kolmas peräkkäinen ja sen saldo on kolme voittoa ja tappio.
Ottelutilastot

Roope Ahonen palasi pelikentille, kun Breogan kukisti Alicanten 87-84 (39-46). Ahonen esiintyi edukseen seitsemän pisteen, neljän levypallon, neljän syötön ja riiston tilastoilla. Breogan on Gipuzkoan tavoin voittanut kolme neljästä pelistään.
Ottelutilastot

Edon Maxhuni on aloittanut kautensa hienosti. (Kuva: Ville Vuorinen)

LEB Platassa Edon Maxhunin Gran Canaria koki toisen peräkkäisen pisteen tappion, kun se hävisi L'Hospitaletille 71-72 (39-27). Maxhuni oli joukkueensa paras pistemies 18 pisteellä ja tilastot karttuivat myös neljällä levypallolla ja neljällä syötöllä. Gran Canarialla on kuudesta ottelusta kaksi voittoa.
Ottelutilastot

Alexander Madsen huilasi keskiviikon Mestarien liigan ottelua silmällä pitäen, kun VEF Riika jatkoi voittoputkeaan Viron ja Latvian yhteisliigassa 80-69 (40-37)-voitolla Tarvaksesta. Riika on voittanut kaikki viisi otteluaan.
Ottelutilastot

Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen valmentama Swans Gmunden koki kauden avaustappionsa Itävallan liigassa, kun se hävisi kotonaan Klosterneuburg Dukesille 59-64 (27-27). Swans on sarjassa toisena kolmella voitolla ja yhdellä tappiolla.
Ottelutilastot

Puolan liigassa Carl Lindbomin Radom hävisi Torunille vieraissa 53-86 (25-47). Lindbom kasasi yhdeksän pistettä, kuusi levypalloa, riiston ja torjunnan. Radom on voittanut yhden neljästä ottelustaan.
Ottelutilastot

 
1.4.2024 09:52 Suomalaiset ulkomailla

Susijengiläiset kovassa iskussa europarketeilla

Susijengin pelaajat onnistuivat laajalla rintamalla viikonlopun otteluissa. Edon Maxhuni oli loistovireessä Ranskassa, Alex Murphy oli joukkueensa ykköstykki Espanjassa ja Perttu Blomgren oli käsi kuumana Sloveniassa.

30.3.2024 09:21 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball EuroCupin finaaliin

Paris Basketball raivasi tiensä EuroCupin finaaliin, kun Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon miehistö kaatoi London Lionsin suoraan kahdessa ottelussa. Ranskassa Ilari Seppälä siivitti Saint-Chamondin tärkeään voittoon.

27.3.2024 09:16 Suomalaiset ulkomailla

Paris Basketball aloitti EuroCupin välierät komeasti

Mikael Jantunen oli jälleen hyvässä iskussa, kun Paris Basketball otti ensimmäisen kiinnityksen EuroCupin finaalipaikkaan. Saksassa Valtteri Mervola auttoi joukkueensa pitämään sarjapaikkansa.

26.3.2024 10:38 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball aloittaa välierät EuroCupissa

Mikael Jantusen edustama ja Tuomas Iisalon valmentama Paris Basketball kohtaa EuroCupin välierissä englantilaisjoukkue London Lionsin. Jantunen uskoo vahvasti joukkueen mahdollisuuksiin edetä finaaliin.

21.3.2024 07:26 Suomalaiset ulkomailla

Lassi Tuovi teki suomalaista koripallohistoriaa

Lassi Tuovista tuli ensimmäinen suomalaissyntyinen valmentaja, joka on toiminut Euroliigan ottelussa päävalmentajana. Tuovi johdatti Virtus Bolognaa viime hetket italialaisseuran kohdatessa Zalgirisin vieraissa.

20.3.2024 10:56 Suomalaiset ulkomailla

Severi Kaukiainen saavutti jo yhden pokaalin - kaksi vielä kiikarissa

Kauden 2023-24 loppuratkaisut ovat vasta käsillä, mutta Severi Kaukiaisen kauteen on mahtunut jo seuravaihto ja cup-voitto sekä MVP-palkinto. Kaukiainen on ollut ensimmäiseen ulkomaan kauteensa tyytyväinen.

18.3.2024 10:36 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin juhli tärkeää voittoa suomalaiskohtaamisessa

Espanjassa nähtiin suomalaiskohtaaminen, kun Sasu Salin matkasi Teneriffasta Alexander Madsenin vieraaksi Andorraan. Remu Raitasen Caceres otti myös tärkeän voiton Espanjassa.

15.3.2024 08:24 Suomalaiset ulkomailla

Jantusen ja Iisalon Paris Basketball EuroCupin välieriin

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball eteni EuroCupin välieriin. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa varmisti puolivälieräpaikan.

11.3.2024 07:44 Suomalaiset ulkomailla

Elias Valtonen siivitti Granadan tärkeään voittoon

Elias Valtosen mainiot esitykset Granadan paidassa saivat jatkoa, kun hän pääsi juhlimaan ensimmäistä voittoaan uuden seuransa riveissä.

4.3.2024 10:28 Suomalaiset ulkomailla

Elias Valtosella komea debyytti Granadassa – ”Ihan hyvin se toimi”

Elias Valtonen otti heti paikkansa Granadan joukkueessa, kun hän suoriutui komeasti debyytissään. Ranskan liigassa suomalaiset pääsivät nauttimaan tärkeistä voitoista.

Näytä lisää vastaavia