Madsenin VEF Riika aloittanut tappioitta - Koposen Bayern München kaatui Euroliigassa

11.10.2019 08:07 Euroliigan hallitseva mestari Moskovan TsSKA oli liian kova pala purtavaksi Petteri Koposen Bayern Münchenille. Alexander Madsenin VEF Riika on aloittanut kauden komeasti puhtaalla pelillä.

Alexander Madsen on päässyt juhlimaan pelkkiä voittoja tällä kaudella. (Kuva: Ville Vuorinen)

Bayern pystyi tekemään TsSKA:n aseman tukalaksi, mutta lopulta venäläisjoukkue nappasi kotikentällään 79-68 (47-40)-voiton. Koponen kirjautti pelissä seitsemän pistettä, levypallon ja kaksi syöttöä. Bayernilla on nyt voitto ja tappio.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

EuroCupissa Daniel Janssonin valmentama Ulm hävisi vieraskentällä Andorralle 78-97 (37-51). Ulm on hävinnyt molemmat ottelunsa.
Ottelutilastot

Madsen juhli VEF Riian kanssa toista voittoa Viron ja Latvian yhteisliigassa, kun Riika kaatoi kotonaan Liepajan 76-70 (36-31). Madsen oli joukkueensa parhaimmistoa 11 pisteen, kahden levypallon, yhden syötön ja yhden torjunnan tilastoilla. VEF Riika on voittanut kaikki neljä otteluaan.

- Alkukauden otteemme ovat olleet hyvin takkuisia voitoista huolimatta. Joissakin peleissä olemme pelanneet hyvin ja ottaneet selkeitä voittoja ja joissain toisissa peli ei ole oikein kulkenut. Peleissä on paljon hyvää, mutta vielä on vähän ailahtelua ja meidän pitää saada rytmi ja pelitempo korkealle. Parhaimmillamme pelaamme tosi hyvännäköistä korista ja se on kiva tyyli pelata, Madsen mietti joukkueen alkukauden esityksiä.
Ottelutilastot

Ranskan ProB:n Leaders cupissa Ilari Seppälän Aix-Maurienne voitti viimeisessä ottelussaan Fos-sur-Merin 100-90 (52-45). Seppälä saalisti 23 minuutissa kahdeksan pistettä, yhden levypallon sekä neljä syöttöä. Aix-Maurienne jäi Leaders cupin lohkossa kolmanneksi eikä selvinnyt jatkoon. Joukkueen varsinainen sarjakausi ProB:ssä käynnistyy perjantaina, kun Aix-Maurienne isännöi Lilleä.
Ottelutilastot

 

 
12.4.2024 23:53 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantusesta ja Tuomas Iisalosta EuroCupin mestareita

Mikael Jantunen ja Tuomas Iisalo pääsivät tuulettamaan EuroCupin voittoa, kun Paris Basketball kaatoi finaalisarjassa Bourg-en-Bressen suoraan kahdessa ottelussa. Jantunen tehtaili finaalissa upeasti 15 pistettä.

30.3.2024 09:21 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball EuroCupin finaaliin

Paris Basketball raivasi tiensä EuroCupin finaaliin, kun Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon miehistö kaatoi London Lionsin suoraan kahdessa ottelussa. Ranskassa Ilari Seppälä siivitti Saint-Chamondin tärkeään voittoon.

1.2.2024 07:16 Suomalaiset ulkomailla

Paris Basketball sinetöi EuroCupin runkosarjan voiton – Teneriffalle voitto Mestarien liigassa

Tuomas Iisalon ja Mikael Jantusen Paris Basketball varmisti EuroCupin runkosarjan voiton varmistaen näin kotiedun loppuun saakka. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa otti ison voiton Mestarien liigan jatkolohkossa.

30.12.2023 09:12 Suomalaiset ulkomailla

Iisalon ja Jantusen Paris Basketball varmisti pudotuspelipaikan EuroCupissa – Valtonen cup-huipennukseen

Euroopan korisparketeilla palattiin vauhdilla tositoimiin heti joulun jälkeen. Edon Maxhuni jatkoi loisto-otteitaan Ranskassa ja Espanjassa Elias Valtosen Manresa varmisti paikan Copa del Rey’ssä. EuroCupissa Tuomas Iisalon ja Mikael Jantusen Paris Basketball sinetöi paikan jo hyvissä ajoin pudotuspeleissä.

21.12.2023 07:55 Suomalaiset ulkomailla

Salin ja Larkas jatkavat Mestarien liigassa - Seppälä ilmiliekeissä Ranskassa

Mestarien liigan alkulohkovaihe saatiin päätökseen ja Sasu Salinin sekä Mikko Larkaksen urakka jatkuu 16 parhaan joukossa. Pelikuntoon palannut Ilari Seppälä oli sen sijaan täysin pitelemätön Ranskassa.

7.12.2023 09:05 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsen loisti Mestarien liigassa - Sasu Salin rikkoi upean rajapyykin

Alexander Madsenin vahva peli piti VEF Riian jatkohaaveet elossa Mestarien liigassa ja Sasu Salin vei oman ennätyksensä uudelle sataluvulle.

19.10.2023 00:08 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin sytytti sukan tuleen Mestarien liigassa

Sasu Salinin ranne oli tulikuumana Mestarien liigan avauksessa, kun hän pommitti peräti kahdeksan kolmen pisteen heittoa sisään hurjalla prosentilla. Severi Kaukiainen oli Patrioti Levicen ykkösnimi FIBA Europe Cupissa ja Mikael Jantunen esiintyi vahvasti EuroCupissa.

7.10.2023 08:43 Suomalaiset ulkomailla

Espanjan LEB Oro alkoi suomalaiskohtaamisella

Espanjassa saatiin LEB Oro käyntiin ja Remu Raitasen ja Alex Murphyn joukkueet pääsivät heti ottamaan mittaa toisistaan. Mikael Jantunen puolestaan loisti EuroCupin avauksessa.

21.11.2019 07:42 Suomalaiset ulkomailla

Madsenin tupla-tupla ei riittänyt - Salin juhli suomalaiskohtaamisen voittoa

Mestarien liigassa nähtiin suomalaisten kohtaaminen, kun Alexander Madsenin VEF Riika isännöi Sasu Salinin Teneriffaa. Madsen oli joukkueensa ykköstähti tupla-tuplalla, mutta Teneriffa palasi kotimatkalle täyden pistepotin kera.

31.10.2019 08:02 Suomalaiset ulkomailla

Petteri Koponen tehokkaana Bayern Münchenin voittaessa Real Madridin

Petteri Koponen ja Bayern München pääsivät juhlimaan äärimmäisen maukasta voittoa kaadettuaan Euroliigan ottelussa Real Madridin. Koponen oli jälleen Bayernin kantavia voimia ottelussa heittäen 15 pistettä. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa jatkaa puhtaalla pelillä ja Ranskan cupissa nähtiin suomalaiskohtaaminen.

Näytä lisää vastaavia