Sasu Salin alkuviikon valopilkkuna miesten europarketeilla

19.12.2019 08:35 Sasu Salin oli alkuviikon Susijengi-onnistuja eurokentillä, kun hän pelasi jälleen vahvasti Teneriffan palatessa voittojen tielle Mestarien liigassa. Petteri Koponen pääsi Euroliigassa juhlimaan maukasta voittoa.

Sasu Salin pääsi taas juhlimaan voittoa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Salin oli taas hyvällä ilmeellä pelissä heittäen 12 pistettä Teneriffan voittaessa Mihailo Pavicevicin valmentaman Mornar Barin kotikentällään selvästi 91-61 (54-30). Salinin tilastoihin kirjattiin myös yksi levypallo, yksi syöttö ja yksi riisto. Teneriffa johtaa C-lohkoa yhdeksän ottelun jälkeen, kun sillä on tilillä kahdeksan voittoa.
Ottelutilastot

Samassa lohkossa Alexander Madsenin VEF Riika koki kahdeksannen peräkkäisen tappionsa hävittyään Peristerille 64-71 (30-44). Madsen jäi pisteittä reilussa kahdeksassa minuutissa, mutta nappasi kolme levypalloa, antoi syötön ja torjui vastustajan heiton kertaalleen. Riika on lohkossa viimeisenä.
Ottelutilastot

Lassi Tuovin apuvalmentama Strasbourg hävisi selvin numeroin kotikentällään puolalaiselle Torunille 75-97 (32-52). Strasbourg on lohkossaan neljäntenä neljällä voitolla ja viidellä tappiolla.
Ottelutilastot

Euroliigassa Koposen Bayern München voitti saksalaisjoukkueiden välienselvittelyssä ALBA Berliinin jatkoajan jälkeen 77-76, 72-72 (30-28). Bayern Münchenin sankari oli Maodo Lo, joka ensin upotti varsinaisen peliajan loppusekunneilla tasoittavan kolmen pisteen heiton sisään ja jatkoajalla nosti vapaaheittoviivalta Bayernin voittoon.

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Koposen tilastoihin merkittiin kaksi levypalloa. Voitto oli Bayernille kauden kuudes ja tappioita on tilillä kahdeksan.
Ottelutilastot

Daniel Janssonin apuvalmentaman Ulmin urakka EuroCupissa tuli päätökseen Maccabi LeZion Rishonin vieraana. Jatkoajalle venyneen ottelun vei nimiinsä lopulta Rishon 96-92, 83-83 (44-37). Ulmin saldoksi EuroCupin lohkovaiheessa jäi yksi voitto ja viisi tappiota.
Ottelutilastot

Alpe Adria Cupissa Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen valmentama Swans Gmunden nousi alkulohkon viimeisessä ottelussa lohkovoittoon kaatamalla tshekkiläisen Brnon kotonaan 88-60 (48-29). Swans jatkaa nyt kahdeksan parhaan joukkoon ja kohtaa puolivälierissä A-lohkon kakkosen, joka ei ole vielä selvillä. Kaikki pudotuspelit ratkaistaan kahden ottelun yhteistuloksella.
Ottelutilastot

 
1.2.2024 07:16 Suomalaiset ulkomailla

Paris Basketball sinetöi EuroCupin runkosarjan voiton – Teneriffalle voitto Mestarien liigassa

Tuomas Iisalon ja Mikael Jantusen Paris Basketball varmisti EuroCupin runkosarjan voiton varmistaen näin kotiedun loppuun saakka. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa otti ison voiton Mestarien liigan jatkolohkossa.

27.1.2024 09:09 Suomalaiset ulkomailla

Jantusen ja Iisalon Paris Basketballin voittoputki EuroCupissa jatkuu

Paris Basketball venytti voittoputkensa EuroCupissa jo kahdeksaan, kun se tarrasi kiinni koko runkosarjan voittoon. Mestarien liigan 16 parhaan joukkueen jatkolohkovaihe käynnistyi tällä viikolla ja Sasu Salinin Teneriffa aloitti voitolla.

21.12.2023 07:55 Suomalaiset ulkomailla

Salin ja Larkas jatkavat Mestarien liigassa - Seppälä ilmiliekeissä Ranskassa

Mestarien liigan alkulohkovaihe saatiin päätökseen ja Sasu Salinin sekä Mikko Larkaksen urakka jatkuu 16 parhaan joukossa. Pelikuntoon palannut Ilari Seppälä oli sen sijaan täysin pitelemätön Ranskassa.

7.12.2023 09:05 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsen loisti Mestarien liigassa - Sasu Salin rikkoi upean rajapyykin

Alexander Madsenin vahva peli piti VEF Riian jatkohaaveet elossa Mestarien liigassa ja Sasu Salin vei oman ennätyksensä uudelle sataluvulle.

19.10.2023 00:08 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin sytytti sukan tuleen Mestarien liigassa

Sasu Salinin ranne oli tulikuumana Mestarien liigan avauksessa, kun hän pommitti peräti kahdeksan kolmen pisteen heittoa sisään hurjalla prosentilla. Severi Kaukiainen oli Patrioti Levicen ykkösnimi FIBA Europe Cupissa ja Mikael Jantunen esiintyi vahvasti EuroCupissa.

21.11.2019 07:42 Suomalaiset ulkomailla

Madsenin tupla-tupla ei riittänyt - Salin juhli suomalaiskohtaamisen voittoa

Mestarien liigassa nähtiin suomalaisten kohtaaminen, kun Alexander Madsenin VEF Riika isännöi Sasu Salinin Teneriffaa. Madsen oli joukkueensa ykköstähti tupla-tuplalla, mutta Teneriffa palasi kotimatkalle täyden pistepotin kera.

31.10.2019 08:02 Suomalaiset ulkomailla

Petteri Koponen tehokkaana Bayern Münchenin voittaessa Real Madridin

Petteri Koponen ja Bayern München pääsivät juhlimaan äärimmäisen maukasta voittoa kaadettuaan Euroliigan ottelussa Real Madridin. Koponen oli jälleen Bayernin kantavia voimia ottelussa heittäen 15 pistettä. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa jatkaa puhtaalla pelillä ja Ranskan cupissa nähtiin suomalaiskohtaaminen.

25.10.2019 07:22 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salinin Teneriffa jatkaa vahvasti Mestarien liigassa

Sasu Salinin Teneriffa nappasi toisen voittonsa Mestarien liigan lohkovaiheessa. Muuten eurokentillä suomalaisten ilonaiheet jäivät vähiin.

5.2.2019 13:24 Susijengi

Korista VeikkausTVssä viikolla 6: Salin ja Murphy vastakkain Espanjassa, saako Katajan eurotaival jatkoa?

Tällä viikolla VeikkausTV:llä nähdään muun muassa Espanjan liigan suomalaiskohtaaminen, kolme Chicago Bullsin NBA-ottelua sekä Kataja Basketin kohtalonottelu FIBA Europe Cupin jatkolohkossa.

1.2.2019 11:51 Susijengi

Petteri Koponen juhli kovaa voittoa Euroliigassa

Petteri Koposen Bayern München tarrasi tiukasti kiinni Euroliigan pudotuspelipaikkaan saksalaisjoukkueen voittaessa kotonaan turkkilaisen suurseura Fenerbahcen.

Näytä lisää vastaavia