Yle seuraa Susijengin ja Susiladiesin otteita kanavillaan vuoteen 2021 asti

29.7.2019 12:59 Yle on solminut Suomen Koripalloliiton kanssa sopimuksen Susijengin valmistavien maaotteluiden sekä Susiladiesin valmistavien maaotteluiden sekä EM-karsintojen televisioimisesta vuosien 2019-21 aikana. Ennestään Ylellä oli sopimus kv. koripalloliiton FIBA:n kanssa miesten EM-kisojen 2021 sekä niihin tähtäävien EM-karsintojen esittämisestä.

Yle seuraa niin Susijengin kuin Susiladiesinkin otteita kanavillaan 2019-21. Kuva: Ville Vuorinen / Susijengi.

Tuoreen sopimuksen myötä Yle televisioi myös Susijengin EM-karsintoihin ja EM-kisoihin valmistavat maaottelut seuraavan kahden vuoden aikana. Kesällä 2019 Yle on mukana Liettuan ja Susijengin välisessä maaottelussa Liettuan Klaipedassa 4.8. sekä Susijengin juhlaturnauksen kotiotteluissa Liettuaa (16.8.) ja Venäjää (18.8.) vastaan.

Miesten EM-karsinnat käynnistyvät helmikuussa 2020.

Tuore sopimus tuo myös naisten maajoukkuekoripallon laajemmin kotimaisen urheiluyleisön ulottuville. Susiladiesin EM-karsinnat kohti vuoden 2021 EM-kisoja käynnistyvät marraskuussa Ylen seuratessa karsintoja tiiviisti. Lisäksi Yle hankki oikeudet Suomen järjestämiin valmistaviin maaotteluihin.

- Tämä laajempi sopimus koripallon maajoukkueiden otteluista täydentää hienolla tavalla tarjontaamme palloilusta, toteaa Yle Urheilun vs. päällikkö Robert Portman.

- Yle on ollut pitkään meille luotettava yhteistyökumppani ja olen iloinen yhteistyön jatkumisesta. Erityisen ilahtunut olen siitä, että nyt myös naisten maajoukkuekoripallo saa ansaitsemansa huomion Ylen kanavilla, Koripalloliiton toiminnanjohtaja Ari Tammivaara kiittelee.

- Suomalaista naiskoripalloa on syytä pitää silmällä lähivuosien aikana. 18-vuotiaat tytöt voittivat B-divisioonan Euroopan mestaruuden, naisten joukkue esiintyi edukseen universiadeissa, meillä on kasvamassa liuta lupaavia nuoria niin kotimaassa kuin USA:n yliopistosarjoissakin, jatkaa Tammivaara.

 
12.1.2024 10:00 Yhteistyökumppanit

Autosalpa jatkaa maajoukkueiden yhteistyökumppanina pitkällä sopimuksella

Uuden yhteistyösopimuksen myötä Autosalpa toimii jatkossa kaikkien Suomen koripallomaajoukkueiden yhteistyökumppanina. Sopimus pitää sisällään naisten sekä 18-vuotiaiden miesten EM-kilpailut.

10.1.2024 10:00 Yhteistyökumppanit

PwC on koripallomaajoukkueiden uusi yhteistyökumppani

Konsultointi- ja tilintarkastusyhtiö PwC toimii jatkossa Susijengin ja Susiladiesin yhteistyökumppanina. Sopimus on kestoltaan monivuotinen.

4.8.2023 09:00 Yhteistyökumppanit

Craft Sportswear on Suomen koripallomaajoukkueiden uusi varustekumppani

Tunnettu urheiluvaatemerkki Craft vaatettaa kaikki Suomen koripallomaajoukkueet monivuotisella yhteistyösopimuksella. 

12.7.2023 13:26 Susijengi

Koripalloliiton ja Veikkauksen yhteistyö laajenee - Veikkaus maajoukkueiden yhdeksi pääyhteistyökumppaniksi

Veikkaus ja Suomen Koripalloliitto ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Sopimuksen myötä Veikkaus on jatkossa yksi MM-kisoihin valmistautuvan Susijengin, Susiladiesin ja pyörätuolikoripallon maajoukkueiden pääyhteistyökumppaneista.

7.11.2022 10:00 Susijengi

Fixus ja Koripalloliitto jatkavat yhteistyötään

Fixus ja koripallomaajoukkueet ovat solmineet vuoden 2023 kattavan jatkosopimuksen. Suomen johtava autovaraosa-, lisävaruste- ja huoltopalveluketju Fixus on toiminut maajoukkueiden yhteistyökumppanina vuodesta 2020 lähtien.

25.8.2022 14:00 Yhteistyökumppanit

PostNord jatkaa maajoukkueiden pääyhteistyökumppanina

Vuodesta 2016 Susijengin pääyhteistyökumppanina toiminut PostNord ja Koripalloliitto ovat solmineet kolmivuotisen jatkosopimuksen. Matkan varrella yhteistyö on syventynyt myös naisten maajoukkueeseen sekä liki 200 000 euroa vähävaraisia avustaneeseen We deliver -rahastoon.

17.6.2022 12:00 Susijengi

Lipunmyynti Susijengin ja Susiladiesin kesän turnauksiin on avattu

Susijengi ja Susiladies järjestävät kansainvälisen huipputurnauksen Tampereella 4.–7.8. Lisäksi Susiladies järjestää heinäkuun lopulla kotiturnauksen Urhea-hallissa. Molempien turnauksien julkinen lipunmyynti on avattu.

1.12.2021 10:51 Susijengi

Suomelle paikat universiadien koripalloturnaukseen miehissä ja naisissa

Suomalainen koripalloyhteisö vastaanotti ilouutisen, kun kansainvälinen yliopistourheiluliitto FISU ilmoitti myöntäneensä Suomelle paikat niin miesten kuin naistenkin universiadien koripalloturnaukseen. Koronapandemian vuoksi jo kertaalleen vuodella lykätyt universiadit järjestetään Kiinan Chengdussa 26.6.-7.7.2022.

30.11.2021 12:25 Yhteistyökumppanit

Fixus ja Suomen Koripalloliitto jatkavat yhteistyötään

Suomen johtava autovaraosa-, lisävaruste- ja huoltopalveluketju Fixus on solminut uuden yhteistyösopimuksen Susijengin ja Susiladiesin kanssa. Fixus on toiminut vuodesta 2020 maajoukkueiden yhteistyökumppanina.

11.10.2021 09:00 Yhteistyökumppanit

PostNordin ja Suomen Koripalloliiton mittava yhteistyö laajenee, PostNordista myös Susiladiesin pääyhteistyökumppani

Vuodesta 2016 Susijengin pääyhteistyökumppanina toiminut PostNord ja Koripalloliitto ovat solmineet jatkosopimuksen. Uuden sopimuksen myötä PostNordista tulee myös naisten maajoukkueen, Susiladiesin pääyhteistyökumppani.

Näytä lisää vastaavia