Koripalloliiton ja Veikkauksen yhteistyö laajenee - Veikkaus maajoukkueiden yhdeksi pääyhteistyökumppaniksi

12.7.2023 13:26 Veikkaus ja Suomen Koripalloliitto ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Sopimuksen myötä Veikkaus on jatkossa yksi MM-kisoihin valmistautuvan Susijengin, Susiladiesin ja pyörätuolikoripallon maajoukkueiden pääyhteistyökumppaneista.

Suomen Koripalloliitto ja Veikkaus ovat sopineet laajentavansa yhteistyötä uudella sopimuksella maajoukkuetekemiseen. Yhteistyö jatkuu parhaimmillaan vuoden 2025 EM-kisoihin saakka.  

Veikkaus haluaa olla mukana suomalaisen koripallon matkalla maailman huipulle niin maajoukkueen kanssa kuin sarjatasolla. Sopimuksen myötä Veikkaus on yksi Susijengin, Susiladiesin ja pyörätuolikoripallon maajoukkueiden pääyhteistyökumppaneista. Veikkaus on myös kotimaisen Korisliigan pitkäaikainen yhteistyökumppani.

-Koripallo on suomalaisia liikuttava ja koskettava yleisölaji. Veikkaus on tehnyt pitkään tuloksekasta yhteistyötä kotimaisen koripallon kanssa. On hienoa, että menestyksekäs matka jatkuu ja laajenee entisestään. Koripallo on tärkeä laji Veikkaukselle myös vedonlyönnin näkökulmasta, Veikkauksen varatoimitusjohtaja Velipekka Nummikoski sanoo.

-Olemme tyytyväisiä, että yhteistyö Veikkauksen kanssa jatkuu. Se on meidän kannaltamme arvokas asia ja odotamme innolla, että pääsemme yhdessä kehittämään yhteistyötä sanoo Koripalloliiton kumppanuus- ja tapahtumajohtaja Timo Vertio.

Veikkauksen ja koripallon maajoukkueiden yhteistyö tulee näkymään Veikkauksen Etuasiakkaille muun muassa koripallon maajoukkueiden tapahtumissa sekä uusina sisältöinä Veikkauksen kanavissa. 

-Koripallo on kasvattanut yleistä kiinnostusta suomalaisten joukossa. Susijengin matka MM-kisoihin ja tuleviin EM-kotikisoihin kasvattavat kiinnostusta entisestään. Koripalloliiton ja maajoukkueiden kanssa tehtävän yhteistyön avulla pystymme tarjoamaan yhdessä entistä parempia palveluita ja sisältöjä kotimaisen koripallon ystäville. Lisäksi Susijengin matka MM-kisoihin kasvattaa lajin kiinnostavuutta ja näin jatkossa Veikkauksen kanavissa eletään mukana suomalaisen koripallon hetkissä, Veikkauksen yhteyspäällikkö Juha Laasila iloitsee

 
12.1.2024 10:00 Yhteistyökumppanit

Autosalpa jatkaa maajoukkueiden yhteistyökumppanina pitkällä sopimuksella

Uuden yhteistyösopimuksen myötä Autosalpa toimii jatkossa kaikkien Suomen koripallomaajoukkueiden yhteistyökumppanina. Sopimus pitää sisällään naisten sekä 18-vuotiaiden miesten EM-kilpailut.

10.1.2024 10:00 Yhteistyökumppanit

PwC on koripallomaajoukkueiden uusi yhteistyökumppani

Konsultointi- ja tilintarkastusyhtiö PwC toimii jatkossa Susijengin ja Susiladiesin yhteistyökumppanina. Sopimus on kestoltaan monivuotinen.

4.8.2023 09:00 Yhteistyökumppanit

Craft Sportswear on Suomen koripallomaajoukkueiden uusi varustekumppani

Tunnettu urheiluvaatemerkki Craft vaatettaa kaikki Suomen koripallomaajoukkueet monivuotisella yhteistyösopimuksella. 

7.11.2022 10:00 Susijengi

Fixus ja Koripalloliitto jatkavat yhteistyötään

Fixus ja koripallomaajoukkueet ovat solmineet vuoden 2023 kattavan jatkosopimuksen. Suomen johtava autovaraosa-, lisävaruste- ja huoltopalveluketju Fixus on toiminut maajoukkueiden yhteistyökumppanina vuodesta 2020 lähtien.

25.8.2022 14:00 Yhteistyökumppanit

PostNord jatkaa maajoukkueiden pääyhteistyökumppanina

Vuodesta 2016 Susijengin pääyhteistyökumppanina toiminut PostNord ja Koripalloliitto ovat solmineet kolmivuotisen jatkosopimuksen. Matkan varrella yhteistyö on syventynyt myös naisten maajoukkueeseen sekä liki 200 000 euroa vähävaraisia avustaneeseen We deliver -rahastoon.

30.11.2021 12:25 Yhteistyökumppanit

Fixus ja Suomen Koripalloliitto jatkavat yhteistyötään

Suomen johtava autovaraosa-, lisävaruste- ja huoltopalveluketju Fixus on solminut uuden yhteistyösopimuksen Susijengin ja Susiladiesin kanssa. Fixus on toiminut vuodesta 2020 maajoukkueiden yhteistyökumppanina.

11.10.2021 09:00 Yhteistyökumppanit

PostNordin ja Suomen Koripalloliiton mittava yhteistyö laajenee, PostNordista myös Susiladiesin pääyhteistyökumppani

Vuodesta 2016 Susijengin pääyhteistyökumppanina toiminut PostNord ja Koripalloliitto ovat solmineet jatkosopimuksen. Uuden sopimuksen myötä PostNordista tulee myös naisten maajoukkueen, Susiladiesin pääyhteistyökumppani.

18.12.2020 09:00 Susijengi

Fixus ja Suomen Koripalloliitto jatkosopimukseen

Suomen johtava autovaraosa-, lisävaruste- ja huoltopalveluketju Fixus on solminut uuden yhteistyösopimuksen Susijengin ja Susiladiesin kanssa. Lisäksi sopimus kattaa nuorten Pohjoismaiden mestaruuskisat ensi kesänä.

26.11.2020 09:00 Susijengi

PostNordin ja Suomen Koripalloliiton yhteistyö jatkuu

Vuodesta 2016 Susijengin pääyhteistyökumppanina toiminut PostNord on jatkossakin näkyvästi mukana suomalaisessa koripallossa.

14.1.2020 09:00 Susijengi

Aviasta Suomen koripallomaajoukkueiden uusi varustekumppani monivuotisella sopimuksella

Yhdysvaltalainen urheiluvaatemerkki Avia vaatettaa jatkossa kaikki Suomen koripallomaajoukkueet. Avia saapui vuoden alusta yksinoikeudella K-Citymarketeihin, jonka valikoimista löytyy jatkossa Susijengin fanituotteita.

Näytä lisää vastaavia