Koripalloliitto julkaisi Hae Harrastus –hakupalvelun

27.10.2010 Suomen Koripalloliitto on julkaissut Basket.fi-verkkopalvelussaan Hae Harrastus –hakupalvelun. Nimensä mukaisesti palvelussa voi hakea harrastusmahdollisuuksia, joita Koripalloliiton jäsenseurat tarjoavat.

Kiinnostaako koriksen aloittaminen tai etsitkö lapsellesi harrastusta? Sopivan vaihtoehdon etsiminen helpottui huomattavasti, kun Koripalloliitto julkaisi Hae Harrastusta -hakupalvelun.

Käyttäjä voi Hae Harrastus –palvelussa hakea sopivaa koripalloharrastusta sijainnin, sukupuolen ja iän mukaan. Yksittäinen harrastusmahdollisuus voi olla esimerkiksi joukkue, lasten koripallokoulu, pelailuporukka. Harrastusmahdollisuuksien hakutuloksissa näytetään em. tietojen lisäksi harrastuspaikat, harrastuksen aktiivisuus, mahdollisia lisätietoja sekä yhteystiedot, mikäli kiinnostus harrastusta kohtaan herää.

Palvelun ensisijaiset käyttäjäkohderyhmät ovat itselleen tai lapselleen koripalloharrastusta etsivät.

Hae Harrastus –palvelun käyttö on niin tietoa etsiville kuin harrastusmahdollisuuksia tarjoaville Koripalloliiton jäsenseuroille ilmaista.

- Olemme innoissamme Hae Harrastus –palvelun potentiaalista. Se parantaa välittömästi omaa asiakaspalveluamme sekä tuo aitoa lisäarvoa jäsenseuroillemme. Palvelun avulla haluamme helpottaa koripalloharrastuksen löytämistä ja aloittamista sekä toisaalta antaa suosituksi tulleen Basket.fi-verkkopalvelumme seurojen markkinointikäyttöön yhteisen edun saavuttamiseksi, kertoo Koripalloliiton viestintäpäällikkö Mika Mäkelä.

Hankesuunnitelmaan kuuluu Hae Harrastus –palvelun laajentaminen muihin urheilulajeihin ja harrastusmahdollisuuksiin. Palvelun on kehittänyt Koripalloliitto yhteistyössä Suomen Liikunnan ja Urheilun (SLU) kanssa. Palvelun tekninen toteuttaja on Avoine Oy.

Lisätiedot: Hae Harrastus –hakupalvelu osoitteessa www.basket.fi/haeharrastus
Seuran edustaja, eivätkö seurasi tiedot näy palvelussa? Lue lisää seuroille osoitetusta kirjeestä.

Henkilöt

 
10.12.2003 Pohjoinen alue

Naisille pienempi pallo 1.7.2004 alkaen

Kansainvälinen koripalloliitto on päättänyt ottaa nais- ja tyttökoripalloilussa käyttöön nykyistä pienemmän pallon. Kansainvälisillä kentillä käyttöönotto tapahtuu 1.10.2004. Suomen Koripalloliiton liittohallitus on päättänyt, että Suomessa pelattavissa naisten sekä A- ja B-tyttöjen sarjoissa pallo nro 6 otetaan käyttöön 1.7.2004 alkaen.

27.9.2012 Pohjoinen alue

Koripalloliitto panostaa reiluun peliin alkavalla kaudella

NBA:sta ja Euroliigasta liikkeelle lähteneet reilun pelin säännöt rantautuvat kauden 2012/13 aikana myös suomalaiseen koripalloon kansainvälisen koripalloliiton FIBA:n linjausten mukaisesti. Uusilla sääntötarkennuksilla halutaan rohkaista pelaajia, valmentajia sekä erotuomareita kitkemään peliin kuulumatonta huonoa käytöstä ottelutapahtumista.

19.5.2008 Pohjoinen alue

Koripallosääntöihin tarkennuksia 2008, suurremontti 2012

Kansainvälisen koripalloliiton (FIBA) hallitus on hyväksynyt historiallisia muutoksia pelisääntöihin. Syksyllä 2008 sääntöihin tulee lähinnä tulkintatarkennuksia, mutta vuonna 2012 voimaan astuu muutoksia, jotka muuttavat pelikenttää oleellisesti. FIBA on päättänyt mm. siirtää kolmen pisteen viivaa puolella metrillä taaksepäin.

1.9.2004 Pohjoinen alue

Pelisääntöihin pieniä muutoksia – uudet sääntökirjat myynnissä

Koripallon pelisääntöihin tehtiin kansainvälisen koripalloliiton toimesta pieniä muutoksia ja tarkennuksia kaudelle 2004-05. Uusi Koripallon viralliset pelisäännöt –kirja on käännetty suomeksi ja myynnissä entistä yksinkertaisemmassa muodossa. Saatavana on myös Suomen Koripalloliiton Säännöt ja määräykset 2004-05 –kirjanen.

26.6.2003 Pohjoinen alue

Sääntömuutokset voimaan Suomessa 1.8.2003 alkaen

Kansainvälinen koripalloliitto FIBA on muuttanut koripallon pelisääntöjä, jotka Suomen Koripalloliiton liittohallitus on päättänyt ottaa käyttöön 1.8.2003 alkaen. Keskeisimmät sääntömuutokset koskevat 24 sekunnin sääntöä, aikalisiä ja ylösheittoja.

25.1.2016 23:59 Pohjoinen alue

Koripallo uuteen lisenssiennätykseen

Suomalainen koripalloperhe on kasvanut lisenssimäärillä mitattuna isommaksi kuin koskaan aiemmin. Pelikaudella 2015-16 on lunastettu tähän mennessä 17 110 koripallolisenssiä, jonka myötä lähes 20 vuotta vanha ennätys siirtyi historiaan.

26.11.2015 Pohjoinen alue

Seurakysely: Koripalloliiton ydinpalveluihin ollaan erittäin tyytyväisiä

Suomen Koripalloliiton seurakenttä on tyytyväinen tai erittäin tyytyväinen liiton tarjoamiin ydinpalveluihin, sarjatoimintaan ja koulutukseen. Erityisen tyytyväisiä seurat ovat sarjatoimintaan liittyviin palveluihin, tulospalveluun ja sarjailmoittautumiseen, käy ilmi seurojen tyytyväisyyskyselystä, jonka Koripalloliitto teetti Kilpa- ja huippu-urheilun tutkimuskeskuksella (KIHU).

30.7.2015 07:39 Pohjoinen alue

KORI-lehti Ilta-Sanomien välissä torstaina 30.7.

Torstaina 30.7. Ilta-Sanomien ostaja saa lehtensä välissä tuoreimman KORI-lehden, Koripalloliiton lajimarkkinointilehden. Lehdessä pureudutaan Susijengin EM-kisakesään. Numerossa mm. tuoreen Susijengi-kapteenin Shawn Huffin, Gerald Leen sekä tänä kesänä Suomen kansalaisuuden saaneen Jamar Wilsonin haastattelut.

1.7.2015 Pohjoinen alue

Koripallolisenssit pelikaudelle 2015-2016

Koripallokausi 2015-2016 käynnistyy 1.7.2015 ja samalla tulevat myyntiin uuden kauden koripallolisenssit. Seuraavassa pikaohjeet lisenssin lunastamiseen.

3.3.2015 Pohjoinen alue

Kausi 2014-15 päätetään korisperheen risteilyllä 27.5.

Loistava koripallokausi viimeistellään palkintogaalassa MS Baltic Queenillä 27.5. Koripalloperhe kokoontuu risteilylle palkitsemaan kauden parhaita ja juhlimaan yhdessä. Risteilyn järjestää Suomen Koripalloliitto yhteistyökumppaninsa Elämysmatkojen kanssa.

Näytä lisää vastaavia